Al XXII-lea termen in dosarul Voicu. Judecatoarea Lidia Barbulescu, citata ca martor in dosarul de coruptie, refuza sa se prezinte in fata instantei de sase luni

de Attila Biro     HotNews.ro
Luni, 3 octombrie 2011, 20:37 Dosare Anticoruptie


Catalin Voicu
Foto: AGERPRES
Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei a judecat luni, 3 octombrie, un nou termen in dosarul de coruptie al senatorului PSD Catalin Voicu. In acelasi dosar sunt acuzati si fostul judecator Florin Costiniu, Costel Casuneanu si Marius Locic. Desi a fost citata in urma cu sase luni, judecatoarea ICCJ Lidia Barbulescu a refuzat sa se prezinte in fata instantei. Motivul invocat a fost acela ca nu are nimic de adaugat la declaratia data in fata procurorilor DNA. Dosarul Voicu a fost din nou amanat pentru pentru o luna de zile. Vezi in text o relatare din sala de judecata.


Ora 16:17 Este deschisa sala de judecata si incepe procesul cu o intarziere de peste doua ore fata de ora anuntata la avizierul instantei. In sala de judecata sunt prezenti Catalin Voicu, care dupa ce a fost eliberat in luna iunie nu mai asista la proces din boxa arestatilor, omul de afaceri Costel Casuneanu, Florin Costiniu si Marius Locic.

Instanta anunta ca vor fi audiati Rusitaru Mihaita Catalin şi Suditu Andrei. Cei doi martori dau declaratii fata de Marius Locic, inculpat in dosar. Rusitaru Mihaita Catalin spune instantei cum l-a cunoscut pe Marius Locic si ca acesta i-a cerut de mai multe ori bani. “Nu i-am dat bani pentru ca nu mi s-a parut credibil, in plus am inteles ca avea probleme cu banii”, spune martorul Rusitaru.

Urmatorul martor, Suditu Andrei, este si el introdus in sala. Spune ca isi mentine declaratia data in faza de urmarire penala. Martorul a povestit in faza de urmarire penala ca i-a imprumutat lui Marius Locic suma de 30 000 euro, iar pentru aceasta suma au intocmit un contract de prestari servicii care sa acopere imprumutul.

Ora 16:50 Se incheie audierea martorului. Instanta intreaba daca mai sunt martori in sala. Unul din avocati explica instantei ca restul martorilor nu au venit. Unul din martori este Lidia Barbulescu, fost presedinte al Consiliul Superior al Magistraturii, in prezent judecator al ICCJ si membru in colegiul de conducere al instantei.

“Doamna Barbulescu a transmis o adresa in care mentioneaza ca nu doreste sa faca o declaratie in fata instantei. A mai spus ca nu are nimic de adaugat fata de ce a spus in faza de urmarire penala”, spune unul din avocati.

Procurorul de caz si avocatii lui Catalin Voicu sustin ca este important ca Lidia Barbulescu sa fie audiata de instanta. “Parchetul insista sa fie audiata”, spune procurorul de caz. Potrivit consemnarilor HotNews.ro, Lidia Barbulescu a fost citata pe lista de martori in urma cu sase luni, la termenul din 4 mai al dosarului. Instanta decide ca Lidia Barbulescu sa fie din nou citata pentru urmatorul termen.


Ora 17:05 Avocatii inculpatilor prezinta instantei listele cu persoanele pe care le propun pentru audiere.  Avocatii senatorului Voicu deschid discutia despre suporturile optice care contin interceptarile audio folosite de procurori ca probe in dosar.

Practic avocatii sustin ca la dosar procurorii nu ar fi prezentat suporturile optice, adica CD-urile originale pe care au fost inregistrate convorbirile. Astfel ca, in opinia aparatorilor lui Voicu, expertizarea interceptarilor aprobata de instanta la un termen anterior nu ar putea fi realizata fara aceste suporturi. Instanta prezinta o adresa a DNA in care se arata ca suporturile optice originale au fost transmise instantei.

