Dan Voiculescu ramane in puscarie, judecatorii au respins cererea de anulare a pedepsei

de R.M.     HotNews.ro
Marţi, 6 ianuarie 2015, 18:58 Dosare Anticoruptie


Dan Voiculescu
Foto: Agerpres
Dan Voiculescu ramane in puscarie, dupa ce un complet de divergenta al Curtii de Apel Bucuresti  judecatorii au respins cererea de anulare a pedepsei. Prin aceasta decizie, Voiculescu ramane cu pedeapsa de zece ani de inchisoare dispusa anul trecut de CAB in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).
 
Completul de divergenta a decis cu privire la solicitarea lui Voiculescu a fost alcatuit din trei judecatori: Dan Lupascu, Isabellle Tocan si Corina Cornelia Daescu.

In decembrie, Lupascu si Tocan nu au putut sa cada de acord asupra unei decizii privind contestatia, astfel ca a fost format completul de trei care va lua hotararea definitiva in acest caz, prin cooptarea judecatoarei Corina Cornelia Daescu, cea care judeca si dosarul retrocedarilor al primarului Radu Mazare, aflat pe rol de sase ani, noteaza gandul.info.

In momentul in care judecatorii au ramas in pronuntare, avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, se declara optimist.

"Decizia apartine judecatorilor, judecatorii sunt cei care, dupa examinarea tuturor dovezilor care se afla la dosar si in urma dezbaterilor orale vor examina pe fond" cererea lui Dan Voiculescu, dar "exista dovezi multiple, numeroase, nu doar o singura proba sau doua sau trei din care rezulta cu prisosina temeinicia cererii", spunea Mateut.

In 15 octombrie, Curtea de Apel Bucuresti a admis in principiu judecarea cererilor de anulare a pedepselor formulate de Dan Voiculescu si Sorin Pantis, condamnati la zece, respectiv sapte ani de inchisoare, in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Avocatii lui Voiculescu au depus, in 18 august, la Curtea de Apel Bucuresti, o contestatie in anulare cu privire la pedeapsa primita de acesta in dosarul ICA, iar imediat dupa acest demers au formulat o cerere de stramutare a cauzei la o alta curte de apel din tara. Motivele invocate de avocatii lui Voiculescu au fost legate de mediatizarea excesiva a dosarului, dar si de faptul ca magistratii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea nu ar fi fost impartiali atunci cand au dat sentinta in cauza.

Cererea de stramutare a procesului in care Dan Voiculescu solicita anularea pedepsei a fost insa respinsa ca nefondata de catre judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), care au dispus astfel ca acest proces sa fie analizat in continuare de magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti.

In 8 august, completul de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti format din magistratii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea i-a condamnat definitiv, in dosarul privatizarii ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director al ICA, la opt ani, si pe fostul ministru Sorin Pantis la sapte ani de inchisoare.

In acelasi dosar, fostul director al Agentiei Domeniilor Statului (ADS) Corneliu Popa a fost condamnat la opt ani de inchisoare, iar Jean Catalin Sandu, fost sef al Directiei Juridice din ADS, a primit sase ani de inchisoare. Tot la sase ani de inchisoare a fost condamnat Vlad Nicolae Savulescu, fost sef al Directiei de Privatizare-Concesionare din ADS.

Flavius Adrian Pop, fost sef de serviciu in ADS, a fost condamnat la cinci ani cu executare. Gheorghe Sin si Constantin Baciu au primit patru ani de inchisoare cu suspendare, iar Vica Ene si Grigore Marinescu, trei ani, tot cu suspendare.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























27668 vizualizari

  • +40 (42 voturi)    
    Bravo! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:00)

    MarianCapraru1316008155720 [utilizator]

    Felicitari! Nu trebuie sa ne abatem de la acest drum. Toti coruptii isi au locul in puscarie. Ne-au furat mult prea mult pentru a ne fi mila de ei.
    • +12 (14 voturi)    
      bun (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:09)

      AndreyTanase [utilizator] i-a raspuns lui MarianCapraru1316008155720

      miaooooo
    • +29 (31 voturi)    
      Ce mizerie!!! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:34)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui MarianCapraru1316008155720

      Daca prima sentinta in care Dan Voiculescu a luat 10 ani de parnaie a fost definitiva si irevocabila, asta de astazi cum mai e? Definitiva, irevocabila si neatacabila???...
      • 0 (6 voturi)    
        Da, dar nu si negratiabila :) (Marţi, 6 ianuarie 2015, 21:49)

        CristiC. [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        Poate ii face Klaus vreo surpriza
      • +12 (12 voturi)    
        Explicatii (Marţi, 6 ianuarie 2015, 23:25)

        ubu [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        In dreptul penal exista doar hotarari definitive, nu si irevocabile, si mai nou, si in civil.
        Ceea ce au facut avocatii lui Voiculescu, respectiv contestatia in anulare, este o cale extraordinara de atac.
        Avantajul deciziei instantei, de astazi, este ca Varanul nu va mai putea invoca vreodata acelasi motiv(temei legal) de contestatie in anulare, intrucat hotararea se bucura de autoritate de lucru judecat.
        Cam asta ar fi "castigul" pe scurt!
    • +3 (3 voturi)    
      ii mai ramane (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 13:37)

      Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui MarianCapraru1316008155720

      "decat" sa piarda si la CEDO (parca asa se lauda, nu?), ca aici a pierdut TOATE procesele, atat in dosarul de securist cat si in dosarul ICA.
      si mai e pe rol santajul la RCS/RDS.
      la multi ani si in acel dosar, Varane!
      • +2 (2 voturi)    
        si terenurile academiei romane (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 15:20)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui Gobelin

        ..acolo e BONUS..varanul fiind penziesh...va primi insumat un deceniu de studio la brutarie...cine vrea sa il vada sufland sa viziteze Vorbitorul de la Brutarie !
  • +34 (36 voturi)    
    !! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:04)

    tot [utilizator]

    Sarpe veninos , ramii acolo unde ti-e locul.Mai sfideaza-ne daca poti !
    • -36 (40 voturi)    
      Ce curaj are !! (asa se prezinta) (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:28)

      nedum [utilizator] i-a raspuns lui tot

      Raspund pentru postacul !!. Are curaj dar sta mult cu capul in pamant. Chiar si asa fa o analiza serioasa. Voiculescu nu este decat un condamnat politic. Institutul privatizat de Voiculescu este in picioare si produce. Ca este interesul ca produsele romanesti si capitalul romanesc sa nu existe, asta se stie, dar voi doar beti si latrati.
      • +12 (12 voturi)    
        Ma scuzi... (Marţi, 6 ianuarie 2015, 21:27)

        Sabiuta [utilizator] i-a raspuns lui nedum

        Exista interesul ca un securist, turnator de rude sa stea acolo unde ii este locul, vrei sa zici... poate?
        Cat te plateste pe minut amice?

        Tu iti dai seama cat de penibil esti?
        Omul asta a furat zeci, poate chiar sute de milione de euro de la noi toti si tu ....ii lustruiesti pantofii ca un copil dus cu pluta....

        Si cand stau si ma gandesc... doar atat au putut demonsta.... Vorba unora il bagi la bulau doar cu ce poti demonstra... ca Al Capon. :)
        Nu vreau sa imi inchipui ce a mai facut acest specimen in rest.
      • +5 (5 voturi)    
        Curaj pentru ce? (Marţi, 6 ianuarie 2015, 22:10)

        was [utilizator] i-a raspuns lui nedum

        Raspund eu @was pentru tine @nedum (erit).

        Si raspund ca si rabinul din banc, cand este intrebat de ce evreii raspund la o intrebare cu o alta intrebare in loc de raspuns:

        De ce trebuie sa aiba curaj ca sa puna ce a spus? Sa-i fie frica ca vin gorilele platite de nea Varan ca sa-i tina o "lectie" de moravuri si buna purtare? Sau tu @nedum inca crezi ca suntem in epoca de aur, unde daca spuneai ceva ce supara pe cineva cu putere/bani, erai terminat? Lasa nostalgia, vremurile s-au schimbat, din fericire.

        PS: Raspunsul rabinului: De ce n-ar avea saracul evreu voie sa intrebe?
      • +5 (5 voturi)    
        mircica (Marţi, 6 ianuarie 2015, 22:49)

        Manes [utilizator] i-a raspuns lui nedum

        fa si tu spume unde nu te vede nimeni.....ca spurci tot in jur...
      • +1 (1 vot)    
        Institutul e in picioare si produce (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 9:51)

        Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui nedum

        E o gluma poate. Institutul produce propaganda pentru Voiculescu si emisiuni cu "savantul" Meci care nua are lucrari decat articole de ziar despre fantezii nutritioniste. Terenul e de mult speculatie imobiliara si sediul este cu firma Intact Media. cat de penibil poti fi acum sa mai aperi un infractor penibil ca voiculescu, imbogatit pe seama operatiunilor Securitatii.
  • +31 (33 voturi)    
    "Voi che entrate lasciate ogni speranza"- Dante (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:06)

    Venier [utilizator]

    Domnule Voiculescu,noi stim câ speranta nu moare,oricum pedeapsa este micâ in raport cu râul produs acestei târi.
    LA MULTI ANI...DE INCHISOARE ! acum la început de an.
    • +3 (3 voturi)    
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate!" (Marţi, 6 ianuarie 2015, 22:11)

