​Victor Ponta şi Dan Şova, achitaţi în primă instanță în dosarul Turceni-Rovinari / Laurenţiu Ciurel şi Laurenţiu Graure, achitaţi şi ei / Doar Dumitru Cristea, fost director general al CE Turceni, a primit 4 ani de închisoare

de V.M.     HotNews.ro
Joi, 10 mai 2018, 15:49 Dosare Anticoruptie


Victor Ponta si Dan Sova
Foto: Agerpres
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis joi, în primă instanţă, achitarea lui Victor Ponta şi a lui Dan Şova în dosarul Turceni-Rovinari, anunță Mediafax. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de DNA.

În acelaşi dosar au fost achitaţi şi Laurenţiu Ciurel, director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA (CER) la data faptelor, şi Laurenţiu Graure, la data faptelor director economic al CET, aceştia fiind acuzaţi de abuz în serviciu.

Un alt inculpat, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni (CET), a fost condamnat la 4 ani de închisoare.

În cazul fostului premier Victor Ponta, judecătorii au decis achitarea pentru fals în înscrisuri, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani. Fostul ministru Dan Şova a fost achitat pentru complicitate la abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Decizia judecătorilor nu este definitivă.

La ultimul termen din proces procurorul DNA a cerut pedeapsă cu executare pentru fostul premier Victor Ponta şi fostul senator Dan Şova, ambii fiind acuzaţi de fapte de corupţie.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, prin cabinet individual de avocat, Victor Ponta a obţinut de la SCA "Şova şi Asociaţii" suma 181.439,98 de lei, pentru activităţi, care însă în realitate nu s-au efectuat.

Procurorii DNA spun că în 30 august 2007 între SCA "Şova şi Asociaţii", reprezentată de Dan-Coman Şova şi Cabinetul Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel", reprezentat de Victor Ponta, s-a încheiat o "convenţie de conlucrare profesională", având ca obiect "conlucrarea celor două părţi în dosarele de natură penală, de drept penal al afacerilor, precum şi în alte cauze în care se va ivi necesitatea". Convenţia a fost încheiată pe o perioadă nedeterminată, în aceasta fiind ca pentru lucrările profesionale efectuate în conlucrare onorariile să fie încasate de societatea de avocaţi, iar Victor Ponta să primească o sumă fixă de 2.000 de euro, pentru care va emite o factură lunară.

"Prin procesul-verbal din 29 octombrie 2007, inculpaţii au hotărât suplimentarea cu 1.000 euro a onorariului cuvenit inculpatului Ponta Victor-Viorel pentru luna octombrie 2007 (lună în care Şova Dan-Coman s-a înţeles cu inculpatul Cristea Dumitru să încheie un contract de asistenţă juridică prevăzut cu comision de succes). În data de 27 martie 2008, inculpaţii au încheiat un act adiţional la convenţia de conlucrare profesională, în sensul că s-a modificat onorariul cuvenit inculpatului Ponta Victor-Viorel la suma de 3.000 euro (cu o lună înainte, cele două complexe energetice încheiaseră cu SCA Şova şi Asociaţii alte contracte de asistenţă juridică prevăzute cu comision de succes)", arată procurorii DNA în comunicatul de presă transmis în 2015.

Instanţa supremă a amânat până acum de cinci ori pronunţarea sentinţei în acest dosar, amintește Agerpres.


