UPDATE Radu Mazare, cercetat in libertate, sub control judiciar, a parasit arestul: Nea Radu Rusanu a sforait de m-a rupt in doua

de R.M.     HotNews.ro
Miercuri, 9 aprilie 2014, 22:23 Dosare Anticoruptie


Radu Mazare (foto arhiva)
Foto: Agerpres
Radu Mazare a parasit miercuri seara, in jurul orei 23.00, arestul Politiei Capitalei, dupa ce Inalta Curte a decis ca primarul Constantei omul de afaceri care i-ar fi dat mita 175.000 de euro pentru a-si asigura castigarea contractului pentru construirea locuintelor sociale din campusul "Henri Coanda" vor fi cercetati in libertate, sub control judiciar.

Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) nu este definitiva, ea putand fi contestata la aceeasi instanta.

De altfel, reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au precizat, pentru agentia Mediafax, ca vor contesta decizia de miercuri seara.

Citeste si

La iesire, Radu Mazare a fost intrebat de ziaristi cum a fost noaptea petrecuta in arest.


"Daca esti luptator, rezisti. Nea (Radu) Rusanu a sforait azi-noapte de m-a rupt in doua, in rest s-au comportat impecabil", atat colegii de arest, cat si politistii, a raspuns acesta, descriind celula in care a stat: 8 paturi, cu un loc intre ele de un metru, si WC unde ca sa tragi apa trebuia sa deschizi un robinet.

Radu Mazare a notat ca procurorul care a dispus arestarea sa este acelasi care a dispus si arestarea presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.

"Este inadmisibil ca un procuror sa ceara arestarea si trei instante diferite sa infirme cererea", a spus Mazare, precizand ca va discuta acest aspect "la nivel de partid", dar nu pentru a "interveni pe fond pe proces". Acesta sustine ca la fiecare sfarsit de an activitatea procurorilor ar trebuie evaluata din punct de vedere al numarului de solicitari de arest preventiv. "Cate solicitari de arestari ai - 100. Cate date inapoi? 30. Ia treci dumneata in avocatura".

In ceea ce il priveste pe omul de afaceri Elan Schwartzenberg, care ar fi implicat si el in acest dosar, primarul Constantei a precizat ca prietenia sa cu acesta este "de notorietate".

El sustine ca a imprumutat un cetatean grec cu niste bani in urma cu 10 sau 12 ani iar "creanta grecului a fost preluata (...) de Elan care a returnat o parte din ea fara sa ma anunte".

Radu Mazare a denuntat "presiunile politice pe care le face DNA in toata tara si in mod special in Constanta (...) la ordin".

El a sustinut ca omul de afaceri care a construit acest cartier in Constanta a pierdut "300.000 de euro". "Sa mai dai si spaga sa pierzi si 300.000 euro trebuie sa fii nebun", a comentat Mazare.

Primarul le-a multumit persoanelor care au protestat miercuri in Constanta, in sprijinul lui, si a precizat ca se va duce joi sa discute cu ei.

In ceea ce priveste planurile de vacanta, Mazare a precizat ca nu mai pleaca din tara: "Nu mai plec in Madagascar, pana la urma tot raul spre bine, poate imi luau aia pe acolo beregata, si va astept la mare", le-a spus el ziaristilor.

Acesta nu a precizat la ce ora va vizita cartierul, in conditiile in care este sub "control judiciar" si trebuie sa anunte si politia, pentru a nu mai da "motive sa trimita iar mascatii dupa mine".

Radu Mazare a precizat ca nu doreste sa se razbune pe Traian Basescu: "Eu nu vreau raul nimanui. Cand nu o sa mai fie presedinte nu o sa discut niciodata daca imi va sta in puteri sa plateasca, va plati fiecare in fata lui Dumnezeu", a continuat acesta, adaugand ca doreste sa "scape tara de statul asta de procurori care blocheaza economia".

Intrebat daca a discutat cu Dan Radu Rusanu, Mazare a raspuns: "Cu unchiu'? da. I-am spus 'bre, daca nu ai sforait de m-a luat dracu azi noapte! (...) Ii urez si lui bafta si celorlati de acolo".

