VIDEO Catalin Voicu, condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare cu executare. Omul de afaceri Marius Locic - 4 ani cu executare / Fostul judecator Florin Costiniu si afaceristul Costel Casuneanu - cate 4 ani cu suspendare

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Luni, 22 aprilie 2013, 21:16 Dosare Anticoruptie


Catalin Voicu / Pe verticala: Marius Locic, Costel Casuneanu, Florin Costiniu
Foto: Colaj foto
Fostul senator PSD Catalin Voicu a fost condamnat definitiv si irevocabil luni de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie la 7 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Instanta suprema a decis sa majoreze pedeapsa din prima instanta cand Voicu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare. Voicu nu a fost prezent la proces, la ultimul termen, fostul senator internandu-se de urgenta la spital luni dimineata. Potrivit avocatilor, familia a transmis instantei ca Voicu este suspect de cancer la colon. In dosar, instanta i-a mai condamnat defintiv si irevocabil pe omul de afaceri Marius Locic la 4 ani de inchisoare cu executare, pe fostul judecator Florin Costiniu la 4 ani de inchisoare cu suspendare si pe omul de afaceri Costel Casuneanu la 4 ani de inchisoare tot cu suspendare.

Completul de cinci judecatori de la Inalta Curte condus de Livia Doina Stanciu, presedinta Curtii Supreme, a decis luni seara sa il condamne definitiv si irevocabil pe fostul senator PSD Catalin Voicu la 7 ani de inchsioare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Instanta a decis, practic,  majorarea sentintei date de catre instanta de fond in iunie 2012.

La ultimul termen al recursului desfasurat luni, procurorii DNA au cerut majorarea pedepsei de la 5 la 9 ani de inchisoare cu executare.

Completul de cinci judecatori i-a mai condamnat si pe pe omul de afaceri Marius Locic la 4 ani de inchisoare cu executare. Completul de  5 magistrati ai Curtii Supreme a decis condamnarea cu suspendare la cate 4 ani de inchisoare si in cazul fostului judecator de la ICCJ Florin Costiniu, precum si in cazul omului de afaceri Costel Casuneanu.

In prima instanta, omul de afaceri Marius Locic a primit o pedeapsa de patru ani de inchisoare, fostul presedinte al Sectiei civile a instantei supreme, judecatorul Florin Costiniu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar omul de afaceri Costel Casuneanu a fost condamnat la patru ani de inchisoare tot cu suspendare.




Voicu nu s-a prezentat la ultimul termen si ar fi fost internat de urgenta la spital. Familia: "Este suspect de cancer la colon"


La termenul de luni, fostul senator Voicu nu s-a prezentat, avocatii sai informand instanta ca acesta a fost internat de urgenta la spitaluld e Urgenta.

Potrivit aparatorilor, familia a transmis ca Voicu este suspect de cancer la colon. Avocatii au cerut suspendarea sedintei pentru ca Voicu sa fie prezent si el la ultimul termen si sa poata sa aiba si el un ultim cuvant in dosar, insa instanta a respins cererea.

In timpul zilei de luni, purtatorul de cuvant al spitalului Floreasca, doctorul Bogdan Oprita a declarat in presa ca fostul senator Voicu nu a fost internat la unitatea medicala. Pe acest aspect s-a bazat si presedinta completului de judecata, Livia Stanciu, cand a refuzat suspendarea sedinte, insa dupa ce s-a anuntat ca sentinta va fi data luni seara, seful spitalului Floreasca, dr. Mircea Beuran a confirmat pentru Agerpres ca Voicu a fost internat luni dimineata pentru ca "a venit cu hemoragie rectală şi cu anemie".

Potrivit lui Beuran, Voicu are si alte suferinte, precum diabet, boala de inima si obezitate.

Lui Voicu i s-a facut rau si in urma cu o luna. A fost luat cu ambulanta de la Inalta Curte si a amanat verdictul cu o luna

Reamintim ca termenul precedent, cel de pe 25 martie, fostului senator i s-a facut rau, fiind transportat cu ambulanta la spital. Acel termen ar fi trebuit sa fie ultimul inainte de pronuntarea sentintei, insa internarea lui Voicu a prelungit procesul cu inca cel putin o luna.

Dosarul "Voicu" - pentru ce a fost condamnat fostul senator si ceilalti inculpati din dosar

Pe 1 iunie 2012, Catalin Voicu a fost condamnat de un complet de trei judecatori de la instanta suprema la doua pedepse pentru trafic de influenta, respectiv la patru si cinci ani de inchisoare, iar pentru fals in inscrisuri a primit o pedeapsa de un an si doua luni de inchisoare. Voicu ar urma sa execute pedeapsa cea mai mare, de cinci ani, din care judecatorii au scazut perioada in care a stat in arest preventiv, din 30 martie 2010 pana in 18 iulie 2011.

Omul de afaceri Marius Locic, administrator al SC Locic Imobiliare SRL, a primit o pedeapsa de patru ani de inchisoare pentru cumparare de influenta, un an si doua luni pentru fals in inscrisuri si un an si sase luni pentru fals intelectual, urmand sa execute in regim de detentie pedeapsa cea mai grea, de patru ani.

Fostul presedinte al Sectiei civile a instantei supreme Florin Costiniu a fost gasit vinovat de complicitate la trafic de influenta, pentru care a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei, pentru un termen de incercare de sase ani.

Omul de afaceri Costel Casuneanu a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru cumparare de influenta, judecatorii instantei supreme suspendandu-i executarea pedepsei pentru un termen de incercare de sapte ani.

Florin Costiniu, Costel Casuneanu si Marus Locic au stat si ei in arest preventiv din 8 pana in 12 aprilie 2010.