UPDATE: Fostul premier Victor Ponta a reacționat joi, pe Facebook, la vestea achitării sale, în primă instanță, în dosarul Turceni-Rovinari


"Ma bucur ca in Romania se poate face dreptate / imi pare rau de faptul ca asemenea abuzuri si inscenari s-au petrecut si se petrec inca in tara noastra/ si ma bucur ca exista judecatori care rezista la toate presiunile si isi fac datoria de a aplica legea!", a scris Ponta.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























6132 vizualizari

  • -30 (56 voturi)    
    perceptie nu dovezi (Joi, 10 mai 2018, 15:58)

    vodatepes [utilizator]

    Acestea sunt megadosarele DNA ce se bazeza pe perceptie si nu dovezi.
    .Procurorii consideră că aceste contracte nu s-ar fi încheiat dacă la nivelul companiilor de stat nu ar fi existat percepţia că Şova beneficiază de susţinerea lui Ponta.
    Baieti puneti osu la munca. Astia pot fii altfel infundati nu cu perceptie si alte prostii. Au multe afaceri murdare lasati spiritismul si telepatia.
    • +27 (41 voturi)    
      ! (Joi, 10 mai 2018, 16:20)

      Doaroparere [utilizator] i-a raspuns lui vodatepes

      Bai desteptule - Un alt inculpat, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni (CET), a fost condamnat la 4 ani de închisoare.
      La ailalti nu au reusit sa demonstreze 100% pt ca au disparut dovezile. Dar fapta exista - dovada ca directorul si-a luat-o. Nu s-a reusit dovedirea ca banii luati de director au ajuns la Ponta si Sova.
      Moral, insa, noi ca societate trebuie sa fim atenti.
      • -4 (18 voturi)    
        bai pareristule (Joi, 10 mai 2018, 17:45)

        Incomod3 [utilizator] i-a raspuns lui Doaroparere

        cand ceri 12 ani cu executare si se da achitare, ala nu mai e dosar e varza si ala care l-a facut e dorel, nu procuror... fascinant sa urmaresti pana unde ajunge imbecilitatea unora care se entuziasmeaza pentru niste chestii care inainte de 89 erau condamnate la "Europa Libera"...
      • -4 (14 voturi)    
        bai dashteptule :-) (Joi, 10 mai 2018, 18:06)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Doaroparere

        vezi ca in dosar au fost mai multe capete de acuzare.
        directorul a fost condamnat pe alte acuzatii, alte vinovatii, pe decizii luate.
        modul cum o prezinta hn, tzi'a cam incurcat rotitzele.
        de fapt asta s'a si vrut.
      • -2 (16 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Joi, 10 mai 2018, 19:22)

        [anonim] i-a raspuns lui Doaroparere

        • +5 (5 voturi)    
          ! (Joi, 10 mai 2018, 21:46)

          Doaroparere [utilizator] i-a raspuns lui

          Deşi Curtea Supremă l-a achitat în dosarul „Turceni - Rovinari“ pentru infracţiunile de fals în înscrisuri sub semnătura privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani, fostul premier Victor Ponta rămâne bun de plată.

          Judecătorii au menţinut sechestrul asigurator asupra averii lui Ponta până la concurenţa sumei de 51.321,80 lei.

          Pentru a menţine sechestrul asupra bunurilor lui Ponta, judecătorii au invocat art. 397 din Codul de procedură civilă, potrivit căruia „În cazul în care instanţa lasă nesoluţionată acţiunea civilă, măsurile asigurătorii se menţin“.

          Mai exact, instanţa la achitat pe fostul premier nu pentru că fapta nu există, ci pentru că nu s-au întrunit elementele constitutive ale infracţiunilor de care a fost acuzat. „În acest dosar a fost condamnată o persoană, constatându-se că există un prejudiciu. Victor Ponta a fost achitat pentru că a lipsit latura subiectivă a faptei, dar banii încasaţi de el constituie prejudiciu. Sechestrul se putea ridica doar în cazul în care instanţa stabilea că fapta nu există sau că nu sunt probe că a săvârşit infracţiunea“, a explicat, pentru „Adevărul“, avocatul Cristi Ene.