Ora 17:20 Avocatii cer si ca SRI sa declasifice aparatura cu care au fost realizate interceptarile pentru ca aparatele sa fie utilizate in expertizarea convorbirilor din dosar. Gheorghita Mateut, aparatorul omului de afaceri Costel Casuneanu, solicita din nou instantei sa revoce interdictia de parasire a tarii pentru clientul sau. “Domnul Casuneanu a avut o conduita procesuala pozitiva. S-a prezentat la toate termenele. Va rog sa aprobati acesta cerere”, spune avocatul.

Ora 17:35 Procurorul de caz cere instantei sa nu aprobe cerere de ridicare a interdictiei de a parasi tara pentru Costel Casuneanu. “Exista temerea ca va zadarnici aflarea adevarului. Sa nu uitam si faptul ca inculpatul detine si o proprietate in Germania”, spune procurorul. Instanta anunta ca procesul este amanat pentru 11 noiembrie ora 13. Sedinta de judecata se incheie.

Dosarul Voicu
  • Potrivit procurorilor DNA, "in anul 2009, inculpatul Catalin Voicu a pretins de la inculpatul Costel Casuneanu in mod repetat, la diferite intervale de timp, sume de bani, totalizand 260.000 euro, din care a primit suma de 200.000 euro, promitand ca in schimb va interveni pe langa magistratii Sectiei Contencios administrativ si fiscal din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie investiti cu solutionarea unui dosar avand ca obiect litigiul dintre SC PA&CO International SRL Bacau si C.N.A.D.N.R. si-i va determina pe acestia sa adopte o solutie favorabila societatii comerciale la care Costel Casuneanu era asociat."
  • Banii ar fi ajuns la judecatorul Florin Costiniu, care l-ar fi ajutat pe Voicu sa intervina pe langa magistratii Sectiei Contencios administrativ si fiscal din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in sprijinul companiei lui Casuneanu.
Citeste detaliile dosarului in sectiunea anticoruptie a HotNews.ro






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























4812 vizualizari

  • +23 (25 voturi)    
    inadmisibil! (Luni, 3 octombrie 2011, 21:09)

    un oarecare [anonim]

    Tocmai pentru ca este judecatoare, tovarasa Barbulescu (ca altfel nu pot sa-i spun, avand in vedere perioada in care s-a format ca un cadru de nadejde al PCR) este obligata sa se prezinte in fata colegilor ei de la ICCJ.
    In plus, calitatea de martor are prioritate intotdeauna!
    De altfel, tovarasa judecatoare pare ca nu stie norme elementare in materie de drept, din moment ce crede ca daca a declarat ceva la urmarirea penala, nu mai trebuie audiata in cursul judecatii!
    Extrem de trist este faptul ca e judecator la instanta suprema!

    PS
    Mi-e sila de asemenea personaje cu atat mai mult cu cat sunt si eu magistrat! Vai noua!!!
    • +10 (10 voturi)    
      Nu poate fi adusa (Marţi, 4 octombrie 2011, 7:40)

      Audit [utilizator] i-a raspuns lui un oarecare

      cu politia? Cred ca exista si varianta cu mandat de aducere.

      Ceea ce este inadmisibil pentru un magistrat este atitudinea ei dar, avand in vedere cu cine avem de a face, nu avem de ce sa fim uimiti.
      Magistratura ori a avut "grija" sa isi scoata toate gunoaiele la suprafata ori chiar cei ce ii reprezinta sunt cei mai buni, mai morali. Ambele cazuri sunt la fel de grave ca dovada ca din cauza lor am batut si batem la usile Europei si, culmea, nimeni nu ii penalizeaza, nimeni dintre ei nu plateste.
    • +10 (10 voturi)    
      declaratie si audiere (Marţi, 4 octombrie 2011, 8:25)

      panfilache [anonim] i-a raspuns lui un oarecare

      la audiere tre' sa jure ca spune adevarul, si numai adevarul.
      cam nasol. mai ales ca blestematii de procurori pot sa intrebe si lucruri mai...jenante.
      mai ales pentru o judecatoare sus pusa.

      oare cine'o fi pus'o asa de sus ?!