---------------

Procurorii decisesera retinerea pentru 24 de ore a lui Mazare si a omului de afaceri Morgenstern Avraham, care i-ar fi dat mita primarului Constantei 175.000 de euro pentru ca acesta sa-i faciliteze castigarea unei licitatii ce avea ca obiect contractul de construire a campusului social "Henri Coanda", in valoare de circa 10 milioane de euro, potrivit unui comunicat postat pe site-ul DNA. Banii, primiti in mai multe transe, ar fi urmat un circuit ascuns, prin intermediul unor conturi apartinand unor societati off shore.

Radu Mazare a fost adus marti dupa-amiaza la sediul central al DNA pentru audieri, dupa ce a fost ridicat de mascati de pe terasa unui restaurant din parcul Herastrau din Capitala.

La capatul a circa opt ore de audieri, el fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. "Am construit cel mai ieftin din Romania cartiere pentru saraci si uite cu ce m-am ales. Rusine, Basescule", a spus Mazare, inainte de a fi dus in arestul Politiei Capitalei.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























21255 vizualizari

  • +28 (36 voturi)    
    desigur (Miercuri, 9 aprilie 2014, 22:26)

    adi_b_razzor [utilizator]

    Intre timp poate il cautati la pasaport si buletin. Nu de alta, dar nu m-as mira deloc sa nu se imbolnaveasca "brusc" si sa se caute de doctori prin SUA, Australia sau si mai departe
    • +25 (31 voturi)    
      Damage-ul electoral a fost facut! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 23:44)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui adi_b_razzor

      Mazare nu va mai castiga niciodata in Constanta! Pana la urmatoarele alegeri locale va fi in puscarie la cate dosare are. Chiar saptamana viitoare ar putea sa-i tina de urat lui Voiculescu, caci DNA a facut recurs.
      • +22 (32 voturi)    
        Sfarsitul (Joi, 10 aprilie 2014, 0:10)

        Vasile375 [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        Dupa ce PSD-ul va castiga presedentia cu voturile a multor romani inconstienti, vom asista la sfarsitul oricarei incercari timide de democratie. Vorba cuiva Romania, in sfarsit, va deveni perfect "corupta". Dupa cum se vede acesti baroni jecmanesc dupa bunul plac banul public, au zeci de dosare cu nenumarate fapte de coruptie si ei sunt in liberatate si "gestioneaza" banul public pentru ca nu-i asa ? aduc voturi multe.(vorba altui clasic in viata) Ce conteaza ca se comporata ca niste despoti africani, economia locala este pe butuci si ei sunt multimilionari, important este sa aduca voturi. Noapte buna, Romania!
        • +1 (25 voturi)    
          Cu din astia ca tine normal ca e pe butuci! (Joi, 10 aprilie 2014, 0:38)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Vasile375

          In 2004 era cel putin la fel de rau, nu eram in UE, nu era DNA, nu era internetul dezvoltat cu retele de socializare si atunci s-a putut. Acum de ce sa nu se poata? Ca vin ratati ca tine pusi de PSD sa ne spuna ca nu avem sanse. Mars de-aici potaie bolsevica, eu nu fac parte din electoratul PSD-ist saracit, prostanac si manipulat!
          • -11 (11 voturi)    
            tu faci parte din electoratul lui MRU (Joi, 10 aprilie 2014, 8:53)

            nellino [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            baieti finuti, animati de o utopie, care sprijina idei imposibile si care incap in trei taxiuri.
            dragomire, dragomire, numai la prostii va sta gandul!
            • +6 (6 voturi)    
              HotNews este cel mai mare portal de stiri! (Joi, 10 aprilie 2014, 10:34)

              AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui nellino

              Cum de iei tu doar minusuri??? Si cum de noi suntem cam 85%??? Voi sunteti doar 4,3 milioane din 16 milioane. Atat!
          • +11 (17 voturi)    
            Nu ai inteles ! (Joi, 10 aprilie 2014, 9:24)

            DanielManaila [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            Omul nu este votant PSD. Dar este constient ca urmatorii 8 ani o sa fie PSD-ul la putere. Niciodata nu i-am votat dar sansele ca nu iasa ei sunt minime. Daca printr-o minune o sa-i punem cu botul pe labe, adica psd o sa piarda din nou atunci putem fi 100% siguri ca i-am terminat definitiv! Asta este idealul. Dar de la ideal pana la realitate sta un procent de 40% care nu voteaza. Aia este problema. Oricum la bulau cu toti. Deabia astep alegerile prezidentiale. Noi romanii din Germania vom vota 100% impotriva gastii pontaco-iliesciene pe vecie!
            • 0 (8 voturi)    
              :) (Joi, 10 aprilie 2014, 10:18)