          De altfel, şi reprezentantul Ministerului Public a cerut ca cei implicaţi în acest dosar -Victor Ponta, Dan Şova, Laurenţiu Graure, Laurenţiu Ciurel şi Dumitru Cristea - să plătească prejudiciul din acest dosar, iar instanţa pare că le dă dreptate
        • +3 (7 voturi)    
          Sunt vinovati 100% (Joi, 10 mai 2018, 23:02)

          tordz [utilizator] i-a raspuns lui

          Sova a distrus probele din calculator. Nevinovat in instanta nu inseamna nevinovat in general, inseamna doar ca nu exista suficiente probe. Daca intra politia peste unu si-l prinde cu 2 tone de cocaina in casa, dar este declarat nevinovat pentru ca politia nu avea mandat de perchezitie, inseamna ca ala e nevinovat ?

          Ori e eroare judiciara ori nu sunt suficiente probe, dar guzganii aia 2 sunt vinovati 100%.
          • +1 (1 vot)    
            porci (Vineri, 11 mai 2018, 7:31)

            Lake123 [utilizator] i-a raspuns lui tordz

            Ce să mai favem? Niște porci și gata. Dar ce, parcă-s numai ei?
          • -1 (1 vot)    
            urmand logica matale (Vineri, 11 mai 2018, 8:57)

            nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui tordz

            inseamna ca politzistii, in cazul cu drogurile, au fost niste tampiti, ceea ce, extrapoland, se poate spune de dna in cazul dr. tonta ?
            ast vrei sa ne comunici, aaaa ?!
    • +6 (10 voturi)    
      Tu dormi linistit (Joi, 10 mai 2018, 18:10)

      Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui vodatepes

      Cu memeaca goala.
    • +6 (16 voturi)    
      Arestarea judecatorilor corupti (Joi, 10 mai 2018, 18:32)

      Mihai III [utilizator] i-a raspuns lui vodatepes

      Probele prezentate de procurori sunt beton.
      Fiind vorba despre primul ministru in functie, dosarul a fost foarte atent verificat.
      Probele s-au dovedit convingatoare chiar si pentru judecatorul de la Camera preliminara.
      Este evident ca ICCJ a incaput pe mina mafiei psd si alde.
      Achitare se putea da doar in una din urmatoarele cazuri :
      - au nimerit la niste judecatori corupti, aflati in solda mafiei psd si alde
      - au nimerit la niste judecatori santajati de mafia psd si alde cu materiale din arhiva SIPA
      - infractorii de la CCR sau din parlament au dezincriminat anumite fapte
      DNA trebuie sa faca recurs.
      Se impune demisia guvernului mafiei, dizolvarea parlamentului borfasilor, arestarea judecatorilor corupti de la CCR, de la ICCJ, de la Curtile de Apel si de la Judecatorii.
  • -39 (55 voturi)    
    DNA (Joi, 10 mai 2018, 16:02)

    Mazeta [utilizator]

    Ș-o-va lua!
    • +6 (16 voturi)    
      Corect! (Joi, 10 mai 2018, 18:55)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      Traiasca hotia, hotii si cei care voteaza hotii, adica: idiotii, hotii, papagalii, mincinosii, gunoaiele, viermii/mazetele etc.. You got the gist.
  • -21 (51 voturi)    
    Hotnews.ro (Joi, 10 mai 2018, 16:04)

    Gigi Kent [utilizator]

    ///Trei sferturi din articol prezinta alegatiile DNA, pe care, ce sa vezi instanta le-a respins. Nimic despre ce au prezentat avocatii, cum s-au aparat inculpatii. Curat echilibrat si profesionist.

    Uneori ma intreb daca unii de prin presa nu sunt purtatorii de cuvant "acoperiti" ai DNA.
    • -4 (16 voturi)    
      apararea nu conteaza (Joi, 10 mai 2018, 18:07)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

      in justitia comunista si postcomunista....
      se pleaca de la prezumtzia....de vinovatie.
      de la prima chemare la dna, devii penal :-)
    • 0 (6 voturi)    
      N-ai cum să fii imparțial (Joi, 10 mai 2018, 19:06)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

      dacă nu suporți hoții și mincinoșii. Hai că in presă mai merge dar in justiție este bun motiv de demitere.
  • +20 (36 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 10 mai 2018, 16:13)

