UPDATE: Prima sentinta in dosarul Caltabosul. Fostul ministru Decebal Traian Remes a fost condamnat de Curtea Suprema la 3 ani de inchisoare cu executare. Si Ion Avram Muresan, fost ministru al Agriculturii, a primit 3 ani de inchisoare cu executare. Sentintele nu sunt definitive

de Attila Biro     HotNews.ro
Marţi, 14 februarie 2012, 13:25 Dosare Anticoruptie


Traian Remes - Ioan Avram Muresan
Foto: Hotnews
Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, a fost condamnat de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie la 3 ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. Decebal Traian Remes a fost trimis in judecata de DNA in 2008 pentru trafic de influenta. Procurorii l-au acuzat pe fostul ministru ca a primit mita prin intermediul lui Ioan Avram Muresan de la omul de afaceri Gheorghe Ciorba pentru ca firma acestuia sa fie favorizata la atribuirea unor contracte publice.

UPDATE: In acelasi dosar, fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare. Denuntatorul Gheroghe Ciorba a fost condamnat la un an si 6 luni de inchisoare cu suspendare si 4 ani perioada de incercare.

Dosarul a fost deschis prin autodenuntul unuia dintre co-inculpati (Gheorghe Ciorba). Acesta le-a dezvaluit procurorilor ca, pe 13 septembrie şi 23 septembrie 2007, i-a dat lui Decebal Traian Remes produse alimentare (carnati si palinca) in valoare de 1.500 lei si suma de 15.000 Euro, prin intermediul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Muresan, in scopul favorizarii firmei Construct Europromt SRL Certeze, apartinand fiului omului de afaceri Gheorghe Ciorba, la castigarea a doua licitatii publice de atribuire de lucrari de amenajari funciare.

Vezi detaliile dosarului Caltabosul






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























10434 vizualizari

  • +47 (47 voturi)    
    foarte corect - cu executare (Marţi, 14 februarie 2012, 13:34)

    xyz [anonim]

    E bine ca s-a dat pedeapsa cu executare. Suspendarea sa fie doar pentru cazurile cand fapta nu se face cu intentie sau cand se face dintr-un motiv determinat de imprejurari deosebite.
    • +35 (35 voturi)    
      unica solutie (Marţi, 14 februarie 2012, 13:42)

      alpha [utilizator] i-a raspuns lui xyz

      ar fi perfect sa ramana decizii definitive.cata vreme fiecare fura cand e la guvernare stiind ca atunci cand vin ceilalti la putere nu pateste nimic,pentru ca se asteapta reciprocitate,atat timp va fi coruptie generala.cand incep sa cada pesti mari dintr-o tabara ,putem fi siguri ca vor cadea si din cealalta - ca doar reciprocitatea se va pastra ! si asa incet-incet am avea sansa sa scapam macar de cativa mari devalizatori ai economiei nationale.
      • +29 (31 voturi)    
        Independenta (Marţi, 14 februarie 2012, 14:24)

        Daniels22026 [utilizator] i-a raspuns lui alpha

        Este vorba de independenta puterilor in stat. In special a justitiei fata de politicieni. Acestia n-au voie sa influenteze deciziile judecatoresti.

        Celor care gindesc "Cu o floare nu se face primavara", trebuie sa le aducem aminte ca "Un drum de 1000 de pasi incepe cu primul pas". Iar noi am facut mai multi.

        Bineinteles ca justitia din Romania nu a devenit brusc corecta, dar sa fim optimisti. Ceea ce se intimpla acum e ireversibil. Vremea pungasilor care sfideaza pe toata lumea a apus.

