VIDEO Elena Udrea la Inalta Curte: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL. Toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 25 februarie 2015, 9:45 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Hotnews
Elena Udrea a declarat in premiera miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in asteptarea unei decizii a magistratilor care ar putea hotari arestarea preventiva a fostului ministru pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, ca "Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL, asta stiam, dar nu stiam exact ce si cu ce suma. Nu este un secret, asa se finanteaza campaniile electorale, de ce va faceti toti ca nu stiti? Toata clasa politica, toata presa si toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta, ei cum si-au finantat campaniile? La fel."

Udrea a mai spus, in asteptarea deciziei instantei supreme, ca este mandra de ceea ce a facut ca ministru si ca a fost "un ministru bun", chiar daca "a facut greseli". Udrea a mai adaugat ca are "curajul sa spuna ceea ce altii nu au spus".



Procurorii DNA au sustinut, in referatul privind cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Microsoft, ca Partidul Democrat Liberal a fost unul dintre beneficiarii sumelor de bani platite in cadrul licentelor Microsoft. "S-a stabilit, de asemenea, ca beneficiari ai sumelor de bani din platile efectuate in baza contractului sunt printre altii inculpatul Sandu Gabriel, inculpatul Cocos Dorin si Partidul Democrat Liberal care a beneficiat de plata unor materiale electorale", potrivit documentului citat.

Potrivit documentului citat, in toamna anului 2009, "s-a incheiat cu Partidul Democrat Liberal un contract de prestari de servicii ce a fost si care avea ca obiect prestarea serviciilor de tiparire si anvelopare a unui nr. de 4.000.000 de scrisori electorale, numarul acestor scrisori a fost suplimentat la 8.600.000, stabilindu-se sa se incheie un act aditional la contractul initial", spun procurorii DNA.

Ulterior, pentru diferenta de 4.600.000 scrisori nu a mai fost achitata contravaloarea prestatiilor iar "cei care au prestat au ajuns sa discute cu Dorin Cocos si au fost in audienta la Udrea Elena Gabriela - vicepresedinte P.D.L dar s-au exercitat presiuni  sa se renunte la pretentii", acuza procurorii.

Potrivit referatului, Gabriel Sandu, ministru al Comunicatiilor la data respectiva, a incheiat contractul de licentiere "ca urmare a presiunilor exercitate de UDREA ELENA GABRIELA - in calitate membru al Guvernului si vicepresedinte PDL, precum si ca urmare a presiunilor exercitate de alte persoane din conducerea partidului".

"In concluzie, rezulta ca, inculpatul Cocos Dorin a pretins si primit de la Florica Claudiu si Pescariu Dinu Mihail suma de 9.000.000 de euro pentru ca prin intermediul numitei Udrea Elena Gabriela - ministru  al Dezvoltarii Regionale si Turismului, membru al Guvernului, si vicepresedinte PDL, sa asigure firmelor sustinute de Florica Claudiu incheierea si derularea contractului de licentiere Microsoft cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale".

Avand insa in vedere ca "inculpatul Cocos Dorin nu avea atributii in ceea ce priveste incheierea si derularea contractului de licentiere Microsoft, nu se afla in relatii de prietenie cu alti membrii ai Guvernului sau  cu persoane din cadrul Ministerelor implicate in derularea contractului, pentru a avea posibilitatea de a-si exercita influenta asupra acestora" rezulta ca "suspecta Udrea Elena Gabriela si-a traficat functia si influenta la nivel guvernamental in mod direct si indirect fata de cumparatorii de influenta prin intermediul lui Dorin Cocos si a primit foloase necuvenite constand in suma de 9.000.000 de euro", argumenteaza acestia.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























15426 vizualizari

  • +24 (40 voturi)    
    Mizerie (Miercuri, 25 februarie 2015, 9:36)

    Interlop [utilizator]

    Atunci si Basescu, si cei din partide stiu ca vin bani negrii pentru partid. Deci unii jefuiesc statul pentru a finanta o organizatie mafiota numita partid, prin acrodul unor ministri. Sper sa infundati puscaria, TOTI
    • -7 (27 voturi)    
      Un Interlop (Miercuri, 25 februarie 2015, 10:36)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui Interlop

      spune lucruri hazlii
    • +4 (30 voturi)    
      Nu, nu !!!!! (Miercuri, 25 februarie 2015, 10:40)

      lili [anonim] i-a raspuns lui Interlop

      TB a declarat aseara ca el NU a stiut de asa ceva!!!