In acest caz, in 21 mai 2010, fostul senator Catalin Voicu, Florin Costiniu, Costel Casuneanu si Marius Locic au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru trafic de influenta, complicitate la trafic de influenta, cumparare de influenta si, respectiv, fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Florin Costiniu, fost presedinte al Sectiei civile si de proprietate intelectuala a ICCJ, este acuzat de complicitate la trafic de influenta, Costel Casuneanu, asociat la SC PA&CO International SRL Bacau, de cumparare de influenta, iar Marius Locic, administrator al SC Locic Imobiliare SRL, de cumparare de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie, participatie improprie la fals intelectual la legea contabilitatii in legatura cu fapte de coruptie.

Potrivit procurorilor, in perioada iulie - septembrie 2009, Catalin Voicu, "prevalandu-se de prerogativele ce deriva din calitatea sa de senator", ar fi primit de la Costel Casuneanu, in doua transe, sumele de 250.000 de lei (echivalentul a 60.000 de euro) si 200.000 de euro, in schimbul interventiei pe langa magistrati din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (Florin Costiniu, n.r.), in vederea adoptarii unei solutii favorabile societatii comerciale la care omul de afaceri era asociat.

De asemenea, in luna august 2009, Voicu ar fi pretins si primit de la Marius Locic suma de 119.000 de lei in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa politisti pentru a-i determina sa propuna o solutie favorabila intr-un dosar in care acesta era cercetat pentru fapte penale.

Fostul senator PSD ar fi intervenit pe langa judecatorul Florin Costiniu ca, in schimbul unor foloase, sa intervina pe langa magistratii instantei supreme investiti cu solutionarea favorabila a unui dosar al SC PA&CO International SRL Bacau, care contesta atribuirea unei licitatii privind lucrarile de reabilitare a drumului national 76, intre localitatile Stei si Beius.

Astfel, in iulie 2009, Voicu i-ar fi cerut lui Costiniu preschimbarea termenului de judecata, stabilit pentru 9 decembrie 2009. Voicu i-ar fi cerut 60.000 de euro (250.000 de lei) patronului SC PA&CO, Costel Casuneanu. Termenul de judecata a fost schimbat apoi pentru data de 16 septembrie 2009.

In 11 septembrie 2009, Voicu i-ar fi cerut telefonic lui Casuneanu 200.000 de euro, iar cateva ore mai tarziu curierul trimis de omul de afaceri il contacta pe senator sa-i livreze "imprumutul solicitat", in strada Carol Davila 27 din Bucuresti, potrivit procurorilor.

Anchetatorii consemneaza faptul ca Voicu i-ar fi cerut Costiniu sa transmita magistratilor din completul de judecata al procesului firmei PA&CO faptul ca "solutionarea favorabila" este "o rugaminte din mediul politic, ca aceasta firma este indreptatita sa aiba castig de cauza" si ca, la randul sau, presedintele Sectiei civile si de proprietate intelectuala "le va face judecatorilor din complet servicii similare in alte dosare in care ar fi interesati".

Cele trei judecatoare de la ICCJ, intre care una a fost membru al Partidului Democrat, au respins solicitarea firmei lui Casuneanu. Respingerea actiunii a fost neasteptata pentru cei implicati in aranjament. Din interceptarile realizate in acest caz rezulta ca Florin Costiniu da de inteles ca una dintre judecatoare a fost rugata la cel mai inalt nivel, "preferand argintii", ca a facut "pact cu diavolu", iar celelalte au fost "tematoare, mai speriate", in final spunandu-i lui Costel Casuneanu ca va vedea "ce remedii juridice mai sunt".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























24450 vizualizari

  • +89 (91 voturi)    
    cea mai buna veste! (Luni, 22 aprilie 2013, 21:20)

    lambda [utilizator]

    Este incredibil cum ma pot bucura ca cineva primeste o astfel de sentinta! Dar o merita cu varf si indesat, pacat ca i-a dat doar 7 ani! Dar e un exemplu ca se poate.
    • +79 (79 voturi)    
      O lovitura data USL! (Luni, 22 aprilie 2013, 22:50)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui lambda

      Dupa Nastase si Vantu, Voicu condamnat la 7 ani cu executare!
      Felix, cine o fi urmatorul????........
      • -54 (66 voturi)    
        Evident (Luni, 22 aprilie 2013, 23:11)

        xrogo [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        Basescu!!!
        • +13 (15 voturi)    
          ===================== (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:01)

          Zede [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

          Esti irecuperabil.

          Insa e treaba ta, nu ai nicio importantza.
        • -14 (16 voturi)    
          nici o sansa ... (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:32)

          adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

          ca doar ... justitia e independenta ... :P
          • +9 (9 voturi)    
            da parca... (Marţi, 23 aprilie 2013, 10:11)

            Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

            Sentinta aia nu e data inainte de a prelua prin lovitura de stat USL puterea?
      • +7 (7 voturi)    
        Nu te bucura asa de repede (Marţi, 23 aprilie 2013, 7:31)

        Andra99 [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        De fapt, Felix ar trebui sa iasa la incalzire, dar dupa parerea mea, varanul va fi extrem de greu de priponit. A avut multi ani la dispozitie sa-si infiltreze complicii peste tot in societate. Drumul dosarului lui este abia la inceput si prescriptia se apropie cu pasi repezi.
    • +36 (40 voturi)    
      iese repede... (Luni, 22 aprilie 2013, 23:47)

      AndreiSe [utilizator] i-a raspuns lui lambda

      Stai linistit, ca se va da o lege ca pentru cei cu hemoragie rectala inchisoarea este daunatoare.
      • +10 (10 voturi)    
        Mai ales obezitatea nu da voie la incarcerare (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:21)

        Bogdan_1 [utilizator] i-a raspuns lui AndreiSe

        Voicu e chiar paradoxal e obez si sufera de anemie.
    • +35 (35 voturi)    
      Asta a votat suspendarea lui Basescu, asa-i? (Marţi, 23 aprilie 2013, 0:31)

      serbanb [utilizator] i-a raspuns lui lambda

      are oare fular burbery ?
      • +7 (7 voturi)    
        Lol (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:02)

        vladf [utilizator] i-a raspuns lui serbanb

        Are fular, dar nu se vede pt. ca este infipt in (_._)
        • +7 (7 voturi)    
          ce rai sunteti! :D (Marţi, 23 aprilie 2013, 13:52)

