VIDEO George Scripcaru, primarul Brasovului, cercetat preliminar de DNA pentru posibila complicitate la luare de mita

de Redactia Stiri     HotNews.ro
Vineri, 18 noiembrie 2011, 13:55 Dosare Anticoruptie


George Scripcaru
Foto: Arhiva personala
George Scripcaru, primarul Brasovului si seful PDL Brasov, precum si prefectul Brasovului Ion Gontea sint cercetati preliminar de DNA, anunta TVR Info. Scripcaru ar fi cercetat pentru complicitate la luarea de mita.

Sursa citata sustine ca DNA a inceput cercetarile preliminare in cazul celor doi dupa disjungerea faptelor din dosarul in care seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov, Ionel Spataru, a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita.

Procurorul care l-a cercetat pe Ionel Spataru ar fi dispus, prin rechizitoriu, disjungerea cauzei fata de primarul si prefectul Brasovului si continuarea anchetei penale in cazul lor, sub acuzatia de complicitate la luare de mita.

Contactat de TVR Info, Scripcaru a declarat ca "in urma cu citeva saptamini am avut o intilnire la DNA unde am raspuns la citeva intrebari. De atunci - nimic".

George Scripcaru este vicepresedinte al PDL si presedintele organizatiei judetene Brasov a PDL.

George Scripcaru nu a putut fi contactat de reporterii HotNews.ro pina la ora publicarii materialului.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























13188 vizualizari

  • +18 (18 voturi)    
    or fi... (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:01)

    bubu [anonim]

    disponibile fonduri europene pt construirea de inchisori?!
    • -8 (22 voturi)    
      Ash, este campanie electorala pentru Albacazapada (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:08)

      Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui bubu

      Cineva incearca sa ne convinga ca el lupta cu coruptia indiferent unde este ea.
      Incepe tare cu PDL, ca uite..ce alta dovada mai vreti ca suntem corecti, ii anchetam chiar pe ai nostrii.
      Apoi...ajung, dupa un larg ocol, la tintele lor, oamenii opozitiei.
      Pe astia ii fac praf si pulbere iar pe ai lor ii fac scapati. Doi iepuri dintr-o lovitura: isi refac imaginea de cavaleri imaculati ai anticoruptiei si isi inlatura sau isi ingenuncheaza adversarii.
      Deci, urmeaza arestari babane la opozitie !
      Nu puteau direct cu astia ca miroasea prea tare a facatura politica. Asa...sacrifica niste iepurasi si isi fac treaba in nauceala generala.
      La alegeri lumea o sa fie inca sub impresia ca basescienii sunt singurii cinstiti si iar voteaza pe orbecaitelea, ca in 20 mai '90 (duminica orbului, asa am inceput, asa continuam....).
      Cu putin ajutor de la voturile de afara (1 milion prin corespondenta, toate oranj..) ne trezim cu guvernul Basescu (de data asta chiar primministru oficial, nu doar pedindos), nu conteaza al carui partid (ca pana atunci se mai intampla multe).
      ca a venit vorba...Basescu este, se pare, dispus sa mature pe jos cu PDL-ul , doar sa iasa el curat si mare erou national.
      Aviz portocaliilor. Daca incearca opozitia o suspendare...nu ar fi rau sa va ganditi ca nu este o idee rea nici pentru voi....
      Desi, oricum, tot pe centura politicii o sa ajungeti toti....nu va mai vrea nimeni, dati rau la imagine...
      • +9 (11 voturi)    
        Daca PDL reuseste (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:43)

        Constantin [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        sa convinga romanii intr-o jumatate de an ca este in stare sa curete institutiile statului de corupti castiga fara drept de apel alegerile!
        • -8 (10 voturi)    
          :-))) (Vineri, 18 noiembrie 2011, 16:15)

          catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Constantin

          asta este din categoria Bula...
        • +7 (7 voturi)    
          Alegeri! (Vineri, 18 noiembrie 2011, 17:46)

          lambda [utilizator] i-a raspuns lui Constantin

          Daca o tin tot asa apare o mica problema: "eu cu cine votez?!?" :))
          Dar stati linistiti: a inviat DNA-ul, dar judecatorii nu. Acolo inca mai miroase greu a mort...
        • 0 (0 voturi)    
          n-a dat dreptu' (Vineri, 18 noiembrie 2011, 20:59)

          george [anonim] i-a raspuns lui Constantin

          vezi de treaba! n-a platit taxa de protectie, il scutura putin de ce i-a mai ramas prin buzunare si-i da drumul. nu te gandesti ca e un intreg lant al slabiciunilor in spatele fiecarui primar?
      • -12 (14 voturi)    
        de bun simt... (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:49)

        catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        de bun simt ar fi ca presedintele Romaniei daca este asa mare luptator anticoruptie sa renunte la imunitatea prezidentiala .. se cunoaste ca sunt dosare care il au in centrul magariilor ( mai ales din perioada sa de primar al Bucurestiului) care mor incet la Parchet pt ca nu te poti apropia prin lege de maria sa presedintele- indiferent care ar fi acesta)
      • +16 (20 voturi)    
        Wizard of Orz (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:51)

        da/nu [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        Vrajitorule ... cred ca ai consumat prea mult orz tata si ai inceput sa aiurezi. Stilul "smuls" de tip USL ti se vede din scriitura ... portocalii sunt banditi ordinari, iar galbeni - albastrii sunt victime ale dictatorului basescu. O teza flescaita ca si colportorii ei. Nu te-ai putea gandi ca toti cei care conduc administratiile locale (am spus toti, de toate culorile) sunt cu mana pana la cot in banii publici, fara sa aiba minimul bun simt sa si faca ceva pentru comunitatile care i-au ales?!?!? Ti se pare ca 1000 de euro/mp costul de anvelopare a blocurilor din sectorul 1, condus de "onorabilul" domn chiliman, e un pret coret? Vrajitoriile lui Oprisan la Focsani, Mazare la Constanta, Nichita la Iasi ... crezi ... sunt departe de obiectul muncii celor de la DNA? Sunt in aceeasi categorie .... CORUPTIE, la care se califica si cetateanul Negoita de la sectorul 3 sau alte lepre din sistemul public care dijmuiesc banii stransi din taxele platite de noi toti. Lasa naibii teoria ca membrii opozitiei sunt lebede si pdl-istii sunt porci ... sunt toti in aceeasi troaca. Nu mai otravi forumul cu tot felul de scenarii conspirative, cand situatia e mult mai simpla ... s-a dat liber la jocul ... "banii inapoi!" Toti cei care au facut averi din bani publici in ultimii 20 de ani ... cred ca au un motiv de panica acum ... a venit nota!!!!
      • +11 (13 voturi)    
        ash, e campanie de curatare si deja va e frica :) (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:59)

        sucaa [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        nu ma intereseaza de la ce partid. curatenie trebuie facuta. nu incerca sa duci in derizoriu meritele DNA-ului. de ani de zile tipati ca DNA-ul face ce spune base dar n-a venit nimeni cu o dovada concreta. doar insinuari.
        vrei sa spui ca mazare, vanghelie, oprescu au sute de mii de euro sau chiar milioane in conturi din munca cinstita? ce vrei sa ne spui ca daca apare un primar psd-ist in vizorul dna-ului este dosar politic?
        mai potoliti-va cu insisnuarile astea ca toata lumea vede ca dna-ul nu are culoare politica si salta pe toata lumea. arad, craiova, cluj, brasov sunt zone in care se voteaza pdl-ul. daca basescu avea in mana dna-ul si vroia sa face ce sugerezi tu se lega de primari din alte zone unde nu aveau ce pierde. astia sunt oameni importanti in pdl, nu sunt orisicine.
        pana una alta, este singura guvernare de dupa revolutie in care se cerceteaza/aresteaza din toate partidele si nu doar unu doi... masiv chiar. asta e curatenie.
        am fost ieri la posta si am asistat la o scena in care ala de la vama nu a acceptat spaga la un colet extern ca sa inregistreze o valoare mai mica. ala de la vama chiar a spus ca la cum sunt toti cu ochii pe ei nu isi permite sa riste painea copiilor. asta este rezultatul la ce se intampla acum. ca va convine sau nu, asta se intampla si asta trebuia sa se intample de mult.
        ca tot ai adus aminte de duminica orbului, si atunci cei din strainatate au votat si tot impotriva lui iliescu. de ce ai tu impresia ca s-au prostit intre timp si ar trebui sa voteze cu el?
        orice sef de stat trebuie sa tinteasca spre "mare erou national". nu vad nimic gresit in asta. cat timp mai curata din corupti are tot suportul meu.
        asa ca lasa-ti conspiratiile si bucurati-va ca putin cate putin se face curat. mai ramane ca judecatorii plantati de psd sa judece corect toate dosarele. nu cum pe profesorul ala de la liceu il aresteaza pt corupere de minori dar pe negoita de la psd, pt aceiasi fapta il lasa bine mersi in libertate.
        • +14 (14 voturi)    
          Bravo DNA!!! (Vineri, 18 noiembrie 2011, 16:30)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