        Sistemul se improspateaza, fara violenta, fara influentarea deciziilor judecatoresti si fara principii comuniste. USL-ul poate cistiga alegerile, dar nu mai poate intoarce Romania in haosul coruptiei politicianiste.
        • -11 (17 voturi)    
          Of, Doamne, daca ar fii "pe bune".... (Marţi, 14 februarie 2012, 14:58)

          Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

          Da, sunt de acord, sustin pedepsirea tuturor coruptilor, indiferent din ce echipa sunt.
          Doar asa, cei ajunsi la butoane se vor teme sa mai fure, insele,minta.
          Dar sa cred?
          Chiar a inceput, brusc, asa...dupa o luunga somnolenta, sa mearga justitia?
          Si , la fel de brusc, a devenit obiectiva?
          Oricat mi-as dori sa fie asa....am mari indoieli.
          Imi pun intrebari la care nu-mi plac raspunsurile....
          De ce niste cazuri vechi, foarte vechi (vezi si condamnarea lui Nastase) primesc rezolvarea atat de tarziu?
          Si de ce toate in 2012?
          Nu cumva, pentru ca este an electoral?
          Nu cumva au fost tinute intentionat la naftalina pentru folosirea lor ca arma electorala?
          Daca este asa (si, din pacate, asa pare) ...nu este bine.
          Avem nevoie de dreptate, de justitie, nu de circ, de spectacol....
          Ma tem , domnule Daniels22026, ca USL nu mai poate intoarce Romania in haosul coruptiei politicianiste, pentru ca Romania este inca acolo, nu ai ce sa intorci....
          PDL nu face dreptate, nu face justitie ci doar mimeaza...
          Este foarte posibil ca sa se schimbe in pedepse cu suspendare, sau (pentru ca sunt implicati niste politicieni care nu mai conteaza) in reduceri de pedeapsa...dupa alegeri.
          Si atunci semnalul este: furati mai cat puteti ca merita. Chiar si cu cateva luni la parnaie (in conditii de hotel de lux ca ale lui Stanculescu) si tot merita daca ti-ai facut plinul.
          • +15 (17 voturi)    
            rock (Marţi, 14 februarie 2012, 15:21)

            rica [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

            daca mimeaza atunci mimeaza bine - pentru ca din cate stiu chiar si oameni de ai lor au fost condamnatzi sau asteapta verdictul -eu le urez sa "mimeze" cat mai multzi coruptzi in puscarie indiferent de culoarea politica.Eu insa sunt de parerea ca nu fac nimic sunt si ei spectatori -legi sunt -justitzia trebuie sa functioneze
          • +12 (12 voturi)    
            Setea de dreptate (Marţi, 14 februarie 2012, 15:40)

            Daniels22026 [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

            Daca sperantele mele sint exagerate, atunci vezi comentariul lui alpha. Puterea si opozitia isi vor plati cu sete politele. S-a terminat cu armonia predicata de Ion Iliescu pentru prosti, atit de utila coruptiei din politica si justitie. Groaza de puscarie (vezi acuzatiile de dictatura!) nu va fi uitata prea usor.

            In ecuatia asta, avem motive sa speram in independenta justitiei si in renasterea demnitatii magistratilor. Sint sigur ca exista macar niste judecatori tineri, insetati de dreptate. Oamenii nu sint niciodata complet rai.
            • +10 (10 voturi)    
              foarte (Marţi, 14 februarie 2012, 17:09)

              foarte [anonim] i-a raspuns lui Daniels22026

              foarte bine. frica (de justitie) pazeste pepenii.
          • +14 (16 voturi)    
            "BRUSC"?!? (Marţi, 14 februarie 2012, 15:55)

            Alin [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

            Stai putin...ai zis "brusc"?!?! Poate ca ai trait in alta tara de dupa Revolutie...!!! Au trecut peste 20 de ani si tu esti atat de tampit incat sa ti se para "brusc"?!

            Daca e un lucru foarte bun facut de Base+PDL este imbunatatirea radicala a actului de justitie! Numai pentru asta si votez PDL-ul inca o tura, macar stiu ca ii lasa sa-si faca treaba!!

            Deci ce avem pana acum? Un fost Prim Ministru si un ministru ambii de la USL???