          T61 [utilizator] i-a raspuns lui vladf

          ultima vorba... "a fost nevoie de o condamnare ca sa ne lamurim de ce statea C.Voicu. la celebrul vot de suspendare, cu ambele maini pe sus... Sufera de rectoragie...Cu o mana a votat, pe cealalta o tinea in sus ca sa nu-i curga sangele"

          de omul beteag nu razi.... dar de magarul asta mincinos nu te poti abtine!...
      • -8 (8 voturi)    
        au votat foarte multi . (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:32)

        adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui serbanb

        nu cred ca e motiv de puscarie ...

        altele facute , da , sunt motiv .
    • +10 (10 voturi)    
      buna, deocamdata... (Marţi, 23 aprilie 2013, 8:11)

      T34 [utilizator] i-a raspuns lui lambda

      Dar stai linistit, ca vine Adormitu' la presedintie - votat de 'nea Gicu si tanti Aglaia care, dupa ce isi beau vodca de dimineata cumparata din ajutoare sociale, se duc la votare - si o sa dea un decret de gratiere pentru toti obezii intre 156,25 si 156,26 kile - Voicu fiind singurul care se va incadra in prevederile decretului :D. In Romanica USL-ista te poti astepta la orice...
    • +13 (13 voturi)    
      ===================== (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:01)

      Zede [utilizator] i-a raspuns lui lambda

      De ce sa fie incredibil ca te bucuri? E foarte normal.

      E mai bine sa lasam niste cozi de topor sa distruga Romania la infinit?

      Este EXTRAORDINAR de bine ca a fost incarcerat.

      In alta ordine de idei, se pare ca aplaudatul infractorilor la congresele PSD va deveni o traditie :)
    • +9 (9 voturi)    
      Lol cancer (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:01)

      vladf [utilizator] i-a raspuns lui lambda

      Cum este chemat in fata justitiei, i se face rau si-l ia cu ameteala.
      Sper ca observati faptul ca tot la Floreasca este internat, eu propun ca acel spital sa devina exclusivist pt. infractori.
      Revenim la "bolile" acestui purcel, nu inteleg cum poti sa suferi si de obezitate dar si de anemie in acelasi timp.
      Poate nu am pregatiri medicale dar cred ca ati inteles ideea.
      Sper sa-l prinda Craciunul la Jilava si eventual sa pun soricii la bataie.
      • +8 (8 voturi)    
        purcel zici? (Marţi, 23 aprilie 2013, 11:02)

        Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui vladf

        e 'tamai scrofoiu'

        P.S.
        mie-mi pare rau ca nu i-au dat cu executare si Costiniului.
        asa, il doare la patina, are pensie grasa si activeaza si ca avocat.
        pe astia nu-i mai satura 'mnezeu de bani.
      • 0 (2 voturi)    
        preaumflat (Marţi, 23 aprilie 2013, 11:40)

        Idila [utilizator] i-a raspuns lui vladf

        Fara legatura cu infractorul: obezitatea e deja boala, deci anemia nu se exclude... a fi obez nu inseamna a manca mult si sanatos, ci doar mult...daca te indopi cu paste, carnuri supergatite si dulciuri, de unde fier, de exemplu?
  • +59 (59 voturi)    
    inca un sobolan la cusca (Luni, 22 aprilie 2013, 21:22)

    rakleta [utilizator]

    sa vedem , pe asta cine il scoate erou ...
    • +19 (19 voturi)    
      nici o problema (Marţi, 23 aprilie 2013, 2:15)

      gopo111 [utilizator] i-a raspuns lui rakleta

      asta v-a scrie cinci carti si ii v-a ajuta pe puscariasi cu seminare despre cum sa faca trafic de influenta si altele, ca si nastase care ia invatat multe pe puscariasi, sa speram ca nu iese si asta dupa sapte luni , aaa si sa inceapa pedeapsa dupa ce iese din spital asa cum ar fii normal
    • +2 (2 voturi)    
      cum cine? (Marţi, 23 aprilie 2013, 12:38)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui rakleta

      urmatorul congres pcr al psd.
  • +67 (67 voturi)    
    Respect (Luni, 22 aprilie 2013, 21:25)

    joao miguel [utilizator]

    Respectul meu pentru completul de judecatori de la ICCJ.
  • +41 (43 voturi)    
    Ole! (Luni, 22 aprilie 2013, 21:25)

    RomaniaMea [utilizator]

    Ma jur ca incep sa ma gandesc daca sa plec la toamna din tara, cum imi programasesm... SI juramantul numarul 2, maine ma imbat :) (Asta e mai placut)
    • +27 (27 voturi)    
      @RomaniaMea (Luni, 22 aprilie 2013, 23:04)

      torna_fratre [utilizator] i-a raspuns lui RomaniaMea

      Eu zic sa pleci totusi.
      Doar pentru a avea comparatie.
      • +7 (7 voturi)    
        Si eu zic sa pleci, (Marţi, 23 aprilie 2013, 8:13)

        John M. [utilizator] i-a raspuns lui torna_fratre

        dar asculta de un profesionist: Vestul e o treaba serioasa. Distractia e pe bani multi, pe cand in Romania o ai pe gratis.
    • +21 (21 voturi)    
      Cu o floare (Marţi, 23 aprilie 2013, 1:40)

      VasiL [utilizator] i-a raspuns lui RomaniaMea

      ... nu se face primavara. Pleaca! Mai sunt cateva sute de bagat la parnaie asa ca o sa dureze. Cat timp mai ai?
    • +5 (5 voturi)    
      repede (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:00)

