UPDATE Radu Mazare va fi cercetat in stare de libertate, a decis definitiv instanta suprema

de V.M.     HotNews.ro
Vineri, 18 aprilie 2014, 16:55 Dosare Anticoruptie


Radu Mazare (foto arhiva)
Foto: Agerpres
Primarul Constantei, Radu Mazare, acuzat ca ar fi luat mita 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, va fi cercetat, in continuare, in stare de libertate, a decis vineri instanta suprema, care a respins recursul DNA fata de controlul judiciar dispus in cazul edilului, informeaza Mediafax. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva.

"Vreau sa multumesc judecatorilor pentru intelepciunea si curajul lor. Intotdeauna am spus ca, daca de un regim opresiv ne scapa cineva, acestia sunt judecatorii (...) Le urez Paste Fericit si celor care imi doresc raul. Daca asa a vrut Dumnezeu, sa fiu judecat in Vinerea Mare pentru ca am construit case pentru saraci, asa a fost vrerea Lui", a spus Radu Mazare, dupa decizia instantei supreme.

El a mai spus ca, "dupa ce au mai adus documente, procurorii au sustinut ca am luat spaga ca sa fac procedura legala".

"(Procurorii, n.r.) au spus asa: Mazare a luat spaga sa faca acest cartier pentru saraci. Ca daca n-as fi luat spaga, n-as fi facut nici cartierul pentru saraci, nici ala pentru tineri, nici restul lucrurilor. Cam asta era esenta, ceea ce-i de domeniul absurdului, si ma bucur ca instantele au inteles ca era de domeniul absurdului. Era interesul meu sufletesc in primul rand sa fac pentru oamenii amarati si, daca vreti, si interesul meu electoral, pentru ca am promis lucrul asta si era normal sa-l fac ca sa fiu votat inca o data", a declarat el.

Intrebat ce se va intampla cu fratele sau in acest dosar, Radu Mazare a spus ca acesta nu a fost mentionat niciodata de nimeni in dosar. "In afara prezentei lui in acuzare, in rest nu s-a referit nimeni niciodata la fratele meu. Nici onor judecatorul din procesul anterior, nici procurorul in acest moment in care a sustinut la recurs arestarea mea nu s-a referit la fratele meu. Fratele meu nu are nicio implicare, nu-l cunoaste, e la Senat, nu Senatul construia case, nu avea nicio treaba", a spus Radu Mazare.

El a mai precizat ca se intoarce vineri la Constanta, iar sambata va merge in cartierul unde a construit locuinte pentru saraci.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au terminat de judecat vineri contestatia Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) impotriva deciziei instantei de lasare in libertate a primarului Constantei, Radu Mazare, scrie Agerpres. Sedinta de judecata a durat aproximativ 3 ore, dezbaterile nefiind publice.

Dupa terminarea procesului, Radu Mazare a declarat ca le-a convins pe cele doua judecatoare ca nu este vorba de mita.

"Le-am convins cu pledoariile avocatilor, cu documentele, cu starea de fapt. Dupa ce am fost atent timp de trei ore la toate pledoariile, la ce sustine Parchetul si am constatat ca Parchetul sustine ca am luat mita ca sa imi indeplinesc obligatiile legale. Am invederat onoratei Curti ca mi se pare absurd si mi se pare nebunesc sa sustii ca a trebuit sa iau mita ca sa construiesc un cartier pentru oamenii saraci, de care eu sunt mandru", a spus Mazare.

El le-a spus jurnalistilor ca nu vrea sa mai faca alte comentarii si va astepta in Bucuresti decizia instantei.

Vineri dimineata, cand s-a prezentat la sediul ICCJ, Radu Mazare a declarat: "Vinerea Mare este ziua victoriei impotriva pacatului si a Satanei. Speranta mea este indreptata. Ca sa fii judecat ca ai construit case pentru saraci si la pretul cel mai mic din cate s-a construit vreodata in tara romaneasca, in Vinerea Mare, cred ca spune totul".

Pe 9 aprilie, judecatoarea Rodica Cosma de la ICCJ a respins propunerea DNA de arestare preventiva a lui Radu Mazare pe motiv ca procurorii nu au adus probe care sa demonstreze ca primarul municipiului Constanta ar fi primit mita de la omul de afaceri Morgenstern Avraham in schimbul facilitarii castigarii unui contract privind construirea de locuinte sociale.

DNA a facut contestatie, care s-a judecat vineri la ICCJ.