      GRANDFATHER [utilizator] i-a raspuns lui Venier

      (it. "Lasati orice speranta, voi care intrati!") - Sunt cuvintele pe care marele poet italian Dante Alighieri, precum povesteste in Divina Commedia (cant III, vers. 9), le-a vazut scrise pe poarta Infernului. Ele sunt intrebuintate atat in serios, cat si in gluma, atunci cand vrem sa aratam ca s-au spulberat nadejdile nutrite pentru ceva sau pentru cineva. G. Panu, in Amintiri de la Junimea, spunea cu ironie: Junimea era considerata ca un loc de perditiune, ca un Infern, unde intrand cineva, putea sa zica pentru toate ideile mari si generoase: adio si lasciate ogni speranza. Iar Topirceanu, in poemul Infernul (stante apocrife la Divina Comedie), parafrazeaza cu pana-i spirituala vestita inscriptie dantesca:
      "Pe-aici se intra-n bratele durerii, Precum afirma Dante Alighieri. Zadarnica e orice protestare. Lasati-va naravul la intrare..."
    • +1 (1 vot)    
      :) (Marţi, 6 ianuarie 2015, 23:03)

      giigi [utilizator] i-a raspuns lui Venier

      "Atunci, cu limba între dinţi, toţi dracii,
      cătînd la şef, prin stînga luară malul,
      iar tartorul, spre-a-şi îmboldi ciracii,
      din c..r făcu trompetă, dînd semnalul."
  • +23 (25 voturi)    
    Don'profesor (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:07)

    raudegura [utilizator]

    Nu ti-am zis io sa fi atent cu pianu' pa scari si sa nu spargi claviatura?
    Nu ti-am zis io ca fildshu' e scump?
    Ti-am zis ,acu ce faci?
    Vezi cat te costa?
  • +28 (30 voturi)    
    Bravo doamna! Respect! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:08)

    Cataleya [utilizator]

    Ma refer la judecatoarea care a decis!
    Exista sperante, totusi, ca justitia sa isi continue linia dreapta, europeana, chiar si dupa plecarea marinarului de la carma!
  • +16 (24 voturi)    
    Hmm.. (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:12)

    Alo? [utilizator]

    Pai ce se intampla, dom'le... nu reinvie USL? nu face justitia ce zice Iohannis? nu pune Iohannis sentintele in plic d-acu-ncolo?

    Multi bivoli am vazut zilele astea...
    • +7 (17 voturi)    
      N-a putut mai mult. (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:20)

      Bold [utilizator] i-a raspuns lui Alo?

      Chiar daca Iohanis ar fi vrut ca Voiculescu sa fie eliberat,n-a putut sa faca mai mult decat sa clantane prin discursuri.Justitia este tare pentru ca Basescu a lasat-o sa devina tare si a luptat pana-n ultima clipa a mandateloe sale sa o tina asa.
      • -2 (8 voturi)    
        ... (Marţi, 6 ianuarie 2015, 23:18)

        Alo? [utilizator] i-a raspuns lui Bold

        What can i say?

        Sunteti bine lustruiti pă creier...
  • +26 (28 voturi)    
    oooo ce veste minunata (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:13)

    un domn [utilizator]

    care merge cu o bere rece margelaaaataaaa...
  • +34 (36 voturi)    
    sa fie (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:15)

    Manes [utilizator]

    intr-un ceas bun si la mai mare.....latrina 3 e aici?
  • +8 (18 voturi)    
    judecatorii (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:16)

    victor L [utilizator]

    de la CAB nu au facut o pauza sa-l asculte pe dl presedinte?
    S-o lase mai moale, ca nu sint o super putere!
  • +26 (28 voturi)    
    O veste minunata ! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:16)

    adrian88000 [utilizator]

    Aveam emotii. Sper sa nu mai existe alte subterfugii ( elegant numite cai de atac ).Sa se linsteasca odata si Varanul .Prea se zbate decand l-au prins.
    Si nu e bine. Sa stea linistit si sa uitam de el.
    • +12 (14 voturi)    
      dada (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:31)

      b33 [utilizator] i-a raspuns lui adrian88000

      Tot felul de metode elegant denumite "cai de atac extraordinare" si contestatii la contestatii in buclã, care se pare ca mai nou (si in special pt varani) se aplica si atunci cand o sentinta este definitiva si irevocabila.

      Pana la urma decizia de azi, este definitifva si irevocabila sau nu? Peste o luna ne trezim ca varanul si stolul sau de avocati vor contesta si aceasta decizie si apoi vor contesta si completul de judecata si felul in care a fost ales nealeator. Dupa care contestatia se va respinge, asa ca el va contesta respingerea contestatiei si tot asa?

      Iar cand nu va mai putea face contestatii, isi va descoperi un cancer in faza terminala sau alte probleme grave de sanatate si va cere relocare in sanatoriu sau arest la domiciliu.

      ItI urez sanatate, varane, pentru a putea sa iti continui acest solemn si demn ciclu etern al contestatiilor si respingerilor pentru inca 10 ani de acum incolo.