    [anonim]

    • -18 (24 voturi)    
      e blocat pe sinaia? (Joi, 10 mai 2018, 16:33)

      asistat [utilizator] i-a raspuns lui

      ca acu urc a-n tren!
      • +4 (12 voturi)    
        Stai acolo in Rusia (Joi, 10 mai 2018, 17:33)

        revolution2017 [utilizator] i-a raspuns lui asistat

        Nu prea merge traducerea din rusa in romana. Ce software folosesti ?
    • -4 (8 voturi)    
      Comment sters de user (Joi, 10 mai 2018, 21:41)

      CPM1 [anonim] i-a raspuns lui

  • +20 (30 voturi)    
    cei de neatins (Joi, 10 mai 2018, 16:18)

    revo [utilizator]

    Copiilor din Romanika, daca mai aveati vreo speranta, e cazul sa va treaca. Invatati sa faceti ceva util si FUGITI!
    • -12 (26 voturi)    
      da (Joi, 10 mai 2018, 16:52)

      Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui revo

      Tu primul!
    • +7 (11 voturi)    
      Exista si alte solutii (Joi, 10 mai 2018, 18:34)

      Mihai III [utilizator] i-a raspuns lui revo

      Nu aceasta este solutia, ci demonstratii masive pina la caderea guvernului si dizolvarea parlamentului, apoi prezenta masiva la vot si impiedicarea psd si alde sa fraudeze alegerile.
    • -1 (11 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 10 mai 2018, 19:26)

      [anonim] i-a raspuns lui revo

  • +20 (28 voturi)    
    Ce se intampla (Joi, 10 mai 2018, 16:20)

    doi si-un sfert [utilizator]

    in ultima perioada la Inalta Curte de Casatie si Justitie este cu siguranta de dosarele X ... nu de dosarele politicienilor.
  • +19 (29 voturi)    
    ICCJ ul lui Dragnea (Joi, 10 mai 2018, 16:22)

    barba-neagra [utilizator]

    De acum PSD poate rasufla usurat. ICCJ da sentinte favorabile pe banda rulanta. Se vede ca judecatorii s-au "schimbat" peste noapte in mielusei. Nu conteaza ce dovezi au procurorii, nu conbteaza ca au falsificat acte, ca si-au dat bani luati cu japca de la complexul energetic (bani publici). Sunt curati.
    • +6 (10 voturi)    
      Hmm (Joi, 10 mai 2018, 19:23)

      imi_pasa_de_romania [utilizator] i-a raspuns lui barba-neagra

      Parerea ema e ca de cand cu desecretizarea SIPA (a nu se uita ca Plesoianu avea loc important in comisie), pun pariu ca au bagat ceva informatii "utile" in buzunar ca sa calmeze judecatorii.
  • +14 (24 voturi)    
    clar (Joi, 10 mai 2018, 16:22)

    lula [utilizator]

    e zi de salariu! activi omuletii.

    sa nu va innecati in propriul venin antiDNA!
  • +26 (30 voturi)    
    In Romania nu se fura (Joi, 10 mai 2018, 16:30)

    Kaladin [utilizator]

    E o chestie de perceptie.
  • -3 (23 voturi)    
    A fost bine instrumentat dosaru de la dna, (Joi, 10 mai 2018, 16:32)

    asistat [utilizator]

    da ciuma rosie a stricat protocoale si nu mai stie justitia cine a pus labele pe ea...
  • +8 (12 voturi)    
    O radiografie a realitatilor din Romania de azi (Joi, 10 mai 2018, 17:00)

    Susufler0 [utilizator]

    interpretata superficial ar putea suna cam asa :

    Marea majoritate a sesizarilor de neconstitutionalitate ale opozitiei a fost respinsa de catre CCR iar conflictele constitutionale interinstitutionale dintre puterile statului se solutioneaza in favoarea puterilor acaparate de PSD-ALDE !

