Elena Udrea, pe Facebook: Dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca "a fost casatorit cu Elena Udrea"

de V.M.     HotNews.ro
Sâmbătă, 7 martie 2015, 15:58 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: HotNews.ro
Elena Udrea afirma, intr-un mesaj postat sambata pe pagina sa de Facebook, ca, dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate a fostului sau sot, "se poate spune ca, intr-adevar, principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca `a fost casatorit cu Elena Udrea`"."Sentimentul este ca fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului este tinta si ca toti oamenii apropiati de aceasta trebuie sa fie condamnati la purgatoriu", scrie ea.

In mesajul postat pe sambata pe Facebook prin intermediul echipei de comunicare, intitulat "Denuntatorii buni si denuntatorii rai", Udrea mai afirma ca "oameni acuzati de fapte similare au parte de pedepse diametral opuse, desi actioneaza in acelasi sens", iar acest lucru "da masura caracterului puternic arbitrar sau discretionar al felului in care se incearca infaptuirea anchetelor penale in aceste cazuri". Mesajul se incheie, ca si postarile anterioare, cu hashtag-ul "Kafka".

Mesajul integral postat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea:


Denuntatorii buni si denuntatorii rai

Dorin Cocos si-a recunoscut faptele de care a fost acuzat de anchetatori dupa o buna perioada in care s-a aflat in arestul Politiei Capitalei. A spus sumele de bani pe care le-a luat, dar si felul in care s-au impartit apoi catre alti "beneficiari". Cu toate acestea, DNA si, apoi, instanta au considerat ca faptele sunt "prea grave", iar sumele invocate sunt "prea mari" pentru ca Dorin si Alin Cocos sa poata fi pusi sub control judiciar sau in arest la domiciliu. Cu alte cuvinte, cei doi au fost priviti ca denuntatorii rai.

Stelian Gheorghe (cel care a fost beneficiarul direct al unei supraevaluari de 61 de milioane de euro) si Sergiu Diacomatu (cel care a primit 7,5 milioane de euro mita pentru actiunile din comisia ANRP) au avut castiguri financiare mult mai mari, dar nici DNA si nici instantele nu considera ca e nevoie de o masura privativa de libertate. Cu alte cuvinte, ei sunt denuntatorii buni.

Aceasta stare de fapt - in care oameni acuzati de fapte similare au parte de pedepse diametral opuse, desi actioneaza in acelasi sens - da masura caracterului puternic arbitrar sau discretionar al felului in care se incearca infaptuirea anchetelor penale in aceste cazuri.

Dupa ce DNA si ICCJ s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca, intr-adevar, principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca "a fost casatorit cu Elena Udrea".

Sentimentul este ca fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului este tinta si ca toti oamenii apropiati de aceasta trebuie sa fie condamnati la purgatoriu. De altfel, asta se vede si in dosarul Gala Bute - toti cei care au declarat impotriva Elenei Udrea sunt liberi, iar cei care au spus ca nu au ce declara sunt in arest.

#Kafka

Echipa de comunicare


Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca Dorin si Alin Cocos, precum si Alina Bica si Ionut Florentin Mihailescu, raman in arest preventiv in dosarul "Bica 2".

La randul sau, Elena Udrea ramane in arest in dosarul "Gala Bute", a decis, joi, definitiv, instanta suprema, care a respins contestatia deputatei la masura preventiva dispusa in 25 februarie.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3001 vizualizari

  • -1 (11 voturi)    
    o mică corecție (Sâmbătă, 7 martie 2015, 16:07)

    Gustav666 [utilizator]

    Doamna Udrea, probabil puțin tulburata in aceasta perioada, comite o greșeala.
    DNA nu s-a opus punerii in libertate, DNA tocmai ce ceruse menținerea arestului preventiv.
    Chestie de nuanță.
    • -1 (1 vot)    
      Udrea isi atinge scopul (Sâmbătă, 7 martie 2015, 21:51)

      NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui Gustav666

      mediatizarea excesiva a mesajelor ei (care se plange ca parerea ei nu ajunge la opinia publica, desi doar asta vad in fiecare zi) incepe sa creeze starea de confuzie, in care fiecare om are o alta parere si nimeni nu mai intelege adevarul. Asta e scopul blondei. Cine se lasa manipulat, treaba lui. Eu raman la convingerea ca justitia isi face treaba, iar daca oamenii astia au fost arestati preventiv inseamna ca procurorii au dovezi concrete, care presupun ca nu o sa apara in presa din motive evidente (compromiterea anchetei). Justitia in sfarsit ataca si oamenii din PDL pentru fapte pe care presa aia care spala pe creier (A3) le relata acum cativa ani. Inseamna ca cineva avea control ca informatiile astea sa apara dupa alegerile prezidentiale, iar inainte sa fie atacati doar oamenii din PSD, pentru ca mesajul de campanie al pdl-ului sa nu fie poluat prin dezvaluirea adevarateti fete a lor. Cineva a fost in spate la treaba asta. Trebuia sa aflam de mult de Udrea & co, inainte de alegeri!
  • -1 (23 voturi)    
    De acord. Asa gandeste DNA ,ICCJ, SRI (Sâmbătă, 7 martie 2015, 16:13)

    Cristiann80 [utilizator]

    In Gala Bute, nu exista probe directe ca sa o incrimineze pe Elena Udrea. Asa cum stim, avem doar denunturi de la niste oamani care au fost prinsi de DNA si acum, incearca sa se scape spunand ca banii nu au ramas la ei! Dar, analizand situatia materiala a turnatorilor observam ca sunt foarte bogati si cu afaceri prospere. Il avem pe Lungu din fost sofer al lui Pippidi, ajuns specialist in IT, prin tot felul de parghii plasat in PDL...si spune el acolo ca ar fi plaltit materiale de publicitate pentru partid.Dar uita sa spuna ca el a lucrat si pentru PDL central,PDL Bucuresti, PDL sect.2 pt Anca Boagiu. Din dovezi se afla ca Udrea nu este beneficiar al unui leut mita de la toti acestia. Cei 20.000 de euro pomeniti de Lungu au ajuns la PDL central, exista si dovezi in acest sens.
  • -1 (17 voturi)    
    Cititi si va minunati (Sâmbătă, 7 martie 2015, 16:13)

    Cristiann80 [utilizator]

    Haideti sa intelegeti mecanismul denuturilor in Gala Bute:
    1- Gardean a facut denunt impotriva lui Stefan Lungu si Nastasia.
    2- Lungu a facut denunt impotriva Anei Topoliceanu- in care il pomenea si pe Tudor Breazu.
    3- Abia Topoliceanu a declarat impotirva Eenei Udrea.
    4- Nastasia a revenit si a schimbat denuntul, tot impotirva Elenei Udrea ( asa din senin?)
    Practic nici nu exista un denunt INITIAL impotirva Elenei U. Pentru ca Nastasia si Lungu au negat acuzatiile lui Gardean, pentru ca apoi sa-si schimbe declaratiile! De mentionat ca Nastasia a dat 9 declaratii: negand, ca apoi, sa spuna "am luat bani de la Gardean si i-am dat Elenei Udrea" :))) Astia nici nu stiu sa minta! :)))
  • -1 (17 voturi)    
    Adevaruri nespuse INCA (Sâmbătă, 7 martie 2015, 16:14)

    Cristiann80 [utilizator]

    Inca un aspect care poate ajuta in logica voastra, deoarece presa a mintit cu buna stiinta ori, n-a fost capabila sa puna ordine in aceste denunturi: de notat ca Lunngu, Nastasie si Topliceanu sustin ca au luat spaga DOAR pentru Udrea- nici un leu pentru ei! :) Total ilogic:
    -Gardean spune ca a avut niciodata o discutie cu Udrea sa-i fi cerut mita. Doar presupusii intermediari Lungu si Nastasie sustin ca mita era pentru Udrea.
    -singura declaratie a lui Gardean este ca Udrea ar fi batut u apropo privind sponsorizarea Galei Bute pe 7 februarie 2011. O prostie crasa iata si de ce:
    1. La momentul 7 februarie nici nu se stabilise organizarea Galei.
    2.Sponsorizarea cu princina s-arfi produs la aproape UN AN DISTANTA de la momentul discutiei cu Udrea-decembrie 2011, ianuarie 2012.
    Analizati si voi apoi comentati, va rog! Nu este cusut cu ata alba tot ceea ce i se imputa blondei?
  • +4 (16 voturi)    
    Analiza pe tot ceea ce s-a spus pana acum (Sâmbătă, 7 martie 2015, 16:14)

