VIDEO Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru 3 luni a pedepsei cu inchisoarea

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 19 iunie 2013, 8:59 Dosare Anticoruptie


Gigi Becali
Foto: AGERPRES
UPDATE Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, miercuri, cererea de intrerupere a executarii pedepsei cu inchisoarea primita de George Becali in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu. La termenul de luni, Becali a declarat ca nu doreste ca familia sa sa figureze ca motiv de intrerupere a pedepsei, spunand ca nu doreste sa fie "ipocrit", pentru ca aceasta are bani sa se intretina. Tot miercuri, Tribunalul Bucuresti a luat in discutie si cererea de contopire a pedepselor primite de omul de afaceri George Becali in cele trei dosare in care a fost condamnat, decizia in acest caz fiind amanata pentru 27 iunie.



Omul de afaceri a anulat astfel argumentele avocatilor sai, care pregatisera mai multe documente referitoare la situatia familiala si a firmelor lui Becali. Acesta a mai spus judecatorilor ca doreste sa fie alaturi de fiica sa pe 7 iulie, cand isi va serba ziua de nastere.

Instanta urmeaza sa decida daca admite cererea de intrerupere a pedepsei primite de George Becali, insa hotararea nu va fi definitiva.

Aparatorii sai au formulat, pe 7 iunie, o cerere de intrerupere pentru trei luni a executarii pedepsei pe care Becali o efectueaza.

De asemenea, pe 7 iunie a fost depusa si o cerere de contopire a pedepselor primite in cele trei dosare in care a fost condamnat, urmand ca instanta sa dezbata solicitarea acestuia miercuri.

Pe 4 iunie, George Becali a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata in dosarul "Valiza".

De asemenea, el a fost condamnat, pe 20 mai, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu.

George Becali a mai primit, in februarie 2013, trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul privind sechestrarea de persoane, insa instanta suprema a anulat suspendarea, astfel incat condamnarea s-a transformat in trei ani de inchisoare cu executare.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























4941 vizualizari

  • +11 (13 voturi)    
    Excelent! (Miercuri, 19 iunie 2013, 10:54)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    Sper sa fie adevarat!
    Acolo sa stai, gibonule!
    Trebuia sa te gandesti la "fetita" in momentele in care faceai magarii! Coarda sensibila e pentru prosti! Sunt sigur ca asa gandesti si tu!
    Dar, fetitele pe care le/ai lasat pe drumuri cand le/ai pacalit parintii, te/ai gandit?!
    Vezi ca Dumnezeu nu uita si nu iarta!
    Asa se intampla cand ii iei numele in desert!
    Din cand in cand EL ii face pe farisei sa patimeasca!
    Hai, du/te la Jilava!
    Apropo, acolo nu esti latiFUNDiar?!
  • +9 (11 voturi)    
    I-au facut un bine (Miercuri, 19 iunie 2013, 10:57)

    AlinBarna [utilizator]

    Pastrandu-l "la racoare" au dovedit ca le pasa de el...pe canicula asta..;)


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by