Articol actualizat

VIDEO Judecatorul Stan Mustata, membru al completului care il judeca pe Dan Voiculescu, ridicat de DNA si urmarit penal pentru luare de mita. CSM a aprobat arestarea

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 29 aprilie 2014, 9:19 Dosare Anticoruptie


Judecatorul Stan Mustata, membru in completul de judecata care avea marti termen in dosarul de coruptie al lui Dan Voiculescu, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA, cu mandat de aducere. Magistratul este suspectat de luare de mita. Pe 8 aprilie, in ziua in care era programat sa aiba loc unul dintre precedentele termene din dosarul ICA, judecatorul Stan Mustata a facut o cerere de abtinere in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, la 5 ani de inchisoare cu executare. Stan Mustata sustinea atunci ca nu mai poate judeca dosarul lui Dan Voiculescu dupa aparitia in presa a unor materiale "neadevarate" privind presupuse interese ale magistratului. Cererea sa de abtinere a fost respinsa, insa a dus, atunci, la o noua amanare in procesul lui Dan Voiculescu.
  • Referatul procurorilor listeaza convorbiri ale judecatorului cu presupusii sai complici despre mai multe dosare, inclusiv cel al lui Mihai Stoica, dar nu si despre dosarul lui Dan Voiculescu, acolo unde chiar Stan Mustata facea parte din completul de judecata. Initial, in cursul zilei de marti, surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro ca retinerea lui Stan Mustata ar avea legatura si cu dosarul lui Voiculescu, fapt confirmat chiar de judecator la iesirea sa din sediul DNA.

Ora 14:32 Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a incuviintat retinerea si arestarea preventiva a magistratului Stan Mustata, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, potrivit Agerpres.

Ora 13:03 DNA a inceput urmarirea penala fata de judecatorul Stan Mustata si alte cinci persoane, printre care si un grefier de la Curtea de Apel Bucuresti. Procurorii anticoruptie ii acuza pe acestia de constituirea sau aderarea la grupul infractional in scopul savarsirii unor infractiuni de coruptie judiciara (luare de mita, trafic de influenta, cumparare folosire in orice mod direct sau indirect de informatii care nu sunt destinate publicitatii si permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii) urmarind obtinerea de beneficii materiale.

  • Comunicatul integral al DNA

Ca urmare a unor informatii aparute in mass media in cursul diminetii de 29 aprilie 2014, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa faca urmatoarele precizari:

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei au dispus efectuarea urmaririi penale fata Mustata Stan, judecator la Curtea de Apel Bucuresti si alte cinci persoane, intre care un grefier de la aceeasi instanta.

In cauza, exista date si aspecte din care rezulta indicii rezonabile potrivit carora, in perioada octombrie 2013 - aprilie 2014, cele sase persoane au constituit sau aderat la grupul infractional in scopul savarsirii unor infractiuni de coruptie judiciara (luare de mita, trafic de influenta, cumparare folosire in orice mod direct sau indirect de informatii care nu sunt destinate publicitatii si permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii) urmarind obtinerea de beneficii materiale.

In cazul magistratului, suspect in cauza, au fost aplicate prevederile art. 265 alin. 2 din Cpp: "suspectul sau inculpatul poate fi adus cu mandat de aducere, chiar inainte de a fi fost chemat prin citatie, daca aceasta masura se impune in interesul rezolvarii cauzei".

La data de 29 aprilie 2013, judecatorului Mustata Stan i s-a adus la cunostinta calitatea de suspect in conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedura penala.

La aceeasi data, avand in vedere calitatea sa de judecator, procurorii anticoruptie au cerut Sectiei de judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a suspectului.

In cauza, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare.

Ora 12.20: Stan Mustata a plecat de la DNA si acum se discuta in CSM avizul cerut de procurori pentru perchezitie si arestare

Ora 11.48: Judecatorul Stan Mustata a declarat marti, la iesirea de la DNA, ca actiunea DNA are legatura cu dosarele MM Stoica si Dan Voiculescu, informatia prezentata in premiera de HotNews.ro. Intrebat de reporteri ce probe i-au prezentat procurorii, Stan Mustata a raspuns "interceptari". "Astazi urma sa amanam pronuntarea (in dosarul Voiculescu - n.red.) pentru ca colegul meu are concediu", a mai spus magistratul. Judecatorul a mai spus ca regreta faptul ca nu i-a fost aprobata cererea de abtinere din completul care il judeca pe Dan Voiculescu.

Context:


Magistratul Stan Mustata a facut cerere de abtinere in dosarul lui Dan Voiculescu dupa ce numele sau a fost mentionat in referatul DNA de arestare a judecatoarei Veronica Cirstoiu, care ar fi luat mita peste 600.000 de euro pentru a-l elibera din inchisoare pe Dinel Staicu. "Cu prilejul intalnirii pe care a avut-o cu martora denuntatoare R.I.A., la data de 03.07.2013, invinuita Dascalu Adriana (...) a precizat ca trebuie neaparat sa remita suma de 100.000 euro judecatorilor Cirstoiu Veronica (a scris "V") si Mustata Stan (a scris "M") de la Curtea de Apel Bucuresti, respectiv cate 50.000 euro fiecaruia dintre acestia, pentru <dirijarea> dosarului nr. 388/P/2012, la momentul sesizarii instantei de judecata prin rechizitoriu, la un complet favorabil care va pronunta o hotarare avantajoasa", a relatat presa.

In 26 septembrie 2013, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Dan Voiculescu la cinci ani de inchisoare cu executare pentru spalare de bani. Instanta a constatat ca a fost implinit termenul de prescriptie speciala si a dispus incetarea procesului penal pentru cealalta infractiune de care a fost acuzat Dan Voiculescu de catre procurorii DNA, respectiv cea de folosire, de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, a influentei si autoritatii date de aceasta calitate in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Gheorghe Mencinicopschi, fostul ministru Sorin Pantis, Corneliu Popa, Catalin Sandu Jean, Vlad Savulescu si Flavius Adrian Pop au fost condamnati la sase ani de inchisoare cu executare. Instanta a mai dispus condamnarea la cate cinci ani de inchisoare cu executare a lui Gheorghe Sin, Constantin Baciu, Alexandru Petre, Grigore Marinescu si Vica Ene.