      "Ce ştiu cu certitudine este faptul că la PDL nu se punea mâna pe bani. Dacă venea cineva să sponsorizeze, îi spuneam: fugi la casierie! MI-AR PAREA RAU ca în campania mea SA SE FI UTILIZAT bani dubioşi ca provenienţă, dar nu exclud", a declarat Traian Băsescu.

      "Mi-ar parea rau... SA SE FI UTILIZAT", adica spune INDIRECT ca el NU STIE de folosirea banilor dubiosi!!!
      Dar ca NU EXCLUDE, adica intr-o zi ne va spune si el, ca dna Udrea azi: pai, v-am zis ca NU EXCLUD!
      Adica, bineinteles ca stia!
      • +4 (12 voturi)    
        nici nastase nu stia dar a facut puscarie (Miercuri, 25 februarie 2015, 12:06)

        Tovarasul Spirala [utilizator] i-a raspuns lui lili

        basescu dupa nastase
    • +9 (27 voturi)    
      nu spune nimic nou (Miercuri, 25 februarie 2015, 10:45)

      snowflake [utilizator] i-a raspuns lui Interlop

      Doar se mira de ce este ea arestata pentru un lucru pe care toti il fac :)
      Numai ca cocoselul ei a furat mult prea mult de la stat pentru finantarile partidelor si daca justitia a ajuns la momentul in care are libertatea de miscare necesara pentru identificarea si judecarea lor atunci coana nuti nu are pentru ce sa se panga.
      Mai mult aceasta individa a fost cocotata si sustinuta in varful fostului pdl exclusiv pe baza contributiilor generoase pe care fostul sot le acorda in campanii desigur cu acordul de cele mai multe ori tacit dar in ultimul timp cat se poate de explicit al lui basescu.
      NU ELENA, NU ASA SE FACE POLITICA. Nu se face politica folosind in campanii electorale bani negrii pentru mituirea populatiei nevoiase.
      • +4 (4 voturi)    
        mirare? (Miercuri, 25 februarie 2015, 12:31)

        Point [utilizator] i-a raspuns lui snowflake

        poate,insa banisorii tot la cine trebuia ajungeau.adica se imparteau la toti,ca deh aste e politica...
        blonda stie foarte multe si daca se apuca se ciripeasca pre multi va popi.
        vezi semnul cu degetul la nas.
    • +8 (22 voturi)    
      Interlopule, ei sunt primii care isi asuma! (Miercuri, 25 februarie 2015, 10:59)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Interlop

      Cand o sa-l vad pe Plagiator si pe Oha ca fac curatenie la ei in partide si isi asuma acelasi lucru, vom avea o clasa politica responsabila. Faptul ca Traian Basescu si Elena Udrea recunosc ca finantarea partidelor este la limita legii. Asa se face si diferenta dintre uselism si baisism. Hai sa nu ne prefacem ca nu stiam, Interlopule si ca tu esti oaia alba a Romaniei! :)))
      Cat despre interviul de ieri, poate cascati ochii si intelegeti:
      Cristoiu: In 2012 cand a aparut dosarul Microsoft, Elena Udrea era in el?
      Basescu: Am citit sinteza, Elena Udrea nu era. Acum se pare ca ramas singura. La fel si in Gala Bute, nu era mentionata la inceput.
      :)))
      • +4 (14 voturi)    
        adica ce vrei tu sa spui (Miercuri, 25 februarie 2015, 11:40)

        flotantul [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        ca ai tai sunt mai putini penali decat restul? sa stii ca potu sa fii la limita legii, dar pe partea unde incepe faradelegea.
        tot penal se cheama ca esti si atunci!

        se tot minuneaza Base cum blonda preferata apare si ramane singura in dosare. Ce il deranjeaza mai mult: ca este in dosare sau ca ramane singura?
      • +5 (11 voturi)    
        si pana la urma care e diferenta? (Miercuri, 25 februarie 2015, 12:30)

        freejack [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        nu au folosit toti banii furati? cu ce ma incalzeste ca unu, la ananghie, recunoste? tot hot este.
        • -2 (4 voturi)    
          Banii sunt primiti de la oameni! (Miercuri, 25 februarie 2015, 12:23)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui freejack

