Seful Biroului Urmariri din cadrul IPJ Constanta, retinut de procurorii DNA

de I.R.     HotNews.ro
Sâmbătă, 2 noiembrie 2013, 14:10 Dosare Anticoruptie


Comisarul sef de politie in cadrul Serviciului Investigatii Criminale al IPJ Constanta, sef al Biroului Urmariri, Ionel Cazacu, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, pentru savarsirea infractiunii de dare de mita, in forma autoratului, respectiv, a complicitatii la infractiunea de dare de mita, informeaza Agerpres.

"Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Constanta efectueaza cercetari fata de inculpatii Irimia Nicolaie si Cazacu Ionel, comisar sef de politie in cadrul Serviciului Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, sef al Biroului Urmariri, pentru savarsirea infractiunii de dare de mita, in forma autoratului, respectiv, a complicitatii la infractiunea de dare de mita.

Din ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori a rezultat ca, la data de 01.11.2013, inculpatul Irimia Nicolaie, prin intermediul inculpatului Cazacu Ionel, i-a oferit denuntatoarei, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, suma de 1.000 euro, cu titlu de mita, in vederea adoptarii de catre magistratul procuror a unei solutii de netrimitere in judecata intr-un dosar penal, in care inculpatul Irimia Nicolaie era cercetat pentru comiterea unei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice" precizeaza DNA intr-un comunicat.

Conform sursei citate, suma de 1.000 euro a fost remisa in mod efectiv de catre Cazacu Ionel unui alt denuntator, care urma a le facilita inculpatilor predarea banilor catre procuror.

"Inculpatilor li s-au adus la cunostinta acuzatiile in conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedura penala. La data de 02.11.2013, procurorii au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpatilor Irimia Nicolaie si Cazacu Ionel, urmand ca acestia sa fie prezentati cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile la Curtea de Apel Constanta", se spune in comunicat.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1526 vizualizari

  • +4 (4 voturi)    
    No problem (Sâmbătă, 2 noiembrie 2013, 14:39)

    Daniels22026 [utilizator]

    Primiti si dati mita la fel ca inainte fratilor. Nu-i nici un pericol. Articolele astea sint doar glume ale presei. Maximul de pedeapsa propus de procurori este puscaria cu executare. Va e frica voua de puscarie?

    Da-l incolo de ADN, DNA sau cum ii zice. Noi sa fim sanatosi. Sa furam cit cuprinde. La liber.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by