Primarul din Miercurea Ciuc si unul din viceprimari vor fi dusi la audieri la DNA Bucuresti - surse

de Red. Stiri     HotNews.ro
Miercuri, 29 aprilie 2015, 15:48 Dosare Anticoruptie


Primarul din Miercurea Ciuc, Robert Kalman Raduly, precum si viceprimarul Domokos Szoke, au fost scosi de politisti din sediul primariei si, potrivit unor surse judiciare, vor fi dusi pentru audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Bucuresti in ancheta in care sunt acuzati de fapte de coruptie, informeaza Agerpres.

Primarul Robert Kalman Raduly a declarat ca este acuzat de conflict de interese, abuz in serviciu si instigare la abuz in serviciu. 

El a mai spus in limba maghiara ca "datorita faptului ca este luat impreuna cu viceprimarul considera ca este o razbunare politica". 

Viceprimarul Domokos Szoke a fost intrebat daca crede ca va fi arestat si a raspuns ca nu si-a luat bagajele cu el. 

Cel de-al doilea viceprimar, Antal Attila, a ramas in sediul primariei si nu a facut declaratii presei.

Procurorii DNA efectueaza miercuri perchezitii la Primaria Miercurea Ciuc, iar, potrivit unor surse judiciare, ar fi vizati primarul si un viceprimar, faptele avand legatura cu atribuirea unor contracte de achizitii publice in schimbul primirii unor sume de bani.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1061 vizualizari

  • 0 (2 voturi)    
    DACA AM AVEA CREER ... (Miercuri, 29 aprilie 2015, 16:48)

    arheopterix [utilizator]

    ...Am adopta si noi o lege ca cea din Slovacia , care nu permite celor cu dubla cetatenie , accesul la functii politice sau administrative . E noaptea mintii sa fii demnitar intr-o tara si sa refuzi categoric si ostentativ sa vorbesti in limba tarii , culmea chiar atunci cind esti prins la furat . Sper ca procurorii sa retina aceasta mirlanie ca circumsranta agravanta si sa-i cazeze in cellule cu pidosnici musculosi .
    • 0 (2 voturi)    
      Noaptea "creerului"... (Miercuri, 29 aprilie 2015, 19:07)

      ciNicu [anonim] i-a raspuns lui arheopterix

      "Noaptea mintii" e atunci cind "patriotii" chinuie limba romana exact in timp ce ii acuza pe altii ca nu vorbesc limba romana.
      Corect e "CREIER", nu "CREER", patriotule!
      http://dexonline.ro/definitie/creier/853457
  • +1 (1 vot)    
    DOMNU CINICU (Vineri, 1 mai 2015, 18:39)

    arheopterix [utilizator]

    Eu recunosc , din cauza enervarii m-am grabit si nu am recitit textul , dar problema ramine. Acesti cetateni ROMANI urasc poporul si statul ROMAN si intreprind actiuni ostile si concrete impotriva acestora Faptele lor sunt deranjante pentru populatia majoritara si probabil se va rezolva in scurta vreme . Eu am venit cu o propunere pertinenta ,,daca nu va place limba si statul Roman ,stati in Harcov ,care de ocos ce ea ajuns pe ultimul loc din tara ca PIB pe judet . Incepeti sa semanati tot mai mult cu ciangaii si asta e ste un motiv de satisfactie


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by