Radu Mazare si Avraham Morgenstern au fost retinuti saptamana trecuta de procurorii DNA pentru fapte de coruptie.

Procurorii sustin ca, in anul 2011, omul de afaceri Morgenstern Avraham, reprezentantul SC Shapir Structures SRL, i-a oferit lui Radu Mazare, prin intermediul lui Elan Schwartzenberg, suma totala de 175.000 de euro pentru a facilita castigarea de catre acea societate, in conditii avantajoase, a licitatiei avand ca obiect contractul de construire a Campusului social "Henri Coanda" in valoare de 40.964.030 lei fara TVA (circa 10 milioane de euro).

Banii au fost trecuti prin conturile mai multor societati offshore si au ajuns in final la Radu Mazare si fratele acestuia, Alexandru Mazare, potrivit DNA.

"Traseul mitei a fost urmatorul: Societatea offshore Larton Consultants Ltd (unic asociat al SC Shapir Structures SRL) transfera in contul societatii Melici Management Inc. (beneficiar real Schwartzenberg Emilian) suma de 109.835 euro la data de 28.07.2011 si suma de 173.012 euro la data de 24.08.2011; Societatea Melici Management Inc. transfera in contul personal al primarului Mazare Radu Stefan deschis la Israel Discount Bank, Sucursala 156, Netanza, Israel, suma de 95.000 euro la data de 13.09.2011 si in contul personal al lui Mazare Alexandru deschis la aceeasi banca - Israel Discount Bank, Sucursala 156, Netanza, Israel, suma de 40.000 euro in aceeasi data; tot in contul personal al lui Mazare Alexandru deschis la Israel Discount Bank, Sucursala 156, Netanza, Israel, Melici Management Inc. a transferat suma de 40.000 euro in data de 06.12.2011. Operatiunile prin care fratii Mazare au primit sumele de bani sus-mentionate au avut ca justificare 'fees' - onorariu", se arata in referatul DNA.

Potrivit DNA, aceste sume de bani au fost oferite primarului Radu Mazare pentru ca acesta sa efectueze o serie de demersuri, unele intrand in atributiile sale de serviciu - initierea unor hotarari de Consiliu Local -, altele in afara atributiilor de serviciu, cum ar fi consilierea reprezentantului Shapir Structures, Morgenstern Avraham, in cadrul a numeroase intalniri avute de cei doi pe parcursul desfasurarii procedurii de achizitie.

Anchetatorii afirma ca unele dintre cele mai importante demersuri efectuate de primar in favoarea societatii Shapir Structures au fost cele prin care, la solicitarea lui Morgenstern Avraham, a fost aprobata cresterea valorii contractului de achizitie cu suma de 3.722.910 lei fara TVA - circa 900.000 de euro, adica de la 37.241.120 lei, cat a fost valoarea estimata de autoritatea contractanta la publicarea anuntului de achizitie publica, la 40.964.030 lei, cat a fost oferta financiara a societatii Shapir.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























6696 vizualizari

  • +37 (43 voturi)    
    Hm (Vineri, 18 aprilie 2014, 17:14)

    Soljenitin [utilizator]

    Golanul incearca sa exploateze partea emotionala a povestii: a construit un cartier de saraci. Problema este, insa, alta si mazare, un exemplu de coruptie si golaneala, o trece sub tacere: cine construieste? Acest aspect se rezolva prin licitatie: cine da spaga mai frumoasa, ala ia contractul pentru construirea unui cartier fie el de saraci sau de bogati. Nu fraieresti pe nimeni, pacaliciule, ai sa infunzi puscaria cum, de altfel, meriti.
    • +11 (15 voturi)    
      Mda, arunca fumigene pt idioti (Vineri, 18 aprilie 2014, 18:23)

      UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui Soljenitin

      ...poate-l mai voteaza iar ca evident nu are treaba sula cu prefectura.
      • -5 (7 voturi)    
        doi presedinti fosti comunisti cu functii (Sâmbătă, 19 aprilie 2014, 0:43)

        jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui UnOarecare

        ...care au condus Romania de dupa revolutie, asta spune tot.
    • +2 (2 voturi)    
      merge din pacate la prosti... (Sâmbătă, 19 aprilie 2014, 9:54)

      liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Soljenitin

      ei nu realizeaza ca spaga se poate lua si din construitu caselor pt saraci...
      pe langa asta una e sa construiesti 100 de casa si alta e sa construiesti 20 si restu sa-ti intre in buzunar
      dar, din pacate , sunt multi oameni in romania care nu inteleg acest lucru
  • +29 (35 voturi)    
    tineri entuziasti au creeat Statul Român (Vineri, 18 aprilie 2014, 17:15)