          Bravo Traian Basescu, bravo PDL, bravo DNA!!! A inceput curatenia de primavara mai devreme decat ne asteptam! Curatati-va si veti castiga la pas alegerile!
          Urmeaza Oprescu, Mazare si Dragnea. Sa vezi circ, urlete si amenintari din partea USL, de la Ponta si Antonescu!
          Inca odata felicitari, se intra in normalitate!!!
          Vreau voturile voastre daca v-a placut cum gandesc eu normalitatea!
          • -1 (3 voturi)    
            Ai uitat "Bravo Udrea" (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 9:36)

            bgd [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            De obicei asa scriai....dar nu e locul aici, te inteleg.
      • +6 (8 voturi)    
        Cu o mica adaugare (Vineri, 18 noiembrie 2011, 16:42)

        Flavius [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        Daca chiar asta ar face, castiga capital politic in toata tara pentru partid.
        DAR, pierd capital politic in toate orasele unde vine DNA-ul. Mai mult, acesti lideri locali sunt de fapt locomotivele partidului. Ecuatia e putin mai complicata si nu e chiar un joc cu suma nula.
      • -2 (2 voturi)    
        sa dea Domnu' (Vineri, 18 noiembrie 2011, 17:04)

        lf_iron [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        sa fie asa cum zici
      • +5 (5 voturi)    
        - (Vineri, 18 noiembrie 2011, 17:14)

        rontzaila [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        deci conform rationamentului tau, corect ar fi sa nu existe niciun fel de arestari printre membrii opozitiei, pentru ca: 1. sunt nevinovati, 2. e epurare politica.

        mai bine dam direct o lege care sa faca opozitia imuna la lege si terminam discutiile. in felul asta, nasol e cand castigi alegerile, nu cand le pierzi.
      • +3 (3 voturi)    
        nu-i rau scenariul tau...insa (Vineri, 18 noiembrie 2011, 17:42)

        Lexus [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        ...realitatea este cu totul alta. Pachetul majoritar de actiuni al Justitiei, tocmai a fost cumparat de Vantu...doar s-a vazut asta... :))) ...el nu prea are treaba cu PDL, dar vrea sa-l lase pe Base fara partid...cam asta e idea :))) ..parca e mai fain scenariul asta :)))
    • +2 (4 voturi)    
      da de ce? (Vineri, 18 noiembrie 2011, 16:22)

      nae [anonim] i-a raspuns lui bubu

      de ce din fonduri europene? ei nu pot sta la parnaia cu capace, cot la cot cu hotii de gaini, cu talharii si cu violatorii?
  • +20 (22 voturi)    
    nu se poate! (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:09)

    jean [anonim]

    inca unul de la PDL?! da' ce se intampla frate, a inceput curatenia de Craciun?
    • +15 (17 voturi)    
      Se concentreaza pe Ardeal (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:17)

      Constantin [anonim] i-a raspuns lui jean

      ca aici sunt oameni seriosi si ii pot folosi ca exemplu pentru intreaga tara. Daca incepeau iara sa aresteze primari prin Oltenia oamenii ii vroiau mai abitir inapoi in functie.
      • +10 (10 voturi)    
        Ardeal... (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:17)

        Surfer [utilizator] i-a raspuns lui Constantin

        ... Din pacate nu ne face cinste tot ceea ce intampla acum la Cluj insa pe de alta parte e bine ca se face curatentie si nu se tine gunoiul sub pres. Coruptia din romania a fost declarata una din elementele ce aduc atingere securitatii nationale, deci aici vorbim deja de supraveghere operativa SRI+alte servicii.
        Toti politicienii sunt manjiti, fie ca e vorba de ardeal/oltenia/moldova/muntenia.

        Diferenta o face doar modul in care opinia publica reactioneaza, oamenii constientizeaza putin diferit scandalurile de coruptie in functie de zona tarii.
  • +24 (28 voturi)    
    Comment sters de user (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:10)

    zet [anonim]

    • +7 (9 voturi)    
      blocaj economic (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:23)

      donache [anonim] i-a raspuns lui zet

      In Romania, daca nu se mai ia spaga se blocheaza economia. Pai toti administratorii de firme care au nevoie sa rezolve tot felul de acte ca sa-si poata desfasura activitatea, daca nu le mai pot rezolva in stilul clasic balcanic, ce vor face?
    • +9 (13 voturi)    
      din pacate ... (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:24)