          Cine a luat bani pentru finantarea partidelor nu inseamna ca i-a furat. Le-a primit fara chitanta, ceea ce incalca legea. Unii bani din finantari sunt furati, altii nu. De la caz la caz. Multi oameni de afaceri sponzorizeaza partidele cu bani, cu sau fara chitanta, fara ca acesti bani sa fie toti furati. Daca au dovezi, sa-i aresteze pe toti!
          Eu cred insa ca tu vrei acum sa ataci in nestire, conform diagramei si a ordinului pe unitate. USL lucreaza pentru noi, dormiti linistiti, romani naivi! :)))
          • +3 (3 voturi)    
            ca sa vezi!! (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:44)

            Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            Si CE anume fac, oare, cu banii aceia "fara chitanta"?
            CUM ii cheltuiesc? Cum ii baga in contabilitate?
            CUM ii declara, cf. "legii pentru finantarea partidelor"? :P
            Dar mai ales: CUM anume ii cheltuiesc? Tot "fara chitanta"? Pe CE, oare?
      • +1 (7 voturi)    
        Mai lasa-ne nene cu basismul mai ales cu Udrea! (Miercuri, 25 februarie 2015, 13:25)

        Maniu [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        ne-am saturat de cat s-a furat!
        • -2 (6 voturi)    
          Ce a furat? Poti sa nominalizezi ceva? (Miercuri, 25 februarie 2015, 14:23)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Maniu

          Eu iti nominalizez ce a furat PSD si PNL. O facem sau imi pierd timpul cu tine? Raportul ar fi de 90% la 10/% in favoarea lui Nastase, Tariceanu, Geoana, Antonescu si Ponta. Bai comunistule, ne crezi naivi???
          • +2 (2 voturi)    
            Albirea hotilor (Miercuri, 25 februarie 2015, 14:56)

            VictorS [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            Deci data tu furi 101 lei si eu 100, eu sunt un inger si tu esti un criminal.
            Halal teorie...

            La brutarie cu ei, cu toti!
          • +1 (1 vot)    
            capitalistu' lu' peshte! (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:45)

            Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            Pe bani publici - deturnati si dositi! :P
    • +7 (15 voturi)    
      Banii ?? (Miercuri, 25 februarie 2015, 11:10)

      Ezechiel [anonim] i-a raspuns lui Interlop

      Regimul Basescu a avut două fețe. Una, sanchi, democratică, pro europeană și pro NATO, anti-corupție și anticomunistă, dar, în același timp, a devenit și o placă turnantă a marilor afaceri, un dispecerat și un centru de comandă al acestora. Cuplarea la Traian Băsescu a lui Sorin Blejnar (și cu ajutorul nașului Daniel Andrei Moldoveanu - consilier pentru informații) nu a făcut decât să crească forța de influență și intervenție a unei grupări care a controlat business-ul românesc vreme de un deceniu.
      Tremura Basescu si voi aici pentru pentru suflețelul lui Udrea sau pentru încurcături ce ar putea să-i nenorocească pe amândoi?
      Au drumurile lui Sorin Blejnar și Dorin Cocoș în Dubai și Monte Carlo o legătură cu spaimele lui Traian Băsescu?
    • 0 (2 voturi)    
      dar ce-ti imaginai? :O (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:41)

      Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui Interlop

      Tu credeai ca nu stie??!!
  • +7 (19 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 25 februarie 2015, 9:50)

    [anonim]

  • +6 (18 voturi)    
    Asa e... (Miercuri, 25 februarie 2015, 9:52)

    Tati [anonim]

    Asa e , in 2009 au candidat Ponta si Iohannis...
  • +4 (10 voturi)    
    Da (Miercuri, 25 februarie 2015, 9:58)

    travelman [utilizator]

    Ma bucur că au convenit amândoi ce sa de-a pe gat ca finanțat campanii electorale adică ce fac toți ei nu au făcut nimic rău
    • +2 (2 voturi)    
      De-a dura sau sa dea ceva (Miercuri, 25 februarie 2015, 13:26)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui travelman

      cand e verb e fara cratima (liniuta).
  • +26 (28 voturi)    
    Da (Miercuri, 25 februarie 2015, 9:58)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Asa se finanteaza, furind din banii publici si dind la partide 1% din ce s-a furat. Puscarie pentru Cocos, sa se face odata curatenie si dreptate, Puscarie pentru Dragnea, Videanu, Mazare, Oprisan, Anastase, Andronescu = pentru toate mafiile rosii, scursori ale FSN sau progeniturile lor. Vrem adevarul despre cum Bancorex a fost jefuita de securisti, Adevarul despre REVOLUTIE. ILIESCU sa plateasca pentru morti. Dreptate vrem !!!
  • +1 (31 voturi)    
    EU incet-incet spune tot!!! (Miercuri, 25 februarie 2015, 10:08)

    lili [anonim]