      PedaGogu [utilizator] i-a raspuns lui RomaniaMea

      Nu mai astepta toamna, ca n-ai sa mai pleci daca iese tulburelul si, mai ales, daca intra Felix.
    • +1 (3 voturi)    
      stai aici, nepoate! (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:05)

      nellino [utilizator] i-a raspuns lui RomaniaMea

      cineva trebuie sa plateasca si pensia babacilor tai!
  • +62 (62 voturi)    
    In sfarsit! (Luni, 22 aprilie 2013, 21:26)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Chiar ma intrebam cat mai poate acest individ sa tergiverseze procesul, ce scuze mai poate inventa, ce boli grave mai pot aparea...iata ca in sfarsit s-a dat o solutie corecta, in ceea ce-l priveste pe voicu. In schimb, daca ceea ce spun la tv este adevarat, adica 4 ani cu suspendare pt. dl. fost judecator costiniu, atunci sentinta nu mai mi se pare chiar corecta si echitabila. La functia pe care o avea de judecator la instanta suprema, avand in vedere obligatiile profesionale de a respecta legea, prejudiciul de imagine adus justitiei si ICCJ, urmarile grave pe care le putea produce fapta comisa de acesta, atunci pedeapsa mi se pare mult prea mica. Daca un politist sau alt functionar public este arestat pentru o mita de cateva sute de euro si primeste pedeapsa cu inchisoarea, cu executare, atunci dl. judecator a scapat foarte ieftin....Macar sa nu-l mai vad avocat in procesele pe care tot el le-a stramutat!!!
  • +44 (44 voturi)    
    pacat de casuneanu si costiniu (Luni, 22 aprilie 2013, 21:27)

    un dac [utilizator]

    dar ma bucura enorm vestea despre voicu si despre locic. am si un anunt de facut: se strange latul domnule varan!
  • +37 (37 voturi)    
    uraaaa (Luni, 22 aprilie 2013, 21:29)

    Stefan-cel-Mare [utilizator]

    iuhuuuuu
  • +51 (53 voturi)    
    Hip-hip-ura!! (Luni, 22 aprilie 2013, 21:34)

    Daniels22026 [utilizator]

    In sfirsit! Intr-o tara profund uslamista, iata ca justitia functioneaza independent fata de politicieni.

    Credeam mai demult ca independenta justitiei e ireversibila. Dar nu ma asteptam sa ia porcul uslamist 7 ani cu EXECUTARE, in plin regim uslamist, intr-o tara plina de milioane de uslamisti, ornici sa-si salveze mitul smecherului si al pitipoancei!

    Hai Romania!
    • +11 (13 voturi)    
      Nu-ti fa iluzii (Marţi, 23 aprilie 2013, 0:38)

      serbanb [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

      Vor sa faca tribunale regionale, sa desfiinteze oarecu m ICCJ pentru ca s-a cam modernizat... cand se va face regionalizare stai linistit ca-si vor face ei cum vor tribunalele. astea nu mai is bune...
    • +5 (5 voturi)    
      Unde-s camarazii?! (Marţi, 23 aprilie 2013, 7:25)

      John M. [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

      Ma intreb de ce camarazii Che si Nastase- insotiti de cohortele de la SRL "Rent A Crowd" ale lui Voiculescu- nu se duc sa protesteze pe treptele Curtii impotriva acestei condamnari "politice" regizate, of course, de Cotroceni.
    • +3 (3 voturi)    
      Ai halit galusca (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:06)

      vladf [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

      Exact ce doreau, asta trebuia sa fie in parnaie de acum 1-2 ani si tu crezi ca USL mai putea face ceva?
      • +3 (3 voturi)    
        Rabdare (Marţi, 23 aprilie 2013, 14:53)

        Daniels22026 [utilizator] i-a raspuns lui vladf

        Deocamdata justitia merge inainte, isi pastreaza independenta. Daca ar reveni la subordonarea fata de politicieni, am observa asta cu totii.

        Nu pot sa pling de-acum pentru niste nenorociri care nu s-au intimplat. Poate nu se vor intimpla deloc acele nenorociri. Rabdare.
  • +47 (47 voturi)    
    Mai tineti minte cum vota el cu doua maini? (Luni, 22 aprilie 2013, 21:38)

    predel [utilizator]

    Dar mai tineti minte si ce vota?
    • +43 (43 voturi)    
      hehe (Luni, 22 aprilie 2013, 22:46)

      TopCat [utilizator] i-a raspuns lui predel

      ce-ar mai fi vrut si el o suspendare acum.... na ca si-a luat o executare porcul :D
      • +5 (5 voturi)    
        ha! (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:05)

        mario0101 [utilizator] i-a raspuns lui TopCat

        de ce i-a fost teama nu a scapat!! de-aia vota cu doua maini!
  • +36 (36 voturi)    
    . (Luni, 22 aprilie 2013, 21:41)

    unnecunoscut [utilizator]

    o raza de speranta. la mai multe!
  • +33 (33 voturi)    
    s-a mai inchs un dosar greu... (Luni, 22 aprilie 2013, 21:42)

    ..13 [utilizator]

    din nefericire vremurile in care operau acestia s-au intors si practicile lor sunt reluate....

    Mai are ANI, instantele puterea de a lupta cu monstrii?
  • +39 (39 voturi)    
    si cand te gandesti (Luni, 22 aprilie 2013, 21:43)

    amanda13 [utilizator]

    ca acest individ corupt si parvenit putea la un moment dat sa fie ministru de interne!
  • -37 (55 voturi)    
    Urmeaza dosarele Flota si Mihaileanu ???? (Luni, 22 aprilie 2013, 21:47)

    VelmaKelly [utilizator]

    Doamne ajuta !!!
    • +23 (27 voturi)    
      Trebuia sa fie unu' (Luni, 22 aprilie 2013, 23:05)

      mircearh [utilizator] i-a raspuns lui VelmaKelly

      care sa dea cu bata-n balta.
      • +15 (15 voturi)    
        Asta e (Marţi, 23 aprilie 2013, 1:18)

        mihai_42 [utilizator] i-a raspuns lui mircearh

        al doilea, a mai fost un tantalau mai sus :)
    • -20 (26 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Marţi, 23 aprilie 2013, 0:46)