      Alex [anonim] i-a raspuns lui zet

      In primul rand cancerul Romaniei este justitia ...
    • -7 (21 voturi)    
      ... (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:57)

      pisi [anonim] i-a raspuns lui zet

      offf....cat de indoctrinati si creduli sunteti voi portocalelor
      • +7 (9 voturi)    
        off (Vineri, 18 noiembrie 2011, 16:00)

        sucaa [utilizator] i-a raspuns lui pisi

        ce le mai stiti voi pe toate comunistilor :)
    • +6 (8 voturi)    
      LA SIBIU CAND ??????????? (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:23)

      cela [anonim] i-a raspuns lui zet

      Deabia astept ca isi fac si astia de cap cum vor , Chiar daca e primar sas e mai corupt decat un roman , Doar ca inca nu a ajuns la rand. Sper sa nu-l mai vad la anul.
  • +20 (24 voturi)    
    primari (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:11)

    hmmm [anonim]

    keep going ...si apropiati-va de Bucuresti...unde sunt cei mai multi primari pe cap de locuitor...7 primari ...7 consilii locale...7 bugete locale...
    • +3 (3 voturi)    
      esti prost informat (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:33)

      msrp [anonim] i-a raspuns lui hmmm

      Fa cu regula de trei simpla cati primari pe cap de locuitor sunt in Bucuresti si cati sunt de ex in localaitati ca Targoviste, Bascauti, Rupea,etc
      • +3 (3 voturi)    
        @msrp (Vineri, 18 noiembrie 2011, 16:41)

        hmmm [anonim] i-a raspuns lui msrp

        ...va e frica ...nu-i asa?
        ai auzit ce-a zis Base...sa nu stati linistiti...:)))))
        • +2 (2 voturi)    
          Ha? (Vineri, 18 noiembrie 2011, 16:52)

          msrp [anonim] i-a raspuns lui hmmm

          Sau ce are aia cu aia? Eu doar ti-am zis ca esti prost informat - e matematic totul. Ca tu esti prea inflacarat si ai uitat de orice calcul matematic nu am luat in discutie. Te rog sa ma ierti
  • +17 (25 voturi)    
    Bravo PDL-ului ca lasa justitia sa-i aresteze (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:11)

    cetatean [anonim]

    In sfarsit hotii indiferent din ce partid sunt, sunt bagati la inchisoare. pana acum FSN-ul si PSD-ul ne obisnuisera cu o coruptie generalizata fara nici un corupt.
    • +14 (20 voturi)    
      da (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:35)

      da [anonim] i-a raspuns lui cetatean

      da, este de remarcat. pdl a mai facut un pas important, este drept ca in urma cazului apostu, modificandu-si codul etic pentru a exclude automat din partid pe cei arestati preventiv.

      e inca putin, mai sunt inca multe de facut, dar tot este ceva-ceva.

      lucrurile au inceput sa se miste.

      ce face, insa, usl-ul in ograda proprie? nici macar pe catalin voicu nu se gandeste sa il excluda, decat pentru simplul motiv ca este aliatul lui vanghelie... inamicul politic al lui ponta!
    • -7 (11 voturi)    
      ces' copil??? (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:42)

      Alin [anonim] i-a raspuns lui cetatean

      scripca era urmarit de multa vreme... nu e luat pentru ca dat proiecte colosale pe bani multi firmelor de partid, ci ca aluat spaga... MOrala: nu face pdl curatenie ci sunt dati jos niste incomozi, care au prea mult aputere... ghici de cine.... a, apropo: urmeaza Udrea...
      • +2 (6 voturi)    
        Udrea mai spre alegeri, (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:06)

        Constantin [anonim] i-a raspuns lui Alin

        ca s-o zideasca la temelia campaniei electorale iar Basescu sa-si desavarseasca lucrarea pe care tot i-o darama vremurile astea de criza.
  • +4 (4 voturi)    
    nu cred ca exista vre-o functie ne-manjita (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:20)

    MG [utilizator]

    Nu cred ca exista vre-o functie de decizie ne-manjita. Nu a fost promovat nicaieri si de catre nimeni onestitatea. S-a furat pt ca s-a putut. Pana si garda financiara - organul de control al statului - este corupta.
    Parca si ceva generali SRI au fost prinsi cu ocaua mica.
  • +9 (9 voturi)    
    daca justitia chiar incepe sa functioneze (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:24)

    adma [anonim]

    cred ca pe putin 80% din primarii din tara asta si alti oficiali de rang inalt trebuie sa-si faca bagajele pentru mititica. cred ca multi care au calcat stramb in trecut au inceput sa nu mai aiba somn noaptea de frica ca le bate DNA-ul la usa
  • +8 (8 voturi)    
    din pacate (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:30)

    math [anonim]

    ,,,,, nici eu nu cred ca exista vreun functionar cu functie de decizie (primarii in top) care sa traiasca din salariu.

