Presedintele Tribunalului Dambovita, cercetat penal pentru trafic de influenta dupa ce ar fi luat mita 12.500 de lei

de I.C.     HotNews.ro
Marţi, 28 mai 2013, 18:41 Dosare Anticoruptie


Presedintele Tribunalului Dambovita, Ion Milosioiu, este cercetat penal de Directia Nationala Anticoruptie pentru trafic de influenta. Potrivit DNA,  Milosioiu ar fi luat mita 12.500 de lei in schimbul promisiunii ca un inculpatul judecat in stare arest preventiv va fi pus in libertate si ca se va dispune fata de acesta condamnarea cu suspendarea executarii pedepsei.

Potrivit unui comunicat dat presei marti, procurorii DNA - Serviciul teritorial Pitesti efectueaza cercetari fata de
  • George Banu, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta;
  • Ion Milosioiu, presedinte al Tribunalului Dambovita, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta;
  • Robert Anghel, fost Eftimie, (persoana judecata in stare de arest preventiv), Visan Eftimie si Gheorghe Doican, in sarcina carora s-a retinut infractiunea de cumparare de influenta.

Din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale a rezultat urmatoarea stare de fapt:

* Pe 2 noiembrie 2010, George Banu a pretins de la Visan Eftimie Visan si Robert Anghel, pentru judecatorul Ion Milosioiu, presedinte al Tribunalului Dambovita, suma de 6.000 euro, sustinand ca are influenta pe langa acesta din urma, in schimbul promisiunii ca Robert Anghel va fi pus in libertate in dosarul in care era judecat, in stare de arest preventiv, la Tribunalul Dambovita si ca se va dispune fata de acesta condamnarea cu suspendarea executarii pedepsei. Suma de 6.000 de euro a fost pretinsa prin intermediul inculpatului Gheorghe Doican.

* Pe 7 noiembrie 2010, George Banu a primit de la Robert Anghel si Visan Eftimie, prin intermediul lui Gheorghe Doican, 12.500 lei, ca parte a sumei pretinse, pe care ar fi remis-o, in aceeasi zi, magistratului judecator Ion Milosioiu.

DNA informeaza ca s-a dispus, marti, retinerea celor trei inculpati pe un termen de 24 de ore, ei urmand a fi prezentati Curtea de Apel Pitesti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

In cauza se efectueaza acte de urmarire penala si fata de invinuitul Milosioiu Ion, judecator, presedinte al Tribunalului Dambovita, pentru infractiunea de trafic de influenta, precizeaza DNA.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2004 vizualizari

  • 0 (2 voturi)    
    procrorii ăștia nu au pic de demnitate (Marţi, 28 mai 2013, 19:03)

    visio [utilizator]

    tulbură liniștea omului pentru fleacul ăsta de bani...ups, de fapt președintele tribunalului dîmbovița trebuie strâns cu ușa să toarne pe cineva, eventual o verișoară, ceva acolo...că tot e la modă turnatul...
  • +7 (7 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 28 mai 2013, 19:41)

    GigiBanosu [anonim]

  • +3 (3 voturi)    
    tribumalele transformate in oboare !!! (Marţi, 28 mai 2013, 21:14)

    andreesanu [utilizator]

    Ce sa te mai miri,pe zi ce trece se degradeaza tot mai mult toata natia .
    Demnitate,onoare ,cinste sunt deja demonetizate ,au devenit niste cuvinte goale fara sens intr-o societate tot mai corupta ,mai nesimtita,o societate a nonvalorilor,o societate a mitocanilor,o societate a mediocritatilor ,a derbedeilor.lichelelor,o mahala generalizata.
    Daca spuneam ca justitia este oarba ,am vazut-o apoi cum a devenit surda,iar acum seamana cu o cloaca ce duhneste a hoit tot mai mult.
  • +2 (2 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 28 mai 2013, 22:56)

    [anonim]

  • 0 (0 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 29 mai 2013, 12:11)

    [anonim]



Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by