    PSD-erbedeul [utilizator]

    tineri entuziasti și vărsări de sânge au creeat Statul Român
    Astazi însă derbedei și mârlănei beneficiază de structurile statului Român !
    Incredibil !
  • +30 (34 voturi)    
    da,si noua (Vineri, 18 aprilie 2014, 17:19)

    gigel de luxembourg [utilizator]

    ni se pare nesimtire dar asta esti, astia sunteti voi, politicienii, luati mita din orice. cartierul ala nu e gratis, a fost facut din bani publici iar constructorul ala a primit niste bani. e logic ca poti lua mita din asa ceva pt ca cel care a fost ales sa-l construiasca a facut profit, a primit bani publici. ca in orice, cand e vb sa primesti bani publici o parte trebuie sa ajunga si la cel care semneaza, nu?
    • +11 (15 voturi)    
      35.000 E = 2 camere puchinoase (Vineri, 18 aprilie 2014, 18:31)

      UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

      din rigips cu ceva gen grup sanitar de confort IV. O garsoniera la bloc de +/- 30 mp e vreo 20.000 E.
      Nu stiu cine are impresia ca alea sunt locuinte ieftine...poate doar asistatii care le-au primit moka si mai primesc si plata utilitatilor ca sa aiba cine-l vota sau iesi la deruta cu pancarde scrise caligrafic desi ei sunt tigani analfabeti. Eu cred ca spaga a fost de minim 10% desi aici se vorbeste ca sub 20% nu se complica caracatita ce-a sufocat dezvoltarea Constantei. Pana gasesc milionu` e bine si asa, macar sa-i duca unde le e locul!
      Pe toti!
    • +11 (13 voturi)    
      taxa de habitat enorma 10 lei/luna/persoana (Vineri, 18 aprilie 2014, 19:11)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

      este o furaciune imensa, din buzunarele tuturor constantenilor. Unde se duc cei 10 lei/luna/persoana, cea mai mare taxa ptr gunoi din toata tara?? In ce buzunare ajung nu intereseaza pe nimeni, astia nu sint bani de la bugatul tarii, nu-i asa?
      • +1 (1 vot)    
        Taxa (Sâmbătă, 19 aprilie 2014, 19:43)

        ViorelPopa [utilizator] i-a raspuns lui IancuJianu

        Nu e "cea mai mare" taxa.
        Si la Sibiu este 10 lei.
    • +7 (9 voturi)    
      Banii sunt publici (Vineri, 18 aprilie 2014, 22:09)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

      și responsabilitatea cheltuirii lor e individuală. Responsabilitatea asta individuală este maximă când bugetul administrat e privat și minimă când bugetul e public. Trebuie găsită o soluție ca banii ăștia publici să devină privați înainte de cheltuirea lor și nu după.
  • +30 (36 voturi)    
    mama tuturor argumentelor (Vineri, 18 aprilie 2014, 17:21)

    oilman [utilizator]

    Un membru al Parlamentului Romaniei care poate intra in cartea recordurilor de imbecilitate (sau nesimtire): 'sa iau mita pentru a construl un cartier pentru saraci' ???????. Chiar asa de jos a ajuns acest popor sa accepte o insulta grosolana a oricarei inteligente de sa sub mediu in sus ? Oare chiar mai pote cineva crede ca acest gunoi reprezinta altceva decit o clica criminala de mafioti post bolshevici ? Rusine !
  • +26 (32 voturi)    
    era si timpul... (Vineri, 18 aprilie 2014, 17:39)

    KEMPES [utilizator]

    aveai gura prea mare...si pareai intangibil...oricum...ai fost foarte bun...te-au descoperit greu procurorii...mergi unde iti este locul !!!
  • -27 (35 voturi)    
    Unde (Vineri, 18 aprilie 2014, 17:55)

    evoque [utilizator]

    este legatura dintre "fees" derivat din "fee" si spaga?! apropo "fee" se para ca inseamna taxa nu onorariu.
    Se pare ca presupunerile procurorilor sant doar un faaas, iar asta cu "...unele intrand in atributiile sale de serviciu..." merita o extindere a cercetarilor, domnilor procurori justitia se face pe probe nu pe "indicii temeinice" adica presupuneri din 2011, ca sa nu mai spunem ca din 2011 pana in 2014 procurorii nu au gasit doua conturi:)).
    Este adevarat ca in romania se da spaga si pentru indeplinirea atributiilor de servici insa lipseste "PROBA", fara asta este faaaas.
    • +26 (30 voturi)    
      Ca sa fie clar (Vineri, 18 aprilie 2014, 18:07)