In cazul lui Marian Gheorghe Domnisoru, instanta a dispus incetarea procesul penal, constatand ca acesta a decedat in cursul procesului penal.

Sentinta a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti, care va da o decizie definitiva in acest dosar.

Dan Voiculescu si alte 12 persoane au fost trimisi in judecata in acest dosar la inceputul lunii decembrie 2008. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sustin ca privatizarea frauduloasa a ICA ar fi fost facuta in folosul lui Dan Voiculescu, fiind realizata prin subevaluarea bunurilor institutului cu peste 7,7 milioane de euro.

Dan Voiculescu, actionar majoritar al SC Grupul Industrial Voiculescu si Compania (Grivco) SA Bucuresti, membru al Adunarii Generale a Actionarilor (AGA) si al Consiliului de Administratie (CA) al Institutului de Chimie Alimentara, membru al AGA si director general al SC Bioprod SA Bucuresti, a fost acuzat de procurori de folosire, de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, a influentei si autoritatii date de aceasta calitate in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si de spalare de bani, ambele in forma continuata.

Potrivit procurorilor, prejudiciul produs in urma acestei privatizari se ridica la peste 60 de milioane de euro.

Alaturi de Voiculescu, procurorii DNA i-au trimis in judecata pe Corneliu Popa, Catalin Sandu Jean, Gheorghe Mencinicopschi, Sorin Pantis, Vlad Nicolae Savulescu, Marian Gheorghe Domnisoru, Gheorghe Sin, Constantin Baciu, Alexandru Petre, Marinescu Grigore, Vica Ene si Flavius Adrian Pop. Toti acestia sunt acuzati de complicitate la stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate fata de cea reala a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul este actionar, comisa in actiunea de privatizare in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in forma continuata.

Gheorghe Mencinicopschi a fost membru al PC, director general si membru al AGA si, ulterior, al CA al ICA SA Bucuresti. Acesta a fost acuzat si de abuz in serviciu contra intereselor publice, precum si de fals in inscrisuri sub semnatura privata.









Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























29418 vizualizari

  • +67 (69 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 29 aprilie 2014, 9:26)

    polonyca [anonim]

    • +42 (46 voturi)    
      avea cumva motanu' interes sa dea mita ? (Marţi, 29 aprilie 2014, 9:35)

      linarel [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

      sau a fost un suav vinticel de primavara care a plimbat banii dintr-un buzunar in altul.
      • +22 (22 voturi)    
        Exact amanarea si victimizarea de care are nevoie! (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:45)

        pedepsitorul [utilizator] i-a raspuns lui linarel

        Azi ar fi fost posibil ca turnatorul Felix sa ajunga in puscarie, iar daca strategia cu compromiterea judecatorului a fost inventata de el, este chiar o manevra mafiota!

        Strategia a fost: un telefon judecatorului, sau un sms ca sa castige o amanare!

        '' Domne judecator, va rog acceptati 1 milion de la mine, si dati-mi cu suspendare. Cu drag Dan Voiculescu +4079222222

        Numai ca aceasta strategie, ii poate aduce o pedeapsa suplimentara mafiotului Felix, bine inteles in limita varstei!
        • +13 (13 voturi)    
          am ras, dar cine stie poate asa a (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:55)

          un domn [utilizator] i-a raspuns lui pedepsitorul

          facut, la cat de perfid este..nu m ar mira ))))
        • +10 (12 voturi)    
          ceva a fost dar cred ca a fost altfel (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:19)

          linarel [utilizator] i-a raspuns lui pedepsitorul

          nu iasa fum fara foc . Prea era fericit motanu de i-a zburat lentila cind a primit ultima suspendare. Acum stim de ce

          " D-le judecator, daca nu acceptati 50000 euro de la mine, si nu imi dati cu suspendare n+1 termene , eu va torn ca si asa am experienta.
          Hai pa Dan Voiculescu +40X8989XXX "
          • +10 (10 voturi)    
            Voiculescu va intra in puscarie!!! (Marţi, 29 aprilie 2014, 14:07)

            AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui linarel

            Daca asa arata, se imbraca si mai ales vorbeste un judecator de la Curtea de Apel Bucuresti, avem o mare problema! Arata ca un sef de spalatorie auto, e imbracat ca un zilier si vorbeste ca un client cotidian al bodegilor rurale...
            Intre timp, Dan Voiculescu va tine o conferinta de presa preventiva caci se pare ca Mustata print-un cunoscut a promis ca il scapa in schimbul unei sume de bani. Deci, Varanul e pasibil sa fie incarcerat pentru mituire!
      • +12 (12 voturi)    
        mai mult ca sigur (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:39)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui linarel

        de cand a fost dovedit de securica, nu mai are influenta aia de dinainte, cand era nevoie numai de un telefon.
        acum, tre' sa iasa cu banu' la greu.
        caz de risc inalt :))
    • +54 (56 voturi)    
      Judecatorul era corupt de Voiculescu! (Marţi, 29 aprilie 2014, 9:44)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

      Ca sa scape de orice urmarire din partea DNA judecatorul a cerut acum doua saptamani sa se abtina de la judecarea acestui caz, stiind ca va reinscaunat in completul de judecata. Asta s-a si intamplat. Numai ca DNA a fost pe faza si l-a luat din oala astazi. Voiculescu, cu ajutorul lui Ponta, incearca dsperat sa scape de bulau! Dupa Voiculescu, va urma cu siguranta Ponta!
      • +14 (14 voturi)    
        sa speram ca asa va fi (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:29)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        toate aceste situatii ridicule / hilare sunt doar...niste amarate de amanari..si el Insusi a avut amanari..si apoi..a devenit mai bun
  • +61 (63 voturi)    
    Tare! (Marţi, 29 aprilie 2014, 9:27)

    dandra [utilizator]

