UPDATE Inalta Curte: Senatorul PSD Catalin Voicu​ a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare. Florin Costiuniu - trei ani cu suspendare, Costel Casuneanu, patru ani cu suspendare

de Attila Biro     HotNews.ro
Vineri, 1 iunie 2012, 7:48 Dosare Anticoruptie


Catalin Voicu
Foto: AGERPRES
Senatorul PSD Catalin Voicu a fost condamnat vineri la cinci ani de inchisoare pentru trafic de influenta - Inalta Curte, sentina nu e definitiva. Din pedeapsa se deduce perioada de arest preventiv. Sentintele nu sunt definitive, putand fi atacate in recurs.

Omul de afaceri Costel Casuneanu a fost condamnat la patru ani de inchisoare, cu suspendare, termen de incercare de sapte ani, pentru cumparare de influenta.

Acesta va fi obligat, in perioada de supraveghere, sa se prezinte regulat la serviciul de probatiune, sa anunte orice schimbare de domociliu si deplasarile care depasesc opt zile.

Catalin Voicu a fost condamnat la doua pedepse de trafic de influenta, respectiv la 4 si 5 ani de inchisoare, iar pentru fals in inscrisuri a primit o pedeapsa de 1,2 ani de inchisoare, el urmand sa execute pedeapsa cea mai mare, adica 5 ani.

Instanta suprema a precizat ca se deduce din pedeapsa de cinci ani perioada de arest preventiv executata de Voicu, din 30 martie 2012 pana in 18 iulie 2011 (Mediafax).

Fostul judecator al ICCJ Florin Costiniu a fost condamnat la trei ani de inchisoare, cu suspendare, perioada de incercare de sase ani, pentru complicitate la trafic de influenta

Marius Locic a fost condamnat la patru ani de inchisoare, cu executare. Si aici se va deduce perioada de arest preventiv.

Instanta a schimbat incadrarile juridice a tuturor inculpatilor. Judecatorii au mai dispus pentru Marius Locic si Florin Costiniu interdicita de a parasi tara.

Avocatul lui Catalin Voicu a anuntat, imediat dupa pronuntarea deciziei, ca va declara recurs.

Acesta a notat ca incadrarea juridica astabilita de procurorul de caz a fost modificata, dar nu substantial, judecatorii neaplicand dispozitia legata de infractiune continua.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat vineri sentinta in dosarul senatorului Catalin Voicu, trimis in judecata pentru trafic de influenta. La ultimul  termen din dosar, DNA a cerut prin procurorul de sedinta condamnarea lui Voicu la 9 ani de inchisoare, 6 ani pentru fostul judecator Florin Costiniu si cate 5 ani pentru Costel Casuneanu si Marius Locic. Catalin Voicu a declarat in ultimul cuvant ca este nevinovat si a cerut achitarea. Sentinta pe care o vor pronunta magistratii astazi nu este definitiva ea poate fi atacata cu recurs la completul de cinci judecatori


Instanta a mai dispus si confiscarea a 200.000 euro şi 119.000 RON de la senatorul Catalin Voicu si obligarea inculpatului la plata acestor sume către stat. Instant a mai dispus si instituirea schestrului asupra unor imobile detinute de Catalin Voicu. Toti inculpatii trebuie sa plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 60 000 lei. Citese mai jos dispozitiile instantei:
  • În baza art.19 din Legea nr.78/2000, confiscă de la inculpatul Voicu Cătălin sumele de 200.000 euro şi 119.000 RON prin obligarea inculpatului la plata acestor sume către stat.
  • Potrivit art.20 din Legea nr.78/2000 şi art.163 Cod procedură penală, instituie sechestrul asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile ale inculpatului Voicu Cătălin până la concurenţa sumelor confiscate de la acesta.
  • În baza art.191 alin.1 şi 2 Cod procedură penală obligă pe inculpaţii Căşuneanu Costel, Costiniu Florin şi Locic Marius la câte 60.000 lei cheltuieli judiciare către stat, iar pe inculpatul Voicu Cătălin la 60.200 lei cu acelaşi titlu din care suma de 200 lei reprezentând onorariul parţial de avocat din oficiu se va avansa din fondul Ministerului Justiţiei
Citeste mai jos minuta integrala a sentintei

minuta voicu




Pe 14 mai completul format din judecatoarele Mirela Sorina Popescu, Luminita Zglimbea si Angela Dragne au finalizat cercetarea judecatoareasca in dosarul de coruptie al senatorului Catalin Voicu. Reprezentantul DNA, procurorul Camelus Paduraru a cerut instantei o pedeapsa de 9 ani de inchisoare pentru Catalin Voicu.

"Din cauza lui Voicu coruptia a ajuns la toate institutiile statului, politie, justitie", a declarat procurorul DNA in cadrul pledoariei finale. Catalin Voicu s-a aparat si a cerut achitarea pe motiv ca este nevinovat. " Eu am respectat justitia ca altfel muream cu ei atunci cand au venit la poarta mea cu mascatii si automatele", a declarat Catalin Voicu.

Dosarul "Voicu" - Catalin Voicu

Senatorul PSD Catalin Voicu este acuzat ca ar fi primit sume de ordinul sutelor de mii de euro de la oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic, pentru a interveni pe langa judecatori si politisti spre a obtine decizii favorabile in dosarele in care acestia erau implicati (un litigiu dintre firma de constructii PA&CO si CNADNR, respectiv un dosar penal pentru inselaciune).

Potrivit procurorilor DNA, "in anul 2009, inculpatul Catalin Voicu a pretins de la inculpatul Costel Casuneanu in mod repetat, la diferite intervale de timp, sume de bani, totalizand 260.000 euro, din care a primit suma de 200.000 euro, promitand ca in schimb va interveni pe langa magistratii Sectiei Contencios administrativ si fiscal din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie investiti cu solutionarea unui dosar avand ca obiect litigiul dintre SC PA&CO International SRL Bacau si C.N.A.D.N.R. si-i va determina pe acestia sa adopte o solutie favorabila societatii comerciale la care Costel Casuneanu era asociat."