      Vasile375 [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      Din Wikipedia A fee is the price one pays as remuneration for services. Tradus pentru dezinformatori ca tine Fee este PRETUL pe care cineva il plateste pentru SERVICII. Deci este o plata, asa ca nu inteleg ce vrea judecatorul sa scrie pe ordin : MITA? Este clar ca a fost platit printr-un cont secret!
      • -6 (10 voturi)    
        si de unde (Vineri, 18 aprilie 2014, 18:13)

        evoque [utilizator] i-a raspuns lui Vasile375

        stii mataluta asa de sigur ca se plateste pentru SERVICII, ca sa nu mai intrebi cam ce legaturi ai cu banca???
        De unde stii ca a fost platita printr-un cont secret?
        cand vorbesti despre dezinformare priveste in oglinda si fii atent la ce vezi.
        Pana una alta:
        http://www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/fees, citeste atent si nu te baga precum patrunjelul in zama.
        • +7 (9 voturi)    
          Sa-ti fie clar (Vineri, 18 aprilie 2014, 23:30)

          Vasile375 [utilizator] i-a raspuns lui evoque

          1. Am tradus de pe WIKIPEDIA si nu de pe un site oarecare care sunt cu miile pe internet. (scrie clar ce reprezinta fee o plata catre cineva pentru serviciile prestate) 2.Contul era secret pentru ca nu l-a avut evident in declaratia de avere.(este clar pentru cel il folosea) 3.In rest este evident ca esti un angajat al nomenclaturii si incerce sa iti treaba de dezinformare si de a-i apera cu indarjire pe "bietii" milionari bugetari. Nu iti mai raspund, nu imi place sa intru in polemica cu mercenari. PS: vezi ca folosesti acelasi limbaj cu al stapanului tau.
          • -3 (3 voturi)    
            presupuneri (Sâmbătă, 19 aprilie 2014, 9:42)

            evoque [utilizator] i-a raspuns lui Vasile375

            banale si puerile presupunuri.
            Nu stiu daca dicionarenglezroman este chiar un site oarecare, wikipedia este un site in care persoanele care vor pot sa adauge informatiile lor pentru o mai buna cunoastere a unui subiect, deci este destul de subiectiv, asta nu inseamna ca varianta citata de mine este superioara dar nici ca este un site mai oarecare decat wikipedia. Aia cu contul secret este penibila verifica daca poti cate conturi nedeclarate are basescu sau videanu sau berceanu sau 99% din parlamentarii romani.
            In rest se vede ca ai un cui contra lui mazare si a psd si nu ai facut nici o secunda diferenta intre scrierea mea pe fapte si nu pe persoane. Dar asa este in secta nimeni nu face diferenta intre fapta si persoana.
      • +6 (10 voturi)    
        si "taxa de liniste" din Mamaia ce este? (Vineri, 18 aprilie 2014, 19:14)

        IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui Vasile375

        taxa de "protectie", ca de protejat...n-o face nimeni, hotii umla in voie. Acum sint si la primarie. N-o platesti, la revedere autorizatie anul urmator.
        • -5 (9 voturi)    
          si (Vineri, 18 aprilie 2014, 22:05)

          evoque [utilizator] i-a raspuns lui IancuJianu

          in ce consta "taxa de liniste" din Mamaia? sau de "protectie"? poate esti mai clar.
  • +8 (10 voturi)    
    Saracul Adi-i nevinovat, va sari Pontosul F16 (Vineri, 18 aprilie 2014, 18:03)

    Plagarus [utilizator]

