ANI cere Parchetului sa verifice indicii privind savarsirea de catre directorul executiv al AJOFM Vaslui a unor posibile fapte de coruptie

de I.C.     HotNews.ro
Vineri, 14 februarie 2014, 12:00 Dosare Anticoruptie


Agentia Nationala de Integritate cere Parchetului sa verifice indicii privind savarsirea de catre Adrian Ioan Cirlan, director executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui, a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie, se arata intr-un comunicat de presa al ANI.

ANI noteaza ca la data de 30 august 2010 Adrian Ioan Cirlan a semnat in calitate de director executiv al AJOFM Vaslui, in vederea asocierii, un acord de parteneriat cu SC European Consulting SRL (lider de parteneriat), SC Fed Consult SRL si Institutul European de Administratie Publica (EIPA). Prin acest acord se stabileau responsabilitatile fiecarui partener implicat in implementarea Proiectului "Atingerea performantelor de ocupare prin masuri active", finantat prin fonduri europene nerambursabile.

Potrivit ANI, prin semnarea acestui acord, Adrian Cirlan a beneficiat de date si informatii privind posibilitatea obtinerii de venituri suplimentare, ulterior, sotia acestuia fiind angajata in cadrul proiectului de catre SC European Consulting SRL, fiind obtinute venituri salariale de 15.267 lei, ca urmare a activitatilor desfasurate in cadrul proiectului.

Prin faptul ca Adrian Cirlan a intrat in posesia unor informatii din interiorul AJOFM Vaslui, informatii pe care le-a utilizat ulterior pentru obtinerea unor avantaje patrimoniale sub forma de remuneratie, au fost identificate premise in sensul inexistentei unei selectii pe criterii obiective", sustine ANI.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























421 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by