              ToXRM [utilizator] i-a raspuns lui DanielManaila

              veti putea vota impotriva psd-ului din afara tarii doar daca va inscrieti la ambasada, e gaselnita pontalaului...pana la prezidentiale cine stie ce lege mai da, sa ai pasaport valabil cu cel putin 5 ani inaintea scrutinului :)))
              • +2 (2 voturi)    
                Te rog eu, nu da informatii gresite! (Joi, 10 aprilie 2014, 10:32)

                AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui ToXRM

                Au lasat-o ca mai inainte, asa ca doar trebuie sa te prezinti si sa votezi.
            • +2 (2 voturi)    
              Pentru Daniel Manaila (Joi, 10 aprilie 2014, 10:36)

              adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui DanielManaila

              Multumim romanilor din Germania pentru voturile lor. In Frankfurt exista o organizatie a romanilor , parca se numeste ChromRhein...Stii ceva de ea ?
          • 0 (6 voturi)    
            ne-am lamurit in fine de ce e tara asta pe butuci (Joi, 10 aprilie 2014, 10:26)

            derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            din cauza noastra, a celor incapabili sa vedem ca ne-ndreptam spre democratie consolidata & stat de drept ca Laica spre luna.

            Romania a avut si continua sa aiba o evolutie previzibila, data de calitatea electoratului ei: 12 milioane de "potai bolsevice" l-au votat pe Iliescu la prezidentiale in '90 (nu, nu pt. ca noi ceilalti am fi stat acasa, l-au votat 12 din 14 milioane prezenti, ca sa fie clar); cam cat de mult crezi ca s-a emancipat acest electorat intre timp?

            eu nu spun ca nu stam mai bine ca in 2004 dar cel putin inca vreo 25 de ani "ratatii PSD" par sa aiba mult mai multe sanse decat noi.
            • 0 (0 voturi)    
              Gresesti! Electoratul lor e din ce in ce mai mic! (Joi, 10 aprilie 2014, 10:36)

              AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui derblauereiter

              Nu mai sunt decat vreo 3 milioane din cei 4,3 milioane cand erau pe val, la alegerile parlamentare. Multi au stat acasa. La prezidentiale MRU va scoate multa lume din case. E sfarsitul PSD-ului si al PNL-ului pe scena romaneasca!
          • +2 (2 voturi)    
            . (Joi, 10 aprilie 2014, 10:49)

            tirolez [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            Mazare a fost votat mereu si nu doar de babe. Nu locuiesc acolo, poate din alte orase nu vedem exact explicatia. Poate e si non-combat, ca nici macar nu-mi amintesc sa fi avut contracandidati seriosi. Nu cred ca au avut constantenii o revelatie zilele astea, nu cred ca au aflat noutati.
            Internetul era dezvoltat suficient de bine in 2004, asta a si fost norocul lui Basescu, dupa aia au aparut postacii, psd-istii au fost luati atunci prin surprindere de forta internetului. Dupa cum in '96 Iliescu si Nastase la conferinta de presa de dupa infrangere au rabufnit ca au pierdut din cauza presei. Invata din greseli, nu pierd timpul din cate se vede.
      • +14 (20 voturi)    
        Trista concluzie (Joi, 10 aprilie 2014, 0:12)

        codo [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        Sa nu mai castige alegeri pentru ca il leaga in loc sa dea cu el de pamant electoratul. Trista natiune.
        • -3 (3 voturi)    
          Naţiunea susţine (Joi, 10 aprilie 2014, 10:32)

          Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui codo

          separarea politicii de justiţie. Votul nu depinde de raportul dintre candidat şi justiţie.
          Toată lumea ştie de ce depinde votul românilor, calea asta a justiţiei aleasă de dreapta e un drum înfundat din punct de vedere electoral.
      • 0 (0 voturi)    
        raspuns Marian Eugen (Joi, 10 aprilie 2014, 10:44)