    Cristiann80 [utilizator]

    Ce nu stie sau nu vrea sa stie presa este ca Anca Boagiu, a fost aleasa in functie la Consiliul de Coordonare al PDL Bucuresti din 21 noiembrie 2010-si, avand in vedere ca Lungu a lucrat pentru Boagiu se poate presupune ca cei 20 de mii de euro pentru servicii de publicitateau fost pentru sect. 2, deoarece nu specifica ca au fost pentru PDL Bucuresti.Asa ca si Boagiu ar putea fi acuzata de aceleasi fapte ca si Udrea. In acest caz avem de-a face cu plati prin conturi in valoare de 20.000 de euro.
  • -1 (15 voturi)    
    Legat de Cocos (Sâmbătă, 7 martie 2015, 16:15)

    Cristiann80 [utilizator]

    Referitor la denuntul lui Cocos, vorbim de plati prin conturi ale unor firme de cel putin 600.000 de euro- adica de trei ori mai mult!!
    -Udrea a prezentat probe (contracte si facturi ale PDL Bucuresti) dovedind ca toate cheltuielile facute cu Consiliul de Cooordonare din 21 noiembrie 2010 au fost achitate de partid din conturi proprii, pe factura.
    In acest caz, daca problele nu intereseaza, este clar ca DNA o tinteste pe Elena Udrea, incalcand statul de drept si caracterul social dat prin lege. Daca DNA lasa liberi sa zicem vrei 80 de oameni acuzati de coruptie, pentru a aresta un singur om- Elena Udrea, avem de-a face cu o vanatoare, nu cu o Justitie demna de un stat european. Observati si voi ca cei care nu mint si n-o denunta pe Udrea (chiar daca nu exista probe) raman in arest (Obreja, Breazu, Udrea)
  • -2 (16 voturi)    
    Topoliceanu, de citit cu atentie !! (Sâmbătă, 7 martie 2015, 16:16)

    Cristiann80 [utilizator]

    De ex. Topoliceanu este acuzata in acest dosar de abuz in serviciu, trafic de influenta si luare de mita. Am avut si dovezi publice cum incerca sa influenteze pe Tudor Breazu scriindu-i biletele si cu toate acestea este acasa sub control judiciar. Sa nu uitam ca Topoliceanu s-a dat de gol cu faptul ca stia dosarul foarte bine si ca avea o intelegere cu DNA (spunea ca incearca sa"il scoata" si pe Breazu daca ii confirma declaratiile im impotriva prieteni lor Udrea! Ei, ce ziceti? Poate fi credibila aceasta individa penala?
    TOLONTAN:
    Mai merita amintit ceva care ar putea sa ne ajute sa fim logici. Tolontan a prezentat informatii ca Ana Topoliceanu a fi fost ofiter acoperit SRI. Si daca dupa denuntul Elenei Udrea impotriva lui Coldea, apare un denuntator impotirva Elenei U. putem spune ca este cu adevarat O RAZBUNARE.
    Avocatii Elenei Udrea au facut solicitari catre DNA sa solicite de la MDRT intrarile in sediul ministeului ale lui Gardean din 2010 si 2011. Procurorii DNA nu au facut nimic in acest sens. semn ca nu vor sa aduca dovezi in favoarea Elenei Udrea. Nici confruntarea nu a fost aprobata intre Udrea si turnatori. Toate acestea bat a ochi, iese in evidenta VANATOAREA SI EXECUTAREA Elenei Udrea!
  • +1 (15 voturi)    
    Informare corecta (Sâmbătă, 7 martie 2015, 16:16)

    Cristiann80 [utilizator]