      [anonim] i-a raspuns lui VelmaKelly

    • +8 (8 voturi)    
      Mai la coada.... (Marţi, 23 aprilie 2013, 7:31)

      Sani [utilizator] i-a raspuns lui VelmaKelly

      Dosarul lui Iliescu este asteptat.
    • +7 (7 voturi)    
      Urmeaza dosare reale (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:24)

      Bogdan_1 [utilizator] i-a raspuns lui VelmaKelly

      Adica Nastase cu furtul la nivelul economiei nationale, Iliescu cu crimele revolutiei, Voiculescu cu "privatizarea" averii Securitatii. Apoi sobolani de linia a doua Dragnea, Oprisan, Fenechiu etc.
  • +27 (29 voturi)    
    cine este urmatorul? (Luni, 22 aprilie 2013, 21:50)

    ac23 [utilizator]

    sunt foarte multi ca Voicu. Totusi mi se pare suspect ca lui Casuneanu i s-au acordat 4 ani si aceia cu suspendare... Pai spuneti si voi daca nu e convenabil sa bagi in buzunar cateva zeci poate chiar sute de milioane de euro si sa faci 4 ani de inchisoare suspendata, sau 7 ani... se confisca ceva?
    • +26 (26 voturi)    
      Colaborarea cu DNA-ul (Luni, 22 aprilie 2013, 23:41)

      Daniels22026 [utilizator] i-a raspuns lui ac23

      Cind s-a pronuntat, instanta a tinut cont de colaborarea lui Casuneanu cu DNA-ul. Fara aceasta colaborare, Catalin Voicu ar fi scapat.
      • 0 (0 voturi)    
        si sutele de milioane? (Vineri, 26 aprilie 2013, 9:09)

        ac23 [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

        romanii platesc cu sudoarea fruntii luxul parlamentarilor ... ii mai lasam sa ne calce in picioare? Nu avem industrie, dar vrem autostrazi pentru a dezvolta turismul la firmele parlamentarilor... Stiti cat costa un metru patrat de plomba pentru carosabil? stiti cine strica strazile? sa nu spuneti ca sarea - strazile sunt stricate de plugurile pentru dezapezire, si asta in mod intentionat - aici justitia ar trebui sa umple inchisorile cu toata clasa politica - inclusiv primari pentru ca unii dintre ei nu sunt altceva decat portofelele partidelor...
  • +35 (35 voturi)    
    Ce sanatos (Luni, 22 aprilie 2013, 21:55)

    mihai_42 [utilizator]

    era borfasul asta cand vota cu doua miini in parlament si ce bolnav este azi... Mare nenorocit!
    • +22 (22 voturi)    
      Nu-ti face griji!... :) (Luni, 22 aprilie 2013, 23:25)

      Jane Doe [utilizator] i-a raspuns lui mihai_42

      Mesele regulate, de la penitenciar, ajuta - si la obezitate, dar si la diabet sau cancer. Ii doresc sanatate! :)
  • +30 (30 voturi)    
    Mila pentru un fost judecator... de ce ? (Luni, 22 aprilie 2013, 21:56)

    linarel [utilizator]

    N-am inteles de ce un judecator la Unalta Curte caruia ai este in atributii cunoasterea legii , o oncalca cu buna stiinta si se preteaza la gainarii ordinare ... manjindu-si numele, cariera si viata .... i se da cu suspendare ... halal judecator .
    Era momentul ca toti judecatorii sa inteleaga ca nu sint deasupra legii dar vorba lui voiculet -- o mina spala pe alta ---
  • +35 (35 voturi)    
    mai rasfirati, tovarasi, mai rasfirati (Luni, 22 aprilie 2013, 21:58)

    ZeroAbsolut [utilizator]

    ca altfel in curand nu mai avem locuri in celulele de lux.

    Voiculescu, Dragnea, iesiti si voi la incalzire!
  • +29 (31 voturi)    
    Repede (Luni, 22 aprilie 2013, 21:59)

    xcristi [utilizator]

    Pistolul, fularul si medicul Bradisteanu! Asteptam noile revelatii scriitoricesti ale domnului Voicu! Felicitari Justitiei romane! Hai ca a rasarit si soarele,.....vorba unui scriitor ilustru si tot atat de arogant.
  • +15 (15 voturi)    
    saracu... (Luni, 22 aprilie 2013, 21:59)

    levelboy [utilizator]

    saracu ...
  • +10 (10 voturi)    
    A.M.R. (Luni, 22 aprilie 2013, 22:06)

    vlad alexandru [utilizator]

    587
  • +26 (26 voturi)    
    Anemic? (Luni, 22 aprilie 2013, 22:14)

    Atcika [utilizator]

    E anemic? Nu prea arata a fi. Ma intreb-cind vota cu amindoua miinile in parlament, tolanit pe scaun ca la birt-poza care a facut inconjurul lumii-nu mai era anemic? Nu mai avea , atunci, hemoragie rectala???Cum oare toate bolile vin pe grangurii astia tocmai cind trebuie sa-si ia rasplata pentru faptele comise?
  • +28 (28 voturi)    
    Cum dracu se imbolnavesc astia (Luni, 22 aprilie 2013, 22:15)

    Ellias [utilizator]

    numai cand primesc pedeapsa definitiva? Dar toti...ai aceeasi meteahna. De ce nici unu nu se imbolnaveste cand incalca legile si isi aduna averi colosale pe spatele fraierilor. La puscarie cu toti si averile confiscate. Vad ca in aceasta "democratie" fiecare poate fura, calca legile...imbogati peste noapte, dar nici unul nu are averea ilicita confiscata. Sa nu mai vorbim de "hotel 5 stele" de la penitenciare, cu posibilitati de internet, biblioteci, si de "compozitii proprii". Pana la urma va ajunge ca in puscariile romanesti sa se scrie istorie, legislatie, finante..si cine mai stie ce. Vor ajunge toti sa devina scriitori "de onoare"..si noi nu stim. Vai vai vai..saraca Romanie..ce ai ajuns.
  • +21 (21 voturi)    
    ce ti-e si boala asta? (Luni, 22 aprilie 2013, 22:29)

    bogdanlungu [utilizator]

    cat a furat si a trait bine mersi nu a fost bolnav. acum cand e sa plateasca pentru ce a facut, s-a imbolnavit brusc.
  • +28 (28 voturi)    
    Multa sanatate (Luni, 22 aprilie 2013, 22:39)

    Radu_B [utilizator]

    Multa sanatate Voicu. Cum esti tu buzata mica si cu colacei, o sa te iubeasca noii tai colegi. Care-s cam la fel ca vechii tai colegi / cunostinte / prieteni. Doar c-au fost prinsi.