    Parlamentul isi vede aproape nestingherit de traba lui care consta in modificarea codurilor penal si de procedura penala "pe persoana fizica" !

    Instantele de judecata pronunta achitari in procesele in care sunt angrenati oameni politici ai PSD sau le dau acestora pedepse ridicol de mici !

    Prim ministrul Guvernului PSD-ALDE incepe sa "iasa" in lume:
    Israel, Vatican, tari arabe...

    CNCD ii discrimineaza pe cei ce ii sunt reclamati dupa apartenenta politica a acestora sau dupa simpatia ori antipatia acestora vis a vis de un partid sau altul aflat la putere sau in opozitie !

    Cvasitotalitatea mass-mediei s-a incolonat in spatele celor aflati la putere astazi !

    De ce spun ca interpretarea radiografiei realitatilor romanesti actuale dupa faptele enumerate mai sus este superficiala ?

    Istoria recenta a Romaniei inceputului de mileniu III ne arata ca intre anii 2000 si 2005 faptele aratau ca in Romania se pregateste debutul celor 1000 de ani de social-democratie.

    PS. Se stie ce s-a ales de "Ctitorul rosu" Bombonel si de ctitoria sa !

    PPS. Lasand la o parte diferenta de clasa dintre socialistul "de caviar" si nea Livache, fiul militianului de la Gratia, restul circumstantelor sunt comparabile, cu dezavantaj pt Dragnea care vrea sa transforme Romania intr-un fel Planeta a Maimutelor, omitand insa faptul ca tara noastra a ales deja sa intre intr-o societate care exclude si de facto si de plano o astfel de tara primitiva !
  • +4 (12 voturi)    
    In strada pana pleaca (Joi, 10 mai 2018, 17:42)

    revolution2017 [utilizator]

    Mafia a pus stapanire si pe ICCJ. Eu mizez ca Romania nu va prelua Presedintia Consiliului UE anul viitor.
  • -1 (11 voturi)    
    dosare facute de elita dna (Joi, 10 mai 2018, 18:02)

    nash pandelica [utilizator]

    de la ploiesci, alde portocala si lucica duru, :-))
  • +3 (7 voturi)    
    Ha Ha (Joi, 10 mai 2018, 18:13)

    Romulanul [utilizator]

    Ponta il ataca la baioneta pe Dragnea de cam 1 an, si acum ce sa vezi?! L-au rasplatit baietii, cu o achitare. Ce tot tipati bai pe aici cu justitia voastra. Mi-e scarba!!
  • +5 (9 voturi)    
    Viorele,dreptate se va face cand cele............. (Joi, 10 mai 2018, 18:59)

    Plagarus [utilizator]

    ......600.000.000 $ KMG rapinoriti Romaniei de matale,iti vor fi decontati,pe persoana fizica .!
  • +3 (5 voturi)    
    normal (Joi, 10 mai 2018, 19:00)

    Dodel540 [utilizator]

    Cum sa condamni noua speranta a stangii, alternativa la psdragnea...
  • -2 (12 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 10 mai 2018, 19:32)

    [anonim]

  • +4 (6 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 10 mai 2018, 19:49)

    [anonim]

    • -2 (4 voturi)    
      Pai? (Joi, 10 mai 2018, 22:06)

      Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui

      Pai l-a tot turnat? Nu ai vazut declaratiile publice ... ca toata lumea stie ca Tel Drum ii apartine lui Dragnea. A fost si la DNA sa toarne. Doar ca procurorasii DNA nu sunt in stare sa gaseasca si ceva dovezi ... dar noi le platim niste salarii babane.