      Fara sa isi dea seama, varanul continua sa fie invins de "bãsism" chiar si dupa disparitia acestuia :)
      • +7 (7 voturi)    
        lasa, e bine (Marţi, 6 ianuarie 2015, 22:18)

        was [utilizator] i-a raspuns lui b33

        Macar "avocatii" astia, a Diavolului (sa nu plagiez vre-un film) o sug pe Varanul puscarias si la propriu si la figurat (la buzunar/portofel/seif/cont offshore). Orice avere ar fi acumlat, fara el la conducere (cel cu reletii) imperiul usor o sa cada, o vor ajuta si lipitorii-avocati sa o sece de bani.
  • +24 (26 voturi)    
    Victorie! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:18)

    b33 [utilizator]

    Acum are timp sa mai scrie un capitol la capodopera literaturii moderne, "USL: Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian". Editura Rahova, editia a 2-a, 2011-2021.
  • +27 (29 voturi)    
    Mateut pe unde e? (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:19)

    Cataleya [utilizator]

    S-a scuns in gaura de varan si se pregateste sa faca iar gargara ieftina?
    Acum pe cine mai da vina?
    O veste buna pt Romania!
  • +21 (23 voturi)    
    Uhhh! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:23)

    Diletant [utilizator]

    Era cat pe ce! Inca mai avem ceva justitie. E singura speranta.
  • +25 (47 voturi)    
    dupa dezastrul lui iohannis de azi (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:23)

    sucaa [utilizator]

    avem parte de-o veste buna. sa vedem cat ramane in picioare justitia cu johannis pus sa faca pe plac latrinelor lui voiculescu.
    acum o luna de zile spuneam ca sunt pesimist in ceea ce-l priveste pe klaus... azi pot sa spun ca atunci eram optimist. deja depaseste cu mult pesimismul meu de atunci... fara sa anunte coabitarea cu ponta felix si restul de penali, el o face... in tacere.
    a inceput cu stangul si o tine numai intr-un picior. nimic, dar nimic sa imi semnaleze ca ar vrea sa faca ceva in Romania pentru oameni. doar pentru ai lui din usl...
    • -13 (21 voturi)    
      Desteapta-te "sucaa"!!! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:35)

      GRANDFATHER [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

      Nu ai inteles nimic niciodata, iar acum bati campii cu multa gratie!
      • +6 (12 voturi)    
        poate ne explici tu (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:15)

        sucaa [utilizator] i-a raspuns lui GRANDFATHER

        Ce n-am inteles.
        Sau poate ne explici cum ajuta democratia daca seful procurorilor este subordonat presedintelui ales politic?
        Esti o varza pe campul care-l bat eu :))
        • +2 (6 voturi)    
          nu stiu cui se vor subordona procurorii (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 0:39)

          math [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

          ...dar presedintele este ales de popor. Noi l-am ales. Nu cred ca ai inteles mare lucru. Deocamdata nu s-au facut decat niste declaratii, vom vedea ce se mai intampla.
          • 0 (0 voturi)    
            Fals! (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 8:32)

            triciupa [utilizator] i-a raspuns lui math

            De fapt noi NU l-am ales pe puiemonta, asa a ajuns Iohannis presedinte.
            Ar fi bine sa se gandeasca la chestia asta atunci cand face declaratii idioate sau cand numeste consilier o lichea unsuroasa ca mahalache.
        • +1 (5 voturi)    
          Nu cred ca ai inteles corect. (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 1:47)

          adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

          " Seful procurorilor " va face parte din C.S.M. Este propunerea lui Johannis.
          Ce vezi rau in acesta propunere ?
          • 0 (0 voturi)    
            E chiar lipsita de sens (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 9:56)

            Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui adrian88000

            Seful procurorilor e subordonat Ministrului Justitiei la randul sau subordonat Primului Pinistru care face parte din CSM. A scurtcircuita Ministrul Justitiei e absurd. Mai mult, legea opreste un sef al procurorilor sa ceara informatii din dosare deci nu are ce informatii aduce in CSM. Tot ce stie el stie si Primul Ministru. E o propunere pripita si care nu aduce nimic.
    • +21 (29 voturi)    
      Corect! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:41)

      Gabi Sorocianu [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

      Sa nu uitam de candidatul USL pentru prezidentiale, Crin Antonescu: daca acesta nu renunta la conducerea PNL si daca USL nu se rupea, Klaus era acum tot primar. Dar million dollar question este: USL s-a rupt cu adevarat vreodata? Ne vom da seama in curand. Pana una-alta sunt destule motive de ingrijorare in ceeace priveste presedintele nostru care tace si face. Parca era mai bine cu un presedinte jucator.
      • +8 (12 voturi)    
        Presedintele trebuie sa fie jucator (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:38)

        ty [utilizator] i-a raspuns lui Gabi Sorocianu

        altfel va fi halit de partide si afaceristi necinstiti. Se pare ca iohanis a inceput sa le cante acestora in struna. Pentru cei ce l-au votat impresia artistica zilnica o considera suficienta.
        • 0 (4 voturi)    
          Trebuie, dar nu este! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 23:08)