      se zice ca, cu cat esti mai sus, cu atat cazi mai ..bine. :-)

      dar, rabdare don senatore, co pilotii primira sarcina sa faca ce'or face, ca nu se mai poate...
      se poate lasa cu sentinte..
    • -2 (10 voturi)    
      HOTII CARE STRIGA HOTII! (Marţi, 4 octombrie 2011, 8:49)

      Mircea [anonim] i-a raspuns lui un oarecare

      Si ne mai miram ca nu suntem primiti in Schengen din cauza justitiei! Care justitie? Cea mai tare faza este faza cu HOTUL CARE STRIGA HOTII!!! LA fel si guvernanti actuali... au luat in catare putini magistrati cu coloana vertebrala (ca tare ii mai deranjeaza) pentru a ii demoniza, pentru a ii face tapii ispasitori a nefunctionarii justitiei de care ei insasi sunt VINOVATI.
      • +2 (6 voturi)    
        Gogu (Marţi, 4 octombrie 2011, 12:18)

        miki [anonim] i-a raspuns lui Mircea

        In afara de ce ai auzit la tembeliziuni ce stii dta de acesti domni Casuneanu,Voicu,Costiniu si Locic?
        Daca nu stii nimic in plus de ce stie toata lumea cum i-ti permiti sa afirmi ca "actuali guvernenti au luat in catare putini magistrati cu coloana vertebrala" pentru ai face tapi ispasitori?Dupa formulare,pari a fii un adept USL ,pentru ca numai ei vorbesc inainte sa gindeasca.Sau poate asa e construit USL din baieti cu suflet albastru pentru cei din clasa muncitoare.
        • +1 (3 voturi)    
          Justitia (Marţi, 4 octombrie 2011, 14:15)

          Mircea [anonim] i-a raspuns lui miki

          Te rog, da un Google istoric pe toti magistratii care tu acuma ii urasti profund... si vei avea marea supriza sa descoperi ca pe vremea PSDului "EI" erau acuzati de puterea PSDista ca reprezinta oamenii PDLului a CONVENTIEI si asa mai departe si ca din cauza lor nu merge justitia... "EI" erau coruptia intruchipata .. si "EI" erau pusi cu botul pe labe...

          Imi pare rau sa te anunt dar prefer sa am incredere in acei magistrati care erau pe lista NEAGRA in timpul guvernarii PSD iar actual sunt pe lista NEAGRA a guvernarii PDL!

          Pe tine te las sa iti cauti sa iti gasesti dreptatea cu dea'l de Macovei si discipolii acesteia.. mult succes! Da te rog anunt in ziar daca reusesti!
  • +21 (21 voturi)    
    Judecatori si CSM de toata jena (Luni, 3 octombrie 2011, 21:10)

    alin [anonim]

    Astia sunt judecatorii romani si CSM. CSM de ce nu protesteaza acum? Sau e consiliul magistratilor doar cand trebuie sa-i apere cand iau decizii ilegale si imorale.

    RUSINE judecatori si CSM imorali! Voi sunteti singurul motiv pentru care oamenii si-au pierdut increderea in justitie si dreptate! Si motivul pentru care noi suntem la coada Europei...ca voi si protejatii vostri sa o duceti bine in dispret fata de milioane de romani.
  • +20 (20 voturi)    
    nesimtire (Luni, 3 octombrie 2011, 21:14)

    martor [anonim]

    daca individa refuza sa se prezinte in fata instantei de ce nu o aduc cu forta ? ea este mai presusu de lege ?
  • +18 (18 voturi)    
    uppps (Luni, 3 octombrie 2011, 21:16)

    Ilie [anonim]

    magistratii trebuie sa stie ca exista si procedura: ridicata de mascati
    la munca tovarasi
  • +16 (16 voturi)    
    11 noiembrie (Luni, 3 octombrie 2011, 21:23)

    masteryodda [utilizator]

    o luna jumate distanta intre termene... Si in termenul din 11 noiembrie se va lua o noua decizie : amanare
  • +19 (19 voturi)    
    Cum sa vina cutra la proces!? (Luni, 3 octombrie 2011, 21:23)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    Ea este obisnuita sa prezideze, nu safie prezidata!
    Si apoi se simte cu musca pe caciula!
    Ce m/as bucura ca asta si madama ailalta, pivniceru', sa cam stea la racoare!
    Asaaa, fo' 15 ani!
  • -18 (20 voturi)    
    bravos (Luni, 3 octombrie 2011, 21:43)

    Charlemagne [anonim]

    Asta a fost tinut in puscarie, fara proces, pe baza unor supozitii (ale politiei politice).
    Riti, care e hoata dovedita, e protejata pt. ca a furat pt. familia Basescu.