            Ptiu!!!...scursurilor comuniste ce sunteti!! Plus Adrian Severin in ditamai PE
            • +9 (11 voturi)    
              Si PSL-ul are corupti judecati! (Marţi, 14 februarie 2012, 17:23)

              Corina [anonim] i-a raspuns lui Alin

              Si principalul partid de la guvernare are primari arestati de ex. cel de la Baia Mare parca a fost trimis dupa grati pentru 4 ani cu executare.
              Cel mai important v-a fi primaul Clujului unde nu a intervenit nimeni pentru el si este in puscarie de anul trecut.
              Acesta este una din masurile cele mai bune al PDL-ului incep sa se vada roadele in lupta impotriva coruptiei.
      • -21 (25 voturi)    
        Qui prodest? (Marţi, 14 februarie 2012, 14:40)

        Arthur [anonim] i-a raspuns lui alpha

        Problema este modul cum a fost 'devoalata" afacerea cu prezentarea abuziva la TVR (intr-o tara civilizata cu justitie normala toate "probele" ar fi fost declarate nule!) si mai ales de catre cine: madam Culcer fanatica basesciana!Tinuta pana de curand in post ca rasplata. Iar restul de"dovezi " au fost la fel de penibile ,caci autodenuntul s-a facut inainte ca denuntatorul sa obtina ceva,in afara de caltabosi in filmati altceva nu s-a purtut proba,iar convorbirile inregistrate nu au fost intarite de dovezi materiale! Asa ca ,daca sentinta ramane definitiva,ambii vor castiga la CEDO. Si cum asta se va intampla dupa ce cade guvernul portocaliu ar fi posibil ca sa plateasca despagubirile procurorii si judecatorii basescieni ceea ce ar fi chiar normal!
        PS
        Pe Ridzi la cat a furat dovedit ar trebui s-a impuste,pastrant pruportiile. Iar pe Apostu sa-l rupa in 4 cu caii!
        • +18 (20 voturi)    
          Iar pe Nastase si DIP.. (Marţi, 14 februarie 2012, 15:07)

          ion [anonim] i-a raspuns lui Arthur

          Iar pe Nastase si DIP sa ii lege impreuna de o bomba atomica..

          P.S. Rabdare, ca o sa ajunga si acolo, caci si Ridzi si Apostu si Falca sunt pe rol.

          Dar sa stii ca la Ridzi nu au dovezi ca a bagat banii in buzunar, ci doar ca a cheltuit aiurea niste fonduri publice (700.000 de euro cu manifestari pentru tineret). Sunt sanse mari ca Ridzi sa nu faca puscarie. La Apostu e mult mai nasol.

          P.S.2. Probele alea de la Caltabos au fost prezentate dupa ce erau deja depuse la dosar. De unde pana unde sa se anuleze acele probe?

          Si doi, eu va inteleg simpatiile politice, dar ce ati fi vrut sa faca madam Culcer cu asa inregistrari pe mana? Sa nu le difuzeze?

          Daca peste un an la TVR e numit Mircea Diaconu si ar primi asa caseta, cu oameni din PDL, PNL sau nici nu conteaza partidul, ce ati vrea sa faca? Sa le difuzeze sau nu?

          Sa inteleg ca daca politicianul ar fi de la PDL ar trebui difuzate de 1000 de ori, daca ar fi PNL mai bine nu?

          Taica, esti orbit de tembeleviziuni si nu mai judeci.

          Au inceput sa intre la tambal oameni politici din ce in ce mai importanti. ASTA E BINE, indiferent de partid.

          Chiar daca ar fi numai de la PNL si PSD (dar nu sunt, 3 primari importanti PDL au fost si mai sunt inca in puscarie, parlamentari PDL au procese pe rol - Ridzi, Banias, Pasat, etc) si tot ar fi bine. Se instaleaza frica, frica de a fi prins, inregsitrat, bagat in catuse, etc.

          Pana in 2007-2008 aceasta frica NU EXISTA, de sus pana jos cam toti stiau ca pot fura fara sa ii prinda nimeni. De aia si furau asa grosolan si nici macar nu se fereau. De la secretarul primariei de tara si pana la primul-ministru.

