Prima reactie a lui Dan Sova dupa ce DNA a anuntat ca cere arestarea sa: Am fost la DNA pentru chestiuni procedurale, au mai venit niste documente noi

de Alina Neagu     HotNews.ro
Vineri, 13 martie 2015, 11:50 Dosare Anticoruptie


Dan Sova
Foto: Agerpres
Fostul ministru al Transporturilor, Dan Sova (senator PSD) a declarat, vineri dimineata, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca a fost la DNA pentru "chestiuni procedurale, au mai venit niste documente noi. Au primit niste documente, sunt niste chestiuni procedurale interne", le-a spus Sova jurnalistilor, nefacand alte comentarii privind cererea DNA ca Parlamentul sa incuviinteze retinerea si arestarea sa.

DNA cere retinerea si arestarea lui Dan Sova, fost ministru al Transporturilor, pentru complicitate la abuz in serviciu in dosarul legat de contractele de asistenta juridica pentru complexurile energetice Rovinari si Turceni.

"In conformitate cu prevederile legale si constitutionale, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie - doamna Laura Codruta Kovesi a transmis procurorului general al P.I.C.C.J. referatul cauzei, in vederea sesizarii Senatului, pentru formularea cererii de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a senatorului SOVA DAN-COMAN, cu privire la savarsirea a trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu", se arata intr-un comunicat al DNA.

Potrivit procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, "Plasmuirea continuturilor celor 11 procese-verbale de catre Sova Dan-Coman constituie in sine o activitate infractionala prin care s-a incercat inducerea si acreditarea ideii ca acesta nu s-a implicat in incheierea celor trei contracte prezentate. De asemenea, a rezultat faptul ca in cursul anului 2010, din dispozitia suspectului Sova Dan-Coman s-au distrus toate hardurile calculatoarelor societatii de avocati cu scopul de a compromite toate documentele si corespondenta purtata pe mail intre societatea de avocati si conducerile celor doua complexe energetice."






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























3248 vizualizari

  • +7 (7 voturi)    
    La Racoare (Vineri, 13 martie 2015, 12:02)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    La pirnaie cu acest odios sef de mafioti rosii. Sigur e vinovat
  • +3 (5 voturi)    
    stiati ca (Vineri, 13 martie 2015, 12:02)

    zot [utilizator]

    exista un partid cu o pondere mai mare de corupti decat partidul fanion al coruptilor?
    acesta este omniprezentul la guvernare …..udmr
    recomand votantilor sa nu mai opteze pentru nici un partid care are in intentie alianta cu acest partid cu limbaj dublu, cu reprezentanti notorii in zona marii coruptii si manifesta interes continuu in defaimarea Romaniei si a Romanilor ( si alte mizerii)
  • +2 (2 voturi)    
    o cauti de mult (Vineri, 13 martie 2015, 12:05)

    zot [utilizator]

    dar se pare ca ai comis-o.
    e grea trecerea de la acuze fara argumente la propria aparare. hai sa vedem cum te poti apara alaturi de toata familia!
  • +2 (2 voturi)    
    Eu cred ca cererea va fi respinsa (Vineri, 13 martie 2015, 12:56)

    Je__ [utilizator]

    Daca il aresteaza, vor deschide calea spre Copy Paste.
  • +1 (1 vot)    
    VICTORE, VICTORE.... (Vineri, 13 martie 2015, 15:21)

    timp tamp [utilizator]

    Victoraș mamă, vei mânca ouă roșii lângă Udrea anul acesta... victore victore....de vină e oracolul Băsescu!
  • +1 (1 vot)    
    Te vor apara penalii parlamentari PSD&..... (Vineri, 13 martie 2015, 16:05)

    Plagarus [utilizator]

    Sova fi tare, UDMR-ul & PSDerbedeii tai nu te lasa la greu !


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by