    Totusi cum vine asta 4 ani cu suspendare pentru fostul judecator ICCJ Costiniu ? Un magistrat corupt este de 100 de ori mai rau decat un pungas (Voicu este pana la urma un infractor de drept comun). Trebuia condamnat sa se usuce fara soare tot restul zilelor lui.
  • +21 (21 voturi)    
    mititelul... (Luni, 22 aprilie 2013, 22:40)

    zaboo [utilizator]

    eu zic sa iesim in strada sa protestam impotriva cruzimii cu care este tratata aceasta fragila fiinta de catre justitia aservita basescului
  • +27 (27 voturi)    
    next one (Luni, 22 aprilie 2013, 22:41)

    rViki [utilizator]

    next one Voiculescu. Felicitari justitiei.
  • +28 (28 voturi)    
    ? (Luni, 22 aprilie 2013, 22:42)

    cotora [utilizator]

    smecher voicu, crede ca scapa de puscarie, ca nicolaescu, asa cum a vrut adrian nastase sa faca, poate ma insel, florin costiniu, trebuia sa ia cu executare, chiar si mai mult decat voicu, cel putin 10 ani, doarece a fost judecator, trebuia dat ca exemplu !
  • +29 (29 voturi)    
    bolnaviorul de el... (Luni, 22 aprilie 2013, 22:43)

    alex34 [utilizator]

    fuga la spital.., mai cautati ca eu zic ca e suspect si de alergie la inchisoare, figura inocenta spune tot..
  • +27 (27 voturi)    
    fara rautate (Luni, 22 aprilie 2013, 22:47)

    adi_b_razzor [utilizator]

    Vai dar cum mai zambea pe la televiziuni, si acum dintr-odata ... s-a imbolnavit subit? Saracu!!
  • +23 (25 voturi)    
    Urmeaza ... (Luni, 22 aprilie 2013, 23:33)

    Supravietiutorul [utilizator]

    Urmeaza VOICUlescu Dan!
  • +11 (11 voturi)    
    Hmm (Marţi, 23 aprilie 2013, 0:35)

    Cryptos [utilizator]

    Toti au probleme medicale cand e vorba sa fie inchisi? Isi trage si el un glont pe langa gat...is se inroseste putin gatul de la pistolul incins...si ahh...sta 5 ani din 7 in spitalul puscariei ( unde le este mult mai bine! )...va iesii apoi iar colegiid e partid vor face o intalnire nationala unde-l vor ridica in slavi si vor spune ca a suferit pentru partid si totul a fost o inscenare politica si il vor repune in grade la "conducerea/manipularea banilor publici"? Ahhh Nastase si satra lui de hoti au devenit profesori pentru noi!
  • +12 (12 voturi)    
    Voicu cel plin de sine (Marţi, 23 aprilie 2013, 1:08)

    PBuzau [utilizator]

    Dl .Voicu a demonstrat, odata in plus, ca Romania este statul cu cel mai mare numar de hoti si escroci bolnavi pe cap de locuitor.
    Dupa numarul de inbolnaviti din cauza justitiei, nu stiu care este solutia cea mai buna: sa se construiasca cate o puscarie pe langa fiecare spital sau fiecare spital sa aiba o sectie de terapie cu zabrele si zabreliti.
    Pana una alta, asteptam blogul domnului Voicu si cele 49 de volume educative dupa modelul Nastase. Si nu in ultimul rand, il asteptam pe dl. Voicu, imbracat la 4 ace, sa dea interviuri la TV Jilava.
    Si de ce nu, un congres PSD la Jilava, unde sa-l poata pupa admiratorii pe obrazul lipsa.

    Pache
  • +10 (10 voturi)    
    Adevarata justitie (Marţi, 23 aprilie 2013, 2:03)

    KostasP [utilizator]

    Ar fi fost un glonte in cap tras de la 1 m distanta in timp ce isi facea cumparaturile la mall. Stil mafiot, asa cum merita aceasta scursura a societatii. Dar generalii de securitate au alte treburi mai importante, cum ar fi devalizarea bancilor.
  • +10 (10 voturi)    
    Atenție! (Marţi, 23 aprilie 2013, 2:34)

    AlinL [utilizator]

    Sîngerarea acută este o urgență și necesită internare. Sîngerarea cronică NU este o urgență și nu necesită internare decît dacă pacientul are nevoie de transfuzii de sînge - pacientul poate fi investigat fără a fi internat. În orice caz, o colonoscopie și un CT nu ar trebui să dureze mai mult de două săptămîni. Dacă are nevoie de chirurgie va fi apt pentru executarea pedepsei în cel mult 6-8 saptămîni postoperator dacă nu apar complicații.
    Băieți, stați cu ochii pe ăsta ca pe butelie! Mare atenție și la medici.
  • +12 (12 voturi)    
    SI AVEREA? (Marţi, 23 aprilie 2013, 3:17)

    Aristo [utilizator]