          Deci qui prodest? Eu credeam ca noua ne foloseste, celor care traiesc din munca lor, platesc taxe, nu fura niciun capat de ata..
      • +4 (8 voturi)    
        scorul la zi! (Marţi, 14 februarie 2012, 16:09)

        aritmos [anonim] i-a raspuns lui alpha

        Tariceanu - Boc 2:1 la ministri in justitie. Muresan si Remes vs Ridzi.
        • +11 (11 voturi)    
          Corect (Marţi, 14 februarie 2012, 17:10)

          razvan [anonim] i-a raspuns lui aritmos

          Muresan nu a fost ministru in guvernul Tariceanu. Insa scorul e mult mai "bun" pentru Tariceanu - Remes, Pacuraru, Chiuariu, Zsolt Nagy, Seres, deci 5 la 1 pt. Boc (Ridzi)
    • +28 (28 voturi)    
      Curiozitate (Marţi, 14 februarie 2012, 13:46)

      Nastasica [anonim] i-a raspuns lui xyz

      Ce se mai aude si de sentinta data in cazul Trofeul Calitatii ? stiam ca se asteapta recursul lui Adrian NAstase.
    • +9 (13 voturi)    
      cred ca nu se va termina bine recursul (Marţi, 14 februarie 2012, 13:59)

      j [anonim] i-a raspuns lui xyz

      Pacat ca a primit si denuntatorul 1 an si jumatate. El putea macar sa primeasca cu suspendare. Va dati seama ca la recurs denuntatorul va depune tot efortul ca sa scape, eventual poate declara ca a mintit si primeste doar 6 luni. Vor scapa basma curata si cei care merita.
      • +16 (18 voturi)    
        tot (Marţi, 14 februarie 2012, 14:05)

        tot [anonim] i-a raspuns lui j

        tot are si denuntatorul un motiv de bucurie: ar fi putut sa ia 5 ani daca nu ar fi colaborat cu procurorii.
      • +20 (20 voturi)    
        pai (Marţi, 14 februarie 2012, 14:07)

        pai [anonim] i-a raspuns lui j

        pai a luat cu suspendare, 1 an si jumatate. probabil tocmai pentru ca a colaborat. altfel...
    • +11 (11 voturi)    
      Ma lamureste cineva?.... (Marţi, 14 februarie 2012, 14:53)

      Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui xyz

      Cum este cu recursul?
      Exista vreun termen fix , maxim, pana la care se poate face recurs?
      Nu de alta dar, in alte publicatii am citit ca:
      "Pe de alta parte, Ioan Avram Muresan a mai fost condamnat, in aprilie 2011, la sapte ani de inchisoare cu executare pentru deturnare de fonduri, dar nici aceasta decizie nu este definitiva si irevocabila."
      Deci, Muresan e condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare, deja din Aprilie 2011 si totusi sentinta nu este definitiva si nici irevocabila.
      Daca o sa o intinda la fel si in cazurile actuale (inclusiv sentinta de 2 ani cu executare in cazul nastase) inseamna ca n-am facut nimic.
      Daca USL va ajunge la putere, mai mult ca sigur ca respectivii nu vor primi nici macar "cu suspendare" ci vor fi pur si simplu achitati si spalati de toate pacatele.

      Deci, revin la nelamurirea mea.
      Exista in legislatie un termen concret (30 de zile, o luna, 6 luni, un an) in care trebuie rezolvate recursurile?
      Ca , daca ne referim la condamnarea lui Muresan, acea din Aprilie - anul trecut, se pare ca acest recurs poate fi intins si amanat..pana la Pastele Cailor sau pana se schimba conducerea tarii!?
    • 0 (0 voturi)    
      atentie (Marţi, 14 februarie 2012, 20:30)

      denis [anonim] i-a raspuns lui xyz

      Dacă fapta nu era săvârşită cu intenţie atunci se punea problema achitării. Intenţia este un element al conţinutului infracţiunii în discuţie. Dacă ea nu ar exista, atunci ar lipsi un element constitutiv al infracţiunii, ceea ce ar atrage achitarea (art. 10 al. 1 lit d C.p.p.).
      Dacă faci o faptă penală silit de împrejurări deosebite atunci vorbim de stare de necesitate, care înlătură caracterul penal al faptei, ceea ce atrage achitarea (art. 10 al. 1 lit. e C.p.p.).
      Deci tu confunzi condiţiile suspendării cu cazurile de achitare.
      Pt suspendare instanţa analizează persoana inculpatului, împrejurarea săvârşirii faptei, fapta în ansamblu.
  • +44 (48 voturi)    
    Justitia (Marţi, 14 februarie 2012, 13:34)