    Din pacate s-au pus la punct in Romania metode aproape infailibile de coruptie, cei anchetati (nu exista garantii ca vom vedea niste pedepse adevarate) au ajuns aici din cauza tupeului, nesimtirii si prostiei.

    Romanul nu va rezolva niciodata dilemele:
    De ce sa iti iau 1000 (sau 10,000 sau 100,000) amenda/taxa pentru buget cand putem aranja sa iau eu jumate. Se numeste principiul win-win.

    De ce sa ii dau cuiva un contract de milioane de Euro (din care firma, actionarii vor castiga un profit considerabil) fara sa imi iasa si mie ceva. Ce eu sunt mai prost ?

    De ce sa il bag pe asta la puscarie 20 de ani si sa ii confisc averea ? Ce rezolv ? Poate imi mai cauzeaza si mici probleme ortopedice cand scapa. Nu mai bine ne intelegem, pare baiat bun si in fond cine nu greseste, eu de ce sa nu pescuiesc din iahtul propriu ?
    • 0 (0 voturi)    
      eppur (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 4:53)

      eppur [anonim] i-a raspuns lui math

      eppur si muove!
  • -7 (11 voturi)    
    hahahah (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:39)

    Habarnam [anonim]

    justitie? DNA? asta cu primarul BV-ului e alta dovada ca sunt manjite. Asta cu cercetarile sunt praf in ochi. Chipurile, ii investigheaza pt diverse acte de coruptie cu un an inainte de alegeri. Timp suficient pt a-i 'albi' si a-i scoate la alegeri curati si imaculati ca niste bebelusi. In nici 3 luni, pe lipsa de probe, pe dovezi neconcludente si cine mai stie ce motive, vor avea NUP si vor putea sa se intoarca la 'afacerile statului'.

    Pt. cei de la putere (actuali, fosti, viitori), coruptia e pt cei mici care nu pot cotiza pt binele partidului.
  • -6 (14 voturi)    
    pdl (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:41)

    unul_care_iese_in_strada [anonim]

    Unde sunt postacii PDL?
    Tot PDL ul este "face treaba"? Sau da opozitia in ei cu sete de putere? Asta ar cam fi campania electorala a opozitiei, daca ar fi sa dam o influenta politica a "cercetarilor". Altfel, cu ciobanii nostrii de la putere nu am vedea picior de politician arestat.
  • +4 (12 voturi)    
    Un brasovean (Vineri, 18 noiembrie 2011, 14:47)

    john doe [anonim]

    Ala de la Cj e mic copil pe langa Scripcaru. S-a furat in Bv in ultimii ani ca-n codru: asfaltari, patinuar olimpic de 12 mil eur, afaceri imobiliare, decoratiuni florale. Cine credeti ca si-a luat partea si la ce partid s-au dus o buna parte din bani?! Complicitate la luare de mita?! haha.. asta probabil in timpu liber :) Oricum am mari indoieli ca se va duce ceva pana la capat in ceea ce priveste o eventuala condamnare
    • +7 (9 voturi)    
      Poate... (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:11)

      Mih. [utilizator] i-a raspuns lui john doe

      ...ai dreptate. Dar de asfalt, patinoar si de aspectul orasului nu "beneficiaza" doar primarul si ai lui. Cancescu o fi mai breaz?
      • +2 (8 voturi)    
        re (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:28)

        john doe [anonim] i-a raspuns lui Mih.

        Nu sunt simpatizantul niciunui personaj politic din zona Bv, dimpotriva. Dar, nu accept sa platesc taxe in ideea 'lasa-i sa fure, macar ne alagem si noi cu ceva'. Cu asemenea mentalitate nu se va schimba nimic in tara asta nici macar in 100 de ani. Vom fi condusi de aceleasi exemplare de prostie si incometenta
  • -6 (10 voturi)    
    In... (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:09)

    Gica [anonim]

    ...Brasov s-au facut multe in ultimii ani, dar s-a si furat pe masura. Oricum, chestia asta cu chematul primarilor la DNA e doar praf in ochi pentru naivi ( ca sa nu zic prosti ). Nu va pati nimeni nimic. Este doar putin mai mult circ daca painea-i mai putina.
  • +7 (9 voturi)    
    nu uitati de Timisoara (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:11)

    d2arrow [utilizator]