    Se inmoaie si ea, gandul la celula nerenovata cu WC turcesc o darama si maine poimaine o vom auzi spunand cate ceva si despre TB, asta asteptam, dna Udrea!
    Sa vedem pana unde a mers sirul faradelegilor vostre, v-a durut in pais'pe de LEGE si de BANII publici si pe Dvs si pe TB si pe toti politicienii!
    La puscarie cu ea, in celula nerenovata si cu WC turcesc!!
    Dna Udrea, eu nu cred ca dvs veti rezista sa nu spuneti si depsre TB, ma indoiesc eu ca Dvs veti sta linistita scriind Jurnale prin puscariile nerenovate ale Romaniei gandindu-va la TB cum isi plimba linistit nepoteii!!
    Nu cred, intr-o zi veti spune muuulte, muuult mai muuulte...
    Intr-o zi.... Dvs sunteti corupta pana-n maduva oaselor, dar nu sunteti proasta sa stati numai Dvs la puscaria Targsor in timp ce co-participanti la faradelegile Dvs sa-i lasati sa stea linistiti, Dvs nu veti accepta asta...
    Succes DNA, mergeti pana la capat, pana la TB!
    Iar asta cu campania electorala finantata ILEGAL asa cum recunoaste acum EU sper sa faca obiectul unui NOU dosar al DNA adica sa se sesizeze DNA!!!
    Succes Codruta!!
    • +3 (9 voturi)    
      Eu sper intr-o justitie corecta (Miercuri, 25 februarie 2015, 11:13)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui lili

      pentru toti cei ce ii calaca pragul de voie sau de nevoie. O astfel de justitie ar fi ceva cam nou pentru Romania. Pentru o judecata corecta e nevoie de timp.
      Ipotetic vorbind exista si posibilitatea ca un denunt sa nu fie adevarat ci sa fie facut cu intentie eventual pentru a evita un arest preventiv. Denuntatorul castiga astfel timp. Justitia este pusa pe o pista falsa. Treaba asta merge in fata procurorilor. In fata judecatorilor nu cred ca poate functiona. In fata judecatorilor o astfel de atitudine reprezinta un factor agravant. Dar daca este o actiune de denunturi concertata?
      O justitie corecta nu se face cu lozinci oricat de mobilizatoare ar parea acestea (oare de ce e nevoie de ele?)
    • -6 (12 voturi)    
      Lili, de ce esti disperata? (Miercuri, 25 februarie 2015, 11:46)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui lili

      Pentru ca PeNaL-ul tau e doar pe la 44% in sondajul ala umflat al INSCOP facut inaintea scaparii lui Vosganian sau pentru ca PMP are sanse sa devina balamaua fara de care nu se va face guvernarea in 2016?
      Tocmai a sunat Leonard Orban intre doua tuici ca pentru ziua de azi esti libera si sa-ti iei banii de la casierie. I-a trimis Nini Sapunaru de la niste vami din Vestul tarii...:)))
      • +2 (6 voturi)    
        nea Genu, noi vrem partidul lui Macovei (Miercuri, 25 februarie 2015, 13:28)

        Maniu [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        sau si asta te calca pe nervi! si asta e uslamista?
        • -3 (3 voturi)    
          Bate campii! (Miercuri, 25 februarie 2015, 14:23)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Maniu

          M10 se vrea o marota ajunsa la gradul de vis...
      • +1 (1 vot)    
        misto "balama" >:) (Miercuri, 25 februarie 2015, 15:48)

        Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        Cimpusa din 3... hai, fie! 5 persoane! :P
  • -3 (23 voturi)    
    Absurdistan (Miercuri, 25 februarie 2015, 10:16)

    vezi [utilizator]

    iar incepem cu chestii din astea:
    - procurorii cred ca...
    - rezulta ca...
    Domnilor, astea sunt supozitii, nu fapte !
    Nu poti aresta pe cineva pentru ca "procurorii cred..."
    Asta este tara "Absurdistan" ?!...sau tara "lucrului bine facut " ?
  • 0 (20 voturi)    
    Lenuta, (Miercuri, 25 februarie 2015, 10:19)

    bancher [utilizator]

    nu cred ca scapi de arestul preventiv. Bine, nu o sa faci tu chiar 30 zile, dar o saptamana tot stai pe acolo.
    Prea sunt toti porniti pe tine. Nu esti tu cel mai corupt politican din tara asta, dar toti au sarit pe tine..
    • +1 (5 voturi)    
      Dar e printre cei mai corupti (Miercuri, 25 februarie 2015, 13:28)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui bancher

      cu tupeu de talhar.
  • +17 (19 voturi)    
    ADEVAR (Miercuri, 25 februarie 2015, 10:21)

    cetatean [anonim]

    Din NEFERICIRE, aici EE are dreptate.....cheltuielile de campanie se finanteaza 99.9% din praduirea banului public.....adica din banii nostri!
    Beneficiile insa ''uita'' sa spuna la cine merg!
  • +6 (24 voturi)    
    Udrea la zdup (Miercuri, 25 februarie 2015, 10:25)

    CiprianNicolae1 [utilizator]

    Ce le mai stie pe toate acum . Până mai ieri nu stia nimic de ce făcea Cocos (u) , nu stia ce bani are , de unde , ce făcea cu ei s.a.m.d.
    • +2 (2 voturi)    
      Just, acum si-a amintit (Miercuri, 25 februarie 2015, 13:29)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui CiprianNicolae1

      ce nerusinare . Nu e mai presus de lege? Pai la banii ei asa ar trebui sa fie, nu?
  • +4 (26 voturi)    
    presedinte mafiot cu subalterni mafioti (Miercuri, 25 februarie 2015, 10:34)

    jackalphonse [utilizator]

    a mai ramas cineva din jurul lui basescu care n a furat? deci este legal sa finantezi campanii din bani furati de la stat. asta ma fost presedintele care ne spunea sa traim bine, demoland spitale si scoli, invrajbind clasele sociale intre ele samd. basescu si iliescu vor fi petele negre ale istoriei. singurul pas bun a fost raboiul politicienilor prin justitie. pana kla base functiona "ciocul mic, noi sun5tem la putere". problema lui este ca p[ropriul patent s-a intors impotriva lui.
    basescu, meriti un sejur luung la jilava
  • +2 (24 voturi)    
    Elena Udrea la Inalta Curte (Miercuri, 25 februarie 2015, 10:40)

    Mihalcea Florin [anonim]

    Aceasta doamna este cu adevarat semidocta ! Sau mintea ei a plecat cu sorcova ! Este incapabila sa sesizeze ca ceea ce sustine ca s-a intamplat, este contrar legilor si moralei ! Este atat de convinsa ca daca se intampla ceva, asa este si normal, incat ne uimeste cu condoarea cu care afirma aceste enormitati ! Inca o dovada ca acolo la nivelul deciziilor importante pentru noi, ajung tot felul de neaveniti, de neterminati, de inculti ! Acesti oameni au, din nefericire, la randul lor prozeliti si fani ! Sa ne ajute Dumnezeu sa iesim din aceasta realitate bolnava !
    • -2 (4 voturi)    
      Numai prin folosire ei așa cum este (Miercuri, 25 februarie 2015, 11:48)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui Mihalcea Florin

      poți schimba realitatea. Mai explicit te folosești de corupția din politică pentru a schimba, a regla sistemul politic. Eliminarea corupților din politică va da greș fiindcă-i o acțiune extremistă.
      • +2 (2 voturi)    
        La noi prea se suprapun (Miercuri, 25 februarie 2015, 13:32)

        Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

        ca sa fie valabila teoria ta.
    • +3 (3 voturi)    
      de la calaritul vacii la Paris (Miercuri, 25 februarie 2015, 13:32)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Mihalcea Florin

      ce pricepe un om care n-a ajuns prin munca (invatatura, sport, effort de vreun fel) din propriul traseu? Din asa un traseu? Din asa de multi bani furati? Ca totul i se cuvine. Ce imagine asupra lumii poate sa aiba ca sa indrepte ceva pentru fraierii aia care-au pus botul prin votul unui astfel de personaj? (PMP, ex PDL ex etc.)
  • +7 (13 voturi)    
    Telenovela e cu TB;banii inapoi (Miercuri, 25 februarie 2015, 11:46)

    aceeasi admiratoare [anonim]