    Mai merita amintit ceva care ar putea sa ne ajute sa fim logici. Tolontan a prezentat informatii ca Ana Topoliceanu ar fi fost ofiter acoperit SRI. Si daca dupa denuntul Elenei Udrea impotriva lui Coldea, apare un denuntator impotirva Elenei U. putem spune ca este cu adevarat O RAZBUNARE.
    Avocatii Elenei Udrea au facut solicitari catre DNA sa ceara de la MDRT intrarile in sediul ministerului ale lui Gardean din 2010 si 2011. Procurorii DNA nu au facut nimic in acest sens. semn ca nu vor sa aduca dovezi in favoarea Elenei Udrea. Nici confruntarea nu a fost aprobata intre Udrea si turnatori. Toate acestea bat a ochi, iese in evidenta VANATOAREA SI EXECUTAREA Elenei Udrea!
  • +4 (20 voturi)    
    Tanti draga (Sâmbătă, 7 martie 2015, 16:17)

    potaissa [utilizator]

    in proces este vorba de milioane. De Euro. Regula e simpla: daca santeti nevinovati ,va lasa DNA liberi. Daca nu ,intrati la puscarie pentru ani de zile. Ce e asa de greu de inteles?
  • +1 (21 voturi)    
    Am adunat tot ce am putut despre dosar pt adevar (Sâmbătă, 7 martie 2015, 16:17)

    Cristiann80 [utilizator]

    Ca o concluzie in Gala Bute:
    1-Elena Udrea este acuzata de abuz in serviciu fara ca ea sa aiba vreo semnatura in tot dosarul. Udrea nu a facut nimic concret, nu a semnat acte, nu a dat dispozitii, nu a organizat nimic, nici nu avea acest drept ca ministru. Deci, incadrarea este nejustificata, in cea de abuz!!
    2-S-a dat de inteles ca Gala NU trebuia sa aiba loc!
    3- S-a spus acolo ca Udrea a dorit capital de imagine! Bun. Pe logica asta, ar trebui ca toti politicienii in functii administrative sa fie acuzati si retinuti ca si Udrea!
    4-Numai Ponta cate panglici a tait la proiectele Elenei Udrea si cm chema toata presa ca sa vada boboru', de ce nu este pus sub acuzare?
    5- MDRT a dorit sa fie organizatorul dar nu s-a putut legal. MDRT nu a facut altceva decat sa intoccmeasca un contract de publicitate pentru Gala cu organizatorul Galei.
    Acuzatia ca nu a facut licitatie este o prostie crasa. Cum sa existe licitatie, cand era MONOPOL pe un eveniment? Doar Obreja si firma sa detinea drepturile Galei!
    Restul ce se spune in presa aservita sunt numai minciuni.
    • +4 (10 voturi)    
      Ușurel, Cristiann80! (Sâmbătă, 7 martie 2015, 17:14)

      Radu I [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      Între orele 16.13-16.17, ai scris nu mai puțin de 8 (opt) comentarii, deloc scurte! Câte un comentariu (sau chiar două) pe minut.
      Ce înțelegem noi de aici? Că ți le-a pus în poală „echipa de comunicare” și ai făcut iute copy-paste, nu? Cam suspectă „înfocarea” asta pentru o infractoare...
    • 0 (4 voturi)    
      DNAul lui T Basescu zice ca-i HOTIE... (Sâmbătă, 7 martie 2015, 18:39)

      lili [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      Si se pedepseste cu ani grei de puscarie!
      Ce zici?!
      O vezi pe madam Udrea la Targsor ?!
      O va trimite la puscarie acelasi DNA care i-a trimis si pe ceilalti politicieni romani: A Nastase, Dan Voiculescu, Relu Fenechiu, Hrebenciuc, Catalin Voicu, Miron Mitrea, Monica Ridzi, George Copos, Aristotel Cancescu, Sorin Rosca Stanescu, DEcebal Traian Remes, Ioan Avram Muresan, Dan Pasat(PDL)....
      Uite lunga lista a politicienilor trimisi in puscarie sau inca anchetati de DNA!!