Banii ar fi ajuns la judecatorul Florin Costiniu, care l-ar fi ajutat pe Voicu sa intervina pe langa magistratii Sectiei Contencios administrativ si fiscal din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in sprijinul companiei lui Casuneanu.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























14478 vizualizari

  • +65 (69 voturi)    
    aiurea (Vineri, 1 iunie 2012, 7:56)

    MirceaA [utilizator]

    putem pune pariu ca se va amana din nou pentru vreo alunita aparuta, sau un cos infectat
    • -93 (101 voturi)    
      INTREBARE INCUIETOARE (Vineri, 1 iunie 2012, 8:37)

      Aron [anonim] i-a raspuns lui MirceaA

      DE CE ATATEA EFORTURI DIN PARTEA PDL ca DNA SI INALTA CURTE sa nu permita inculpatilor o EXPERTIZA TEHNICA A VOCILOR inregistrate? Ce cautau DNA extrajudiciar in birourile judecatorilor de la inalta curte? Sa le spuna ce sentinte sa dea? (filmele cu ale lor vizite se gasesc pe net)

      Daca acesti oameni sunt asa de vinovati percum spuneti voi PDListilor, de ce trebuie sa puneti presiune pe judecatori, de ce nu permiteti o expertiza corecta a evidentei? Ce aveti de ascuns?

      Asta e justitie?

      ROG Hotnews sa aibe taria si sa nu cenzureze acest mesaj.
      • +112 (114 voturi)    
        multumim Hotnews (Vineri, 1 iunie 2012, 9:28)

        moni [anonim] i-a raspuns lui Aron

        Multumim Hotnews ca nu ati cenzurat acest mesaj, sa avem si noi un motiv de amuzament vineri dimineata...

        Chiar asa, ce chinuiti si haituiti sunt bietii pesedisti, cand se stie doar ca PSD e cel mai curat partid ever :))
        • -66 (78 voturi)    
          NU AI CE SA RASPUNZI? (Vineri, 1 iunie 2012, 10:26)

          Maria [anonim] i-a raspuns lui moni

          Nasol de tine "moni".... nasol de al de tine.. nu aveti cum sa raspundeti la intrebari deranjante... hmmmm ... Ce credeati? Ca manariile voastre o sa ramana ascunse pe vecie? Uite ca matrapazlacurile, incalecarea justiei iese la iveala.

          Halal Justitie... trambitati sus si tare ca luptati impotriva coruptiei si pentru o justitie corecta si ce faceti.. fugariti oamenii incomozi, vanati termopane, caltabosi, fapte de coruptie inexistente etc.. timp in care ZECI DE MILIARDE DE EURO au iesit din romania cu ajutorul oamenilor vostrii de la fisc ce acum merci... sunt dati disparuti de neveste! RUSINE BA!! RUSINE!!!!
          • +50 (58 voturi)    
            Comentariu sters de utilizator (Vineri, 1 iunie 2012, 11:18)

            [anonim] i-a raspuns lui Maria

            • +40 (42 voturi)    
              Directorul Penitenciareleor a fost schimbat ! (Vineri, 1 iunie 2012, 13:16)

              vamaiot [anonim] i-a raspuns lui

              Astfel Nastase si Voicu pot primi linistiti invoiri succesive, poate chiar scutire ! :)

              Acum ati inteles adevaratul motiv ?
              • +34 (36 voturi)    
                Dar dupa ce l-a dat jos pe MRU (Vineri, 1 iunie 2012, 14:57)

                CalinM [utilizator] i-a raspuns lui vamaiot

                Infractorul asta de Voicu a votat ca MRU sa plece si Ponta sa-i ia locul cu traseistii lui. Vrem sa fie refacut votul fara infractorii si traseistii USL-isti.
                • +29 (31 voturi)    
                  Infractorul a avizat Ministrul Justitiei!! lol (Vineri, 1 iunie 2012, 15:37)

                  vamaiot [anonim] i-a raspuns lui CalinM

                  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12193683-video-catalin-voicu-despre-noul-ministru-justitiei-ministru-bun-pentru-este-extrem-serios-nu-poti-construi-minstru-bun-decat-fundament.htm


                  Si-au ales si seful de puscarie, si colegii de celula, si patul...televizorul... !?!


                  Clar, Romania = Stat MAFIOT !
          • +56 (58 voturi)    
            Nasol de tine... (Vineri, 1 iunie 2012, 11:22)

            nick [anonim] i-a raspuns lui Maria

            Grea sarcina aveti sa incercati pe toate caile sa albiti niste specimene de toata jena.
            Ce conteaza un caltabos, un termopan, o matusa, un container venit din China cu produse diverse ? Pai asta numim noi coruptie ? Asta vrei sa spui, nu ?
          • +43 (45 voturi)    
            mai usor cu injuriile pe scari (Vineri, 1 iunie 2012, 11:45)

            moni [anonim] i-a raspuns lui Maria

            In primul rand nu inteleg de ce mi-ai pus numele intre ghilimele - chiar asa ma cheama :)
            Sau poate tu esti "Maria"? Chiar nu ma gandisem la asta...
            In al doilea rand nu am nici un fel de coloratura politica, nu fac parte din nici un partid si nici nu tin cu PDL-ul. As vota insa PDL ca fiind raul mai mic in opinia mea.
            In al treilea rand 'cinstea' PSD-ului si lipsa de perspective a fost principalul motiv pentru care am plecat din tara. Asa ca stiu foarte bine ce vorbesc.
            Trebuie sa inteleaga toata lumea ca e extrem de important ca cei care au furat sa plateasca. Acum e Voicu de la PSD, maine e unul de la PDL, foarte bine. Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege.
          • +29 (31 voturi)    
            Pe pariu (Vineri, 1 iunie 2012, 12:49)

            jo3nys [utilizator] i-a raspuns lui Maria

            pe pariu ca "Maria" e tot "Aron"?
          • +17 (21 voturi)    
            Care este pretul (Vineri, 1 iunie 2012, 14:38)

