UPDATE Femeia care a santajat-o pe sefa Inaltei Curti a fost adusa la DNA; cerea 20.000 de euro (surse)

de V.M.     HotNews.ro
Luni, 9 iunie 2014, 15:22 Dosare Anticoruptie


Femeia care a santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a fost adusa  luni seara  la sediul DNA, potrivit B1 TV.

Surse judiciare au declarat anterior pentru Agerpres ca femeia a colaborat profesional cu sotul decedat al Liviei Stanciu. Sursele au mentionat ca santajul ar fi constat in amenintarea cu defaimarea intrucat sustinea ca sotul i-ar fi datorat bani si ca va face public acest lucru in presa daca nu ii va da 20.000 de euro.

Procurorii DNA efectueaza luni perchezitii in trei locatii situate in municipiul Galati intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind santaj, persoana vatamata fiind presedintele unei instante judecatoresti din Capitala.

Posibilul santaj cercetat de DNA a fost facut asupra presedintelui Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Aceleasi surse au mentionat ca seful ICCJ a depus plangere.

'In cursul zilei de 9 iunie, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii in trei locatii situate in municipiul Galati, din care una este punctul de lucru al unui agent economic', se arata intr-un comunicat al DNA transmis luni.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























6090 vizualizari

  • -10 (20 voturi)    
    Interesant (Luni, 9 iunie 2014, 15:50)

    Ricochet [utilizator]

    Si cine a dovedit ca, de fapt, raposatul nu-i datora, 20.000 de euro?
    Daca femeia aia nu santaja de fapt pe nimeni, ci doar isi cerea banii inapoi?
    Nu afirm ca asa ar sta lucrurile, ci doar ca e mult prea devreme sa o numeasca "santajista", dupa parerea mea.
    • +8 (16 voturi)    
      DACA taceai, filozof ramaneai!!! (Luni, 9 iunie 2014, 16:57)

      romania_curata [utilizator] i-a raspuns lui Ricochet

      Sotul Doamnei Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie a decedat pe 29 martie 2011, asadar au trecut mai mult de 3 ani.
      DACA nu ma insel o persoana poate sa-si revendice CREANTELE in maxim 3 ani, asadar PUTE de la o posta scuza /// aleia ca avea de recuperat bani de la defunctul sot al presedintei !!!!
      Esti neinteresant; stai jos.
      • 0 (0 voturi)    
        Posibil (Luni, 9 iunie 2014, 18:07)

        Ricochet [utilizator] i-a raspuns lui romania_curata

        Habar n-am cum e cu termenele pentru recuperarea creantelor in general.
        (Eu am recuperat o datorie de la sora-mea dupa vreo cinci ani, cred, si n-a invocat nimeni vreun termen legal.)

        Cu toate astea, avem, deocamdata, cuvantul cuiva, care pretinde ca are de recuperat niste bani, impotriva cuvantului altcuiva, care pretinde ca e santajata, din acest motiv.
        Nici una din parti nu a prezentat inca vreo dovada in favoarea sa.

        Si atunci, de unde pana unde santaj?
        Si cat tupeu, ca sa nu spun inconstienta, i-ar trebui cuiva sa santajeze, cu sau fara vreun motiv justificat, un inalt demnitar din justie?

        Mi-ati dat o idee: oare n-as putea sa tratez ultima somatie de plata de la Bancpost pentru rata intarziata, drept santaj si sa depun plangere?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by