    Nu mai avem nevoie de Suleyman, o avem pe Nuti si pe prietenul ei cel mai infocat, care ii face vizite?!? la domiciliu (chiar n-as fi vrut sa am si certitudinea asta, dle fost Presedinte).
    imi dau seama de familia dlui TB; nimeni nu are voie sa-l contrazica s nici sa-i ceara socoteala.
    Nuti s-a imbogatit pe seama banilor publici, a traficului de influenta, a manipularii ordinare de care s-a folosit timp de zece ani, la Cotroceni. Eu imi doresc sa dea banii inapoi si si sa se apuce de o munca cinstita. Nici mariajul cu Cocos, nici divortul, niciunul nu a fost intamplator.
  • +7 (11 voturi)    
    În primul rând, (Miercuri, 25 februarie 2015, 11:48)

    Leul in iarna [utilizator]

    de ce să fie întrebați doar domnii Iohannis și Ponta și să nu fie întrebat și domnul Băsescu?
    În al doilea rând, doamna Udrea susține idea că în țara asta suportul acordat partidelor politice se realizează prin SPOLIEREA cetățenilor care le votează????????????? Că sărăcirea accentuată a populației României datorată furtișagurilor haitelor de politicieni din care face parte și dumneaei e normal?
    • +2 (6 voturi)    
      Ei, da, gura păcătosului adevăr grăiește... (Miercuri, 25 februarie 2015, 13:40)

      Radu I [utilizator] i-a raspuns lui Leul in iarna

      Exact asta susține doamna Udrea! Exact așa se petrec toate în politica (murdară) de pe malurile Dâmboviței. Timp de 25 de ani, au furat ca-n codri, fără perdea, fără rușine...
      Băsescu, „reformatorul”? Da, Justiția a făcut niște pași înainte, dar numai datorită presiunilor externe. Altfel, dat fiind că sunt numiți politic, și „independența” pe care o practică magistrații e tot „politică”, adică... selectivă! Praf în ochii naivilor! Se mai îndoiește cineva de faptul că, deși a devenit „ex-președinte”, Băsescu tot mai învârte niște... butoane? Dacă da, priviți cu câtă precizie apare la aceeași oră, la același post TV, exact cu o zi înainte de vreo decizie a Înaltei Curți legată de arestarea preventivă a... Imaculatei!
      Ah, și să nu uit: să fie, oare, întâmplătoare întâlnirea dintre domnul Băsescu și președintele CC, Augustin Zegrean, la premiera filmului lui Tudor Giurgiu? Întreb și eu...
  • +4 (10 voturi)    
    diversiune (Miercuri, 25 februarie 2015, 12:27)

    freejack [utilizator]

    asa se numeste cea ce face "duduia".
  • +1 (3 voturi)    
    ProTV, de cand cu Sarbu, este ud(r)izat (Miercuri, 25 februarie 2015, 13:34)

    Maniu [utilizator]

    ca la billiard, inmoi inima boborului cu fraze "mititica - Udrea - asteapta cu inima cat un purice" sentinta. Mai frate, CON-FIS-CA-RE! nimic altceva, Ajunge!
  • +5 (7 voturi)    
    Udrea la PUSCARIE! (Miercuri, 25 februarie 2015, 14:16)

    Kpriciu [utilizator]

    Prea mare tam-tam in presa pentru o hoata ordinara, o penala ce trebuie sa ajunga dupa gratii! Se victimizeaza cu tupeul nesimtit tipic celor care au jefuit tara asta, in general politicieni, care si-au imaginat ca pot face orice!Ei, uite, ca nu e chiar asa!
  • +2 (6 voturi)    
    Adevarul... (Miercuri, 25 februarie 2015, 14:59)

    Cristi [anonim]

    Oameni buni , din '90 si pana astazi v-ati plans ca nu stiti adevarul. EU vi l-a spus astazi cu subiect si predicat si tot in ea aruncati cu pietre. Poate ca o face din egoism, sa nu cada doar ea, dar acesta este adevarul. Acum ca il stiti , vad in comentariile de mai sus ca il respingeti.

    Si nu doar PDL a practicat asa ceva. Toata clasa politica; presedinte , parlamentari, primari, toti alesii etc. ABSOLUT TOTI!!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by