    Asa dragii mei, sa rupem buruienile direct de la radacinile groase ale dinozaurilor corupti. Exact ca o distrugere controlotata a unei cladiri enorme - totul vine de la distrugerea structurii de rezistenta de la baza.
    Varane, limba greu o sa ti-o mai scoti.
    • -19 (25 voturi)    
      Degeaba darâmi corupția (Marţi, 29 aprilie 2014, 10:22)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui dandra

      dacă nu ai pregătită o altă construcție care să-i ia locul. Munca nu ajunge, trebuie să te gândești ce construiești cu ea. Iar în momentul când privești munca ca o resursă deja gândești ca un hoț.
      • +16 (18 voturi)    
        chiar nu inteleg (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:47)

        minos [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

        opusul coruptiei este cinstea. Ce ai vrea sa pui in locul coruptiei? Nu e nimic de pus, coruptia este un parazit, scapi de el si gata. Daca iti creste un furuncul in frunte, il tratezi si ramane fruntea curata, nu pui un neg in loc.
        nu inteleg nici de ce introduci munca in acest context. Munca este o resursa, ce altfel ar putea fi? Este o resursa pentru cel care munceste, in primul rand si apoi pentru investitori. Societatea actuala it da posibilitatea s afii si munictor si investitor in acelasi timp. Marea majoritate a investitorilor sunt si muncitori, de la marii presedinti de corporatii la clasa medie care isi investteste economiiile. Dra cred ca pierd timpul explicandu-ti, in comentariul tau simt miros de idei comuniste. Ei bine, in socialism toti sunt munictori, iar statul exploateaza la maximum aceasta resursa numita munca. Daca ai o idee mai buna, astept reactia si explicatia ta.
        • +7 (15 voturi)    
          Felix nu este corupt (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:52)

          un domn [utilizator] i-a raspuns lui minos

          Felix este beneficiarul unei sume de bani care a apartinut Romaniei, si acum...nu stie ce s amai faca cu acei bani; daca era constructiv si nu se lacomea la frauda de la ICA cred ca nu era nici o problema..insa el..varanul s a dus la stupul de albine si bagat ambele member..nu doar a gustat
      • -6 (10 voturi)    
        excelent comnentariul. nu stiu de ce ai luat minus (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:12)

        jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

        este foarte bine ca se elimina coruptia, indiferent de situatie. ati pus acel "degeaba" la sens figurat, dar nu prea avem forumisti care sa citeasca printre randuri:)
        • +4 (8 voturi)    
          /// (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:27)

          hmara [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

          Nu avea cum sa fie la sens ''figurat''.
        • -2 (2 voturi)    
          a luat minusuri (Marţi, 29 aprilie 2014, 17:32)

          AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

          fiindca a sustinut foarte clar ca a darama coruptia e degeaba, fara sensuri si metafore. Asta fiindca in mentalitatea voastra, coruptia este insasi esenta statului si ca fara ea statul se prabuseste.
          Faptul ca vezi un comentariu de geniu intr-o balarie spune mult despre viziunea ta.
          • +1 (1 vot)    
            sigu alikimicu "hai hai hai" (Marţi, 29 aprilie 2014, 19:41)

            jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

            ...
  • +60 (62 voturi)    
    ce om prost (Marţi, 29 aprilie 2014, 9:28)

    linarel [utilizator]

    sa se compromita pt un "motan" cind stia ca toti ochii sint pe completul de judecata.

    Cred ca procurorii de la DNA ar merita salariile judecatorilor de la Inalta Curte + prime de performanta cel putin pina se face curatenie TOTALA in toate institutiile statului.
  • +43 (45 voturi)    
    O stire grozava ! (Marţi, 29 aprilie 2014, 9:30)

    adrian88000 [utilizator]

    Varanul a incurcat-o . Degeaba l-a mituit pe judecator.
    Tot in puscarie ajunge.
    • +9 (9 voturi)    
      Corect Adi... (Marţi, 29 aprilie 2014, 14:21)

      valy_74 [utilizator] i-a raspuns lui adrian88000

      ..dar hai sa vedem putin mai mult. Acum 5-6 ani n-ar fi indraznit procurorii sa se ia de un biet primar...Acum isi fac treaba ca la carte. Tot acum cativa ani Presedintele critica procurorii ca nu-si fac treaba, un mic viciu de procedura mai mult sau mai putin intentionat si scapau inculpatul... Ma bucur ca au trecut vremurile acelea. Fiecare la locul pe care si-l merita!
  • +25 (29 voturi)    
    Brrrrrr (Marţi, 29 aprilie 2014, 9:30)

    Sani [utilizator]

    Frati interlopi PUPU, am belit-o!

    Ne /// basistii, merkelistii & obamistii.

    Putinistilor, ne luati la voi in tara?
    Promitem sa invatam rusa repede repede....
  • +31 (33 voturi)    
    Bineeee! (Marţi, 29 aprilie 2014, 9:32)

    SHEAPA [utilizator]

    Bravo baietii, hai cu probele.

    O sa ajunga verb asta: Te-au DeNeAt!
  • +17 (25 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 29 aprilie 2014, 9:32)

    [anonim]

  • +45 (47 voturi)    
    Cred ca i-a cazut si a doua lentila lui Felix! (Marţi, 29 aprilie 2014, 9:38)

    pedepsitorul [utilizator]

    Mai mafiotule securist, tu crezi ca nu stiu institutiile statului cum se fac combinatiile prin care se scapa de parnaie dupa infractiuni?

    Cum zice BUG Mafia :
    Un politist, un procuror, un senator si ai scapat! Gigi!