            LoveRomania [utilizator] i-a raspuns lui Maria

            Care mai este pretul unei constiinte la casa de licitatii Felix?
          • +12 (22 voturi)    
            Pe cine prostesti Maria? (Vineri, 1 iunie 2012, 14:47)

            mircea [anonim] i-a raspuns lui Maria

            Chiar crezi ca cineva ia de bune gogomaniile tale si diversiunea cu fugitul aluia din tara.Stii cum se spune:minciuna are picioare scurte.Curand ,sa vedem ce explicatii mai aveti.Daca veti avea curaj sa mai comentati.Daca nu stii,la guvernare este USL si condamnarile se dau in perioada guvernarii USL.Tocmai pentru ca mincinosi ca tine sa nu mai aiva argumente.
          • +15 (17 voturi)    
            dupa cum bine ai observat (Vineri, 1 iunie 2012, 16:54)

            adyQ [anonim] i-a raspuns lui Maria

            nu a luat nimeni apararea pe forumuri vreunui pdlist cand a fost acuzat, din contra ne bucuram ca sunt arestati si aia daca fac marsavii, pana una-alta noi vrem sa ii vedem dupa gratii pe astia bazati voicu, nastase, felix, sov, patricel si multi altii indiferent de zona politica
            PS: de curiozitate: da de unde stii tu asa sigur ca domnu voicu e nevinovat?? zine si noua ca vrem sa stim si noi
            PS la PS: pana una-alta este un infractor dovedit si el si nastase-oushor, au fost condamnati de instante, deci faza cu prezumtia de nevinovatie nu prea tine.
        • +15 (17 voturi)    
          Mafia sta la masa cu guvernul Ponta! (Vineri, 1 iunie 2012, 16:53)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui moni

          Acesta e omul lui Ponta! Catalin Voicu este persoana care l-a "sfatuit" pe Ponta sa-l numeasca pe Grajdan sef la ISC ca sa-l poata salva pe Adrian Nastase!
          Acest individ este emblematic pentru USL, aratand ca aceasta alianta vrea cu tot dinadinsul sa mafionalizeze toata Romania, incepand cu justitia!
      • +42 (44 voturi)    
        hahaha (Vineri, 1 iunie 2012, 10:04)

        Dinu [anonim] i-a raspuns lui Aron

        Chiar asa multumi hotnews pentru necenzurarea acestui mesaj simpatic. Saracul psd-ist. Dupa ce a amanat procesul 5 ani, nici nu al lasati sa faca expertiza. Hahahahahahaha.
      • +42 (44 voturi)    
        Repeti acelasi mesaj, (Vineri, 1 iunie 2012, 10:18)

        A9 [utilizator] i-a raspuns lui Aron

        la fiecare postare despre Catalin Voicu.
        Omule, pe vremea lui ceausescu, acest voicu, era impuscat!!!
        Tu crezi ca era bagat in toata nebunia asta un judecator, de talia lui Costiniu, daca nu era adevarat?

        Atata timp cat judecatorul a considerat ca nu e nevoie de inca o expertiza, inseamna ca s-a lamurit!!
        • +12 (16 voturi)    
          Pe vremea lui Ceauşescu... (Vineri, 1 iunie 2012, 15:00)

          aqualung [utilizator] i-a raspuns lui A9

          nu era împuşcat, ci era numit prim secretar. De aia şi inerţia de a promova asemenea personaje.
      • +52 (54 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Vineri, 1 iunie 2012, 10:31)

        [anonim] i-a raspuns lui Aron

        • -8 (8 voturi)    
          nu toti sun pdlisti aici, da (Vineri, 1 iunie 2012, 15:46)

          cosminrs [utilizator] i-a raspuns lui

          dar tu esti. ai spus'o tu.
          oricum irelevant. bine ca l'au bagat la puscarie si nu a scapat ca ailalti doi. dar na.. pot sa spun ca prietenii se ajuta intre ei.
        • +9 (13 voturi)    
          nu trebuie sa fii expert in drept (Vineri, 1 iunie 2012, 16:01)

          bancher [anonim] i-a raspuns lui

          Ca sa iti dai seama ca Voicu este vinovat, si trebuie sa mearga la puscarie. Cu sau fara a doua expertiza, merita sa faca puscarie, si nu 5 ani, ci vreo 15.
          Eu il condamnam la 15 ani pe acest infractor doar dupa CNP, fara sa mai fac nici o expertiza.
          Persnal nu ma intereseaza daca a fost sau nu imixtiune a cuiva in trebuirile justitiei. Important este finalul: Voicu merge la puscarie.
      • +30 (32 voturi)    
        esti patetic (Vineri, 1 iunie 2012, 11:42)

        nahir [utilizator] i-a raspuns lui Aron

        sa invoci "taria HN".
        cat despre nedumerirea ta, tin sa-ti spun ca aici nu se face justitie ci doar comentarii.
        fiecare este liber sa-si dea cu parerea (in mod civilizat, evident).
        asa ca las-o mai moale cu presiunea pusa de unii sau altii din cei ce posteaza.
        singurele presiuni care pot influenta judecatorii sunt cele politice si/sau cele de ordin financiar.
        astea nu pot veni din partea mea sau a ta.
      • +8 (10 voturi)    
        Nu iti trebuie tarie (Vineri, 1 iunie 2012, 14:29)

        tyty [anonim] i-a raspuns lui Aron

        sa nu cenzurezi ineptii, doar ingaduinta. Asta nu inseamna ca orice tampenie enuntata trebuie sa fie afisata doar pentru a dovedi cat de tolerant e cineva. A confunda vicii (eventuale) de procedura cu fondul problemei inseamna a abate voit atentia de la adevarul subiect : coruptia endemica patronata, incurajata si aparata de Adrian Nastase si acolitii sai. Sper dublarea pedepselor si eliminarea suspendarii la recurs. Sper sa aveti taria sa acceptati evidenta.
      • +11 (13 voturi)    
        Catalin Voicu (Vineri, 1 iunie 2012, 14:36)

        LoveRomania [utilizator] i-a raspuns lui Aron

        Pentru ca domnul Catalin Voicu a recunoscut initial ca e vocea lui, si ca el a discutat, dar a spus ca este scos din context.
        Si din curiozitate sa facut si expertiza.
      • +7 (11 voturi)    
        Esti drogat.Ai halucinatii. (Vineri, 1 iunie 2012, 14:42)

        mircea [anonim] i-a raspuns lui Aron

        Sper ca ai auzit sentinta si ti-au iesit gargaunii din cap.
      • +7 (9 voturi)    
        Gura, vierme comunist!! (Vineri, 1 iunie 2012, 17:16)

        Dan [anonim] i-a raspuns lui Aron

        //

        normal ca vrei sa se expertizeze absolut totul, ca sa dureze eventual 15 ani, apoi sa vrei sa vrei sa fie expertizate aparatele cu care au fost expertizate vocile s.a.m.d. in felul asta sa scape penalul vostru!!!

        imberbule, chiar nu intelegi ca lucrurile asa trebuie sa functioneze???? aparatele sunt testate la inceput, aprobate pentru filaj si inregistrari inainte sa inceapa operatiunea, si apoi tot ceea ce trebuie facut este sa se demonstreze ca inregistrarile au fost facute de aparatele respective. e de ajuns!