          Gabi Sorocianu [utilizator] i-a raspuns lui ty

          Acum imi vine in minte interviul de la "Gandul" cand a fost intrebat cu ce bani si-a cumparat cele 3 apartamente si raspunsul sau labidar:
          "Prin munca cinstita". Punct!
          "Domnule presedinte, ce ati discutat cu premierul Ponta (care va considera obiect in campania electorala) in spatele usilor inchise?"
          "Prin munca cinstita"
          E clar: avem un presedinte care tace si face.
          "Domnule presedinte, cand aveti de gand sa nominalizati alt premier in ideea ca noul PNL, partidul care v-a nominalizat pentru prezidentiale, va forma o majoritate parlamentara care sa indeparteze PSD de la guvernare?"
          "Prin munca cinstita"
          Cred ca ne asteapta numai lucruri bine facute de acum incolo.
      • 0 (4 voturi)    
        pentru Gabi (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 1:52)

        adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui Gabi Sorocianu

        Iti ofer o varianta, pentru a intelege , din alt punct de vedere, ce se intampla.
        Ponta este speriat . Tare speriat. Doreste cu orice chip sa ramana la guvernare Altfel cariera lui politica se sfarseste.
        Din acest motiv este foarte " cooperant " cu Johannis.
        Tot ce doreste Johannis sa se faca , Ponta executa imediat. Formeaza astfel un tandem puternic, legati de spaima lui Ponta si nu de alte fire subterane.
        Cred ca nici Blaga , daca ar fi Prim - Ministru , nu ar coopera asa de bine cu Ponta.
        Ce vezi rau aioci ?
        • 0 (0 voturi)    
          O varianta? (Joi, 8 ianuarie 2015, 11:54)

          Gabi Sorocianu [utilizator] i-a raspuns lui adrian88000

          Parerea ta nu o impartasesc si am sa-ti spun si de ce:
          Pana la ora asta noul PNL trebuia sa aiba majoritate in parlament pentru a rasturna PSD de la putere, dar nu se doreste asaceva, ci se asteapta erodarea inamicului aflat la guvernare, asa cum s-a procedat si pana la aceste alegeri, pentru ca, nu-i asa?, este timp.
          Pentru PNL este timp, ca doar timpul trece pe sinecuri grase, fie ca se afla in opozitie sau la putere.
          "Spaima" lui Ponta nu o prea vad din moment ce scoate OUG pe banda rulanta pe care presedintele le semneaza ca primarul, asa cum a semnat si Bugetul de rahat pe 2015.
          Daca nu-ti sar in ochi detaliile acestea insignifiante (si n-am adus aminte de discursul mai mult decat jenant al presedintelui la CSM), atunci asteapta inca vreo 6 luni pana sa ma lamuresti de ce ai albeata pe ochi.
          Spaima lui Ponta este un presedinte care pune saua pe corupti, nu unul care o balbaie si-si pune consilieri anti-NATO si anti-UE.
          Apropo: presedintele s-a intalnit cu premierul. De ce n-am merita sa aflam si noi ce s-a discutat? Poate nu m-am lamurit eu care-i treaba, de-aia tace si face.
    • -26 (30 voturi)    
      Ce dezaztru ? (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:48)

      nedum [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

      Intrarea in normalitate inseamna o justitie independenta si care judeca numai pe probe solide.

      Cazul Voiculescu: Institutul privatizat este in picioare, are angajati, deci o parte din populatie castiga, este modernizat si recunoscut international.
      Cazul Bancorex: Banca devalizata, populatie cu bani pierduti, principalii beneficiari ascunsi sub pulpana lui basescu si as zice si DNA.
      Cazul retrocedarilor: Populatia saracita si bani cash catre oamenii lui Basescu.
      Consecinte: Voiculescu Inchis iar ceilalti bogati bine merci. Corect pentru VOI si BASESCU VOSTRU.
      • +8 (10 voturi)    
        citeste (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:22)

        sucaa [utilizator] i-a raspuns lui nedum

        Un pic aici sa vezi ce a putut sa scoata pe gura: http://politeia.org.ro/editoriale/catastrofalul-iohannis-debarca-la-csm-spaima-constitutiei-bucuria-penalilor/34427/
        Ti-ai pus intrebarea de ce plagiatorul a sarit imediat sa laude initiativa?
        Cazurile enumerate de tine sunt simple speculatii pe care incerci sa le pui la egalitate cu un caz ce are sentinta definitivs. Chiar tu spui mai sus ceva de probe solide pe care nu le aduci in insinuarile enumerate de tine. Cum se cheama asta? :))))
      • +7 (7 voturi)    
        Varanul a cumparat... (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 0:44)

        math [utilizator] i-a raspuns lui nedum

        ...de la stat cu 100,000 Euro bunuri care valorau la vremea respectiva 60 de milioane de Euro. Chiar daca facea un Microsoft acolo, tot la puscarie trebuia sa ajunga.
        Sunt foarte curios cati dintre voi credeti sincer ca asa ceva este normal si legal. Nu chiar toti sunteti platiti, deci intervine si nivelul de educatie.
      • +1 (1 vot)    
        Dezastrul sunt postacii agramati (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 10:02)

        Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui nedum

        ("dezaztru")
        Bancorex inseamna Temesan si Adrian Nastase ambii PSD
        Institutul nu produce decat articole in reviste pentru femei cu retetele lui Meci
        Principalii beneficiari ai retrocedarilor sunt in gasca Nastase (sef cabinet, grup de prieteni, Hrebenciuc, etc).
        Ce poate fi mai solid decat o sentinta confirmat acum de patru instante cu toate manevrele facute de infractor ani de zile (demisii din Parlament, avocati ce prelungesc la nesfarsit, trenarea cauzei pentru a se prescrie, presiune media, etc.)
    • +12 (16 voturi)    
      corect, usl traieste :) (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:02)

      derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

      sa luam totusi partea buna:

      1. Johannis e o mare dezamagire dar oricum un dezastru mai mic decat puiemonta presedinte;

      2. decizia CAB e o mare si f. placuta surpriza avand in vedere trecutul Corinei Daescu;

      decizia completului de astazi mi se pare emblematica pt. situatia justitiei din Romania: avem judecatori onesti - Isabelle Tocan, magistrati perfectibili sau cu ceva instinct de supravietuire - Corina Daescu, si cotarle irecuperabile - Dan Lupascu.

      3. last but not the least: Felix ramane la pandaimos! diseara imi fac timp sa ma uit la A3 cum am facut si pe 16 nov. - a fost de neuitat :))
    • -2 (12 voturi)    
      Aha.. (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:35)

      RoNationalist [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

      Daca stam sa ne gandim, dupa ce Iohannis a iesit presedinte justitia merge ca unsa. Nu trebuie sa faca tambalau la televizor pentru a se lauda ce si cum face, doar priveste in jur, parca totusi e mai bine acum. Si oricum, lucurile mari nu se construiesc in zile sau luni, ci in ani si asta necesita rabdare. O parte din necazuri vor disparea, Iohannis nu are voie sa nu faca nimic din moment ce a fost sustinut de atatia oameni, mai ales ca se uita in obrazul lu` Merkel. Oricum spre bine mergem, te asigur!
  • +18 (20 voturi)    
    Un sincer "La multi ani!"... (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:23)

    gica43 [utilizator]

    ...exact in locul unde esti acum !!!
  • +18 (20 voturi)    
    good! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:24)

    amanda13 [utilizator]

    Haoleu Varane, ce mai vaiet ce mai zbucium va fi pe capul latrinistilor. Uite ca o caut antena3 live pe net sa ma distrez :)
    • +7 (9 voturi)    
      imi iau si eu pop corn-ul astazi (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:35)

      b33 [utilizator] i-a raspuns lui amanda13

      Si eu fac azi audienta la A3, sa ma distrez de atmosfera de amãrãcune istericã de-acolo. Poate pastorul gâlmea ne tine si o predica de inmormantare.
  • +28 (32 voturi)    
    E bine... (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:27)

    Pantera Roz [utilizator]

    Era culmea sa-i dea drumul Varanului . Acum probabil iar e priveghi pe Antena 3 , la fel ca pe 16 noiembrie ...Tineti-ma la curent , pt. ca eu nu ma mai uit pe Antene de ani de zile .
    • +12 (14 voturi)    
      idem (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:53)

      nano2k [utilizator] i-a raspuns lui Pantera Roz

      nu le fac rating
    • +6 (8 voturi)    
      la latrine (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:34)

      sucaa [utilizator] i-a raspuns lui Pantera Roz

      Este laudat iohannis...
      Bat saua sa priceapa... Klaus :)))
  • +12 (14 voturi)    
    Pas mic (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:39)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    E un pas mic atit timp cit toata hotimea din guvern parlament si baronetii locali sunt inca liberi. Mai e plagiatorul, rusinea tarii, care vad ca face casa buna cu K.I. Mai e toata securimea care a devalidat Bancorex, ca sa nu amintim de asasinul sef din 89 care e liber si vioi.
  • +16 (18 voturi)    
    motiv de baut (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:50)

    stefan2008 [utilizator]

    Pt stirea asta beau o bere! :))

    Serios, de fiecare data cand ma duc in strainatate, justitia este singurul meu motiv de mandrie ca sunt roman! Le povestesc la toti cum a pus Monica Macovei justitia pe roate si cat de bine functioneaza de atunci incoace!
    • -8 (10 voturi)    
      Si colegii tai te asculta asa baut? (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:17)

      nedum [utilizator] i-a raspuns lui stefan2008

      Si un bunic al vecinilor mei se lauda, in 1952, cu comisarii comunisti. Si intr-o zi s-a trezit si el ca era chiabur cu 10 ha teren. A facut 3 ani de puscarie si nu a stiut de ce.