    Bravo Romania! Nu-i de mirare ca in Europa nu suntem considerati stat de drept.
  • +19 (21 voturi)    
    Nu inteleg (Luni, 3 octombrie 2011, 21:49)

    Orpheus [utilizator]

    Deci daca cineva nu are chef sa se prezinte la tribunal, pur si simplu poate sa nu vina? Nu exista conceptul de "obstructionare a justitiei" in tara asta?
  • +18 (18 voturi)    
    Barbuleasca e Dumnezeu pe pamant!!! (Luni, 3 octombrie 2011, 21:52)

    A9 [utilizator]

    Pai se pune cineva cu ea?
  • +15 (15 voturi)    
    ... (Luni, 3 octombrie 2011, 21:55)

    Aph [anonim]

    Independenta justitiei... S-au invatat sa nu le ceara nimeni socoteala, ii doare la basca faptul ca apar in presa articole de acest gen. Pana s-or gasi niste independenti sa le dea foc la vile si masini, fara suspendare...
  • +12 (12 voturi)    
    justitia (Luni, 3 octombrie 2011, 21:57)

    gopo111 [utilizator]

    cred ca v-a face ce stie ea mai bine, ii v-a gratia pe porcul ala si pe prietenii lui, in loc sa ii inchida si sa arunce cheia dupa ei, pacat de romani
  • +11 (13 voturi)    
    matroane (Luni, 3 octombrie 2011, 22:28)

    tzepes [utilizator]

    Doar nu-i fraiera ca oamenii de rand ! Cine cunoaste legea o aplica !
  • +12 (12 voturi)    
    Don Senator? (Marţi, 4 octombrie 2011, 0:17)

    Nicky [anonim]

    Nu as risca sa-i dau pe mana nici 5 lei, sa mearga pna la colt sa-mi cumpere o paine....
  • +15 (15 voturi)    
    Sincer (Marţi, 4 octombrie 2011, 1:24)

    Gigi Certitudine [anonim]

    Ce frumusel e,baietu' nostru Voicu,minca-l-ar tata!
    Ma uit in ochisorii lui si simt ca ma prabusesc in neantul onestitatii...
  • +11 (11 voturi)    
    procesul lui Catalin Voicu (Marţi, 4 octombrie 2011, 3:19)

    E.Turcu [anonim]

    Termenele trebuie sa fie cat mai lungi,tovarasa Lidia Barbulescu trebuie sa gaseasca motive sa nu vina la proces,deoarece USL are mare nevoie de votul senatrului Catalin Voicu
  • +9 (9 voturi)    
    Romanica... (Marţi, 4 octombrie 2011, 9:01)

    all [anonim]

    tocmai era o stire pe canalele de media ca un roman a fost arestat (si nu poate fi eliberat pe cautiune), pentru ca nu a vrut sa depuna marturie intr-un proces.... la noi... pana si un om care ar trebui sa respecte si sa cunoasca legea o terfeleste in noroi... ce sa mai zici de alde interlopi, ca cel inculpat in acest caz...
  • -8 (8 voturi)    
    TESTUL MIROSULUI (Marţi, 4 octombrie 2011, 9:32)

    Nae [anonim]

    Am si io o cateva intrebari de fraier... ceva totusi nu trece testul mirosului..

