VIDEO Primarul din Iasi Gheorghe Nichita, adus la DNA

de I.C.     HotNews.ro
Joi, 30 aprilie 2015, 19:49 Dosare Anticoruptie


Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost adus, joi, la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie - Structura Centrala, dupa ce in cursul zilei au fost efectuate perchezitii la locuinta sa, informeaza Agerpres. La sosire, Gheorghe Nichita nu a facut declaratii.

Anterior, la sediul DNA a fost adus pentru a fi audiat si seful Politiei Locale Iasi, Liviu Hliboceanu. Tot la DNA este adus si Stefan Avirvarei, sef serviciu Politia Locala Iasi.

Primarul Gheorghe Nichita a fost ridicat joi dupa perchezitiile desfasurate la locuinta sa de procurori insotiti de jandarmi, care au durat timp de mai bine de sase ore.

"Nu am ce sa va declar acum", a spus primarul Nichita iesind din locuinta sa.



Potrivit avocatului acestuia, Marius Striblea, anchetatorii au gasit in casa doar un laptop, un reportofon si trei stick-uri de memorie.

"Urmeaza sa fie dus la audieri la DNA Bucuresti. S-au efectuat perchezitii acasa si la primarie. Au fost ridicate documente de la primarie si de acasa au ridicat trei stick-uri de memorie, un laptop si un reportofon", a precizat Marius Striblea.

Procurorii DNA au efectuat joi perchezitii la Primaria Iasi si la locuinta edilului Gheorghe Nichita, dar si in alte locatii, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni comise de la inceputul anului pana in prezent.

Primarul Gheorghe Nichita este cercetat pentru ca, abuzand de functia detinuta, ar fi instigat mai multi politisti sa efectueze supravegheri operative si investigative in cazul unor persoane, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1750 vizualizari

  • +4 (4 voturi)    
    RĂZBUNAREA LUI PĂGIUȚĂ (Joi, 30 aprilie 2015, 20:54)

    timp tamp [utilizator]

    Nichita, vanghelie, mazăre au pierdut la alegerile prezidențiale din 2014, deci băieții sunt niște ciumați pentru Plăgiuță, locul lor de acum e la brutărie!
  • +4 (4 voturi)    
    Primarul rosu (Joi, 30 aprilie 2015, 21:27)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Sa fie cercetat la Bucuresti, ca la Iasi a primit NUP de la mafiotii lui. Cei care au permis ca politia sa fie folosita in scop politic de mafiotul NICHITA trebuie SA PLATEASCA pentru incalcarea Constitutiei si infractiune impotriva persoanelor private PUSCARIE PENTRU TOTI.
  • +1 (1 vot)    
    Ancheta de 2 lei... (Joi, 30 aprilie 2015, 22:18)

    floriniulian [utilizator]

    Dintre toate furaciunile din ultimii 10 ani care s-au intimplat la Primaria Iasi... furaciuni care au dus acel oras aproape de lumea a 3 -a....tot ce au gasit cei de la DNA Iasi... a fost un NIMIC de acuzatie.... cu Politia Locala......asta arata inca o data ca in afara de citeva anchete serioase la Bucuresti,in provincie DNA-ul este compromis si nu are NICI UN FEL DE REZULTATE.
  • 0 (0 voturi)    
    Țeapa Palace (Joi, 30 aprilie 2015, 23:47)

    AAA [anonim]

    Țeapa Palace este cea care a mărit poluarea în centrul orașului, locul unde oricum poluarea este cea mai mare din oraș. Ieșenii au fost "tâlhăriți" de primarul Gheorghe Nichita de cele 11 hectare din spatele Palatului Culturii, fostul ștrand - proprietate publică, pe care l-a vândut pe ascuns unui mafiot local - Iulian Dascălu, cel care și-a pornit afacerea cu o țeapă dată studenților din Tudor Vladimirescu (le-a luat cantina și a făcut acolo mall). Hoțiile astea s-au numit concesiuni în interes public! http://www.numbeo.com/pollution/region_rankings.jsp?title=2013-Q1&region=150


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by