        LiviuDrula [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        Poate ai dreptte dar sunt foarte sceptic tinind cont de banii lui Mazare, si de prostia unor romani care timp de 14 ani au consimtit sa aiba ca brimar un bufon - mascarici
        • 0 (0 voturi)    
          Îmi place să fac haz de necaz (Joi, 10 aprilie 2014, 11:49)

          Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui LiviuDrula

          şi votez astfel încât să le am pe amândoua. Ponta e genial în a asigura şi hazul şi necazul.
  • +19 (25 voturi)    
    poate sapa DNA-ul mai adinc (Miercuri, 9 aprilie 2014, 22:33)

    IancuJianu [utilizator]

    sa vada si pe unde ajunge "taxa de habitat", adica cei 10 lei lunar de persoana ptr gunoi, pret foarte mare incit depaseste impozitul anual pe cladire al uinei familii...
    Daca si Polaris-ul este o sursa de furaciune...de restul ce sa mai zicem...jecmaneala pe fata!
    • +14 (16 voturi)    
      Consiliul local Constanta si familia Martin (Joi, 10 aprilie 2014, 0:33)

      Paturica [utilizator] i-a raspuns lui IancuJianu

      Consilierii locali au votat o taxa de habitat exorbitanta pentru a umple buzunarele lui Martin.
      Hai DNA ca mai sunt niste candidati pentru puscarie!
      • 0 (6 voturi)    
        Nu zic ca n-o fi Mazare hots (Joi, 10 aprilie 2014, 10:03)

        bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Paturica

        Da' taxa de habitat de 10 lei pe luna nu vad cum poate fi catalocgata exorbitanta....
  • +6 (18 voturi)    
    nimic de elan schwartzenberg? (Miercuri, 9 aprilie 2014, 22:37)

    jackalphonse [utilizator]

    se pare ca totul a pornit de la un dosar de importanta nationala pe numele elan schwartzenberg si hotnews nu zice nimic...
    elan schwartzenberg nu era pretin la catarama cu martta si blejnar (pupila basului, care-l ridica in slavi)? usor, se inchide cercul:))) vai de noi....
  • -23 (29 voturi)    
    daca ramane asa (Miercuri, 9 aprilie 2014, 22:42)

    evoque [utilizator]

    se reconfirma faptul ca procurorii sunt ageamii. Cum sa dovedesti o spaga din 2011? Cine sa recunoasca pentru ca probe nu sunt.
    Domnilor procurori cheltuiti banii contribuabilor degeaba. Ar trebui să platiti din buzunar toti banii cheltuiți pentru acest simulacru și demisionati pentru ca luari bani degeaba.
    • +6 (8 voturi)    
      ageamiu esti tu (Joi, 10 aprilie 2014, 6:56)

      gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      si cam de cand se poate dovedi spaga, doar de prin februarie sau martie?
      • -1 (1 vot)    
        la catt (Joi, 10 aprilie 2014, 11:22)

        evoque [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

        de destepti sunteti si voi care scrieti ca sa scrieti precum si procurorii aia este clar ca duceti o batalie cu morile de vant din creierul lui basescu.
        Dovada, exista? Proba, denuntul, autodenuntul, flagrantul, nu exista, sau cel putin procurorii nu au prezentat decat niste presupuneri, este noapte in creierul vostru, fara probe nu se poate face nimic.
        Iar din 2011 si pana acum ce au facut procurorii? Au adunat INDICII TEMEINICE, voi realizati penibilul in care se scalda?
        Eu u am spus ca mazare sau unul altul ar fi nevinovat, insa fara probe este nevinovat. Nu este suficient ca basescu sa spuna al este mincinos si gata ala este mininos. Nu este suficient ca un procuror sa spuna ala este hot si gata ala este hot.
        PROBE si DOVEZI pe asta se face JUSTIE nu pe INDICII TEMEINICE.
  • -25 (31 voturi)    
    zi neagra (Miercuri, 9 aprilie 2014, 22:46)

    destanga [utilizator]

    Pentru postacii pro basescu,ati lierdit si cu Diaconu si cu Vadim si cu Mazare.
    Asta din urma a fost cea mai dulce victorie a stangii.
    Prevad ca ANI e pe faras altfel Tribunalul Bucursstimse trezeste cu 1200 procese de incompatibilitate.
    Somn usor cosmaruri placute
    • +9 (11 voturi)    
      Bucurie? (Joi, 10 aprilie 2014, 8:19)

      Sani [utilizator] i-a raspuns lui destanga

      Inteleg ca te bucuri daca infractorii sunt liberi?