      Asta e ... din pacate Justitia nu se infaptuieste pe baza de "ce stie toata lumea", "opinii politice" si asemenea.
  • 0 (2 voturi)    
    Justitia (Joi, 10 mai 2018, 21:49)

    DaniC [utilizator]

    Conteaza motivarea solutiei sa vedem daca nu cumva au scapat din motive "tehnice" si oricum nu e definitiva decizia .
    Achitarea nu e egala cu nevinovatia sau "spalarea pacatelor" , oricum pentru politicienii ajunsi intr-o asemenea situatie numai niste prosti s-ar gandi ca sunt curati si i-ar mai vota .
  • +1 (1 vot)    
    Un nou caz de incompatibilitate (Joi, 10 mai 2018, 22:19)

    Broscuta2018 [utilizator]

    Este evident ca pare dificil de probat ca onorariul a fost achitat catre Victor Ponta cu un anumit scop, respectiv atribuirea contractului de asistenta catre Sova si Asociatii. Nu cred ca DNA poate proba in mod cert acest lucru.O solutie pare a fi reglementarea unui caz de incompatibilitate intre calitatea de avocat si cea de parlamentar/ministru cel putin o perioada de doi ani. Onorariul de avocat pare a fi o forma de "spaga" legala Solutia este cel putin surprinzatoare!
  • 0 (2 voturi)    
    Victor Viorel-Ponta, dovedit nepenal (Joi, 10 mai 2018, 23:17)

    Nyk1 [utilizator]

    Ar fi un prim-ministru bun, la ani-lumină distanță de tanti Vasilica.
  • 0 (4 voturi)    
    Inalta Curte o ia pe urma CCR (Joi, 10 mai 2018, 23:22)

    troncota [utilizator]

    ...
  • +2 (2 voturi)    
    Nu mai e penal Ponta acum? (Vineri, 11 mai 2018, 8:25)

    ucraina este invincibila [utilizator]

    A, da, nu mai este premier si nu-l mai incurca pe Johannis, deci poate sa nu mai fie penal acum.
  • +2 (2 voturi)    
    Noi suntem DNA, noi nu scapam nici un (Vineri, 11 mai 2018, 9:21)

    xrogo [utilizator]

    prilej de-a da cu capu-n gard, traiasca Uncheselu si-a lui dosare!
  • +1 (1 vot)    
    vinovatie (Vineri, 11 mai 2018, 10:35)

    bazileus [utilizator]

    dna si a luat-o cu propriile arme, adica protocoalele nu ar fi tocmai in regula si deci dovezile strinse se exclud, documentele depuse de procurorii lu peste la dosar pare cu nu au contat in fata judecatorilor, si deoarece protocolul dna-ICCJ nu mai functioneaza, achitarea s-a produs pe fondul unor dovezi subtiri, ceea ce ma deranjeaza, este posibil sa fi fost vinovati, in consecinta trebuia administrat un probatoriu beton de catre procurori nu vrajeli cu beletristica, adica sa depune dovezi clare ca ponta nu a lucrat si a beneficiat gratuir de niste bani, etc, judecatorii au concluzionat in baza dovezilor depuse la dosar, lasind o portita mica deschisa, adica mentinind sechestrul, adica un pas inainte unul inapoi, important de acum incolo este faptul ca procurorii de elita tre sa puna osul la treaba sa gaseasca dovezi clare ca altfel se fisiie dosarul de coruptie, se obtin achitari pe greselile procurorilor, si se alege prafu de lupta anticoruptie, deci portocali si onisti, osu la treaba, dovezi clare ca altfel paradeala la coruti nema, eventual haules la procurori in baza legii raspunderii procurorilor.
  • 0 (0 voturi)    
    rabdare (Vineri, 11 mai 2018, 12:42)

    Ilidia [utilizator]

    "Aveti putintica rabdare", nu s-a terminat. Sa speram ca in "faza" urmatoare vor primi ce merita...
  • +1 (1 vot)    
    De 1 an si ceva (Vineri, 11 mai 2018, 13:05)

    mihaipricop [utilizator]

    de cand au cazut protocoalele cu sri,cam toate dosarele dna pica cu brio in instante. dna nu are dovezi ci doar interceptari facute, care pot fi folosite ca sursa de informatie insa daca nu sunt insotite de dovezi concrete au valoare 0 in instante.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by