Toni Neacsu, avocatul Bombonicai Prodan: Plata prejudiciului nu inseamna recunoasterea faptei, ci maximizarea sanselor clientei mele

de R.M.     HotNews.ro
Miercuri, 21 martie 2018, 13:11 Dosare Anticoruptie


Avocatul acesteia, Toni Neacsu, fost judecator si membru CSM, spune ca plata prejudiciului de catre fosta sotie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodan, nu inseamna implicit si recunoasterea faptelor de care aceasta este acuzata.

"Intrucat faptele care se imputa clientei mele Prodana Bombonica sunt de pana in 2010, am achitat prejudiciul care i se imputa, si am solicitat, in subsidiar fata de achitarea pe care o voi cere in raport de Decizia CCR pe abuz in serviciu castigata tot de noi in acest dosar, aplicarea art. 74/1 cod penal anterior, ca lege penala mai favorabila. Deci nu e vorba de cersit clementa, cum sugereaza d-ul judecator (Danilet)", a scris Neacsu, pe contul lui de Facebook.

"Deci nici vorba de recunoastere a faptei, ci maximizarea sanselor judiciare ale clientei mele. Ca avocat trebuie sa ai tot timpul o centura de siguranta in folosul clientului, iar eu niciodata nu tin toti asii juridici in aceeasi mana :) ", a argumentat el.

Adrian Toni Neacsu, fost judecator si membru al CSM, a fost condamnat definitiv in martie 2015 de Inalta Curte de Casatie si Justitie la un an inchisoare cu suspendare, pentru savarsirea infractiunilor de participatie improprie la infractiunea de abuz in serviciu, fals intelectual, participatie improprie la infractiunea de uz de fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata, anunta Agerpres. De asemenea, Toni Neacsu a fost obligat sa plateasca 13.136 lei catre Consiliul Superior al Magistraturii.

Toni Neacsu a fost trimis in judecata de DNA in aprilie 2013, el fiind acuzat ca, in perioada iulie - decembrie 2012, in calitate de membru CSM, a incasat nejustificat de la CSM suma de aproximativ 67.000 lei, reprezentand venituri din salarii si asociate (din care diurna de detasare in suma de peste 13.000 lei), aferente unui numar de 48 de zile in care a absentat nemotivat de la serviciu.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1881 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Intamplator, (Miercuri, 21 martie 2018, 13:22)

    mos ion roata [utilizator]

    a tunat si s-au adunat...abuz cu abuz in serviciu. Data viitoare, poate, o sa schimbe rolurile. Daddy o sa-l apere peToni
  • +6 (6 voturi)    
    Gargara avocateasca (Miercuri, 21 martie 2018, 13:46)

    sucar [utilizator]

    Nici furtul nu e furt, ci maximizarea sanselor de a avansa in politica.
  • +9 (9 voturi)    
    Ea poate scapa dar ... (Miercuri, 21 martie 2018, 13:55)

    si_mort_va_vad [utilizator]

    Best banc ever !!! Cine a fost la proteste sau pe stadion stiiieee de ceeee !!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    " Liviu Dragnea în Biserică. Se aude o voce: “Liviu, Liviu!”. Dragnea: “Cine-i?”. “Sunt eu, Iisus!, scoate-mi cuiul de la mână dreaptă! Dragnea se conformează. După un timp, se aude iarăși vocea: “Liviu, scoate-mi te rog și cuiul de la mâna stângă!”. Dragnea se conformează din nou și îi scoate cuiul și de la mâna stângă.

    În acel moment, bătând din palme, Iisus strigă: “ << LA PUSCARIEEEE, CU DRAGNEA LA PUȘCARIEEEE! LA PUSCARIIIEEE, PENALUL LA PUȘCARIEEEE! >> "
  • +3 (3 voturi)    
    Aceste tampenii, d-le flasneta, (Miercuri, 21 martie 2018, 16:38)

    John M. [utilizator]

    sa le servesti d-ta in plenul sedintelor PSD. Noi, ceilalti, din statul paralel, suntem din alt film...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by