    Pai ce folos pentru tara daca averea i-a ramas? Pe paduchii astia nu ajunge numai sa-i condamni ci trebuie sa le confisti si averea pe care au obtinut-o prin orice alte cai decat cinstite. Nu simt nici o satisfactie ca individul asta va sta in puscarie atata timp cat tara n-are nici un folos din asta. De 23 de ani au jefuit tara si au exportat valorile obtinute. Nu mi-ar fi interesat condamnarea nici unuia dintre "baietii destepti" daca banii obtinuti i-ar fi lasat in RO sau i-ar fi investit pentru ca atunci ar fi aparut cu siguranta si alte oportunitati economice. Pana la urma nu conteaza cine sunt proprietarii afacerilor ci faptul ca ele exista si oamenii pot sta in tara lor sa munceasca si sa-si creasca copiii in mod decent nu sa bantuie prin lume din poarta-n poarta si sa se distruga orice sansa de supravietuire ca natiune.
  • +14 (14 voturi)    
    Costiniu (Marţi, 23 aprilie 2013, 4:30)

    maxi lopez [utilizator]

    de ce a primit Costiniu o pedeapsa cu suspendare cand omul era cunoscut ca cel mai corupt judecator de la Inalta Curte?

    de altfel, vad pe hotnews ca omul a intrat in Cartea Recordurilor ca judecator si avocat in acelasi caz:

    http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-14668156-florin-costiniu-avocat-intr-dosar-imobiliar-care-insusi-stramutat-vremea-cand-era-judecator.htm
    • +5 (5 voturi)    
      sa vedem acum ce vor face... (Marţi, 23 aprilie 2013, 8:28)

      Mariicaialbastri [utilizator] i-a raspuns lui maxi lopez

      cele doua mari lepre din conducerea profesiei:
      domnul Gheorghe Florea presedintele UNBR si domnul Iordachescu - decanul Baroului Bucuresti care, in mod normal, ar trebui sa sesizeze consiliul baroului si sa-l excluda pe domnul Costiniu (legea spune ca esti incompatibil daca ai fost condamnat pentru infractiuni de coruptie).

      Din modul cum s-au comportat cu avocatul Doru Catalin Bostina, condamnat definitiv pentru fals si uz de fals de ICCJ care e bine mersi managing-partner la una din cele mai mari case de avocatura (Bostina & Asociatii) reiese clar ca nu vor dori sa aplice legea in cazul Costiniu. Pentru cei mai tineri Doru Catalin Bostina este fiul lui Constantin Bostina, fost secretar personal al lui Nicolae Ceausescu si Ministru Adjunct la Ministerul Economiei Naţionale, actual membru al Consiliului de Administraţie de la Bursa Română de Mărfuri. Aceasta jivina (Bostina) este foarte importanta in lantul trofic dambovitean, firma lui de avocatura fiind o curea de transmisie a comisioanelor catre politicieni din contractele extrem de oneroase de asistenta juridica cu statul. (Casa de avocatura s-a chemat pentru scurt timp Bostina Buzaianu & Asociatii).
      Ma gandesc ca si domnul Costiniu, daca va fi mentinut in avocatura prin prostia/lasitatea domnului Iordachescu va putea face multe servicii elitei cleptocrate din Romanica. Ma intreb ce sansa are un avocat care se bazeaza doar pe experienta si stiinta de carte in fata unuia ca Costiniu?
  • -13 (21 voturi)    
    ce sa mai facem acum?! (Marţi, 23 aprilie 2013, 6:53)

    contele_de_saint_simon [utilizator]

    Avem dovada clara ca USL impiedica mersul firesc al justitiei, o influenteaza grosolan si ii stirbeste independenta.

    :))
    • +6 (10 voturi)    
      Hai plimba ursul (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:19)

      vladf [utilizator] i-a raspuns lui contele_de_saint_simon

      Sentinta era data inainte sa ajunga USL la putere, asta era recursul.
      Dar ce sa stie un mebru PSD despre asta? Cand ai doar 4 clasa este greu sa citesti.
    • +5 (9 voturi)    
      simplu (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:23)

      Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui contele_de_saint_simon

      daca merge justitia inseamna ca Basescu a facut o treaba eficienta
    • +9 (11 voturi)    
      Au incercat dar de data asta nu a mers (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:28)

      Bogdan_1 [utilizator] i-a raspuns lui contele_de_saint_simon

      Vezi citatul urmatorului puscariabil de pe lista Voiculescu "nu avem puterea daca nu avem justitia" Asta da declaratie de independenta a justitiei. Singura lectie din condamnarea grupului Voicu e ca justitia a devenit independenta in unele structuri si asta datorita lui Basescu, Morara, Kovesi si a celor din sistem ce au ales demnitatea si nu spaga (atentie ei sunt inca minoritari !!!)
  • +12 (14 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 23 aprilie 2013, 7:02)

    [anonim]

  • +6 (6 voturi)    
    Cea mai buna veste (Marţi, 23 aprilie 2013, 8:06)

    rocknum [utilizator]

    Cea mai buna veste pe ziua de azi. Si ziua abia a inceput.
    Aveam o groaza de lucruri de facut azi, dar cred ca o sa ma imbat in schimb :)))
  • +6 (6 voturi)    
    voicu (Marţi, 23 aprilie 2013, 8:06)

    rocknum [utilizator]

    Voicu in parlament votase suspendarea cu 2 maini in aer. Se bucura mai ceva ca un copil cand primeste dulciuri
  • +4 (6 voturi)    
    Veste buna pe jumatate (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:17)

    Doru_T [utilizator]

    Voicu, intermediaru' - 7 ani cu executare;
    Locic, smenaru' - 4 ani cu executare;
    Casuneanu, cel care a cerut "servicii" - 4 ani cu suspendare;
    Costiniu, cel care trebuia sa aiba grija sa nu se intample asta - DOAR 4 ANI? DOAR CU SUSPENDARE???
    Tocmai se confirma modernizarea statului.
  • -14 (16 voturi)    
    Noua putere (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:37)

    antitot [utilizator]