      http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_politicieni_rom%C3%A2ni_implica%C8%9Bi_%C3%AEn_scandaluri_publice
    • +3 (3 voturi)    
      easy tata ca faci infarct (Sâmbătă, 7 martie 2015, 22:06)

      andrei [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      esti zero barat. in primul rand ca nu tot ce stie DNA s-a dat si in presa, iar tu nu discuti decat despre asta. apoi, ca stie si DNA fara sa ii spui tu ca denunturile fara alte dovezi nu au valoare. si mai inceteaza sa iti pui acolotii sa iti dea plusuri. inteleg, sunteti gasca mare, dar nuti tot la puscarie se duce. te oftici? :D
  • +1 (15 voturi)    
    ... si de zile-ncoace ... (Sâmbătă, 7 martie 2015, 16:23)

    Observatore [utilizator]

    ... gura nu-i mai tace .... .
    • 0 (10 voturi)    
      o sa-i taca.. (Sâmbătă, 7 martie 2015, 17:33)

      lili [anonim] i-a raspuns lui Observatore

      Cand va ajunge la puscarie..
      Atunci, va incepe sa scrie....
      Ne va transmite gandurile ei in scris....
      Best sellersuri!!
  • -1 (1 vot)    
    Vae victis! (Sâmbătă, 7 martie 2015, 16:53)

    Radu I [utilizator]

    Asta cam așa-i, ghinionul lui, doamnă Udrea! Și norocul d-voastră. Că unde-s doi (hoți), puterea crește, și averea se-nmulțește! Dar toate au un sfârșit, chiar și pentru „intangibili” ca d-voastră! De necrezut, nu?
    p.s. Ar fi interesant de aflat ce-o fi crezând doamna Udrea că e... Kafka? Vreo marcă de poșete, de colanți, vreo vopsea de păr? Că e greu de crezut că a citit vreo „copertă” pe care scrie „Kafka”... :)
  • +1 (1 vot)    
    Legea e lege si pt denuntatorii buni (Sâmbătă, 7 martie 2015, 17:05)

    o admiratoare [anonim]

    De unde mai are si pretentia dna asta ca are cunostinte juridice? Toate si le-a facut pe favoruri (cu decolteul mai intai), a schimbat partidele si protectorii pana a ajuns sa stranga MILIOANE DE EURO. Nu stiu cum poate justifica averea proprie, ca din salariul de ministru, mai greu!
    Acum pretinde clementa pentru delatiune?
    Eu i-as da arest la domiciul din Plescoi si post de dactilografa la Primarie, timp de 10 ani, poate va intelege ce inseamna munca si banul castigat greu.
  • +6 (8 voturi)    
    "denuntatorii buni" ai lui A Nastase! (Sâmbătă, 7 martie 2015, 17:11)

    lili [anonim]

    Cum le zicea T Basescu cand Nastase a fost condamnat si "denuntatorii rai" ai E Udrea, cum zicea T Basescu mai zilele trecute!!
    Cam asa zicea si T Basescu, dna Udrea si T Basescu vorbesc "aceiasi limba" !!!
    Las-o balta, pana si barbatu-tau regreta ca te-a luat de nevasta!
    Succes DNA, asteptam s-o vedem cu ani grei la puscarie pe masura faptelor, daca M Ridzi a luat 5 ani de puscarie numai ptr abuz in serviciu, la dna Udrea asteptam ani grei de puscarie la Targsor, pe masura acuzatiilor din megadosarele de coruptie !!
    Succes Codruta, nu ne dezamagi!
  • -1 (9 voturi)    
    abuz evident al magistratilor (Sâmbătă, 7 martie 2015, 17:29)

    gigi [anonim]

    E strigator la cer felul in care este tratata Udrea.Se vede de la o posta ca, in cazul ei, justitia nu mai impartiala nu este..Eu nu cred atat in nevinovatia Elenei Udrea, cat in partialitatea ( lipsa de impartialitate) magistratilor !
    • +1 (1 vot)    
      mi se pare foarte impartiala (Sâmbătă, 7 martie 2015, 22:02)

      NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui gigi

      O trateaza la fel ca pe Nastase, condamnat cu motivarea ca e un simbol al coruptiei si ca trebuie dat ca exemplu.
  • +3 (9 voturi)    
    "Doamna Udrea se implica" (Sâmbătă, 7 martie 2015, 18:26)

    Tzepe [utilizator]