        la revedere! la puscarieeeeeeeee!!!
      • +3 (3 voturi)    
        DE CE .... (Vineri, 1 iunie 2012, 20:46)

        oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui Aron

        ATATA ABNEGATIE IN APARAREA ACESTOR INFRACTORI...............ESTI CUMVA......CU MUSCA PE CACIULA?????

        stai linistit ca nu pdl comanda ceva.....opinia publica ...........care s-a saturat de hoti...excroci si alte progenituri...nascute in ultimii 22 de ani.
      • 0 (0 voturi)    
        Nu va mai agitati! (Sâmbătă, 2 iunie 2012, 21:43)

        Pop nicolae [anonim] i-a raspuns lui Aron

        Cei care sunt impartiali si isi dau cu parerea..sau cei care sunt contra PDL ..pe acest site vor primii minusuri..oricat de mult ati aduce dovezi probe..sau argumente solide.
        De azi incepand renunt a va mai citi comentariile, pentru ca si atunci cand e vorba de o stire din sport, voi tot politic ganditi...si nu oarecum..ci pro basescu, pro PDL.
        P.s. Rog hotnews in a imi publica mesajul ca au baietii "activi" grija sa fie cenzurat din cauza minusurilor.
        P.s2 Sunt navigator...la fel ca tatal vostru !
      • 0 (0 voturi)    
        Te-ai incuiat singur (Luni, 4 iunie 2012, 10:40)

        John M. [utilizator] i-a raspuns lui Aron

        in cabina prostiei si ai aruncat si cheia pe fereastra ca sa nu mai poti iesi niciodata !
        Eu rog hotnews sa aiba taria sa-mi cenzureze acest mare adevar!
    • +34 (42 voturi)    
      Curat bineinteles (Vineri, 1 iunie 2012, 8:46)

      CalinM [utilizator] i-a raspuns lui MirceaA

      Ponta sau Adrian Nastase au dat iarasi un telefon. Dormiti linistiti si mai ales nu mergeti la vot! USL voteaza pentru tine!!
    • +8 (20 voturi)    
      Catalin Voicu​ nu se califica (Vineri, 1 iunie 2012, 9:55)

      Cetatean [anonim] i-a raspuns lui MirceaA

      Legile sunt facute din cauza celor rai dar se aplica celor buni.

      Justitia este principala vinovata pentru intarzierea economica a Romaniei si pentru prabusirea standardelor morale a societatii. A acceptat sa fie controlata politic si astfel a "luptat" pentru perpetuarea coruptiei.
      A fost o "greseala" (intentionata) introducerea inamovibilitatii judecatorilor. Prima data trebuia reformat sistemul si doar dupa aceea trebuia introdus acest principiu.
      Solutia este una singura: alegerea de catre cetateni a magistratilor cu functii de conducere, la fel ca in SUA.
      • -4 (16 voturi)    
        Becali Judecator (Vineri, 1 iunie 2012, 10:45)

        David [anonim] i-a raspuns lui Cetatean

        Bravo cetatene....! Daca ar fi sa alegem judecatorii... uhh ...am avea judecatori pe Becali, pe Florin Salam, si asa mai departe.. Asta vrei?
        • +2 (10 voturi)    
          Responsabilitate si progres (Vineri, 1 iunie 2012, 11:28)

          Cetatean [anonim] i-a raspuns lui David

          Asa de neinformat te consideri? Sau te gandeai la altii?
          Poate ca a venit vremea sa fim responsabili!
      • +22 (24 voturi)    
        poate (Vineri, 1 iunie 2012, 11:24)

        alip [utilizator] i-a raspuns lui Cetatean

        Sistemul cu jurati ca in America, pentru mai multa transparenta, dar ma indoiesc un pic de calitatea cetatenilor.
        • +3 (3 voturi)    
          .... (Vineri, 1 iunie 2012, 19:52)

          NuDa [anonim] i-a raspuns lui alip

          "dar ma indoiesc un pic de calitatea cetatenilor."

          Cum zicea un batranel. E corupt.. Dar e coruptul nostru.
    • +14 (16 voturi)    
      ********* (Vineri, 1 iunie 2012, 14:54)

      Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui MirceaA

      Ma mir ca nu le-au dat "pe viata, cu suspendare" ca tot aia e
      Pot sa fie in continuare senatori sau deputati, sefi de sindicate sau judecatori..
      In afara de asta, averile lor raman intacte.
      N-am auzit ca ar fi pusi sa isi argumenteze averile.
      Asa ca, trai pe vatrai.
      Ce-l doare capul pe Costiniu ca e condamnat cu suspendare?
      Omul oricum a demisionat si isi incaseaza in continuare pensia de mii de euro, de la stat.
      Deci..ce sentinte sunt astea?
      Praf in ochii romanilor.
      Nimic altceva.
      pt o gaina furata sau un sac de ciment, toti amaratii primesc cate 2 ani cu executare.
      Astia insa, n-au voie sa calce prin puscarii ca-si murdaresc pantofiorii italienesti sau le cade greu la stomac mancarea de la cantina puscariei!

      penibili si abjecti, judecatorii Romaniei.
      Nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla la recurs.
      Ori pedepsele vor fi reduse pt toti, cu suspendare, ori vor fi achitati!

      Bleah.....
    • +1 (1 vot)    
      asa arata un senator roman ? (Sâmbătă, 2 iunie 2012, 11:10)

      george [anonim] i-a raspuns lui MirceaA

      are cumva si lanturi si ceva "ghiuluri", toate grele .
      Vad ca le-a uitat lasat acasa in poza asta.
  • +32 (36 voturi)    
    Se va amana (Vineri, 1 iunie 2012, 7:58)

    tavyy [anonim]

    Nu se va da azi niciun verdict. Avocatul lui va raci in aceasta dimineata si nu se va prezenta. Asa ca se amana... Pana cand? Pana se mai poate amana inca odata
    • +8 (10 voturi)    
      La termenul trecut, au stabilit ca zi se pronunta (Vineri, 1 iunie 2012, 10:18)

      A9 [utilizator] i-a raspuns lui tavyy

      Inalta Curte va pronunta astazi sentinta in dosarul de coruptie al senatorului Catalin Voicu​
    • +7 (9 voturi)    
      minima cultura juridica nexam (Vineri, 1 iunie 2012, 12:33)