    Prefectul Draghiea l-a ajutat pe Adrian Duicu intr-un moment descisiv. In mai 2012, Agentia Nationala de Integritate l-a gasit incompatibil pe Duicu in urma unui conflict de interese. Pe atunci simplu consilier judetean, acesta votase, potrivit ANI, pentru ca Spitalul Judetean sa inchirieze un teren de la o firma la care el era asociat. Pe 9 mai, prefectul Ion Mitu (PDL) l-a demis pe Duicu. Pe 15 mai, noul prefect, Nicolae Draghiea (PSD), a anulat demisia.
    Ancheta a Politiei dupa ce o stampila "VOTAT" a fost gasita in biroul prefectului Draghiea
    De altfel, conform Mediafax, Duicu mai fusese demis de doua ori, tot fara succes si tot de catre Ion Mitu. Prima data pentru ca Duicu votase in CJ pentru ca firma la care era asociat sa cumpere doua proprietati de la stat; a doua oara, pentru ca o alta firma a lui Duicu vanduse carburant pentru masinile Consiliului Judetean. De fiecare data, insa, proaspatul demis a fost repus in functie in urma unei hotarari judecatoresti. La a treia demisie nu a mai fost insa nevoie de un drum pana la tribunal, fiindca prefectul Draghiea a rezolvat mai simplu: a revocat ordinul prin care lui Duicu ii inceta mandatul de Consilier Judetean.
  • +8 (12 voturi)    
    așa a pățit și Năstase Adrian....infractorul (Vineri, 18 aprilie 2014, 18:22)

    visio [utilizator]

    mă gândesc că, în acest ritm, e profitabil să îmi deschid o pușcărie de maximă siguranță...voi face o gălagie de bani cu psd-iștii!
    • +10 (10 voturi)    
      Mult succes (Vineri, 18 aprilie 2014, 23:19)

      nano2k [utilizator] i-a raspuns lui visio

      Cu sinceritate iti doresc sa ai succes maxim si sa te imbogatesti din asta.
  • -5 (7 voturi)    
    case in point (Vineri, 18 aprilie 2014, 18:30)

    demaGOGU [utilizator]

    In Ro ti se iarta (aproape) mai putin: facerea de bine
  • +5 (11 voturi)    
    Sfantul Mazare (Vineri, 18 aprilie 2014, 18:47)

    revo [utilizator]

    Sfantul Mazare Milostivul!
    Nesimtit nesatul, ti-ai tras tainul pana si din banii care erau destinati prapaditilor alora! Pentru ca trebuie sa fie foarte clar: din cele 10 mil euro, fondurile alocate, doar o mica parte au ajuns in final in constructiile ridicate, cea mai mare parte a fost luata de evreii care au "castigat" licitatia si de alde Mazare. Cei 175000 euro au fost dati in avans, dar sa nu ne facem griji ca bunii samariteni nu si-au luat de cel putin 10 ori cat au dat spaga. Totul a fost calculat dinainte de a aplica pentru fonduri.
  • -4 (12 voturi)    
    ca sa vezi (Vineri, 18 aprilie 2014, 19:35)

    evoque [utilizator]

    ca mai sunt si judecatori cu minte.
    Fara probe nu poti sa retii pe nimeni, doar in mintea bolnava a unora justitie este egal cu inchisoare.
    Dincolo de persoana lui mazare judecatorul sau judecatorii au tras o palma procurorilor care trebuie sa inteleaga cateva lucruri:
    Justitia se face cu probe.
    Justitia nu se face la televizor.
    Justitia nu functioneaza cu "indicii temeinice"
    Justitia nu functioneaza cu informatii distorsionate lansate "pe surse"
    Acum ar trebui ca procurorii care au instrumentat acest dosar sa demisioneze.
  • +8 (12 voturi)    
    rusine ICCJ (Vineri, 18 aprilie 2014, 19:47)

    ubu [utilizator]

    Rusine, asta e cusuta cu ata rosie!
  • +5 (9 voturi)    
    Congelator (Vineri, 18 aprilie 2014, 20:18)

    rerenenegate [utilizator]

    Eu oricum iau mazarea din congelator...
    Cred ca o sa urmaresc cazul asta si voi decide dupa daca mai stau in tara...
  • +10 (14 voturi)    
    Comment sters de user (Vineri, 18 aprilie 2014, 20:33)

    NL [anonim]

  • +5 (9 voturi)    
    mazel tov, (Vineri, 18 aprilie 2014, 21:17)

    7imist [utilizator]

    tov. Mazare !!
  • +3 (3 voturi)    
    Cautam presedinte! Candidati avem cu carul (Sâmbătă, 19 aprilie 2014, 7:42)

    hotnewsfil [utilizator]