      Iti doresc un vecin care sa-ti distruga gardul iar la judecata evaluarea sa o faca tot vecinul tau.

      Dupa ce te trezesti poate mai scri.
      • 0 (0 voturi)    
        Mai bine nu mai "scri" tu (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 10:04)

        Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui nedum

        Si agramat si fara logica. Probabil la tine nu alcoolul ci intelectul redus e de vina.
  • +11 (13 voturi)    
    abia acum vom vedea..... (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:52)

    translativus [utilizator]

    .....daca Voiculescu este un adevarat "motan" si ii va trage dupa el pe toti cei pe care el "i-a facut oameni" si care l-au parasit la greu sau este un biet "pisicut" miorlaind jalnic pentru indurare, tocmai celor care l-au parasit.
  • -24 (28 voturi)    
    E de rau pentru voi (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:53)

    nedum [utilizator]

    Toate hotararile in justitie trebuie luate numai pe probe solide. Eu, si sunt multi ca mine, dorim ca Voiculescu sa fie eliberat. Institutul privatizat exista si este al Romaniei. Unde sunt celelalte Institute sau fabrici?
    • +8 (10 voturi)    
      hai sa te dum (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:44)

      b33 [utilizator] i-a raspuns lui nedum

      Inca unul care are mai multe antene decat neuroni... daca sunt privatizate, nu mai sunt ale României. Nu ai argumente. Degeaba incerci sa muti discutia in alta zona, legata de privatizari, ca si acolo iei bataie. Unde sunt celelalte institute si fabrici? Pai hai sa-ti spun unde, au fost cumparate la preturi de nimic de varani, sovi, nãstasi, baieti destepti, daniel constantini, codruti seresi si alti tovarasi comunisti si tot felul de copii si urmasi biologici/spirituali de-ai lor.
    • +5 (5 voturi)    
      Unde (Marţi, 6 ianuarie 2015, 21:11)

      raudegura [utilizator] i-a raspuns lui nedum

      e si fabrica de la Campulung Muscel,stie don'profesor care !
  • +17 (19 voturi)    
    corect! (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:56)

    ic.ram1945 [utilizator]

    E normala decizia judecatorilor! Era rasul curului, ca dupa atatia ani de judecata sa inceapa totul de la incepuit sau mai rau, cazul sa fie prescris. Si in plus, daca vor sa primeasca haleala corespunzatoare...la lucru obligatorie...
    • -7 (9 voturi)    
      De ce de ras ? (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:09)

      nedum [utilizator] i-a raspuns lui ic.ram1945

      Daca un judecator s-a opus este un mare semn de intrebare.

      Cand ai sa ajungi intr-o sala de judecata ai sa vezi ce inseamna probe administrate si ai sa simti cand completul de judecata nici nu se uita peste ele.

      Voiculescu trebuie eliberat.
      • +1 (1 vot)    
        pai a fost eliberat (Marţi, 6 ianuarie 2015, 22:57)

        Manes [utilizator] i-a raspuns lui nedum

        de sperante desarte......afurisit cotoiul raios
      • 0 (0 voturi)    
        pentru Nedumeritul (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 2:03)

        adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui nedum

        "Daca un judecator s-a opus este un mare semn de intrebare".
        Corect ! E un mare semn de intrebare asupra profilului moral al acelui judecator.
        Ar trebui cercetat atent acel om. Poate este omul
        Mafiei strecurat in Justitie.
      • 0 (0 voturi)    
        Un judecator din 12 (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 10:09)

        Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui nedum

        Un judecator corupt care impreuna cu Costiniu (sot arestat pentru coruptie) a incercat o lovitura. Probabil milioanele erau deja depuse in contul din Elvetia. Ghinionul este insa ca cei ce vor ca infractorii sa stea la puscarie sunt mai multi decat cei ce vor ca ei sa fie liberi si sa corupa judecatori. Ai dreptate, Voiculescu trebuie eliberat - peste 10 ani. De altfel elementul important e confiscarea de stat a averii frauduloase nu puscaria unui securist imbatranit in rele.
  • -7 (9 voturi)    
    E de rau pentru voi (Marţi, 6 ianuarie 2015, 19:59)

    nedum [utilizator]

    Bateti campii. O justitie corecta si independenta ia hotarari numai pe probe.
    Eu, si multi altii ca mine, dorim eliberarea lui Voiculescu.
    Institutul privatizat este valabil si reprezinta Romania, unde sunt beneficiarii fabricilor ingropate, taiate, distruse si oamenii concediati? Asa trebuia sa faca si Voiculescu?
    • +2 (2 voturi)    
      si multi altii ca tine (Marţi, 6 ianuarie 2015, 22:58)