    Devine noua dictatura PSD+Base=Dictatura
    O sa va iasa pe nas arestarile astea cand de curand ,dragostea asta netarmurita intre Base si Ponta va avea un sfarsit tragic.
    NOI poporul adica cei 7,4 mil ne vom revolta si sa vezi atunci ce va belim pe toti astia care aplaudati acum.
    • +13 (13 voturi)    
      Comment sters de user (Marţi, 23 aprilie 2013, 10:32)

      NL [anonim] i-a raspuns lui antitot

  • +8 (10 voturi)    
    voicu (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:45)

    consting [utilizator]

    acest individ e omul lui iliescu. si iata pe ce fel de indivizi se baza iliescu. pai acesta a vrut sa constr democratia in romania. o democratie impanata de comunisti. daca usl reusea sa puna mana pe justitie asa ceva ar fi fo imposibil. si cande gandesti ca parlamentul e impanat cu comunisti de rangul 2 si 3 si mari iubitori ce vremuri trecute si triste.
  • +9 (11 voturi)    
    sperante (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:49)

    silvia.sunei1275311232712 [utilizator]

    Citesc comentariile si mai exista o speranta !!!
    Nu toti romanii au creierul spalat si imbacsit de USL!
    Mai sunt romani care gandesc altfel , de dreapta ,prooccident si bineinteles prodemocratie ! Oameni care vad, inteleg si nu accepta CORUPTIA,PLAGIATUL,DEMAGOGIA SI HOTIA LA DRUMUL MARE !!!
    Sper ca cei care au fost convinsi ca vor primi si pe mama si pe tata cand USL- ul va veni la butoane sa se CONVINGA DE ADEVARATA LOR VALOARE ???
    TRADAREA la un moment dat se plateste stimati USL-isti !!!!!!!!!!!
    • +1 (1 vot)    
      speranta n-a murit, dar e in coma (Marţi, 23 aprilie 2013, 14:05)

      _kafka_ [utilizator] i-a raspuns lui silvia.sunei1275311232712

      Sa stii ca nu numai oamenii de dreapta impartasesc aceleasi idealuri. Eu sunt de centru-stanga si-mi doresc la fel de mult ca tot acest cancer de care sufera societatea romaneasca sa dispara. Si ce e mai trist e ca nu ma simt reprezentat de absolut nimeni, asa zisul partid de stanga fiind o pepiniera de corupti si putinii oameni cu care ma mai identific sunt de dreapta.

      Din pacate, in Romania, daca spui ca esti de stanga, esti catalogat automat ca bolsevic, comunist, rusofil, lenes, asistat sau orice altceva ce nu esti...Dupa ce contribui cu cca 35% din venitul meu la stat, angajatorul contribuie inca pe atat, apoi statul taxeaza toate bunurile si serviciile cu 24% (TVA) plus diferite accize si tot felul de alte taxe, statul ajunge sa-ti ia aproape 80% din posibilul venit.
      Si sunt foarte ok cu asta, atat timp cat banii aia sunt folositi in folosul societatii: sistem medical gratuit, educatie gratuita, infrastructura, politie, armata, asistenta sociala pentru cei care au nevoie etc...adica sunt ok sa contribui cu 80% pentru buna functionare a unei tari.
      Din pacate, lucrurile nu stau chiar asa, banul public fiind la discretia tuturor scursurilor societatii care au ajuns sa ne conduca (a se citi: sa ne mulga pentru ca noi acum nu mai suntem decat niste vaci bune de muls si din 4 in 4 ani devenim chiar si oi bune de directionat. Si daca refuzam sa fim directionate, nu-i bai..ramanem la stadiul de vaci bune de muls si tot e ok, nu?)

      Stanga vs dreapta nu exista in Romania...exista doar corupti vs cinstiti, competenti vs incompetenti. Poate dupa ce vom ajunge sa vedem ziua in care coruptia si incompetenta este exceptia de la regula, vom putea sa discuta si despre ideologii politice autentice. Dar stiti ceva, eu cred ca in momentul ala ne va fi bine indiferent de culoarea politica a guvernarii pentru ca am constatat (din pacate nu la noi) ca atat timp cat primeaza interesul populatiei, nu exista coruptie si nici oameni incompetenti in aparatul decizional, totul e ok.
  • -11 (11 voturi)    
    ALO !!! Nu mai impiedica USL justitia ??? (Marţi, 23 aprilie 2013, 9:58)

    VelmaKelly [utilizator]

    Intreb si eu ...
    • +8 (8 voturi)    
      Comment sters de user (Marţi, 23 aprilie 2013, 10:47)

      NL [anonim] i-a raspuns lui VelmaKelly

    • 0 (0 voturi)    
      nu poate (Marţi, 23 aprilie 2013, 17:11)

      aricipogonici [utilizator] i-a raspuns lui VelmaKelly

      nu vezi ce frica le este de "occident":))
  • +7 (7 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 23 aprilie 2013, 10:04)

    Erasm [anonim]

  • +10 (12 voturi)    
    RUSINE justitia romana (Marţi, 23 aprilie 2013, 10:12)

    Colebil Clinton [utilizator]

    Atat timp cat costiniu primeste condamnare cu suspendare, nici nu mai mai intereseaza cati ani a primit voicu si ce durere-n dos i-a aparut.
    BURUIANA PE CARE NU O SCOTI DIN RADACINA, RASARE DIN NOU, ORICAT TE-AI CHINUI SA SCAPI DE EA.
  • +8 (8 voturi)    
    influianta (Marţi, 23 aprilie 2013, 10:24)

    consting [utilizator]

    iata ca se poate. si cande gandesti acest individ care mananca comunism pe paine e adus ca mare specialist chiar de iliescu. astfel de oameni impaneaza parlamentul. comun istii de rangul 2 si 3 "construiesc " democratia in romania. realizati ca daca usl ar fi pus mana pe justitie asa ceva nu mai era posibil.
  • +5 (5 voturi)    
    nu suporta regimul din puscarie (Marţi, 23 aprilie 2013, 10:59)

    visio [utilizator]

    sincer, si eu prefer liberatatea...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by