    Inca un judecator corupt, protector al mafiei a cazut!
    Felicitari institutiilor statului Roman!
  • +12 (14 voturi)    
    Cred că e o inexactitate în articol. (Marţi, 29 aprilie 2014, 9:40)

    Cocosulgarlic [utilizator]

    Când se consideră incompatibil să judece o cauză, judecătorul nu poate formula cerere de recuzare, ci de abținere. Cererea de recuzare o pot formula numai părțile din dosar. Judecătorul Stan Mustață a formulat cerere de abținere care i-a fost respinsă, nu de recuzare.
    • +4 (4 voturi)    
      CocosuCuMusdei (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:37)

      GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui Cocosulgarlic

      mai cocos cu musdei, unde vezi matale Recuzare ca eu citesc abtinire , de curiozitate zic ..
      • +5 (5 voturi)    
        S-a corectat (Marţi, 29 aprilie 2014, 14:28)

        Cocosulgarlic [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

        după ce am postat comentariul.
  • +25 (27 voturi)    
    predicite (Marţi, 29 aprilie 2014, 9:41)

    mircearh [utilizator]

    o sa tipe voiculescu si trompetele ca "uite dom'le, un judecator cinstit avea Romania, care n-a acceptat sa ia parte la mascarada procesului Telepatia, si basistii i-au inscenat o mita " .
  • +23 (25 voturi)    
    Mai bine acum... (Marţi, 29 aprilie 2014, 10:09)

    Johanis [utilizator]

    decat sa-l faca scapat pe varan. Orice om trebuie judecat corect. daca exista suspiciuni asupra unui judecator e mai bine sa fie inlaturat si inlocuit. Probabil o sa avem parte d o noua amanare, voita sau nu.
    Marea problema este ca macar in justitie nu ar fi trebuit sa existe CORUPTIE! Dar aici se-nvart bani multi deoarece la judecata nu ajung cei corecti, ci numai fraudulosii (care au si cu ce, si de ce, si, mai rau, si cu cine).
    • -7 (13 voturi)    
      Citind (Marţi, 29 aprilie 2014, 10:49)

      canuta [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

      ce-ati scris: "probabil o sa avem parte de o noua aminare, VOITA sau NU" (majusculele imi apartin),
      ma gindesc daca n-ar fi bine sa mai aminam putin cu osanalele la adresa justitiei. (fara nici o rautate!).
      Prietenul Felix nu prea mai are motive de aminare a judecatii,iar o asemenea arestare in chiar ziua acesteia,poate constitui un motiv de cerere(si obtinere datorita fatalitatii) a unei noi aminari. Deci stati sa vedem ce se va intimpla cu judecatorul . Nu uitati ca este "posibila" si o" eroare" a procurorilor
      • +2 (2 voturi)    
        ok, dar eroarea lui felix de 60 mio (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:30)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui canuta

        cat e ? 59 mio ? 20 mio ? ca nu s a lamurit
        • 0 (2 voturi)    
          Daca ai fi avut (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:42)

          canuta [utilizator] i-a raspuns lui un domn

          priceperea si rabdarea sa citesti si majusculele si ghilimelele,ti-ai fi dat seama ca vorbeam despre faptul ca "eroarea"ar fi putut fi PROVOCATA(deci voluntara) in avantajul varanului.De aia si ziceam sa avem rabdare sa vedem ce se va intimpla cu judecatorul.Ar fi posibil ca dupa ce se va amina judecata,acesta sa fie eliberat cu scuze din partea procurorilor pentru "eroarea"comisa!
          • +4 (4 voturi)    
            canutza om priceput (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:52)

            un domn [utilizator] i-a raspuns lui canuta

            numai "prognoza" data de tine arata ca ..nu vom avea sansa sa afla cum a curs dunarea..de la cipru spre Romania sau viceversa..ai grija ce iti doresti
            • 0 (0 voturi)    
              De fapt canuta (Marţi, 29 aprilie 2014, 17:03)

              canuta [utilizator] i-a raspuns lui un domn

              era "om sucit".Mai citeste!
              In legatura cu prognoza:
              - prima parte(cea cu aminarea)s-a adeverit pina la ora asta (16:53)
              -asteptam si adeverirea celei de-a doua parti:eliberarea cu scuze(oricum ar fi formulate) a "ticalosului personaj"-lucru pe care sper ca ai inteles ca nu-l doresc.Sint doar curios pina unde s-ar putea merge.
              In ceea ce priveste ultimele tale cinci cuvinte,nu stiu cum s-o iau: sa rid sau sa ma ingrijorez. Daca stii ceva despre faptul ca sintem urmariti pentru delict de opinie,da te rog un semn. Voi pricepe.
  • +30 (32 voturi)    
    un moment bine ales (Marţi, 29 aprilie 2014, 10:13)

    corvus coraX [utilizator]

    Fără îndoială că momentul a fost ales cu grijă. O tactică prin care, dacă se dovedeşte real, soarta Varanului este pecetluită, nici un judecătro din lume nu ar mai risca. Dacă Varanul a riscat în acest moment înseamă că ştia că ar putea să înfunde puşcăria. Acum poate fi sigur..
  • -18 (18 voturi)    
    DNA (Marţi, 29 aprilie 2014, 11:56)

    Lamaia [utilizator]