    1. De ce interceptarile au fost facute pe siguranta nationala si nu normale?
    2. De ce au fost trimise de SRI DNA'ului si apoi instantei numai mici parti din inregistrari? De ce nu exista toata inregistrarea unei convorbiri pentru a putea vedea contextul?
    3. De ce inregistraile sunt colate?
    4. De ce inregistraile nu sunt facute pe baza unei aprobari judecatoresti?
    5. De ce inregistraile ambientale (vezi cele de la restaurant) au facut facute prin efractie fara aprobare prealabila judecator conform lege?
    6. De ce inregistraile sunt facute fara semnatura electroica pentru a controla autenticitatea?
    7. De ce SRI si DNA au facut pierdute inregistraile originale, si pun spre analiza doar copii a unor fragmente de convorbiri colate?
    8. De ce aparatura cu care au fost facute inregistrarile a fost la urgenta si cu dedicatie secreizata? Ce le e frica SRI-ului ca o sa afle inculpatii?
    9. De ce in ultimi ani Ministerul Justitiei a impanzit Institutul National de Expertize Criminalistice cu agenti SRI sub acoperire? Oare pentru a garanta expertize corecte si impartiale?
    10. De ce Guvernul Romaniei refuza sa implementeze legislatie democratica Europeana ce cere ca institutia ce efectueaza inregistrari telefonice si ambientale sa fie separata de serviciile secrete si independente politic?
    11. De ce DNA a cerut arestarea celor 4 doar in seara in care de serviciu era o judecatoare a carui sot cu putin inainte fusese premiat cu un NUP?
    12. De ce unul din inculpati a fost de nenumarate ori eliberat din arest de judecatorii de fond alesi aleatoriu doar ca judecatorii de la apel alesi nominal pe sprinceana sa anuleze eliberarea?
    • +2 (2 voturi)    
      hmm... (Marţi, 4 octombrie 2011, 10:14)

      mario0101 [utilizator] i-a raspuns lui Nae

      si tu cam cine ai fi?
    • +5 (5 voturi)    
      Nae , (Marţi, 4 octombrie 2011, 10:28)

      laila [anonim] i-a raspuns lui Nae

      tu discuti pe forma nu pe fond .... Si incerci sa disculpi niste infractori dovediti . Aici sunt comentarii nu vreo curte competenta sa dea un verdict oficial . Si din pacate noi astia"multi si prosti" MIROSIM adevarul acolo unde justitia oarba si schioapa nu-l simte , vede , atinge sau miroase . Tu incerci sa legitimezi o infractiune prin faptul ca au fost admise altele , ceva de genul daca altii au scapat desi erau vinovati sa scape si acestia .... Ai vrea sa ne aliniem cu interceptarile la regulile europene si legislatia europeana ?. DA ! DAR inainte de asta trebuie aliniati judecatorii la ele altfel va fi si mai rau ... Vor semna c-o mana ordinele de urmarire si cu cealalta isi vor anunta colegii ca sunt urmariti ... Intelegi ? Si stii , insasi comentariul tau arata faptul ca si tie ti-e evidenta vinovatia indivizilor insa practici diversiunea fiindca este loc . Macar taci , te rog ! Nu suntem chiar atat de idioti cum ne credeti ! Fiindca , din pacate , cei ca tine sunteti destul de numerosi si unii direct altii prin sustinerea celor dintai tineti tara asta pe loc sau mai rau o impingeti in promiscuitate .
      • -2 (2 voturi)    
        DESCHIDETI OCHII!!! (Marţi, 4 octombrie 2011, 12:10)

        Nae [anonim] i-a raspuns lui laila

        Laila,

        Incantat de cunostinta. Constat cu placere faptul ca am reusit sa iti zburlesc cativa neuroni stingheri, dovedit prin faptul ca ai scris atata ca raspuns.

