DNA face perchezitii in 31 de locatii din 7 judete; ANAF efectueaza inspectii fiscale in 23 de judete, 126 firme vizate pentru comercializarea deseurilor

de I.R.     HotNews.ro
Miercuri, 19 februarie 2014, 11:00 Dosare Anticoruptie


Directia Nationala Anticoruptie efectueaza miercuri, ca urmare autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii in 31 locatii(domicilii ale unor persoane fizice si sedii sociale ale unor societati comerciale) situate in 7 judete (Bacau, Dolj, Mehedinti, Mures, Olt, Giurgiu si Brasov) zone in care exista suspiciuni ca gruparea respectiva ar fi desfasurat, in perioada 2012-2013, activitatea infractionala, se arata intr-un comunicat al DNA.

In paralel, in legatura cu aceasta cauza penala, la solicitarea procurorilor, inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul A.N.A.F. efectueaza inspectii fiscale in 23 de judete si sunt vizate 126 firme, printre care si o mare societate de comercializare a deseurilor la nivel national, din Brasov.


Au fost ridicate mai multe documente, iar pentru stabilirea activitatii infractionale vor fi dispuse constatari financiare.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin din partea Serviciului Roman de Informatii si din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie ¬ Serviciul Teritorial Tirgu Mures efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, de catre o grupare de societati comerciale din judetul Iasi, a unor infractiuni de evaziune fiscala, cu un prejudiciu estimat de peste 1 milion euro, preciza DNA marti.

In cursul diminetii de 18 februarie 2014, ca urmare autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii in 12 locatii situate in judetele Iasi si Timis, zone in care exista suspiciuni ca gruparea respectiva ar fi desfasurat, in perioada 2012-2013, activitatea infractionala.

In paralel, in legatura cu aceasta cauza penala, la solicitarea procurorilor, inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul A.N.A.F. efectueaza o serie de controale la diferite societati comerciale, pe raza mai multor judete.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























3480 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    oare fenechiu vorbeste in somn_ (Miercuri, 19 februarie 2014, 11:50)

    timp tamp [utilizator]

    fenechiu ori vorbeste in somn, ori are infiltrata o carita in celula...si are logoree dupa starea de depresie
  • 0 (0 voturi)    
    DNA tre sa alerge ca Sava Mihai le acoperea (Joi, 20 februarie 2014, 16:34)

    AlmasanCodruta [utilizator]

    Pai daaaaaaaaaaaaaaa, perchezitii de ale DNA, ca prin 2011 pana amu nudemult marele ofiter DGIPI Sava Mihai, la care iam condus firma lui de paza ca el era mare sef SIPI,pe langa ca insusea informatii ilegal de la STS, acoperea evazionistii (chiar si pe astia, unii dintre ei Ignat Mircea si MIklos Levente ambii din Tarnaveni) si mai ales infractorii economico financiare din Austria unde ajungeau banii spalati de aici in contul infractorului austriac Hagel Werner, sprijin total prin intermedul ofiterului (halal ofiter pe care la si ajutat marele sef Radu Stroe, ca sa nu ajunga in puscarie), si acolitii sai prin care isi lua Sava Mihai spagile, si gruparile de infractionalitate in care la implicat pe nevasta-sa Codruta, si multe alte chestii infractiuni, folosandu-se prin diferite fapte penale de a scoate bani de la APIA prin interlopi interpusi de catre Sava Mihai, apoi DNA sa alearga si sa faca perchezitii si cheltuieli din bugetul statului pe langa prejudiciile de milioane euro, ca Sava Mihai le pazea bine pe acesti infractori de care veni vorba chiar si in aceste anchete, asa-i d-na Curca ca doara mergea la matale sa rezolve dosarul celui cu Bananele de la Berghia, tre sa sti ca doara Sava Mihai impartea banii primiti impreuna cu marele umflat infractor Gedo Gabriel ! Revenim repede !


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by