    Salutare fraţi băsişti!
    Oricine îndrăzneşte să nu fabrice dovezi, merită să fie luat în vizorul DNA
    • +14 (14 voturi)    
      la 60 mil euro (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:31)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Lamaia

      e o miza mai mare decat furtul unui sac de cartofi din piata..zic si eu
    • +7 (9 voturi)    
      ! (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:52)

      melcul_naravas [utilizator] i-a raspuns lui Lamaia

      Dar, voi sunteti marcati de Basescu, e incredibil. Basescu e de vina ca:sunt inundatii in Teleorman, ca e razboi la granita, ca a crescut pretul la bezina, ca sunt retinuti sau anchetati baronii etc. Cand nu va mai fi Basescu presedinte ce-o sa va faceti?
      • +3 (3 voturi)    
        il cloneaza cu alt CNP (Marţi, 29 aprilie 2014, 14:49)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui melcul_naravas

        sa mai candideze 10 ani..ca United Shpagas of Democracy..nu se va descurca Singura fara base )))))
    • +10 (10 voturi)    
      deci...sa fim intelesi: DNA este de vina! :)))) (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:54)

      toleranta [utilizator] i-a raspuns lui Lamaia

      clar, asta ai inteles tu de la antene. scumpo ( esti fata, nu? si lamaie, nu? ), nu bag mana in foc pt nicio institutie a statului, per total ( in oricare pot exista corupti sau macar partizani ). dar, daca suntem de partea lui nastase, cel educat, jiji, cel credincios, g popescu, cel mai tare fotbalist, voiculescu, cel mai tare cu fundatiile pt copiii dotati, etc, etc si nu separam ce au facut bun de ce au facut rau, daca nu aplicam legea pentru toata lumea, ne ia dracu'. toti ( toate partidele ) au "fabricat" dosare (unii impotriva altora ), dupa posibilitati si oportunitati ( dar nu sunt falsuri, chiar asta e, toti se santajeaza intre ei pt ca se stiu ). nu pot da un procent, dar majoritatea clasei politice e corupta si incapabila. daca Basescu a indraznit sa puna capat sau macar sa diminueze coruptia si abuzurile inseamna ca si-a permis. nu o fi usa de biserica, dar cu siguranta nu il are nimeni la mana. ca e mai destept decat restul, ca e mai curat decat restul...who knows? dar sigur da clasa multora. si nu ma refer la marlanii si figuratii la tv, ci la la logica, cunoasterea si aplicarea legilor si a Constitutiei. asa ca mai taci /// cu prostiile tale preluate de la antene. oricum, daca asta e poporul roman, atata poate si va vota tot psd/ponta&comp, va veti lamuri dupa alegeri ca voi, antibasistii, ati fost niste prosti manipulati. sau poate in continuare nu va veti da seama (de unde atata minte? ) si veti pune botu' la vorba " e rau pt ca basescu a fost de vina si ne-a lasat o mostenire grea". e posibil si asta. daca nu ar fi de plans, ar fi de ras!
      • +9 (9 voturi)    
        bine zis (Marţi, 29 aprilie 2014, 14:35)

        was [utilizator] i-a raspuns lui toleranta

        Sunt total de acord cu dvs, respect.
        Este un sentiment grozav sa stii ca exista cativa cetateni in tara asta care chiar ca gandesc limpede.
        • +5 (5 voturi)    
          multumesc! (Marţi, 29 aprilie 2014, 15:16)

          toleranta [utilizator] i-a raspuns lui was

          imi pare rau ca suntem putini aceia...sau...poate nu gandim limpede? nu cumva suntem lipsiti de modestie si ne credem mai destepti decat suntem? glumesc, desigur. daca nu ar fi o parte din mass media, o mare parte din justitie si cativa politicieni, daca nu ar exista si ceva presiuni dinafara ( de ce sa nu recunoastem ca fara sustinerea vestului-din motive cunoscute sau nu-acum eram "mancati"?!! ), multi dintre cei cu "dosar politic" ar fi ranjit la noi ca suntem niste prosti idealisti si ca ei fac legea. Basescu a avut curajul sa se bata. daca era dintre marii corupti nu o facea. "lumea" atata stie: s-au taiat salariile la saracii bugetari. cine alimenteaza bugetul nu conteaza. ce fel se imparte bugetul, la fel, nu conteaza. cati bani sunt la buget nu intereseaza pe nimeni. "poporul" stie ca trebuie sa primeasca bani de la stat. sta cu mana intinsa. sau "munceste" 20 de ore pe saptamana si vrea bani pt 100. iar cei saraci cu duhul, care se multumesc cu o sticla de ulei si o promisiune electorala sunt atat de multi incat ne coplesesc numeric pe noi, cei "idealisti", de fapt realisti cu oarece sperante de mai bine, in sensul dreptatii legale si morale.
      • +6 (6 voturi)    
        dosarulk lui felix e inceput recent (Marţi, 29 aprilie 2014, 14:53)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui toleranta

        daca base isi punea mintea cu felix il inchidea in guvernarea Boc..culmea..Dottore e la Putere..la butoane..si culmea justitia de pe vremea lui Dottore face treaba..ciudata treaba ..cu LAMAIA !
        • 0 (0 voturi)    
          corect! (Marţi, 29 aprilie 2014, 22:53)

          toleranta [utilizator] i-a raspuns lui un domn

          daca s-ar fi bagat in treburile justitiei, dosarul lui felix ar fi fost rezolvat demult.
          placa repetata pana la plictiseala ( mai cautati fratilor si alte motive! ) de "victime", dar si de psd, este ca toti care sunt la puscarie sunt nevinovati (saracii! ). si pt ca sunt acolo e de vina Basescu. dosarele lor sunt politice, ei nu au gresit cu nimic...

          da, ce sa mai zicem? el a fost pus pe tusa prin puciul din 2013, usl a luat toata puterea si tot Base ii impedica sa guverneze si nu lasa justitia sa-si faca treaba.
          atata tupeu nu poti intalni decat la hoti. ei sunt de inteles, din pcdvdr logic ( isi apara interesele ), dar lamaia si altii ca ea, chiar nu sunt de inteles. mereu imi pun intrebarea: oare ce anume ii face sa nu vada evidenta?
  • +16 (16 voturi)    
    Judecatori corupti (Marţi, 29 aprilie 2014, 11:57)

    Matrafirefox [utilizator]

    DNA-ul ar trebui sa dea tare-n judecatorii corupti, ca sunt foarte foarte multi.
    • -14 (14 voturi)    
      !!! (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:22)

      Raluca.H [utilizator] i-a raspuns lui Matrafirefox

      DNA a devenit jucăria lui Băsescu un fel de SS
      • +12 (12 voturi)    
        fa Doino (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:41)

        GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui Raluca.H

        Fa Doina, aveai chef de niste inundatii ?
        • +4 (4 voturi)    
          Eşti tare! (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:55)

          Audit [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

          Chiar am râs. Eşti tare!
      • +4 (4 voturi)    
        ... (Marţi, 29 aprilie 2014, 14:29)

        valy_74 [utilizator] i-a raspuns lui Raluca.H

        ..Asa e :) Hai sa schimbam postul !
      • +6 (6 voturi)    
        nu cred (Marţi, 29 aprilie 2014, 14:43)

        was [utilizator] i-a raspuns lui Raluca.H

        Cred ca DNA a primit mana libera, nu lucreaza perfect, dar din atata "oferta" de investigat, ca in tara asta mai gasesti doar in balcani - daca vorbim de UE. Asa ca daca DNA prinde doar 25-40 la suta din cei care sunt vinovati de coruptie, tot o sa avem nevoie de noi penitenciare (adica ajunge si ceva cazarma militara dezafectata si "rebrand"-uita).
        Iar pentru mana asta libera cred ca politica externa a SUA combinat cu pro-ocidentalismul lui Basescu este responsabila. Si nu-mi pare rau.
  • -7 (13 voturi)    
    . (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:01)

    sandra.renetova [utilizator]

    Judecatorul nu trebuia sa fie in comisia care il judeca pe Voiculescu din moment ce a fost acuzat de coruptie in alt dosar. Si nu cred ca e primul care sa fie platit sa il condamne pe Voiculescu la inchisoare.
  • -21 (21 voturi)    
    !!! (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:07)

    Raluca.H [utilizator]

    Procurorii DNA sunt doar niște oameni care executa ordine pe care le primesc de la Cotroceni, dacă Mustață juca cum canta Băsescu acuma nu avea nici o problema.
    • +23 (23 voturi)    
      Ce le stii tu... (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:18)

      Marius Ogrean [utilizator] i-a raspuns lui Raluca.H

      Daca Mustata a declarat ca procurorii DNA au interceptari la dosar, ce treaba a avut Basescu cu ce a zis judecatorul la telefon?
      • +22 (22 voturi)    
        telepatie (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:31)

        Adrian1 [utilizator] i-a raspuns lui Marius Ogrean

        Basescu l-a influentat telepatic sa spuna ce-a spus la telefon =))
        • +13 (13 voturi)    
          ti am dat plus (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:35)

          un domn [utilizator] i-a raspuns lui Adrian1

          asta incearca Felix,sa o bage cu telepatia..ca altceva in a se apara nu are..decat telepatia )))))
    • +11 (11 voturi)    
      daca ai probe si nu invective asumate (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:32)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Raluca.H

      de la vorbitorul Preotului ce slujeste latrina 3 e ok, daca DOAR in gura Raspopitului de uti..pai..e ca si zicala..nu actiona cum face Popa..e veche vorba asta..
    • +12 (12 voturi)    
      Si tu.. (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:42)

      Sani [utilizator] i-a raspuns lui Raluca.H

      ..esti doar o "postaca" care in orice situatie ia apararea PSD&Co.

      Bre, eu cred ca matale esti basista.
      Ai niste comentarii atat de ?! ca pana si USL-amistii cei mai convinsi incep sa gandeasca...aia 70%....

      Hai bafta in continuare!
    • +9 (9 voturi)    
      oameni corupti sunt la orice nivel, dar... (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:25)

      toleranta [utilizator] i-a raspuns lui Raluca.H

      iubito, canta la alta masa! esti in minoritate aici pe hotnews. nu ai inteles si nu intelegi nimic din "lupta lui basescu" si, din pacate, a unui procent cam mic din populatia acestei tari care este mai lucida. "basistii", cum va place sa ne "alintati", sunt oameni care nu au fost inselati de aparente, care au trecut de faza "Basescu e un marinar necioplit'. care vad ca se lupta aproape singur pt mentinerea statului de drept in tara asta. ghinionul lui si al nostru este ca in Romania cei care fura si conduc in continuare se bazeaza pe cei "prosti, dar multi"...( banuiesc ca ai citit in scoala )...
      • +4 (6 voturi)    
        "prosti ,dar multi" (Marţi, 29 aprilie 2014, 15:48)

        Mamuk [utilizator] i-a raspuns lui toleranta

        Iaca, de asta mi-e frică: prostime multă, creiere spălate, intuiţie falsă(eh, intuiţie...) Ce ne facem, fraţilor, dacă vor câştiga alegerile?! plecăm toţi din ţară, că nu vom mai putea deschide gura! Ce mai putem salva, până la alegeri, este doar nădejdea că ne vom înmulţi şi noi, ca să le ţinem piept, iar "dreapta" să facă bine să scoată oamenii la vot, că "stângii" ştim ce îi poate pielea...
        • +1 (3 voturi)    
          ai dreptate sa-ti fie frica (Marţi, 29 aprilie 2014, 23:15)

          toleranta [utilizator] i-a raspuns lui Mamuk

          da, si mie imi este teama de aceasta "multime" manipulata. poate cei din ardeal sa voteze cu "dreapta" ( ei se mai uita la transilvania live, nu doar la antene si romania tv si oricum sunt mai putin pro psd ).
          eu imi pun in continuare speranta in mass media anti psd-ista, in justitie ( cea care a rezistat pana acum presiunilor psd ) si in putinii politicieni care mai au coloana vertebrala. noi, simplii cetateni cu drept de vot nu avem parghiile necesare pt a schimba mentalitati si pareri inoculate de tv-ul varanului sau al lui ghita. atat putem sa mai facem: sa mergem la vot.
        • 0 (0 voturi)    
          zici ca tu esti inca in tara ? (Miercuri, 30 aprilie 2014, 11:03)

          GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui Mamuk

          ce mai astepti mamukule ?
  • +10 (14 voturi)    
    ha..ha..ha...ce o sa i-o traga Felix (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:15)

    Je__ [utilizator]

    Felix n-are scrupule...asa ca pt o reducere a pedepsei o sa ciripeasca despre Stan Mustata.