        Spui ca apar niste infractori DOVEDITI. Dovediti de ce, cu ce si de cine? Care evidenta? Toata evidenta consta in inregistrati de conversatii telefonice si ambielnate ce sunt colate, fara context si in situatia in care autoritatile statului au distrus inregistraile oroginale, impiedica accesul apararri la a analiza aparatura de inregistrare pentru a putea constanta autenticitatea sau nu a inrtegistrarilor. Repet CARE DOVEZI? Ca eu nu vad nici o dovada.. interesant cum tu, o persoana destepta si luptatoare impotriva manipularii te lasi manipulata de circul mediatic actual. In fond fapta de coruptie nu a existat. Casuneanu nu a dat nici un ban la judecatorii ce au decis impotrva lui, nu a influentat pe acestia cu nimica.. deci repet.. FAPTA nu exista DOVEZI nu exista... eu nu spun ca de al de Voicu nu a comis nimic rau ca sa ii justifice libertatea.. dar in lipsa unor dovezi clare si neviciate.. ce pot sa gandesc altceva? Arestam si bagam oameni la inchisoare ca ni se pare noua ca urmare a unor campanii media ca sunt vinovati?

        Tara Arde si Baba se Piaptana... ne blocam intr-un caz in care fapta de coruptie nu a avult loc si nu exista dovezi de nici o culoare.. si ignoram faptul ca tocmai am aflat ca toate contractele statului sunt unflate cu 30% dovada fiind ca odata ajuns cutitul la os ... multi dau reduceri de 30 si mai mult la suta! Dar scandalul cu hydroelectrica..? Mare caz de coruptie nu.. o goaza de bani.. de ce au fost prelungite contractele cu inca 8 ani..? Romania aloca cam 12.5 miliarde euro pentru achizitii bunuri si pentru investitii.... este oare greu sa cred ca toate aceste achizitii sunt supraevaluate cu minim 30%? Nu cred.. asta ar insemna 3.5 miliarde euro.....!!!!! ALOO!!!! adica nu am mai avea nevoie sa reducem pensii , salarii sa marim TVA.....
        • +3 (3 voturi)    
          NAE (Marţi, 4 octombrie 2011, 12:30)

          Laila [anonim] i-a raspuns lui Nae

          M-ai facut sa rad .. Pai ori am 2 neuroni zburliti ( sau cam asa te-ai exprimat) ori sunt inteligenta ???? NAE , TATA .. o nedreptate sau o ilegalitate sau o injustiotie NU LEGITIMEAZA O ALTA . Chiar crezi in ce spui ? Si nu ma refer la cuzul de fata ci la ideile de fond pe care le sustii .. Chiar vezi nedreptate in justitie sau mascarada ??? Eu am in drepta paginii cate zile s-au scurs de cand fel de fel de dosare sunt pe rol ... STATUL MAFIOT "care este" (ca sa-l citez pe prietenul tov.voicu) Romania ... e rejultatul celor care le sunt colegi de partid din care , ca o emanatie , s-au dezlipit nu putiniu dintre guvernatii de azi ... Greseala ta a fost sa ma crezi ca avand culoare politica :) ... Nu ,m sunt doar o romanca care a simtit pe propria piele ce inseamna justitia si vorbeste in cunostiinta de cauza ... Si , peste toate , sunt sau ma cred a fi un om care iubeste dreptatea si-si iubeste tara . Lasa abaterea atentiei de la subiect ... Esti diversionist , unul bunicel dar nu imi poti arunca praf in ochi cu usurinta . Articolul se refera la o judecatoare care refuza sa depuna marturie in instanta .. DEJA CEVA E PUTRED . Nu te lega de inregistrari fiindca ...Hai sa fim seriosi ...Te rog :) ! PS . Si asa ca raspus la propunerea ta - zic ca e cazul ca baietii de la SRI , filaj , interceptari si procurorii etc ... sa umble imbracati in roz si c-o pancarda pe care sa scrie mare si clar numele celui pe care-l urmaresc/intercepteaza .... Ce zici ? Bagam amandoi o petitie ?
        • +2 (2 voturi)    
          ! (Marţi, 4 octombrie 2011, 12:40)

          SS [anonim] i-a raspuns lui Nae

          Pai numai ce-l privesti pe Catalin Voicu si-ti dai seama ca-i infractor; nenorocirea-i ca e in parlament,senator. A venit direct la Senat din puscarie si face legi; de-aia nu pupam noi Shengen.
    • +2 (2 voturi)    
      in concluzie.. (Marţi, 4 octombrie 2011, 11:59)

      all [anonim] i-a raspuns lui Nae

      Crezi ca Voicu e curat ca lacrima???...
      • 0 (0 voturi)    
        DOVEZI? (Marţi, 4 octombrie 2011, 14:07)

        Nae [anonim] i-a raspuns lui all

        In concluzie dupa cum arata omul, nu prea are fata de nevinovat, dar modul cum arata nu are nimic de a face cu vinovatia.