      Manes [utilizator] i-a raspuns lui nedum

      Gadea, Badea....madama Firea.....
    • +1 (1 vot)    
      justitie corecta da (Marţi, 6 ianuarie 2015, 23:08)

      was [utilizator] i-a raspuns lui nedum

      Ar trebui sa incepi cu tine, nu-ti mai da cu plusul la propriile comentarii, ca nu-i just nici etic.
  • +1 (3 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:06)

    [anonim]

  • -8 (10 voturi)    
    tic-tac (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:17)

    amycus [utilizator]

    varanul a ramas in asteptare...
    in asteptarea basescului
    • +1 (1 vot)    
      Corectie (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 10:10)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui amycus

      Varanul a ramas in puscarie. Asteptarea s-a sfarsit.
  • -10 (14 voturi)    
    Comentariu numai pentru PRO (Marţi, 6 ianuarie 2015, 20:35)

    nedum [utilizator]

    Daca ati scris articolul numai pentru latrai si inveninati si manipulati adaugati recomandarea in titlul articolului. Asta ca sa nu mai cenzurati comentariile impotriva condamnarii lui Voiculescu, detinut politic.
    • +3 (3 voturi)    
      ba detinut (Marţi, 6 ianuarie 2015, 23:00)

      Manes [utilizator] i-a raspuns lui nedum

      de drept comun si turnatorul Felix...are multe calitati....la puscarie poa' sa toarne la greu...ca doar are experientza...
  • +6 (10 voturi)    
    Semne bune anul are (Marţi, 6 ianuarie 2015, 21:05)

    arheopterix [utilizator]

    Pana in prezent treaba e buna . Daca s-ar vedea si o apropiere intre depozitarii sperantelor noastre (Klaus , Base , Monica MRU )ar fi prea frumos , ddar noi cei multi si naivi mai speram.
  • +3 (3 voturi)    
    Sunt surprins (Marţi, 6 ianuarie 2015, 21:21)

    dekar [utilizator]

    Sunt surprins ca in comentarii mai nimeni nu s-a referit la circumspectia d-nei Daescu dupa ce anterior zilei de azi ,cateva posturi TV au tocat destul de marunt microbiografia profesionala a JUDECATORULUI Daescu. Biografie destul de incarcata cu semne de mirare si intrebare (iau cazul Tiriac junior,spre exemplu, la intamplare).Vreau sa cred ca presa audio-vizuala ,in acest caz al arbitrajului prin al treilea judecator,a avut efect,adica eficienta si Varanul a ramas acolo unde i-e locul.D-na Daescu a fost ,cred,,dincolo de atributie,f.f.f. atenta si circumspecta.
  • +1 (1 vot)    
    cu atâția bani zace în pușcărie (Marţi, 6 ianuarie 2015, 21:40)

    visio [utilizator]

    cred că a avut artificii faine, mâncărică top, băutură finețuri....cred că i-a lipsit Familia!
    nu e bai, abia a început anul; fac pariu că următorul revelion îl vor petrece înpreună; cu Plagiatorul se va vedea de Paște!
    succesuri doresc Turnătorului șef, și atenție la săpun!
  • +2 (2 voturi)    
    acolo este locul tauhotule taurnator. (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 0:28)

    dezamagitul [utilizator]

    Sper ca te uita Dumnezeu acolo pe vecie. mateut iti manca banii de pomana.Un asemenea individ ca mateut ma mir ca formeaza viitori avocati, el nici ca om nu arata ca lumea. Ar trebuii sa se retraga din avocatura este o rusine si a pierdut pe toate liniile.Trebuie ori sa fi prost ori nesimtit sa crezi ca dupa atatia ani de judecata si ancheta cu atatea condamnari definitive mai poti sa-ti scoti din inchisoare pungasul orice manareli ai incerca , oricat de oarba ar fi justitia.
  • +1 (1 vot)    
    La multi ani (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 6:34)

    batmanss [utilizator]

    Daneeee!!
  • +1 (1 vot)    
    Ura (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 9:36)

    JohnMolnar [utilizator]

    Tocmai ia crapat si cealalta lentila...
  • +1 (1 vot)    
    Ce hotarire definitiva a fost ?cine se joaca ??? (Miercuri, 7 ianuarie 2015, 10:50)

    andreesanu [utilizator]

    Ce fel e aplicata litera legii,ce fel se respecta o hotarire care-i definitiva ???,cum si cine explica celor ca mine de ce nu s-a respectat legea =hotarirea definitiva si s-a dat curs la acest joc !!!.
    Pentru muritorii de rind nu-i cale de atac !!!,dar pentru varani exista mereu .
    Intodeauna unui pirlit de roman i se pun in circa diverse
    aspecte agravante scoase in evidenta pentru ai mari pedeapsa desi minte amaritului nu-l duce pina acolo,dar la aceste gulere albe li se aduc elogii si cind
    tradeaza tara,si cind fura cu amindoua miinile.
    V-a trece multa apa pe Dunare pina sa spele si sa curete robele celor care fac si desfac legile dupa bunul plac.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by