    Cel [utilizator]

    Cu cat justitia functioneaza mai bine cu atat USL este mai disperat sa il dea jos pe Basescu. Ii doare in pix pe Ponta si Antenescu de soarta romanilor, ei sunt obligati sa scape de puscarii pe prieteniii lor
    • +20 (20 voturi)    
      TOT RESPECTUL PT JUDECATOR (Marţi, 14 februarie 2012, 14:21)

      cris [anonim] i-a raspuns lui Cel

      Tot respectul i se cuvine domnului judecator care nu s-a lasat si a facut dreptate. Jos palaria deci.
  • -4 (26 voturi)    
    Executie politica (Marţi, 14 februarie 2012, 13:36)

    bogdan [anonim]

    Clar! Dictatoru' si plosnitele lui vor sa discrediteze floricelul!
    • +12 (14 voturi)    
      erm... (Marţi, 14 februarie 2012, 14:27)

      radu [anonim] i-a raspuns lui bogdan

      cam greu cu sarcasmu'... am crezut ca "floricelul" are sa fie suficient dar se pare ca nu toti au rabdare sa citeasca pina capat :))
  • +31 (33 voturi)    
    Asta-i marea suparare a USL. (Marţi, 14 februarie 2012, 13:41)

    mircea [anonim]

    Se explica inversunarea USL in schimbarea guvenului si a presedintelui.Vor anarhie pentru spalarea dosarelor.
    • +9 (9 voturi)    
      sa asteptam... (Marţi, 14 februarie 2012, 14:17)

      me [anonim] i-a raspuns lui mircea

      sentintele DEFINITIVE... si apoi comentam...
  • +1 (11 voturi)    
    ceva lipseste (Marţi, 14 februarie 2012, 13:50)

    stefan2008 [utilizator]

    Baietii astia ceva nu spun... sunt 2 chestii care nu se leaga:
    1) de ce astia au primit 3 ani cu executare in timp ce baronii PSD au scapat mult mai bine? astia nu au pile unde trebuie dar cei de la PSD au?
    2) cum incurajeaza denuntul justitia daca il condamna pe denuntator la un an si 6 luni de inchisoare cu suspendare si 4 ani perioada de incercare? Cui ii convine sa aiba chestiile astea la dosar cand putea sa faca linistit mult mai multi bani decat a dat mita?
    • +19 (19 voturi)    
      Cuiva care nu le face (Marţi, 14 februarie 2012, 13:52)

      cristi767 [utilizator] i-a raspuns lui stefan2008

      Denuntatorul putea lua mult mai mult daca era prins in alt mod.
  • +19 (21 voturi)    
    Bravo si la mai mare (Marţi, 14 februarie 2012, 13:56)

    gigi [anonim]

    Inca o victorie impotriva comunistilor, mogulilor si minerilor !
  • +5 (9 voturi)    
    a, deci nu e definitiv (Marţi, 14 februarie 2012, 14:06)

    iar minciuni [anonim]

    pai atunci nu e decit un joc de imagine fata de ue; astia garantat nu iau cu executare, ca ii trag dupa ei pe toti, vorba lui voicu si ritzi.
  • +11 (11 voturi)    
    Cuvintele cheie (Marţi, 14 februarie 2012, 14:09)

    Vizitiul [utilizator]

    Sentinta nu este definitiva.
  • +7 (9 voturi)    
    Aripa fostilor ministri (Marţi, 14 februarie 2012, 14:14)

    HIHIHI [anonim]

    Daca domnii magistrati chiar vor continua cu rezolvarea in ritm vioi a dosarelor care treneaza de ani si ani de zile inseamna ca la Jilava ar putea fi inaugurata cat de curand o aripa sau un sector al fostilor ministri.Eu zic ca daca Conducerea Penitenciarelor chiar ia o hotarare in privinta reorganizarii locatiei sa ia in calcul infiintarea si a altor sectoare chiar si pentru tagma vuvuzelelor care incita populatia la violenta si cautarea rezolvarii nemultumirilor in afara cadrului legal,vuvuzele care se exhiba zi si noapte in media MOGULIANA.
    Am ajuns sa nu mai putem deschide un televizor fara ca sa nu apara un dement cu mutra acra si cazut pe Ganduri care trimite in eter aprecieri tintind cu precadere cele mai inalte institutii ale statului utilizand un limbaj din vocabularul eroilor din groapa lui Ouatu.
  • +12 (12 voturi)    
    eu personal... (Marţi, 14 februarie 2012, 14:16)

    me [anonim]

    astept sentinta definitiva si apoi o sa comentez...
  • +13 (13 voturi)    
    E de bine. (Marţi, 14 februarie 2012, 14:19)

    motanu_ranjila [utilizator]