      Anonimus [anonim] i-a raspuns lui tavyy

      Avocatul poate sa raceasca linistit. Dezbaterile din proces s-au terminat, treaba lui la fel. Judecatorii au ramas in pronuntare. Au zis ca azi. Pot amana pronuntarea din nou. Ca sa se mai gandeasca. Dar asta nu are legatura cu avocatul racit.
      • +1 (1 vot)    
        eeeeeee.......nexam (Vineri, 1 iunie 2012, 21:00)

        oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui Anonimus

        a fost doar o mica ironie, la modul cum se desf, la noi procesele....
  • +14 (26 voturi)    
    mda (Vineri, 1 iunie 2012, 8:04)

    eu [anonim]

    gresiti.. astazi se va da sentinta:

    NEVINOVAT

    apoi voicu va fi pus ministru de interne, ca sa-i treaca supararea acumulata de incarcerare si judecata...
  • +15 (23 voturi)    
    test (Vineri, 1 iunie 2012, 8:17)

    Mr John [anonim]

    pt justitie..astazi se va confirma daca justitia functioneaza..ca de altfel si in cazul lui Nastase..
    • -14 (18 voturi)    
      asteptam comentariul asta ! (Vineri, 1 iunie 2012, 9:44)

      Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Mr John

      Este deja o pocedura standard:
      Inainte de orice proces, apar comentatorii care, toti in cor, spun:
      "daca se da verdictul dorit de noi, justitia este buna, este dovada ca este libera, daca nu..inseamna ca justitia este corupta, vanduta, murdara..etc."
      Asemenea comentariu, inainte de pronuntarea judecatorilor, cum vi se pare?
      Nu este presiune pe judecatori?
      De multe ori, prinsi de flama, unii trec si la amenintari....
      Am citit, nu o data, chemari la luat pustile daca "astia" nu fac "ce trebuie"...
      Da, stiu, vechea si uzata placa:
      Daca iese cum vreti voi, iata dovada ca Basescu a reformat si justitia, a eliberat-o, nu mai exista cale de intoarcere.
      Daca nu....sunt de vina politicienii USL care i-au terorizat, amenintat, fortat pe judecatori...Huo!
      Eu zic sa nici nu mai postati atata...numerotati variantele de coment si tastati, ori de cate ori este nevoie doar numarul, noi, restul vom intelege..
      • +20 (22 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Vineri, 1 iunie 2012, 10:48)

        [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

      • +6 (10 voturi)    
        in cea mai mare parte corect (Vineri, 1 iunie 2012, 10:58)

        nicubila [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        nu avem nici unul dintre noi nici o autoritate sa decidem daca unul sau altul e vinovat. putem avea unele pareri, analiza circumstante, dar nu spune ca justitia e buna daca il baga sau nu pe unu la puscarie.

        unele precizari: toti insa asteptam, si nu cred ca poate cineva infirma, o decizie. oricare ar fi ea. judecatorii au in mare masura abilitatea sa refuze anumite incercari de amanare si tergiversare. si asta iara vrem sa vedem toti ca se intampla
      • +15 (17 voturi)    
        amice (Vineri, 1 iunie 2012, 11:02)

        Mr John [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        doar daca asculti stenogramele lui Voicu realizezi ca individul asta in stare de libertate este un pericol..si da presiune publica trebuie sa existe asupra judecatorilor sa aplice legea -se numeste societate activa
      • +3 (7 voturi)    
        Huo sa-i spui lui doamna mata, latraule! (Vineri, 1 iunie 2012, 14:44)

        inganduratul [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        Vezi ca judecatorii ti-au condamnat idolii.
        Eu zic sa dispari draga Vrajitor din Ga/oz.La mintea ta califici pt. cele 3 C-uri: China, Coreea de Nord si Cuba.
        Ia-ti si idolii cu tine!
      • +5 (7 voturi)    
        Asa cum tu... (Vineri, 1 iunie 2012, 15:24)

        Alius [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        ..il vezi vinovat pe Basescu de toate relele de pe lume si prezici ca o sa fie arestat si etc etc, asa si altii ii vad pe alde Voicu, Nastase etc vinovati.

        E simplu. Sau crezi ca numai tu poti sa dai sentinte si sa fii obiectiv? Numai tu detii adevarul? Dictatorule!
  • +6 (12 voturi)    
    3bla... (Vineri, 1 iunie 2012, 8:33)

    dami365 [utilizator]

    bla,bla,bla...Aceeasi Marie cu alta palarie,cum se zice la noi in Ardeal(adica la astia mai prosti care nu-l inteleg pe ponta,alaturi de moldoveni).Masina de amanari pana la prescriere va functiona cu succes si de data asta.Tare as vrea sa ma insel...
  • +17 (21 voturi)    
    De asta sunt agitati uslasii. (Vineri, 1 iunie 2012, 8:38)

    mircea [anonim]

    Trebuie condamnati Voicu,Nastase,Voiculescu,Diaconu si asta nu-i cade bine lui Ponta.Ii strica panoplia de sfinti.
    • +15 (17 voturi)    
      Da, ai dreptate, sunt foarte agitati. (Vineri, 1 iunie 2012, 10:19)

      A9 [utilizator] i-a raspuns lui mircea

      Astia cred ca mai merge ca pe vremea lui Nastase, cand maturau pe jos cu procurorii si judecatorii.
  • +7 (13 voturi)    
    Impresia artistica (Vineri, 1 iunie 2012, 8:51)

    amanare [anonim]

    Se va mai amana inca o data pentru impresia artistica verdictul judecatorilor si apoi la urmatorul il va achita. Este pentru fraieri sa credem ca delibereaza, asa au procedat la toate cazurile anterioare mari de coruptie. Este un scenariu bine regizat, amana de 2-3 ori si apoi achita toti inculpatii.
  • +2 (8 voturi)    
    inscriere.. (Vineri, 1 iunie 2012, 9:10)

    bursa de pariuri [anonim]

    pariu ca nu pateste nimeni nimic in acest dosar;in cel mai rau caz va fi un pic certata dactilografa pt ca a consemnat gresit un cuvintel.
  • +3 (17 voturi)    
    Propunere pt. Hotnews: (Vineri, 1 iunie 2012, 9:30)

    anar1975 [utilizator]