      Ti se pare Mazare un om normal?
      • +1 (1 vot)    
        pai (Joi, 10 aprilie 2014, 10:45)

        mircearh [utilizator] i-a raspuns lui Sani

        in caz ca ai intrat de-abia azi pe HN, n-aveai de unde sa il cunosti pe userul " destanga" care si-a facut un obicei din a fi un fel de trompeta care repeta ca o poezie toate vorbele de la A3.
    • +4 (6 voturi)    
      Aha (Joi, 10 aprilie 2014, 10:05)

      bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui destanga

      Macar esti sincer. Deci victoria dulce a stingii e atunci cind personaje gen Mazare scapa de pirnaie. La asha mentalitate, va meritati conducatorii.
    • +2 (2 voturi)    
      Tradatorule (Joi, 10 aprilie 2014, 10:55)

      Matrafirefox [utilizator] i-a raspuns lui destanga

      Cum sa fie "ANI pe faras"? Tu nu citesti ce scrii? Toate cancelariile europene si americanii lauda DNA si ANI, numai Ponta vrea ca ANI/DNA sa dispara, ca sa poata face trafic de influenta in liniste, de la el din birou unde-i dadea Duicu ordine. Cosmaruri ai tu cand vezi ca justitia iti prinde sefii si-i baga-n parnaie unul cate unul, in curand o sa ramai fara loc de munca, va trebui sa minti pentru altii.
  • -3 (13 voturi)    
    Radu Mami ! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 23:07)

    Aquariuss [utilizator]

    Şi uite aşa Codruta şi-a făcut datoria ! Don Profesor s-a ascuns ca varanul în ceaţa şi nu a mai vorbit nimeni că tocmai a făcut un mic pas timid spre mult visată libertate iar Don Mitică a primit o propunere pe care n-a fost în stare s-o refuze pentru ca la ce pisica a văzut tocmai şi adus aminte că viitoarele declaraţii despre don Sorin Alexandrescu nu-l vor mai deranja aşa tare iar noi am vorbit fără sfârşit de o acţiune însăilată de al reţine pe Don Radu Mazăre nu pentru că ar trebui să stea afară însă fumul produs a acoperit ce era de acoperit !
  • +24 (28 voturi)    
    That was just a demo (Miercuri, 9 aprilie 2014, 23:30)

    Dude007 [utilizator]

    Cetatene Mazare,

    In numele tuturor Constantenilor care sunt oameni ai muncii atat in tara cat si in strainatate, iti dorim:

    Un racoros LA MULTI ANI !
  • -3 (17 voturi)    
    A vazut si el pisica..... (Miercuri, 9 aprilie 2014, 23:44)

    CetateanulRoman [utilizator]

    A inteles sa tina ciocu mai mic, sa adune mai multe voturi si sa urle la Base. Toti astia cu aere de independenta locala sint inviati la bal mascat....
    "cui prodest"? pai tonta are cel mai mult de cistigat daca isi intareste controlul asupra organizatiilor locale. Direct prin decapitarea mafiei locale sau indirect prin înmuierea lor. Mafiotii (in SUA) treceau politistii sau procurorii prea insistenti sau care nu se lasau corupti prin masina de tocat avind grija sa ramina in viata. Pierdeau apoi si duritatea si curiozitatea. Acum cu dosare incepute si dupa ce au vazut cum e loc de intristare...... lumea va fi mult mai docila in teritoriu....
  • -15 (25 voturi)    
    domnilor (Miercuri, 9 aprilie 2014, 23:51)

    evoque [utilizator]