    DNA ar putea sa vina la Timisoara unde s-a creat in jurul familiei ciuhandu o adevarata mafie, care distruge economia orasului,.. de la primarie se primesc contracte doar pentru firmele celor din respectiva familie.
    In plus blocheaza intrarea investitorilor straini in Timisoara conditionand accesul de colaborarea cu anumite firme care sunt ale lor.
    • +4 (6 voturi)    
      Lasa ca e bine la Timisoara... (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:35)

      MM [anonim] i-a raspuns lui d2arrow

      ... ca nu lasa investiile sa vina. In felul asta prospera Aradul si Oradea. Cu putin noroc poate se muta si aeroportul la Arad. Asa ca sa-l tineti cat mai mult pe Ciuhandu acolo cum faceti si cu Iancu si cu echipa de fotbal ce va mananca resursele orasului. Fiti fraieri ca o faceti bine!
      • +1 (1 vot)    
        Arad (Vineri, 18 noiembrie 2011, 23:23)

        ovi [anonim] i-a raspuns lui MM

        Ai dreptate, multi investitori straini au plecat din Timisoara si au gasit in Arad pe cineva care sa ii asculte si sa ii ajute sa depaseasca birocratia pentru a deschide cat mai repede afacerea.
        Stiu cum se gandeste si se lucra in Arad de aceea pot sa spun ca puteti sa ii multumiti primarului de acolo ca are o minte deschisa si nu intortocheata ca a primarului nostru ciuhandu si a familiei sale cu care conduce economic orasul.
        Ce pot sa spun decat bafta pentru Arad, iar Timisoara va ramane cu coruptia si ciuhandreii, deoarece a dovedit ca nu este capabila sa mearga mai departe.
  • +6 (12 voturi)    
    Brasovul de acum vs Brasovul de dinainte de Sripc (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:11)

    "fost"brasovean [anonim]

    ca a luat sau nu spaga,asta vor decide cei avizati.
    dar nu trebuie sa punem la zid un primar care a transformat Brasovul intr-un oras european, "la standarde".daca va aduceti aminte,cum arata Brasovul in 2004?exact ca in '89,nicio schimbare in bine timp de 14 ani:mijloacele de transport in comun din anii 70,infrastructura..la pamant.
    asta e,e greu sa vedem si lucrurile bune,atunci cand suntem inveninati artificial de media.
    daca nu lua mita(dar nu facea in acelasi timp nimic pt comunitate) eram multumiti ca avem un primar "curat ca lacrima"-asta fiind singura calitate?
    uneori trebuie sa faci si de-astea,ca sa rezisiti,altfel esti exclus din sistem oricat de bine intentionat esti.
    • -4 (10 voturi)    
      re (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:21)

      mark [anonim] i-a raspuns lui "fost"brasovean

      Daca va intrebati cum a ajuns Scripcaru primar, aveti explicatia mai sus. Stimate 'fost' brasovean, credeti ca se poate sa-mi platiti si mie taxele locale daca sunteti atat de multumit?
      • +2 (6 voturi)    
        Poate incepe de la Ghise (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:54)

        dorel [anonim] i-a raspuns lui mark

        Stimate, ia cere-i tu banii lu Ghise in care dadeai in gropi. Din ce vrei sa te plimbi in oras pe bulevarde? Din banii cui? Logic ca ai tai! Nu sunteti capabili sa discerneti intre merite si probleme. Ca a luat mita sa rezolve DNA, ca Brasovul s-a dezvoltat cum s-a dezvoltat e alta treaba! Si inca ceva, stimate neam roman, lasa-ne cu deontologia mai slabut, ca fiecare ciupeste pe unde apuca, pe banii altuia. La aruncat cu pietre sunteti la fel de primii ca si la aruncat cu sarmale pe la pomeni electorale.
      • +4 (4 voturi)    
        taxe locale (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:59)

        fost brasovean [anonim] i-a raspuns lui mark

        Domnule Mark,
        V-as plati cu cea mai mare placere taxele,dar nu vreau.
  • +1 (5 voturi)    
    asa si? (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:39)

    eferalgun [utilizator]

    cand va fi o sentinta definitiva atunci va conta! Mazare a fost chemat si raschemat la dna si inca nimic. Pana atunci vad ca foarte multi au o afinitate pentru scandaluri, comentarii de genul "asa sa ii ia pe toti"
  • -3 (7 voturi)    
    Pro si anti... (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:46)

    catalin_mattei [utilizator]