    Domnilor, v-as propune sa ne informati despre lucruri de genul acesta numai cand ele vor deveni cu adevarat stiri, adica atunci cand Inalta Curte... II VA CONDAMNA pe Voicu, Nastase sau altii ca ei.
    Pentru ca genul de stiri cum ca procesele sunt amanate la nesfarsit ani si ani sunt doar "cancanuri".
    • +1 (11 voturi)    
      Comment sters de user (Vineri, 1 iunie 2012, 9:57)

      polonyca [anonim] i-a raspuns lui anar1975

    • +14 (16 voturi)    
      Dormiti cetateni in pace, Justitia "se face"! (Vineri, 1 iunie 2012, 10:37)

      Cetatean [anonim] i-a raspuns lui anar1975

      Cred ca glumesti! Tocmai aceasta atitudine si-ar dori-o si marii corupti ai tarii. In felul acesta opinia publica ar intra in amortire si lor le-ar fi mult mai usor sa isi aranjeze solutii favorabile.
    • +4 (6 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Vineri, 1 iunie 2012, 14:47)

      [anonim] i-a raspuns lui anar1975

  • +5 (7 voturi)    
    OK. (Vineri, 1 iunie 2012, 10:28)

    Nea Costica [anonim]

    Ce ziceti de o propunere pentru creearea a unor complete de judecata de 7 , 9 , 11 ......., 21 judecatori ? Va dati seama ce satifacuta ar fi aia legata la ochi si cu talgerele in mana . Cu stima,NC.
  • +9 (13 voturi)    
    brutarie (Vineri, 1 iunie 2012, 11:27)

    indignatul [anonim]

    Voicu la brutarie, adica acolo unde se coc legile (parlament). Va fi condamnat la o pedeapsa de 9 ani cu executare la locul de munca. Pentru mine aceasta institutie, numita parlament, se scrie cu litera mica. Nu ma reprezinta sub nicio forma.
  • +12 (14 voturi)    
    Judecatorii sunt (Vineri, 1 iunie 2012, 12:36)

    Gabi M [utilizator]

    inamovibili(daca nu sunt prinsi luand spaga!) deci pot judeca fara frica pe corupti.Iar Voicu asta in 2009 voia sa fie ministru de interne.
  • +10 (12 voturi)    
    Mda... (Vineri, 1 iunie 2012, 14:30)

    B.Dan [utilizator]

    Mor cand aud ca sentinta nu este definitiva. De ce nu este definitiva? Nu cumva ar fi fost mai bine ca un caz sa se judece o singura data iar toate sentintele sa fie definitive? Daca inculpatul nu este de acord cu sentinta sa poata cere recurs... dar numai pe baza unor noi probe sau noi dovezi. La noi e fix pe dos, se judeca acelasi caz de 3 ori, cu aceleasi probe si aceleai dovezi. Cum poate un judecator sa dea o sentinta si altul pe aceleasi probe o alta sentinta? Ceva nu e logic... Din start, se pune la indoiala calitatea sentintelor!
  • -3 (5 voturi)    
    rusine (Vineri, 1 iunie 2012, 14:37)

    dan [anonim]

    justitiei pentru acest simulacru de proces
  • +9 (11 voturi)    
    ura (Vineri, 1 iunie 2012, 14:38)

    kostel [utilizator]

    vine randul lui nastase. URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
  • +6 (8 voturi)    
    Puscarie, trei capace (Vineri, 1 iunie 2012, 14:40)

    Rezon [utilizator]

    Puscarie, trei capace,

    Unde lotul Voicu zace
  • +11 (13 voturi)    
    Justitia incepe sa functioneze! (Vineri, 1 iunie 2012, 14:42)

    anad [anonim]

    Justitia functioneaza! Cel putin asa se vede din aceasta condamnare, chiar daca este cam blanda pentru judecatorul Costiniu!
    Intrebari de baraj: 1. Va mai pastra dl. judecator condamnat cu suspendare pensia de 16000RON/luna?
    2. Sotia dansului, dna Costiniu, va ramane judecator la Inalta Curte ?

    Sa speram ca lucrurile vor continua pe drumul drept, iar judecatorii si procurorii nu vor fi intimidati de USL-istii aflati la guvernare!

    Ieri seara , intr-un interviu, prim ministrul Ponta se intreba candid ce au procurorii cu dl. Diaconu, ca este asa un om boem, si nu stie saracu' ce sa faca atunci cand il cheama procurorii la Parchet.

    Si sa nu uitam dl. Ponta a fost procuror in epoca Nastase!
    • +5 (7 voturi)    
      Corect (Vineri, 1 iunie 2012, 15:35)

      Mihai [anonim] i-a raspuns lui anad

      Ar trebui sa ramana fara pensia de serviciu. Un judecator condamnat ar trebui sa ia pensia le fel ca un oricare altul, doar e un puscarias pana la urma.
  • +11 (13 voturi)    
    O clasa aparte (Vineri, 1 iunie 2012, 14:45)

    oilman [utilizator]

    Ma intreb cum e posibil sa primesti 3 sau 4 ani 'cu suspendare'. Ce-ar fi sa avem si inchisoare pe viata, sau chiar sentinte capitale cu executare. Cine s-ar califica ? Adica daca un Iliescu aduce din nou pe strada citeva mii de mineri, il judecam (poate , cine stie ..) si ii dam 70 ani cu suspendare ? Ca este prostia asta ? Avem o clasa speciala, care nu se potriveste cu pirnaia ? Daca e asa, sa nu violeze legea. Ce ar fi trebuit sa mai faca costiniu ca sa primeasca aceasi sentinta dar cu 'executare'. Un nenorocit care fura un portofel ia cei 3 ani cu executare - portofelul pe care l-a 'furat' costiniu era mult mai 'voluminos'. Rusine.
  • +7 (9 voturi)    
    INCREDIBIL!!!!!!!!!!!! (Vineri, 1 iunie 2012, 14:49)

    skyradio [utilizator]

    alo Ponta!!!!!!!!!!!!!! nu ai spus tu ca in afara de tine toti "juristii" sunt prosti?
    mi-e frica ca maimutoiul asta sa fie sacrificat pentru BombO! sa nu se spuna ca justitia lui Ponta nu vede.
    oricum se va da bolnav, lovit, nu prea il vad in puscarie!
    Insa de admirat totusi..... ca se poate ceva!
  • +7 (9 voturi)    
    Si judecatorul trebuia (Vineri, 1 iunie 2012, 14:53)