    Va amintiti postacii udristi care inundau blogurile si articolele din ziare cu mesaje standard, de tipul "doamna Udrea se implica" ?
    Erau "dana", "mihai", "dan", "adrian" etc.
    Cati bani s-au platit din spagi pt. imaginea acestei impostoare plina de tupeu ?
    • -1 (1 vot)    
      mai "tzepe"... (Sâmbătă, 7 martie 2015, 19:10)

      gigi [anonim] i-a raspuns lui Tzepe

      Sa inteleg ca daca te cheama "tzepe" este o garantie de obiectivitate si impartialitate? Eu, de exemplu, nu sunt postac de meserie si nici nu exprim altceva decat o opinie,un punct de vedere la care am ajuns singur ...Si, fara sa fiu platit, consider ca Udrea NU beneficiaza de egalitate de tratament in raport cu celelalte persoane anchetate...Ma surprinde ca atat de multe persoane / cititori Hotnews ( in general inteligenti ) nu remarca acest fapt ca magistratii nu par a fi impartiali.Sigur, nu afirm ca Udrea este nevinovata,nu pot sti eu asta...si nici nu am acces/ca de altfel majoritatea postacilor la dosar...:)
    • -1 (1 vot)    
      Si daca (Sâmbătă, 7 martie 2015, 19:42)

      Raceanu [anonim] i-a raspuns lui Tzepe

      Si daca va fi achitata precum Oprea , C Rizea , Oprisan , Surupaceanu , cum ramane cu " infractoarea plina de tupeu ?
  • +2 (2 voturi)    
    Nu ar avea dreptul la opinie publica (Sâmbătă, 7 martie 2015, 18:43)

    sgc [anonim]

    Cat e in detentie si nu s-a pronuntat instanta, Se folosete abuziv de accesul la Internet, ea fiind formator de opiinie. No Wi-fi in celule!!!
  • +3 (5 voturi)    
    Mafia romaneasca (Sâmbătă, 7 martie 2015, 19:47)

    A.B [anonim]

    Madam Elena Udrea ca si intreaga clica a politicienilor romani din 90 încoace completeaza lunga lista a MAFIEI ce s-a instaurat in Romania dupa schimbarea de regim. Aceasta MAFIE a comis urmatoarele crime , impotriva poporului roman:
    - a distrus si sabotat economia nationala, lasand romanii fara speranta si locuri de munca;
    - a distrus moral acest popor crestin prin promovarea non-valorilor si anularea sentimentelor de patriotism;
    - a vandut resursele minerale si bogatiile acestei tari, mostenite din stramosi;
    - a distrus cultura acestei tari si au adus invatamantul in pragul colapsului general;
    - si-a creat propriile legi in Parlament pentru a-si apara faradelagile comise de ei si pentru a-si reduce pedepsele privative de libertate;
    - si-au ascuns bogatiile acumulate prin furt si jaf national in bancile din strainatate, iar legile actuale nu le pot identifica pentru a fi confiscate;
    - a distrus sistemul de aparare al Romaniei si a adus armta in derizoriu;
    - a politizat excesiv intregul sistem de siguranta nationala, facandu- aproape tottal ineficient si aservit intereselor Mafiei politice;
    - a aservit interesele si mandria romanilor intereselor sovinismului maghiar din tara si strainatate;
    - a generat si intretinut GENOCIDUL impotriva batrnilor si copiilor din aceasta tara;
    - a distrus fondul de profesionisti si meseriasi calificati construit in anii anteriori asa zisei revolutii din 89, lasandu-l sa emigreze in statele occidentale;
    - a distrus sistemul de sanatate nationala si a determinat emigrarea masiva a medicilor romani in occident.
    Ma opresc aici cu toate ca mai sunt multe de zis vizavi de aceasta MAFIE la VARF din aceasta tara. Ce o mai fi la nivel de judete!!!!
  • -1 (1 vot)    
    Justitie (Sâmbătă, 7 martie 2015, 21:35)

    vas [anonim]

    Pana cand in fruntea justitiei din Romania, adica la presedintia ICCJ, nu vom avea un magistrat adevarat, asa cu ii zic americanii "ONORABLE JUDJE , si nu un procuror transformat in judecator, nu va merge nimic bine in justitia romana...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by