Zizi Anaganstopol, fost director financiar al Petrom Service, retinut de procurori

de A.N.     HotNews.ro
Luni, 7 noiembrie 2011, 21:14 Dosare Anticoruptie


Fostul director financiar al Petrom Service, Zizi Anaganstopol, a fost retinut, luni, in dosarul privind delapidarea companiei, procurorii urmand sa ceara instantei arestarea lui, transmite Mediafax. Tot luni, in acelasi dosar au mai fost retinuti Liviu Luca, Sorin Ovidiu Vintu, Octavian Turcan si Gheorghe Supeala. Potrivit unui comunicat al Parchetului General, falimentarea controlata a Petrom Service S.A. a condus la prejudicierea societatii cu suma de 83.163.165 euro si afectarea a 72.000 membri ai Asociatiei Salariatilor.

Zizi Anaganstopol a fost audiat, luni, de procurorii Parchetului instantei supreme, care au emis pe numele lui ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

Fostul director financiar al Petrom Service a fost scos din sediul Parchetului instantei supreme cu catuse la maini, fiind dus in arestul Politiei Capitalei.

In acest dosar au mai fost retinuti Liviu Luca si Sorin Ovidiu Vintu, pentru delapidarea Petrom Service SA si spalare de bani, Octavian Turcan, pentru complicitate la delapidare si spalare a banilor, in timp ce fostul director general al Petrom Service, Gheorghe Supeala, este cercetat pentru delapidare.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1463 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    marfa proaspata (Luni, 7 noiembrie 2011, 21:32)

    Un Roman [anonim]

    O chestie similara exista si in dosarul Bancherilor Cuprului. Acestia au prejudiciat extrem de ingenios Statul Roman si actionarii minoritari.
    Se pare ca sint mai puternici decit toate Institutiile Statului luate separat sau la un loc.
    Banul vorbeste. Totul se cumpara , indiferent de pret. Search: http://www.bursa.ro/exclusiv-un-pariu-pierdut-de-banci-cuprul-114052&s=banci_asigurari&articol=114052.html
    • 0 (0 voturi)    
      Ce nume predestinat! (Luni, 7 noiembrie 2011, 22:18)

      mda [anonim] i-a raspuns lui Un Roman

      Nu putea sa-l cheme Popescu sau Ionescu.
      Ce sa mai zic de nume de manelisti mafioti gen Tarata sau Fanita.
  • 0 (0 voturi)    
    parerea mea (Marţi, 8 noiembrie 2011, 4:21)

    john doe [anonim]

    Sume imense. Cum de nu s-a sesizat nimeni in atatia ani? Dau eu raspunsul: era oricum de la stat, cine sa se intereseze daca nu managerii ei? Ei uite, tocmai managerii ei au furat-o si capusat-o de au rupt-o. Ok, incet incet se termina ce mai e de fuart in tara asta. dac aar inchid eodata si Compania Nationala a Huilei ,CFR marfa si alte gauri negre ar fi super. Dar ce spun eu gauri negre? Astea-s chiar saci fara fund... gaurile le mai peticesti, sacii rupti ai arunci direct.
  • 0 (0 voturi)    
    foarte bine (Marţi, 8 noiembrie 2011, 4:53)

    singeorz [utilizator]

    ca incep sa mai curete din hoti sper sa i duca la zdup pe toti si sa le confiste averile furate... sper


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by