    Mihai [anonim]

    sa primesca inchisoare cu executare, daca nu ar fi fost cei ca el toti borfasii astia nu ar fi prosperat atat de mult. Oricum este o veste buna, sa inceapa parlamentarii care s-au perindat de 20 de ani incoace sa isi refaca grupurile in puscarie, prea multa aroganta si hotie in timp ce altii deabia traiesc ca sa isi plateasca impozitele la stat pentru ca Costiniu, Voicu ,Casuneanu sa se imbogateasca facand contracte cu statul.
  • +4 (6 voturi)    
    chiar vad bine? (Vineri, 1 iunie 2012, 14:55)

    iulian-bz [utilizator]

    sigur nu este o stire falsa,e clar,caracatita incepe sa dispara,bravo doamnelor judecator,au dat dovada de mult curaj,incepe sa-mi mai revina buna dispozitie,,sa-l vedem pe HABARNAM,ce declaratie mai face,iar o sa ne abureasca cu jaful facut de fosta guvernare,de dictatorul Traian Basescu,doar ei sunt cei care au facut ordine in justitie si un pic de curatenie prin mafia sobolanilor rosii,acum intelegeti de ce vrea tovarasul Ponta alegeri in octombrie,simte uraganele care se tot apropie din justitie,le tremura ochelarii pe nas,sunt trasi la fata,priviti la mimica fetelor lor,nu prea mai sunt zambitori,plini de ei,respect pentru curajul dovedit de cei care au contribuit la condamnarea mafiotului sef,daca putem sa-i spunem asa,HWO IS THE NEXT!!!
  • +11 (13 voturi)    
    Penibil (Vineri, 1 iunie 2012, 14:56)

    Sorin [anonim]

    Interesant cum scapa astia mereu din belea prin "pedeapsa cu suspendare".Ti se face sila,cum sa nu bagi la puscarie ditamai judecatorul corupt?Nu mai vobim de Casuneanu.Mai e mult pana cand justitia isi va face treaba calumea...La fel a scapat si Placinta junior cu suspendare petru tentativa de omor.Sunt curios daca un om fara legaturi in politica scapa fara 7 ani de puscarie din asa ceva.
  • +6 (8 voturi)    
    Noul cod penal (Vineri, 1 iunie 2012, 15:00)

    justice [anonim]

    Articol unic: intermediarul primeste pedeapsa cu executare, pentru ca nu se mai poate intretine singur, nemaiavand asupra lui banii din spaga, iar destinatarul spagii primeste doar suspendare, ca sa se bucure de spaga primita si sa aiba timp s-o cheltuie.

    Instructiuni de aplicare: daca se poate, intermediarul va fi judecat de nevasta-sa, ea sigur ii va administra pedeapsa maxima si cea mai severa.
  • +7 (9 voturi)    
    Inca un pic (Vineri, 1 iunie 2012, 15:05)

    Gaga [anonim]

    Salut sentinta ! Sa nu uitam totusi ca lupta continua. Prietenul lui Voicu, avocatul sofer care l-a asteptat la eliberarea din arest, a fost numit secretar de stat la interne.
  • +7 (9 voturi)    
    CORB LA CORB ..................... (Vineri, 1 iunie 2012, 15:25)

    ION [anonim]

    Cum este posibil ca un judecator de la inalta curte sa fie condamnat cu suspendare pentru faptele incriminate .El trebuia sa primeasca cea mai mare pedeapsa cu executare.
    Asemenea judecatori au distrus acesta tara .
    Au stiut sa-si voteze numai avantaje si legi speciale. Ei traiesc intr-o lume paralela UNDE BANUL ESTE CEL CARE CONTEAZA.
    Rusine judecatorilor corupti. Mie greata de acesta justitie corupta.
    Insa refuz sa cred ca toti sunt corupti , in mod sigur sunt si in randul lor persoane corecte , integre care nu raspund la comenzi politice si care merita tot respectul nostru.
    Speranta noastra este in ei .Ei vor schimba Romania in bine , AFTFEL VA FI VAI DE CAPUL NOSTRU.
  • 0 (6 voturi)    
    justitie (Vineri, 1 iunie 2012, 15:26)

    justitia [anonim]

    la noi justitia se face la televizor, in internet si prin ziare. foarte frumos. daca ne convine sentinta aplaudam si-i apreciem pe judecatori, daca nu ne convine injuram ca justitia este corupta, de-ai sintem unde sintem. nu vom inainta 100 de ani de-acum incolo.
    • -1 (1 vot)    
      povesti (Vineri, 1 iunie 2012, 17:13)

      livius [anonim] i-a raspuns lui justitia

      justitia se face unde vrea poporul. si cum vrea el. e compus si din aia care aplauda si din cei care injura. si din ziaristi.
      ideea este, ca nu trebuie sa acuzi presa pt o continua informare, indiferent daca uneori este sau doar ti se pare partinitoare. tu alegi ce crezi si ce nu, dar pt a-ti forma o opinie corecta, ai nevoie de informare.iar cu inaintarea e discutabil. daca directia e buna si nu o schimbam, viteza conteaza mai putin....
  • +6 (8 voturi)    
    recurs (Vineri, 1 iunie 2012, 15:38)

    irinel [anonim]

    In sfarsit....era prea de tot sa scape asta si sa revina prn sedintele Parlamentului. Oricum...vine recursul..sa vedem cat tine si ala!!

    1-0 pt completul de judecata...respect!

    Sa fie oare primul din multimea de soareci ...doamne ajuta.
  • +5 (7 voturi)    
    la puscarie.. (Vineri, 1 iunie 2012, 15:45)

    mihai [anonim]

    la puscarie .., voicu la puscarie, urmeaza bombonel...
  • +3 (5 voturi)    
    Voicu trebuie sa restituie niste bani. (Vineri, 1 iunie 2012, 16:27)

    mircea [anonim]

    Senatul Romaniei nu a sistat plata indemnizatiei de parlamentar cat timp Voicu a fost inchis,motivand ca nu exista o hotarare judecatoreasca.Acum este hotarare de condamnare cu executare si perioada cat a fost inchis se ia in considerare la executarea pedepsei.Deci Voicu trebuie sa restituie cat mai urgent ,c-valoarea indemnizatiei primite.Daca Voicu nu face asta din proprie initiativa,trebuie vazut cine se ocupa pe la senat cu plata indemnizatiilor si sa i se aminteasca ca trebuie sa recupereze banii de la Voicu,daca nu vrea sa-i dea din buzunarul propriu.
  • +5 (7 voturi)    
    Raul cel mai mic. (Vineri, 1 iunie 2012, 17:02)