    de la hotnews publicati toate comentariile, pentru ca nu este nici o problema daca spunem lucrurilor pe nume. Nu este nimic imoral sa constati ca procurorii au gresit.
    • +6 (8 voturi)    
      Oare de numai voi si sleahta rosi faceti galagie?! (Joi, 10 aprilie 2014, 9:36)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      Nu am vazut nici o reactie europeana si nici una Americana.
      Nimeni nu pomeneste nimic de dictatura, de prigoana politica, ...
      Doar voi, cei in cauza!
      Nu va da de gandit!?
      Am uitat, nu aveti cu ce!
      • -2 (2 voturi)    
        eu (Joi, 10 aprilie 2014, 11:24)

        evoque [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

        in tara asta nu am auzit decat niste latrai care hahaiau despre statul de drept. Insa statul de drept functioneaza pe justitie nu pe indicii temeinice.
    • +2 (2 voturi)    
      Cum au gresit? (Joi, 10 aprilie 2014, 10:57)

      Matrafirefox [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      Explica-mi si mie cum au gresit procurorii. In viziunea slugilor P$D ca tine, procurorii gresesc de fiecare data cand iti baga unul din sefi in puscarie pentru coruptie/trafic de influenta. Cu asemenea "greseli" Romania se curata incet-incet de lichelele care ne trag tara inapoi.
      • -1 (1 vot)    
        In afara (Joi, 10 aprilie 2014, 11:29)

        evoque [utilizator] i-a raspuns lui Matrafirefox

        de a face pe altii slugi ai nu stiu cui ai vreun argument. Ca la procurorii astia ar trebui sa vedem dovezi si probe insa ei nu au decat indicii temeinice, daca maine te aresteaza pe indicii temeinice, accepti?
        Apoi, am spus eu ca mazare este nevinovat? Nu, ce spun eu este ca nu sunt de acord cu niste procurori ageamii. Daca mazare sau altii au luat spaga trebuie sa vii cu probe si dovezi, iar daca din 2011 si pana acum, tu domnule procuror nu ai reusit decat sa aduni: Indicii Temeinice, atunci mars afara din procuratura.
  • -4 (18 voturi)    
    jos psd (Joi, 10 aprilie 2014, 0:07)

    DancaMihai [utilizator]

    radu mazare+psd =hotie consider ca pnl trebuie sa mearga mai departe
  • +7 (17 voturi)    
    antena 3 (Joi, 10 aprilie 2014, 0:08)

    marius112 [utilizator]

    Scutul hotilor.Protectoarea raufacatorilor. Degeaba vorbim noi aici k tot babele formeaza majoritatea,si lor le plac buzele lui gadea k e frumos si destept mancalar mama si ne vrea doar binele.Mazare nu e hot,nu,e doar un condamnat politic saracul.Basel si justitia e de vina.Ponta mia dat o ciocolata poiana rosie,el nu ie de vina
  • -14 (20 voturi)    
    Lipsa de probe, (Joi, 10 aprilie 2014, 0:14)

    xrogo [utilizator]

    procurori care lucreaza dupa ureche si dupa ascultari,actiuni in forta de tot rasul dupa ce se dezumfla,mai sapati fratilor,mai sapati!!!
    • +6 (8 voturi)    
      cred ca este invers... (Joi, 10 aprilie 2014, 9:24)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      ...au sapat mai mult decit trebuie si au ajuns la stratul de rahat din politichie...
    • +2 (4 voturi)    
      Adica, (Joi, 10 aprilie 2014, 10:02)

      canuta [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      dupa tine,hotii PSD(care sint hoti"de bine"),nu lucreaza altfel decit "la vedere" si cu fanfara linga ei.
      Pai bineinteles ca ,dupa ce au suspiciuni sau informatii,procurorii ii asculta si ii urmaresc pentru a avea si probe.Si dupa aia ii salta! In ceea ce priveste lipsa de probe,stai sa vezi.Deocamdata este in libertate sub control judiciar.S-ar putea sa ai o surpriza!
  • +7 (7 voturi)    
    Suntem printre primii, la gangsterism! (Joi, 10 aprilie 2014, 7:10)

    hotnewsfil [utilizator]

