Laura Codruta Kovesi si adjunctul sau, Marius Iacob, audiati la CSM dupa ce Inspectia Judiciara a inceput o actiune disciplinara impotriva lor / Kovesi: Vom prezenta cereri de administrare de probe, cereri in aparare

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 21 martie 2018, 10:20 Dosare Anticoruptie


Laura Codruta Kovesi
Foto: Agerpres
Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, si adjunctul sau, procurorul Marius Iacob, sunt audiati la aceasta ora la Consiliul Superior al Magistraturii, in Sectia pentru procurori in materie disciplinara, dupa ce Inspectia Judiciara a inceput, in luna ianuarie, actiuni disciplinare in cazul lor. Laura Codrura Kovesi a spus, la sosirea la CSM, ca ea si adjunctul sau vor prezenta cereri de administrare de probe si isi vor face apararile.

Sedinta Sectiei pentru procurori in materie disciplinara a CSM a inceput la ora 10.00 si nu este publica.

"Este o procedura care nu este publica. Ne-am prezentat. Vom prezenta cereri de administrare de probe, cereri in aparare. Este o procedura in curs. Vom prezenta cereri in aparare, o sa ne facem apararile, o sa vedem decizia. Fiind o procedura nepublica, nu pot sa fac alte comentarii", a declarat sefa DNA, la sosirea la sediul CSM.

Inspectia Judiciara a inceput, pe 12 ianuarie, o actiune disciplinara in cazul procurorului sef al DNA, Laura Coduta Kovesi, care este acuzata de trei abateri disciplinare. O actiune similara a fost declansata si in cazul lui Marius Iacob, procuror-sef adjunct al DNA.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1495 vizualizari

  • +2 (4 voturi)    
    Saru' mana, imi cer scuze pentru ca (Miercuri, 21 martie 2018, 10:34)

    scaraotchi [utilizator]

    intrerup, dar gandesc ca ar fi bine sa le reamintiti de Unchiul Joe si de treaba cu "curatenia portavionului''...! In mod sigur isi vor aminti si vor intelege...!

    In caz ca incearca vreunul sa invoce apropierea de marele URSs de la rasarit, aruncati-i o privire putzintel mai ''inghetata''- figura tine in 99% din cazuri, v-o spun din proprie experienta...!
  • +6 (8 voturi)    
    aham... (Miercuri, 21 martie 2018, 11:01)

    liviu_ [utilizator]

    inspectia judiciara psd.... cu asta cred ca am spus tot...

    atata timp cat abaterile hotilor sunt trecute cu vederea si se pun pentur orice toate tunurile pe justitie, tara asta efectiv nu are cum sa iasa din mocirla... NICIODATA!
  • -6 (10 voturi)    
    Sefa politiei politice poate sta linistita. (Miercuri, 21 martie 2018, 11:03)

    gv [utilizator]

    In orice stat cu minime criterii democratice si de stat de drept (nu de "drepti" in fata politiei politice, cum este la noi), sefa politiei politice a statului paralel ar fi fost demisa si judecata pentru abuzurile incalificabile, pentru dosarele fabricate la comanda politica si bazate pe "probe" falsificate in mod grosolan.
    Dar verdictul e cunoscut deja, slugoii din CSM au chiar ei dosare la DNA, ca sa fie tinuti sub control.
    Iar penalul hot de case dela Cotroceni nu misca in front, fiindca baschetbalista, conform propriilor cuvinte, sta "cu curul" pe dosarele lui pentru fals si uz de fals la furtul caselor.
    • +3 (3 voturi)    
      Tu ai ceva probe pentru cele ce afirmi? (Miercuri, 21 martie 2018, 11:25)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui gv

      Dupa notiunile aberante de stat paralel, politie politica DNA sunt mai curand latraturi de propaganda a infractorilor din psd, deranjati de DNA din "linistea" furatului. Acum nu numai DNA face "politie politica" ci si OLAF si alte organisme anit-frauda UE. Evident e politie politica impotriva "politicilor de furt organizat".
    • +3 (3 voturi)    
      Care ,,fals" la Iohannis ? (Miercuri, 21 martie 2018, 11:46)

      Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui gv

      A luat decizia un tribunal, ca Iohannis a falsificat documente pentru a cumpara o casa ? Daca nu, ce tot vorbesti acolo ?
      Iohahnnis a cumparat o casa, cand cel care a vandut-o a reusit legal sa obtina documente ca sa o vanda lui Iohannis. Nu e vina lui Iohannis ca individul asta a falsificat un document. Oficialitatile si Notariatul etc, au acceptat initial ca documentele sunt nefalsificate.
      Daca era sa-si dea seama cineva, ca exista un document fals, era tocmai Notariatul sau Oficialitatile Locale responsabile cu Intabularea casei, si nu Iohannis, care nu tine de meseria lui asa ceva.
      In schema asta, Iohannis a venit cu banii, vanzatorul a venit cu documentele, iar Oficialitatile sunt de datoria lor sa aprecieze daca documentele nu sunt falsificate, si aceasta apreciere nu se poate face intodeauna imediat. Chiar in Contractul de Vanzare-Cumparare, se indica de obicei, ca Valabilitatea Actului este data de Autentificarea Documentelor pe baza carora s-a intocmit actul. Adica vanzatorul este tras la raspundere daca actele sunt false. Iohannis a fost cumparatorul si nu vanzatorul.
      • +1 (1 vot)    
        te obosesto degeaba (Miercuri, 21 martie 2018, 13:27)

        bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Rahan5

        Asta e din lumea fantastica de la antena3. N-ai ce-i face.
    • -2 (2 voturi)    
      Nu ne place dreptatea (Miercuri, 21 martie 2018, 11:52)

      Stefannel [utilizator] i-a raspuns lui gv

      "Intr-o tara normala"... Nu stiu cati de aici sunt postati platiti caci cei ce injura pe Johannis sau Kovesi au automat -10 voturi. Oricum, tin minte cum prin 2009-2011 la o intalnire televizata era Basescu, altii si Kovesi. La un moment dat, Basescu incepe sa o ia la rost si sa tipe la Kovesi, asa cum tipa un stapan la slugile sale (iar Kovesi a tacut, inghitit, a bagat capul in pamant etc). Tin minte acel moment, Este dovada cum Kovesi facea parte din mafia lui Basescu si ii facea jocurile. Imi pare rau ca romanii nu vor dreptate, justitie, demnitate si se vand/ies in strada doar cand sunt comandati de partide politice. Dragilor, sustineti pe X/Y/Z pentru un ban in plus/avantaj in plus dar va vindeti viitorul
    • +3 (3 voturi)    
      Minciunile mafiei psd alde (Miercuri, 21 martie 2018, 11:56)

      Mihai III [utilizator] i-a raspuns lui gv

      Minciunile sfruntate ale mafiei psd si alde.
      Nu exista politie politica.
      Nu exista Stat Paralel.
      Nu exista abuzuri.
      Nu exista dosare fabricate.
      Nu exista probe falsificate.
      Exista judecatori corupti, aflati in solda mafiei psd si alde, care tergiverseaza la nesfirsit procesele infractorilor din psd si alde, ii achita pe acesti banditi, ii condamna, simbolic, cu suspendare, nu le confisca averile, ii elibereza anticipat pe cei arestati de judecatorii cinstiti, corecti, competenti, incoruptibili, nesantajabili.
      Infractorii si-au dat mina pentru a ataca justitia.
    • +1 (1 vot)    
      bre geveule, mai lasa antena3 (Miercuri, 21 martie 2018, 13:26)

      bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui gv

      Mai schimba si tu sursa de informare macar o saptamina - doua. Lasa antena3 si cauta pe google si ia de bun doar ceea ce gasesti din macar 3 surse independente care sa nu fie antena3/jurnalul/rtv/stiripeusurse/luju, etc. Si-i sa vezi ca realitatea inconjuratoare e totoal diferita de lumea imaginara creata de antena3, in care tilharii sunt personajele pozitive care se lupta cu statul paralel si cu toata lumea civilizata.
  • +3 (3 voturi)    
    Hartuirea procurorilor cinstiti (Miercuri, 21 martie 2018, 11:18)

    Mihai III [utilizator]

    Este evident ca Inspectia Judiciara a incaput pe mina mafiei psd si alde.
    Cit timp mai permitem infractorilor din psd si alde sa-i hartuiasca, sa-i insulte, sa-i calomnieze, sa-i atace pe procurorii si judecatorii cinstiti, competenti, curajosi, incoruptibili si nesantajabili ?
    Chiar nu vede nimeni ca in justitie au fost infiltrati oameni ai ,mafiei psd si alde ?
    In primul rind judecatorii trebuie sa-i indeparteze din rindurile lor pe cei corupti, pe cei aflati in slujba mafiei.
    Daca judecatorii si-ar face datoria, daca i-ar aresta pe infractorii care au devalizat tara si le-ar confisca integral averile, nu ar mai avea cine sa organizeze si sa finanteze atacurile impotriva justitiei, nu ar mai avea cine sa organizeze si sa finanteze indobitocirea electoratului, nu ar mai avea cine sa organizeze si sa finanteze fraudarea alegerilor.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by