    Felix, reduce pedeapsa....iar Stan da cu subsemnatul pe la mititica.

    Cu cat intra mai multi la parnaie, cu atat o sa vedeti cum incepe plasa sa se desfaca si mai mult.
    • +8 (10 voturi)    
      nu te bucura mai Mirciulica (Marţi, 29 aprilie 2014, 13:22)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Je__

      parnaia are deja gravata deasupra zabrelelor..persoana, mai correct numele persoanei..ce va locui un cincinal acolo...cand iese de acolo..ne va spune povestea Dunarii..albastre ))))) la ochi si la punga ))))
      • 0 (0 voturi)    
        S-ar putea ca (Marţi, 29 aprilie 2014, 18:11)

        canuta [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        deasupra zabrelelor sa scrie : aici ar fi trebuit sa locuiasca un cincinal....urmat de numele persoanei.
        Ia,pentru amuzament ,in considerare un scenariu:
        - punga Dunarii "albastre la ochi" era foarte grea.
        La un moment dat aceasta povara s-a transferat la o necunoscuta: Crescent,care apoi s-a demultiplicat in multe(cite oare?) surioare, culmea,toate cu ochi albastri! Iar tatal lor-persoana cu numele..-taia si spinzura prin ele,de capul lui si dupa cum il ducea "pohta".
        Cam cit de prosti ar trebui sa fie,adevaratii stapini,incit sa lase asa ceva,neconditionat si fara nici o supraveghere,pe mina unui singur personaj cu ochii tot albastri?
        De aia si cred ca vor grava deasupra zabrelelor ceea ce am spus
  • +6 (8 voturi)    
    DNA si Basescu (Marţi, 29 aprilie 2014, 14:46)

    Dana Bob [utilizator]

    Cei care faceti legatura intre DNA si Basescu !
    Nu credeti ca e prea mult?
    CSM a dat aviz ptr arestarea judecatorului !
    Si CSM joaca tot cum ii cere Basescu?
    • 0 (0 voturi)    
      Dana tata (Miercuri, 30 aprilie 2014, 11:07)

      GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui Dana Bob

      Nu ti-e clar Dana tatii ca basistii sunt infiltrati peste tot, ca posedati de batealartoaca sa il bata, m-a cutremura si pe mine , chiar acu ... pazea !!
  • +3 (3 voturi)    
    războiul intraspecie... (Marţi, 29 aprilie 2014, 15:53)

    periscop [utilizator]

    ... e în plină ofensivă...
    • +1 (1 vot)    
      varanii vs Oamenii (Marţi, 29 aprilie 2014, 16:44)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui periscop

      de Bine !
  • +1 (3 voturi)    
    DAN VOICULESCU (Marţi, 29 aprilie 2014, 16:28)

    Craciunitza [utilizator]

    oricum este o poveste trista, adevarata si prea lunga . de s-ar sfarsi odata! cu happy end !
  • 0 (0 voturi)    
    "După 20 de ani, oameni vechi, metode vechi" (Miercuri, 30 aprilie 2014, 9:02)

    VASCO [utilizator]

    La judecata din decembrie 1989 de la Târgovişte inculpata cererea în apărarea sa, fără susţinerea vreunei antene, procurorului de caz să prezinte "dovada", apoi, prin anii 2000, tratativele pentru
    " BIR" se realiza la o locaţie neutră, prin intermediari şi prin bileţele de unică folosinţă, cu respectarea cu stricteţe a principiului de nu pune mâna, a nu vorbi tare,etc. pentru a se evita producerea "dovezii".In 2013- 2014, un "inamovibil" că practică cu nonşalanţă, în dispreţul celor mulţi însărăciţi şi mai prejos de lege, în intimitatea unei locaţii neutre, prin discuţii banale la o cafea, cu diverşi intermediari, acreditati la convorbirii evident în totală necunoştinţă a celor pe care îi consiliază , prin bileţele de unică folosinţă, şi totul sub protecţia principiilor constituţionale a prezumţiei de nevinovăţie şi a sacrosanctei inamovibilităţi.

    O astfel de procedură atent realizată ce pretinde că evită naşterea "dovezii", a probei, a fost profund studiată prin metode specifice de distorsionare a adevărului în loboratorul antenei, permite a persifla logica elementară, a o combate prin trimiterea în derizorul "probatoriului bazat pe telepatie", etc.

    Ştiinţific abordată această etichetare are un sâmbure de adevăr, o moleculă telepatică reală în spaţiul lumii infractorilor, o "gaură neagra" ce absoarbe în neant mizeria faptelor, şi asigură relaţia de la distanţă a părţilor, in aceeaşi idee, în acelaş timp, acelaş spaţiu, şi aceeaşi substanţă microscopică a unirii in gănd şi faptă infracţională,
    Ca orice descoperire revoluţionară, fundamentală
    nu a prins încă şi are contestatari avizaţi, dar se aşteaptă o a opta diplomă , evident după ce elanul anticorupţie se va potoli.
    Această lume probund nocivă are la bază "explozia bing-bengului inamovibilităţii", lege creaţie a celor de sus.