    Daca sentintele astea cu executare in cazuri de coruptie (inclusiv a lui Nastase) se mentin si sunt urmate de altele, se poate realiza nu doar reforma statului, ci si a romanului de rand, privit ca invidid singular, care gandeste intr-un anumit fel si actioneaza in consecinta.

    Romanul obisnuit crede ca spaga e omniprezenta si profitabila, ca daca ar fi in locul primarului /senatorului/ ministrului ar face la fel.. Principiile lui de viata sunt "lasa ca merge si-asa", "zic ca el si fac ca mine", "o mana spala pe alta" etc. Si copiii si-i educa in consecinta.

    In masura in care justitia ar produce efecte vizibile, ceva s-ar schimba si-n constiinta omului de rand, ar incepe sa se teama de lege, ar evita coruptia, ar cauta sa traiasca din produsul muncii lui si nu al altora.

    Poate parea o naivitate, dar sper si vreau sa traiesc crezand ca ceva se poate schimba in tara asta si ma bucur cand citesc astfel de stiri.
  • +5 (5 voturi)    
    numai 3 ani? (Marţi, 14 februarie 2012, 15:00)

    dorel [anonim]

    3 ani ? numai 3 ani?...apai pentru furtul unei gaini se ia mai mult. Spaga nu e tot furt? Se vede clar ca aceste dosare se judeca sub presiune din afara. La noi coruptia si spaga sunt considerate normale.....din pacate. Totusi trebuie sa recunosc ...ceva pasi s-au facut, in directia cea buna.
  • +7 (7 voturi)    
    e bine (Marţi, 14 februarie 2012, 16:00)

    nea Titi [anonim]

    Trei ani. Nubi si astia. Cu executare. Minunat. Acu', are si colegul de mai sus ca pt o gaina iti da mai mult. Dar Bombo, Bombo de ce a luat atat de putin? Si nu era vorba de naste caltabosi, palinca si 15.000 de euro.Totusi e bine ca justitia se misca si, mai ales, e bine ca nu mai da sentinte cu suspendare. Vedea-i-as macar cate luni "inuntru", la turtoi.
    Da' Ilici cand urmeaza?
    Da, Doamne!
  • +1 (3 voturi)    
    Cand o sa vad o stire (Marţi, 14 februarie 2012, 16:09)

    codrin [anonim]

    in care sentintele cu executare sunt definitive si irevocabile??
    Condamnarile astea sunt praf in ochi.
  • +6 (6 voturi)    
    Condamnare Remes (Marţi, 14 februarie 2012, 17:42)

    costel [anonim]

    Remes a fost sau mai este membru PNL,iar Muresan a fost sau mai este membru PNT-CD.Vine USL -ul la putere,ii achita pe infractori si-i condamna pe procurorii si judecatorii care au instrumentat si respectiv judecat dosarul.Asa promiteau Antonescu si Ponta anul trecut.USL este o adunatura de infractori care inca nu au fost condamnati.
  • 0 (0 voturi)    
    sentinta la caltabos (Miercuri, 15 februarie 2012, 13:05)

    Augustinel47 [utilizator]

    ha,ha,ha .....poate este ceva ce nu stim ?!.........
    daca un caltabos face asemenea valuri , pai, atunci ce vedem de la "tamara " sau mai cum o chema_o inseamna ca avem tsunami !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
    caltabosul (Miercuri, 15 februarie 2012, 13:08)

    Augustinel47 [utilizator]

    ....va rog sa va uitati si sa cititi cu atentie TOP:dosare blocate.........................pe cind sentinta ..........?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by