DOCUMENT Cum a fost motivata arestarea preventiva a judecatorului Stan Mustata: Perseverenta infractionala, dispret fata de colegii onesti

de Red. Investigatii     HotNews.ro
Luni, 5 mai 2014, 14:57 Dosare Anticoruptie


Judecatorul Stan Mustata
Foto: Captura YouTube
Motivarea arestarii preventive a judecatorului Stan Mustata arata ca probele DNA in cazul magistratului acuzat de coruptie demonstreaza ca e vorba de fapte de o "gravitate deosebita", printre care se numara "perseverenta infractionala" si "dispretul fata de colegii onesti".

Judecatorul care a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Stan Mustata mai arata ca modul in care acesta actiona creste "riscul de popularizare în masă a ideii că dreptatea s-ar putea <<cumpăra>> şi că doar cei <<neîndemânatici>> mai cred în justiţie.

Reamintim ca judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au dispus pe 30 aprilie arestarea preventiva pentru 30 de zile a judecatorului Stan Mustata si a grefierei Mariana Curea, acuzati in dosarul privind trafic de influenta pentru solutionarea favorabila a unor cauze. Decizia CAB nu este definitiva si poate fi contestata.

Procurorii DNA il acuza pe judecatorul Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti ca a cerut bani, in mai multe randuri, de la persoane condamnate sau inculpate pentru a da solutii favorabile acestora, printre care si de la Mihai Stoica, pentru a-i anula acestuia condamnarea primita in dosarul transferurilor din fotbal.

Potrivit unui comunicat al DNA, Stan Mustata este acuzat de mai multe infractiuni: constituire a unui grup infractional organizat; folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii care nu sunt destinate publicitatii si permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii; sase infractiuni de luare de mita si o infractiune de trafic de influenta.

Incheiere Stan Mustata







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























5243 vizualizari

  • +5 (9 voturi)    
    normalitate (Luni, 5 mai 2014, 15:54)

    Snitzelvienez [utilizator]

    'Perseverenta in infractionalitate si dispret fata de colegii onesti'

    Asta a fost normalitatea dupa '89 si implantata adanc in cateva generatii de nevertebrate..
  • -3 (7 voturi)    
    Oare cati ani se dau pt dispret? (Luni, 5 mai 2014, 16:47)

    La Tour Eiffel [utilizator]

    Zice DEX: "DISPRÉȚ s. n. Sentiment de desconsiderare a cuiva sau a ceva; lipsă de considerație sau de stimă față de cineva sau de ceva. ◊ Loc. adv. Cu dispreț = în mod disprețuitor. [Var.: (înv.) despréț s. n.] —Din it.disprezzo. " Deci acum se face puscarie pt sentimente. Pai la cat dispret am eu pt bas cred ca as face puscarie pe viata, mi-ar anula si certificatul de nastere sau s-ar reintroduce pedeapsa cu moartea pt cazul meu. Cu stima, al d-vs. La Tour Eiffel (sa luati in considerare pt o eventuala reducere a pedepsei).
  • +3 (7 voturi)    
    Mausoleu (Luni, 5 mai 2014, 17:23)

    mike13 [utilizator]

    Mai bine ti-ai dispretui educatia si bunul simt, domnule Monument...Mai bine te-ai intitula Mausoleu....ca-i jignesti pe francezi!!!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by