    Gangsterii pesedisti mimeaza siguranta de sine, aerul de razboinic invingibil, ca sa nu isi indeparteze prostimea pe care o asteapta la vot, in acest an.
    Bietele jigodii fac un efort imens sa se stapaneasca, isi dau milioanele avocatilor de prim rang ca sa le inventeze portite de scapare, fisuri in legile- sandrama-interpretabila, pe care si-i le-au insailat anume cat au fost prin parlament, fiindca se asteptau sa aiba nevoie de strecurarea lor prin aceste fisuri.
    Dupa ce termina de intocmit o lege, gangsterii o dau comisiei de vieri ai justitiei, care, de cele mai multe ori, le-o intoarce, cu cererea expresa : 'faceti-o mai interpretabila, mai largiti fisurile, sa se strecoare si prostii nostri ; asa cum e facuta, ii obliga pe judecatori, fara echivoc, sa ii bage la puscarie si pe-ai 'nostri din justitie'.
    Ce? Vreti sa le facem zile grele, lor si avocatilor-profesor?
    Cei sapte ani de acasa sunt 'baza', in educarea viitorului gangster. Ce invata copilasul in acesti ani nu mai uita toata viata, ii este un fagas din care cu greu mai poate iesi.
    Acest truism este bine cunoscut, insusit si aplicat de catre gangsterii pesedisti.
    Ei au inventat o noua materie scolara - 'gangsterismul', pe care o predau copiiilor lor, de cand vin pe lume. Le-o repeta, necontenit, in toti cei sapte ani de-acasa, ca sa le intre bine in sange, sa il aplice 'din instinct'; lectii despre : cum sa minti, cum sa furi, cum sa nu te prinda, cum sa fi un bun gangster, un 'om de echipa.
    Un capitol important al cursului 'Despre gangsterism, teorie si practica' este Offshorismul, cu toate locatiile in care poti sa iti ascunzi banii, de fisc si de justitie, sa nu te mai descopere nici Dumnezeu. In acest curs, sunt capitole despre politica gangsterismului, relatii interne si internationale in materie, despre marile personalitati ale gangsterismului, despre metodele lor de lucru, modele de viata pentru viitorii gangsteri pesedisti - sangele nou - generatia de maine.
    Tara se umple de gangsterasi!
  • +5 (7 voturi)    
    Sa i bage pe toti la puscarie (Joi, 10 aprilie 2014, 9:45)

    RotaruAndrei [utilizator]

    Imi pare rau ca nu l-a tinut vre o 30 de zile, nu de alta dar chiar merita, n-am mai vazut un primar pana acuma cum este mazare, a ajuns lumea cand il vede sa i pupe mana? dar ce am ajuns pe vremea sclaviei .. RUSINE SA iFIE!
  • +2 (2 voturi)    
    Daca tot te duci la partid sa te plangi (Joi, 10 aprilie 2014, 10:34)

    fosta zoezoe [utilizator]

    de procuror, si sa ceri sa fie sanctionati cei care ancheteaza excesiv fara rezultat afla ca asta se numeste :criterii de performanta .Si atunci sa le ceri si ca procurorii sefi sa nu mai fie numiti de partid ci selectati prin concurs dintre cei cu rezultatele cele mai bune !
  • +1 (1 vot)    
    comentariu Mazare (Joi, 10 aprilie 2014, 10:41)

    LiviuDrula [utilizator]

    Judecatorii au comis o enorma gresala lasandu-l in libertate pe infractorul Mazare care intre timp poate distruge probele, poate pleca in Madacascar etc.
    Oare cat a platit Mazare pt aceasta
    Rusine judecatorilor care lasa in libertate un asemenea infractor.Putem oare mai avea incredere in justitie cand ;Mazare Dragomir etc sunt judecati in libertate cand pot distruge probele pot influenta martorii pot aparea intr-o anumita parte a mediei in care se pling de dosare politice facute de Basescu ?
    banii fac totul.
  • +3 (3 voturi)    
    Ciuma Rosie (Joi, 10 aprilie 2014, 11:10)

    Alin92 [utilizator]

    La alegerile din anul acesta, va fi o miza foarte mare, asa ca fiti cu bagare de seama, daca vreti sa aveti un viitor bun in Romania, sau vreti sa fiti mintiti in continuare!
  • +1 (1 vot)    
    mazare (Joi, 10 aprilie 2014, 11:27)

    CiutaRazvan Ionut [utilizator]