        Faptul ca institutiile statului ce pretind vinovatia acestuia distrug evidenta originala si restrictioneaza accesul apararii la aparatura ce ar putea dovedi nevinovatia inculpatilor.. pe mine ma pune pe ganduri.. pe tine nu?
        • +1 (1 vot)    
          fara sa vreau :) (Marţi, 4 octombrie 2011, 14:53)

          laila [anonim] i-a raspuns lui Nae

          iti raspund .. De fapt postarea m-a incitat nu tu :) . Da , nu are nici o legatura modul in care arata voicu cu vinovatia lui care trebuie probata ... Deocamdata procesul este pe rol deci sa lasam justitia sa-si spuna cuvantul . Culmea daca noi unii deja il consideram vinovat pe diverse (gen modul cum arata , inregistrarile din dosar asa cum sunt ele , faptul ca legaturile lui atat cu diversi judecatori cat si cu diversi afaceristi /politicieni si alte personaje cu dosare in lucru sau in justitie sunt clar de natura infractionala , TU ne acuzi de subiectivitate facand exact acelasi lucru dar de cealalta parte . Daca in postarea aceasta esti doar pus pe ganduri in cele care o preced ai dat clar verdictul "nevinovat"... Ceea ce insa e amuzant si trist este ca problemele , sincopele si abuzurile din justitie si sistem , pe care sa zicem ca le suporta acum bietul senator voicu ... sunt fix rezultatul a ceea ce au plantat ei (si stii la care "ei" ma refer ) cu multi ani in urma ...In fine ,multe sunt de spus dar simt ca si tu le cunosti si recunosti chiar daca nu public ...
  • +4 (4 voturi)    
    hmmm (Marţi, 4 octombrie 2011, 9:47)

    me [anonim]

    spunea cineva ca justitia isi revine in romanica?!
    aiurea!
    poate cand oi iesi eu la pensie (peste 30 si ceva de ani) o sa isi mai revina tara asta... pana atunci...

    sunt numai hoti in functii smechere... si aia cand o sa plece o sa puna tot hoti in locu lor...
    • +4 (4 voturi)    
      vin alegerile (Marţi, 4 octombrie 2011, 11:33)

      FLORIO [utilizator] i-a raspuns lui me

      Mergeti la vot si nu mai asteptati doar diaspora. Poate se v-a rezolva mai repede. Trebuie sa intelegeti ca daca merge multa lume la vot in primul rand vor pierde ungurii.
  • +3 (3 voturi)    
    cum naiba sa fii corect ? (Marţi, 4 octombrie 2011, 11:30)

    ro [anonim]

    Nu mai pot citi stiri, nu mai pot cu justitia, cu persoane importante din tara asta, cu vedete, cu fotbalisti, cu ma-sa cu ta-su.... nu mai pot ... cel mai rau e ca nu am ce face .... aplic pentru un job in strainatate ?
    Imi las copilu' in tara sa fie mancat de sistem ? sper sa nu il prinda calasa I in tara.

    Praf ..cand o sa vad prima condamnare serioasa in tara asta ... voi mai sta un pic pe ganduri ... like never:((
  • +5 (5 voturi)    
    Ruda lui Ceausescu (Marţi, 4 octombrie 2011, 11:59)

    Gabi M [utilizator]

    normal ca sfideaza justitia!Nu a fost ea sefa CSM,nu este acum la ICCJ-judecator?Chiar nimeni nu-i poate face nimic acestei prietene a madamei Costiniu(sotia celui din acest proces) si a madamei Piuvniceru?Ti-e sila cand vezi cum merge justitia in cazul marilor corupti!Unde sunt termenele scurte de judecata si nu lungirea la nesfarsit,pana la prescriere!~


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by