Italian trimis în judecată de DNA pentru înşelăciune în formă continuată, achitat de Tribunalul Braşov. Decizia nu este definitivă

de V.M.     HotNews.ro
Joi, 7 iunie 2018, 21:52 Dosare Anticoruptie


DNA
Foto: AGERPRES
Un cetăţean italian trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru înşelăciune în formă continuată, fiind acuzat că a indus în eroare reprezentanţii unei instituţii financiare nebancare cu ocazia încheierii unor contracte de leasing, în valoare de peste 2,4 milioane de euro, a fost achitat, joi, de Tribunalul Braşov, scrie News.ro. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Braşov.

Tribunalul Braşov a decis, joi, să îl achite pe Sando Signorelli, cetăţean italian, judecat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată.

Cheltuielile judiciare, inclusiv cele din faza de urmărire penală, de 15.000 de lei, rămân în sarcina statului.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Braşov în termen de zece zile de la comunicare.

Procurorii DNA au decis anul trecut trimiterea în judecată a lui Sandro Signorelli, cetăţean italian, aflat în stare de deţinere, pentru înşelăciune în formă continuată.

Acesta este acuzat că, în perioada iunie 2007 - noiembrie 2008, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, i-ar fi indus în eroare pe reprezentanţii unei instituţii financiare nebancare cu ocazia încheierii a 19 contracte de leasing ce aveau ca obiect autovehicule sau utilaje, în valoare de 2.421.348,94 euro.

Procurorii au precizat că bunurile achiziţionate în urma acestor demersuri au fost înstrăinate prin manopere frauduloase (modificarea seriilor de şasiu) înainte de achitarea lor integrală.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























376 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    ... (Joi, 7 iunie 2018, 22:01)

    tirolez [utilizator]

    liber la furat. Mai rau ca in haiducia anilor 90
  • 0 (0 voturi)    
    Iata, DNA are si victorii internationale (Vineri, 8 iunie 2018, 0:08)

    newlook [utilizator]

    "Italian trimis în judecată de DNA pentru înşelăciune în formă continuată, achitat de Tribunalul Braşov."
    =========================
    Iata, DNA are si victorii internationale.

    PS: In cazul in care aceasta postare devine a 10-a (din 10) interzisa la publicare in ultimele doua saptamani, rog pe administratorul "impartial, democrat si echidistant" al site-ului sa-mi explice unde (care) sunt cuvintele si expresiile nepotrivite.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by