    Ponta controleaza si sufoca Romania cu ajutorul baronilor precum Mazare, Constantinescu sau Duicu. Daca va ajunge presedinte, va controla toata justitia, va forta trecerea legii amnistiei si gratierii prin Parlament si va inchide trusturile de presa care nu vor fi loiale.
  • +2 (2 voturi)    
    !!! (Joi, 10 aprilie 2014, 12:35)

    Isa3 [utilizator]

    Locul acestui domn este la inchisoare si speram ca incet, incet toti coruptii din PSD ii vor urma calea. Putem scapa tara de aceste mizerii alegand libertatea si justitia in mai si in noiembrie.
  • +2 (2 voturi)    
    PSD -hoti pentru hoti (Joi, 10 aprilie 2014, 13:12)

    DramFlav [utilizator]

    Pentru astfel de persoane vrea Ponta sa treaca legea amnistiei si gratierii prin parlament. Stie sa ii tina aproape pe acesti baroni precum Mazare, Duicu sau Constantinescu, pentru ca aceste persoane cotizeaza la PSD si prostesc in campanie lumea de la tara ,care pt o galeata si mai nou pt o pereche de cizme inscriptionate PSD isi vand votul si tara!!
  • 0 (0 voturi)    
    Ne-am saturat de Baroni (Joi, 10 aprilie 2014, 13:39)

    AlexandruA [utilizator]

    Daca va ajunge Ponta presedinte va da tara pe mana baronilor psd-isti care isi vor bate joc de noi si ne vor jefui tara , acoperiti de o justitie sufocata de corupti . Partidul neo-comunist psd are o singura agenda : imbogatirea rapida si peste masura a baronilor si hotilor din interiorul partidului . Pentru ei nu exista poporul si nevoile sale .
  • 0 (2 voturi)    
    ! (Joi, 10 aprilie 2014, 13:50)

    AnaCoconut [utilizator]

    Oamenii aia care au iesit in strada nu or fi iesit de dragul lui. Are impresia ca noi suntem atat de imbecili? Omul asta fura suficient de mult cat sa-i plateasca, ca si toti din PSD. Nu putem avea incredere intr-un asemenea partid sa reprezinte cetatenii europeni in Parlamentul European ! PNL-ul si grupul ALDE este alternativa din 25 mai !
  • 0 (0 voturi)    
    Baronii (Joi, 10 aprilie 2014, 18:32)

    rrrr [utilizator]

    DNA se umple de PSD-isti. Oameni ca Mazare, Constantinescu sau alti baroni au ajuns sa dea socoteala pentru faptele lor de coruptie.
  • 0 (0 voturi)    
    !! (Joi, 10 aprilie 2014, 20:13)

    VladBogdan [utilizator]

    Cea mai mare nenorocire care s-ar lasa peste tara asta ar fi, Ponta presedinte.Am mai vorbi despre democratie doar in manualele de istorie.Acum conduce un partid-stat,imaginati-va cum ar conduce o tara lasata pe mainile lui?
  • 0 (0 voturi)    
    ... (Joi, 10 aprilie 2014, 21:25)

    JeanPadurariu [utilizator]

    Ponta controlează și sufocă România cu ajutorul baronilor precum Mazăre, Constantinescu sau Duicu. Dacă va ajunge președintele României, va controla toată justiția, va forța trecerea legii amnistiei și grațierii prin Parlament și va închide trusturile de presă care nu vor fi loiale PSD. Miza la alegerile europarlamentare și prezidențiale este crucială pentru toți românii. Oamenii liberi care vor să trăiască, să muncească onest și să își crească copiii în România vor vota PNL, singura alternativă credibilă la partidul-stat dirijat de Victor Ponta și baronii locali.
  • 0 (0 voturi)    
    pcr (Joi, 10 aprilie 2014, 21:53)

    BuţanuIulian Virgil [utilizator]

    Ponta controlează și sufocă România cu ajutorul baronilor precum Mazăre, Constantinescu sau Duicu. Dacă va ajunge președintele României, va controla toată justiția, va forța trecerea legii amnistiei și grațierii prin Parlament și va închide trusturile de presă care nu vor fi loiale PSD. Miza la alegerile europarlamentare și prezidențiale este crucială pentru toți românii. Oamenii liberi care vor să trăiască, să muncească onest și să își crească copiii în România vor vota PNL, singura alternativă credibilă la partidul-stat dirijat de Victor Ponta și baronii locali.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by