    Criteriul principal care trebue sa caracterizeze orice angajat, la stat sau in domeniul privat, este eficienta muncii (inclusiv calitatea acesteia).
    Presedintele tarii, ales de popor, devine 'angajat la stat'. Si in cazul lui, criteriul principal de apreciere este eficienta muncii lui.
    Este bine ca presedintele sa aiba si staif, sa fie 'salon', sa fie un artist al codului manierelor elegante, sa vorbeasca perfect (din familie) vreo trei, patru limbi de circulatie internationala, sa fie 'om citit', sa aiba cunostiinte temeinice in muzica, in sculptura, in pictura, in istoria generala a omenirii, in istoria religiilor, sa vorbeasca 'din varful buzelor subtiri', sa fie un teoretician al artei diplomatiei, etc., etc.
    Toate acestea l-ar face foarte agreabil pe presedintele unei tari, atat in fata co-nationalilor sai cat si in fata strainatatii.
    Toate bune si frumoase dar criteriul principal ramane 'eficienta' acestuia, chiar daca presedintele este mai 'din popor', mai 'din topor' (unii ar zice 'mai mitocan').
    Traian Basescu nu sta prea bine cu arta prezentarii si a reprezentarii. CHIAR STA CAM PROST.
    Dar Traian Basescu are calitatea pe care nu o au alti pretendenti la functia de presedinte. El este extrem de eficient, este, cum ii spun unii, 'un animal politic perfect'. Ca sa ii distingem bine aceasta calitate majora, sa il comparam cu cei ce se pregatesc, cu surle si trambite, sa devina !'
    Mitomanul s-ar potrivi? Dar Mazare? Dar Gigi? Dar Duicu?
  • +3 (3 voturi)    
    Sa razbunam poporul! (Sâmbătă, 19 aprilie 2014, 8:26)

    zeus333 [utilizator]

    Sunt oameni in Romania care nu au bani de- o paine si gunoaiele ca si Mazare fura milioane de euro, acum dam o sansa justitiei daca nu isi face treaba sa iesim noi impotriva gunoaielor!
  • +2 (2 voturi)    
    cei trei mazare INDISBENSABILI ! (Sâmbătă, 19 aprilie 2014, 8:54)

    PSD-erbedeul [utilizator]

    cei trei mazare INDISBENSABILI !
    Familia Mazare si Țărișoara lor România ! Trăiască PROSTIA ! Votati Familiile pulitice PSD-iste !

    Senator Alexandru MAZĂRE
    •Data şi locul naşterii: 02.01.1972, Bucureşti;
    •Stare civilă: necăsătorit.
    Studii şi specializări
    •1995 inginer fizician, Universitatea Bucureşti, Facultatea de fizică.
    Activitate profesională
    •1996 - 2004, director general al S.C. Soti Cable Neptun SRL.
    Funcţii, activităţi într-un partid politic
    •2003 - 2004, vicepreşedinte al Organizaţiei judeţene PSD.
    Funcţii, activităţi într-o organizaţie din administraţia publică centrală sau locală
    •2004 - noiembrie 2004, consilier local al Consiliului municipal Constanţa

    Radu Stefan Mazare Primar pentru ETERNITATE
    1986 - absolvent al Liceului nr. 4, secția Matematică - Fizică, București
    1991 - Institutul de Marină Civilă Constanța, Specializarea Electromecanică, fără a-și finaliza studiile. Obține diploma după 5 ani. Constanța

    Radu Mazare Jr
    Este prieten cu fiica lui Mircea Geoana
    a castigat 20.000 de euro ca barman si distribuitor de apa in Constanta. Acum castiga bani de buzunar ca prezentator la o televiziune sponsorizata de tatal sau din bani publici.
  • -3 (3 voturi)    
    Ma mir (Sâmbătă, 19 aprilie 2014, 9:39)

    xrogo [utilizator]

    ca basistii nu au sarit pe judecatori,precum la prima hotarare,ca judecataorea ar fi asa,ca ar fi altcumva,ce este evident e faptul ca procurorii sunt cam tembeli,ei asta stiu,ascultare si apoi arestare.
  • +2 (2 voturi)    
    ce sa zic... (Sâmbătă, 19 aprilie 2014, 9:52)

    liviu_ [utilizator]

    justitia revine la "normal" poate e prea devreme sa ne pronuntam dar tare imi e teama ca asta nu o sa aiba nici o problema
    as vrea sa-l vad ce face intr-o situatie similara celor din dosarul transferurilor
  • +4 (4 voturi)    
    Clovnul asta mafiot(ca aproape toti PSDistii) (Sâmbătă, 19 aprilie 2014, 11:06)

    Gabi M [utilizator]

    ne crede tembeli ,asa cum sunt votantii lui.Care case,sunt CONTAINERE.Si inca a mai luat si mita!Iar ala care i-a dat mita este in China si nu cred ca il vom vedea prea curand in Romania.Ca sa nu mai spun de contul ascuns din Israel.Trebuia sa stea macar de Pasti in arest,sa simta ca i se strange latzul!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by