    cei mai multi dintre fanii portocalii spun acum la unison ca aceasta situatie reprezinat marea deschidere a partidului catre o Romanie a normalitatii.. din pacate sunt aceasi portocalii care nu te scoteau din victima usl-istilor, a antenelor si a vantu-lui daca spuneai ceva de cei doi primari marca PDL... este foarte bine daca justitia functioneaza independent si PDL-istii nu isi mai baga manutele la butoane.. dar e bine ca si sustinatorii lor sa nu mai pape tot ce zboara caci uneori dau cu mucii in fasole... sper ca justitia asta de ultima ora sa nu fie o vendeta in sanul pdl si sa vedem si sefi de la USL trasi la raspundere...
    • 0 (2 voturi)    
      E curios! (Vineri, 18 noiembrie 2011, 22:37)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui catalin_mattei

      Din ceea ce ai spus, am inteles ca ai avut in familie rude care au suferit din cauza comunistilor!
      Cum poti inghiti propaganda lor desantata?!
      Spun ca sunt corupti peste tot!
      Spun ca ai tai rosii, au facut orice a fost posibil pentru a scapa de orice; spun ca au prostit generatii intregi de copii care acum au ajuns la stadiul de cersetori fie la televiizor, fie la "mitinge"...
      Spun ca orice ai zice, din tine musteste zeama rosi de care sunt satul pana peste cap. Si eu am suferit!
      Poate mai mult sau mai putin decat tine!
      Tocmai din cauza asta nu inghit comunistii!
      Ilici este capul tuturor relelor! El a zadarnicit aspiratiile unor generatii intregi!
      Chiar poti sa aduci la un numitor un criminal - ilici, cu un marinar - Basescu, cu un aparator novice al lui ceausescu in procese - Bombo, cu cei care intr/un fel sau altul sunt contemporani cu cangrena sufletului romanesc- acelasi ilic?
      Nu te mira faptul ca esti pe minus mai mereu?
      Sincer, daca mai vrei sa jignesti, nu depasesti cu nimic nivelul de opinca al celui care te/a deformat si care ti/a schilodit copii!
      Mai gandeste/te!
      Apropo, de mare finete expresia ta docta "muci"
      Asta fiindca tot ma acuzai acum ceva vreme de... lipsuri!
      Inca o data, mai gandeste/te!
      In rest, sanatate si incearca sa fii echidistant!
  • +3 (11 voturi)    
    Preferati Brasovul de dinainte de Scripcaru ?! (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:46)

    cineva [anonim]

    Va lamentati degeaba in loc sa priviti scurt si constructiv: sunteti pentru Brasovul de dinainte de Scripcaru sau pentru Brasovul din vremea lui Scripcaru ?! ..daca a luat sau nu spagi, cat si cum, este oricum ceva inaccesibil poporului de rand;

    cu sau fara spagi este irelevant, tot o sa dati bani pe taxe si impozite locale; intrebarea este daca vreti sa se si intample ceva din banii care raman dupa spagi sau daca vreti sa nu se intample nimic desi tot suflati prin buzunare !!!

    spagile au fost si vor ramane, ele nu schimba locul; omul schimba locul, nu spaga !!!
    Scripcaru a dovedit, va riscati sa pice si sa vina altul, praf in vant ?!
    • +5 (9 voturi)    
      Da, il prefera! (Vineri, 18 noiembrie 2011, 16:00)

      dorel [anonim] i-a raspuns lui cineva

      Stii de ce? Pentru ca iRealitatea si Ante(haz)na 3 il cheama pe hotul, pe "Trahanache" ala de Ghise, care si-a facut vilele pe banii brasovenilor via TV etc care se ocupa de scenele Cerbului de Aur, deci putin si pe banii TVR. In rest, tov. Ghise s-a chinuit sa isi puna si sotioara la juridic prin CJ al vopsitului in cap si pe cap Ari (ca in serialul cartea cartilor). Apoi coana mare s-a agaat de primarie drept consilier. Oricum, iti mai zic ceva, astia care vor Brasovul de dinainte, nu vad nitel coloana din dreapta de mai sus de pe site. Amnezici, nu-i asa?
      • -1 (1 vot)    
        sunt deviati rau , da ! (Vineri, 18 noiembrie 2011, 17:16)

        cineva [anonim] i-a raspuns lui dorel

        astia sunt, imaturitatea si pofta pentru scandal si circ este de nestapanit !
    • 0 (6 voturi)    
      ??? (Vineri, 18 noiembrie 2011, 16:10)

      catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui cineva

      Ceva mai aiuritor nu poti auzi la acest popor.. pai tu ii alegi sa fie cinstiti si sa faca si treaba.. de ce trebuie sa ne multumim cu jumatati de masura?... pe genul asta de rationament in Giurgiiu este pirmar unui Iliescu care in 1989 era alergat de revolutionari pt act de "bun" fusese in perioada lui Ceausescu, apoi a devenit presedinte PSM, l-a refuzat PDSR caci era un gras care dorea sa fie primar, l-a luat PNL si este de 3 mandate primar.. fura, sau asa vorbesc giurgiuvenii dar a fost reales pe gandirea asta stupida : fura dar face si ceva pt noi!!!"... asta este gandire de sluga si nu cred ca trebuie sa mai stam cu privirea in pamant in fata celor ce conduc indiferent de unde sunt ei.. ei ne servesc pe noi si nu invers.. de asta avem democratie...
    • 0 (0 voturi)    
      poate cei care nu sunt din bv, da ... (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 17:46)

      un brasovean [anonim] i-a raspuns lui cineva

      Ca brasovean o sa il sustin pe scripi si la urmatorul rand de alegeri locale .... decat un imbecil ca ghise care a distrus orasul, sau un cancescu care strica orasul cu panouri cu numele dansului, si preaslavit de amanta de la mix .... dar defapt nu face altceva decat sa puna bete in roate oricarui proiect de dezvoltare locala ...
      Toata stima Dl. Scripcaru pentru ce ati facut pentru Brasov ( cu sau fara spaga ... pana la urma peste tot se fura , doar ca in mai toata rromanica se fura fara sa se faca nimic, chiar daca s-a furat, Brasov a ajuns un oras la standarde europene ....).
  • -5 (11 voturi)    
    putregai (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:53)

    mihai [anonim]

    au furat ani de zile, au cotizat la PDL din ce-au furat si acum ii salta ca sa-si faca imagine de anticorupti. Putin probabil ca ii vor condamna. Si putin probabil ca vor ajunge sus. Oricum, se confirma acum ce putregai e in PDL -ul lui Basescu, Boc si Udrea.
  • +5 (5 voturi)    
    sector 1 (Vineri, 18 noiembrie 2011, 15:55)

    vbc [anonim]

    sa urmeze la verificari dna si primarul panselute si gardulete
  • -7 (9 voturi)    
    tzara de ciudati (Vineri, 18 noiembrie 2011, 16:07)

    bango [anonim]

    daca tot pdl-ul ar intra la zdup pt coruptie, tot s-ar gasi oameni care sa exclame: moooma, ce partid curat e pdl, uite cum lasa dna sa isi faca treaba.
  • +10 (12 voturi)    
    Catre toti uslinosii...! (Vineri, 18 noiembrie 2011, 16:11)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    Deci se poate!
    In alte vremuri, cucuveaua voia liniste!
    In asa fel incat, burtosii sa poata fura in voie!
    In asa fel incat copii lor, bonti si tonti, sa poata capata apucaturile de acum!
    In asa fel incat sa conduca vantu si patriciu!
    Deci se poate!
    Si daca se finalizeaza, sa/l vaz pe bombo, felix, nush, taricescu, liposca.... cum se mai tanguie ei ca sunt oprimati politic.
    Hai, sunt locuri goale la puscaria de primari, demnitari...
  • 0 (0 voturi)    
    traseul politic al lui scripcaru (Vineri, 18 noiembrie 2011, 17:24)

    sebastian dan [anonim]

    http://newsbv.ro/2011/exclusiv-cum-fost-dat-afara-scripcaru-din-pd-petre-roman-readus-traian-basescu/
  • 0 (0 voturi)    
    thz (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 12:08)

    zthzjhuz [anonim]

    BRAVOOOOOO
  • 0 (0 voturi)    
    iluzie = cinstit si gospodar ! (Duminică, 20 noiembrie 2011, 1:06)

    cineva [anonim]

    sa vrei sa fi cinstit, onest si sa poti sa mai si faci ceva, adika sa aduci un oras la suprafata, dar dandu-le cu flit, si izolandu-te in "corectitudine" si onestitate pura ....

    ai sa sfarsesti in propriile iluzii batjocorit si izolat de toti cei de care depinzi ca sa faci ceea ce ti-ai propus;
    ai sa mori cu dreptatea in mana si intr-un final si hulit de proprii alegatori, care pe buna dreptate te vor intreba: "ce ai facut pentru noi ca sa te mai alegem ?! "

    iar tu ai sa raspunzi falnic si mandru "am fost cinstit"...explica tu cui vrei ca datorita cinstei si onestitatii tale nu s-a clintit o piatra in oras ...si o sa doara fix in cot !


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by