    Soluţia pentru CSM "epurarea revoluţionară" a "inamovibililor" prin eliminarea pe baza analizei corecte a moleculelor canceroase ale sistemului
  • 0 (0 voturi)    
    Mustata (Miercuri, 30 aprilie 2014, 10:12)

    AnakinIoda [utilizator]

    Romania este sugrumata de oameni ca Dan Voiculescu, protejati si incurajati de oameni politici ca Victor Ponta. In acest an, Ponta a avut de ales intre un om integru ca Klaus Johannis si Daniel Constantin, omul care-i supravegheaza lui Voiculescu afacerile cu statul. In loc sa aleaga varianta liberailor, Ponta a preferat sa-i ofere mai multa putere lui Voiculescu. Iata ca astazi iese la iveala ca pe langa afacerile de sute de milioane de euro, pe langa influenta pe care o are in presa, Voiculescu controleaza si oameni din justitie. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an, trebuie sa votam masiv impotriva PSD-PC-UNPR, daca vrem sa ne eliberam de sub jugul mafiei Ponta-Voiculescu-Oprea.
  • 0 (0 voturi)    
    Sa speram ca va intra acolo unde merita (Miercuri, 30 aprilie 2014, 10:13)

    AlexandruA [utilizator]

    Dupa ce s-a imbogatit masiv jefuind bugetul statului fara pic de teama , a reusit sa ajunga sa controleze si justitia cu ajutorul lui Constantin amicul bun a lui Ponta . Acest Voiculescu a ajuns astfel capusa perfecta cu acces la bani publici si protectie in fata justitiei cu ajutorul lui Ponta si protectie media cu ajutorul limbacilor de la antenna 3 .
  • 0 (0 voturi)    
    MIAU MIAU (Miercuri, 30 aprilie 2014, 10:13)

    AndreiPalcau [utilizator]

    ce ma bucur, a mai ajuns unul la inchisoare... sa-i bage pe toti coruptii, tara asta trebuie sa scape de mizeriile astea. La puscarie cu MOTANELUL HAHAHA
  • 0 (0 voturi)    
    .... (Miercuri, 30 aprilie 2014, 10:25)

    NicolleNicolae [utilizator]

    Voiculescu nu a fost refuzat de nimeni, doar nu a finantat si promovat prin trustul sau PSD-ul.Era si normal sa pice cel mai mic in rang.Lui Voiculescu inca I se face amanare dupa amanare la dosarul pentru frauda de 60 milioane euro.
  • 0 (0 voturi)    
    ... (Miercuri, 30 aprilie 2014, 10:55)

    NicolleNicolae [utilizator]

    Basescu isi arata coltii ca un lup batran care vrea sa-si impuna autoritatea avand acuze grave la adresa mogulilor din Romania, inclusiv Voiculescu.Voiculescu l-a sfidat promavand PSD-ul prin trustul sau….adica o mica intelegere cu Ponta.Asa ca i-a aratat cine este “seful”.
  • 0 (0 voturi)    
    Saracutii... (Miercuri, 30 aprilie 2014, 11:17)

    AlinPopa1 [utilizator]

    Dan Voiculescu, securistul denumit Felix este un "motan batran". Trecut prin viata a acumulat o experienta ce ii permite sa ocoleasca legile Romaniei. Ponta pentru ca l-a pus pe Daniel Constantin vicepremier, refuzand ca postul sa fie ocupat de Johannis, un om intergru ce este apreciat de romani si europeni, i-a dat mai multa putere lui Voiculescu. Ponta ii apreciaza pe Mazare, Duicu si Voiculescu si incearca sa ajunga la Cotroceni tocmai pentru a-i salva de inchisoare.
  • 0 (0 voturi)    
    jos psd (Miercuri, 30 aprilie 2014, 11:20)

    SabinaMihaela [utilizator]

    Romania este o tara prinsa in jocurile murdare ale psd-ului. Ponta vrea sa obtina controlul asupra tuturor institutiilor statului, sa-si puna aliatii in functii de care nu sunt demni. De asemenea, face compromisuri pentru a fi sustinut la prezidentiale, asa cum a facut si cand a acceptat sa-l numeasca pe Daniel Cconstantin , omul lui Voiculescu, in locul lui Johannis, un om integru, un om demn. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an trebuie sa votam impotriva acestei formatiuni pacatoase psd-pc- unpr!
  • 0 (0 voturi)    
    ! (Miercuri, 30 aprilie 2014, 13:29)

    Isa3 [utilizator]

    Domnul Mustata si-a ras siesi mustata pana la urma. Toti coruptii trebuie sa plateasca si sa fie exclusi din functii importante. Trebuie sa luam atitudine si sa-i trimitem acolo unde le este locul.
  • 0 (0 voturi)    
    ...... (Miercuri, 30 aprilie 2014, 15:50)

    Aadela_adela [utilizator]

    Normal ca Romania e sugrumata de oameni care Ponta ii protejeaza si ii incurajeaza!
  • 0 (0 voturi)    
    durere (Miercuri, 30 aprilie 2014, 19:07)

    Isa3 [utilizator]

    Stiti celebra vorba, spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti. Daca Ponta l-a ales pe Voiculescu in defavoarea lui Johannis, prin analogie cu zicala putem trage simplu o concluzie. Ponta, care sustine afacerile lui Voiculescu, nu mai are ce cauta in functia de premier si de aceea in mai si in noiembrie trebuie sa-l ajutam sa-si mute “job-ul” la subsol.
  • 0 (0 voturi)    
    cor...rect (Miercuri, 30 aprilie 2014, 20:23)

    Isa3 [utilizator]

    O mana spala pe alta, nu se poate spala singura. Coruptia atrage coruptie si coruptia sustine coruptia. Ponta il sustine pe Voiculescu, iar Voiculescu probabil ingreuneaza buzunarele lui Ponta.
  • 0 (0 voturi)    
    iulian (Miercuri, 30 aprilie 2014, 21:19)

    BuţanuIulian Virgil [utilizator]

    Romania este sugrumata de oameni ca Dan Voiculescu, protejati si incurajati de oameni politici ca Victor Ponta. In acest an, Ponta a avut de ales intre un om integru ca Klaus Johannis si Daniel Constantin, omul care-i supravegheaza lui Voiculescu afacerile cu statul. In loc sa aleaga varianta liberailor, Ponta a preferat sa-i ofere mai multa putere lui Voiculescu. Iata ca astazi iese la iveala ca pe langa afacerile de sute de milioane de euro, pe langa influenta pe care o are in presa, Voiculescu controleaza si oameni din justitie. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an, trebuie sa votam masiv impotriva PSD-PC-UNPR, daca vrem sa ne eliberam de sub jugul mafiei Ponta-Voiculescu-Oprea.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by