    Ioan [anonim]

    Eu inca ma mai uit la Antena 3, dar ma uit pentru divertisment, mi se par de ras toate eforturile lor. Ma gandeam inainte de a se schimba guvernul, ca dupa ce va veni USL la guvernare, vor incerca cum va sa ii laude ca sa ii urce in sondaje. Da de unde, ei tot toaca in continuare PDL-ul. Abia acum am inteles de ce. Romanul va vota raul cel mai mic, si atunci efortul lor este sa faca din PDL raul cel mai mare, ce conteaza ca USL sunt vai de mama lor, corputi, prosti, incompetenti, daca ii arati pe ailalti ca raul al mai mare, lumea ii vota USL ca fiind raul cel mai mic.
  • -1 (5 voturi)    
    uite ca.. (Vineri, 1 iunie 2012, 17:07)

    catalin_mattei [utilizator]

    uite ca il condamnara... tot sunt unii care daca condamna un pdl-ist e din cxauza ca Base este supercinstitu si daca achita un usl-ist din cauza ca este guvernul ponta ce il apara.. asa gandire capata culoare portocalie
  • +6 (6 voturi)    
    Bataie de joc!!! (Vineri, 1 iunie 2012, 17:51)

    A9 [utilizator]

    Costiniu e cel mai vinovat, era judecator!!!! El trebuia sa stea la inchisoare cel mai mult!!!

    Cum se poate ca un judecator sa faca asa ceva si sa nu faca inchisoare?
  • +5 (5 voturi)    
    O mana spala pe alta (Vineri, 1 iunie 2012, 18:39)

    Cetatean [anonim]

    Fapta domnului judecator Costiniu este mult mai grava decat a senatorului Voicu deoarece oamenii asteptau de la dansul sa imparta dreptatea, nu sa dezerteze in tabara infractorilor. Judecatorul, prin puterea care i-a fost atribuita de societate, decide soarta oamenilor. Judecatorul Costiniu a zdruncinat increderea cetatenilor in justitie, fapt care poate avea repercursiuni grave pentru functionarea statului de drept. In plus, judecatorii au primit salarii foarte mari in raport cu alte categorii profesionale (ex. medici) tocmai pentru a nu exista riscul sa fie corupti. Avantajele sociale si materiale ale judecatorilor trebuie sa fie in balanta cu o raspundere sporita in fata legii. Toate aceste considerente trebuiau sa duca la o pedeapsa mai mare in cazul judecatorului Costiniu decat in cazul senatorului Voicu.
  • +2 (2 voturi)    
    praf in ochi (Vineri, 1 iunie 2012, 19:22)

    viorel [anonim]

    fara confiscarea averilor banditilor,averi dobandite prin fraude evidente,totu-i fix pix
  • +4 (4 voturi)    
    Instanta a schimbat incadrarile juridice a tuturor (Vineri, 1 iunie 2012, 19:41)

    sorincj [utilizator]

    "Instanta a schimbat incadrarile juridice a tuturor inculpatilor."
    Judecatoarele Mirela Sorina Popescu, Luminita Zglimbea si Angela Dragne nu puteau sa ii declare nevinovati, isi riscau cariera de judecatori, asa ca le-au dat pedepse minimale.

    "Fostul judecator al ICCJ Florin Costiniu a fost condamnat la trei ani de inchisoare, cu suspendare, perioada de incercare de sase ani, pentru complicitate la trafic de influenta"
    Cum adica complicitate la trafic de influenta?
    Este o incadrare gresita, este trafic de influenta.
    Costiniu a savarsit fapta, fara el Voicu nu putea influenta judecatorii din procesele lui Casuneanu si Locic.
    "Banii ar fi ajuns la judecatorul Florin Costiniu, care l-ar fi ajutat pe Voicu sa intervina pe langa magistratii Sectiei Contencios administrativ si fiscal din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in sprijinul companiei lui Casuneanu"
    Cum adica "l-ar fi ajutat sa intervina"? Banii au ajuns la Costiniu. Ce a facut pentru banii astia? A facut prezentarile? I-a dat numere de telefon?Evident ca a intervenit Costiniu. A luat 200000 euro. Pentru asta primeste suspendare?
  • +2 (2 voturi)    
    Nu-i nimic; Vine recursu! (Vineri, 1 iunie 2012, 20:20)

    SpectaculărSpaidărmen [anonim]

    Așa s-a întămplat și cu Adi! I-au dat vreo 1000 de ani de închisoare cu executare și, după aia, a fost achitat și declarat erou național la recurs! În Româia se dau sentințe numai de ochii lumii, ca să vadă ”prostimea” că justiția este dreaptă și nu iartă pe nimeni, vezi Doamne! Da nu-i nimic, că totul se rezolvă la recurs, acolo unde dacă dai de un judecător mai ”drăguț”, merge și cu o legătură de leuștean!
  • +1 (1 vot)    
    Voicu (Sâmbătă, 2 iunie 2012, 8:50)

    ion [anonim]

    Voicu si puterea lui de convingere poate reuseste sa-i adune pe toti la un loc unde trebuia se fie demult inpreuna cu seful lor de partid Bombonel sa fie sef de camera si poate le aduce prietenul lor stiti voi cine si niste CALTABOSI si sa-si depene amintirile cand erau ei sefi
    DOAMNE AJUTA sa se adune cu totii si sa auzim numai de bine
  • 0 (0 voturi)    
    DUPA (Sâmbătă, 2 iunie 2012, 13:08)

    SAVONAROLA [anonim]

    perioada viciilor de procedura a descoperit onorabila judecatorime romana o noua golaneala:"cu suspendare"!
  • 0 (0 voturi)    
    Sentiintza nu are caracter educativ (Sâmbătă, 2 iunie 2012, 15:24)

    lupulsas [anonim]

    E bine, ca ramatorul mafiot a fost condamnat insfarshit, chiar daca mult prea bland. E rau, ca un judecator suprem scapa fara pedeapsa efectiva! Care ar fi morala: corb la corb nu-shi scoate ochii, shmecheria se merita. Justitzia trebuia sa mearga la limita superioara a pedepselor in acest caz exemplar ptr. forma de coruptzie Justitzie/Politica, emblematic ptr. Romania ultimilor 20 ani.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by