VIDEO Judecatorul Stan Mustata, primele declaratii: Pronuntarea in dosarul ICA urma sa fie amanata din nou marti, colegul sau de complet fiind in concediu. Procurorii i-au prezentat ca probe interceptari: Interceptarile alea... Haideti domne... vorbe! Cand Viorica Dinu a fost arestata, il judeca pe Dan Voiculescu

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 29 aprilie 2014, 11:59 Dosare Anticoruptie


Judecatorul Stan Mustata a facut marti in jurul pranzului, la iesirea din sediul DNA, primele declaratii pentru presa, el declarand ca astazi urma sa dea o noua amanare in dosarul ICA - Dan Voiculescu, deoacere colegul sau din completul de judecata este in concediu. Intrebat de reporteri ce probe i-au prezentat procurorii, Stan Mustata a raspuns "interceptari": "Interceptarile alea.. Haideti domne... vorbe", le-a spus el jurnalistilor. El a mai afirmat ca "regreta" ca nu i-a fost aprobata cererea de abtinere pe care a facut-o pe 8 aprilie in acest dosar. "Regret, am regretat din prima clipa". Intrebat care este motivul, Stan Mustata a raspuns ca "Imi cereti sa dau raspunsuri politice si nu fac politica". Stan Mustata a mai spus ca "Oameni buni, cand Viorica Dinu a fost arestata, il judeca pe Voiculescu." El le-a mai adresat jurnalistilor si intrebarea "Pot eu sa dau achitare intr-un dosar al DNA?". Intrebat apoi daca avea in vedere solutia achitarii, Stan Mustata a raspuns: "Hai domnule, de unde-ai scos-o?"



Intrebat de jurnalisti ce i-au spus procurorii, judecatorul a raspuns "Ceea ce stiti si dumneavoastra". Stan Mustata a mai adaugat ca este judecator de peste 20 de ani si "niciodata nu mi-am imaginat ca voi ajunge aici", el temandu-se ca va fi arestat.

Stan Mustata sustine ca "nici vorba" sa fi pretins sau primit mita pentru solutionarea vreunui dosar.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























9452 vizualizari

  • +21 (21 voturi)    
    Chiar bataie de joc! (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:16)

    Cataleya [utilizator]

    Adica astazi s-ar fi amanat oricum procesul pt ca celalalt judecator are concediu.
    Daca nici asta nu bate la ochi....
    Nu spun ca un judecator nu are dreptul la concediu sau la zile libere.
    Insa, daca acest concediu a fost programat dinainte, cum de judecatorul respectiv a fixat data procesului chiar pe ziua de astazi, stiind foarte bine ca el va fi in concediu?
    Iar daca a fost ceva "spontan", cum de si-a luat liber exact in ziua in care trebuia sa judece unul din cele mai importante si mediatizate procese?
    O bataie de joc, in ultimul hal. Se pare ca Varanul este mult mai greu de invins decat se credea pana acum!
    • +8 (8 voturi)    
      Haideti domne .... vorbe! (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:22)

      pedepsitorul [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

      Daca ai fost in fata mea , mafiotule, iti dadeam eu niste vorbe,,,!

      Dar sa vezi ce vorbe sunt la parnaie, acolo unde o sa fii coleg cu protejatul Voiculescu!
    • +6 (6 voturi)    
      Completare. (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:23)

      Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

      Ca sa nu pun carul inaintea boilor, trebuie sa accept si situatia in care judecatorul respectiv a fost silit de niste imprejurari de forta majora sa-si ia concediu tocmai astazi . Ma refer aici la o problema personala, care a intervenit subit si care nu putea fi amanata.
      Dar de batut la ochi, tot bate. Adica se zbate!
      • +1 (3 voturi)    
        subit.. (Marţi, 29 aprilie 2014, 16:21)

        pehash [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

        probabil nu cunosti regulementul. pentru magistrati, concediile de odihna se stabilesc fara exceptie cu un an inainte si ar trebui sa corespunda cu vacata judecatoreasca (iulie-septembrie), exceptand "motive temeince" aprobate de conducerea instantei.
    • +9 (9 voturi)    
      a fixat ziua cu mare grija si atentie ..... (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:29)

      linarel [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

      "prietenii " motanului stiu de ce . Noroc ca mai stie si DNA-ul.

      Astia-s mina-n mina toti de sus pina jos
  • +12 (12 voturi)    
    ce experienta la aminari au baietzi (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:25)

    linarel [utilizator]

    o mica cerere de abtinere, colegu e in concediu, apoi am o inundatie acasa, pisica e gravida , azi ploua si nu tipareste imprimanta o cerere,......etc.... samd pina la calendele grecesti.

    Mai Mustata cind primesti tu salariul la sfirsit de luna nu vrei tu sa amini cumva primirea banilor??? asa macar vre-o 9 ani . ce zici ???
  • +7 (7 voturi)    
    Ce-i (Marţi, 29 aprilie 2014, 12:30)

    zizi_m [utilizator]

    tot da asta cu Viorica Dinu ??
    Aia aproape a recunoscut ca era vinovata.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by