Instanta suprema respinge cererea DNA de redeschidere a urmaririi penale a vicepremierului Paul Stanescu

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 26 februarie 2018, 18:44 Dosare Anticoruptie


Paul Stanescu
Foto: Agerpres
Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, luni, cererea DNA de confirmare a redeschiderii urmaririi penale intr-un dosar in care este vizat si vicepremierul Paul Stanescu, anunta Agerpres. Cererea DNA a fost inregistrata pe data de 17 ianuarie 2018, iar alaturi de Stanescu in dosar mai apar Marian Belu Briceag, Florin Cotosman si Remus Manolache.

"Respinge cererea de confirmare a redeschiderii urmaririi penale, formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul penal 82/P/2012 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Craiova, privind pe numitii Stanescu Paul, Briceag Belu Marian, Cotosman Florin si Manolache Remulus", se arata in decizia Instantei supreme.

Potrivit unor surse judiciare, dosarul a pornit de la o sesizare a Curtii de Conturi si are ca obiect deturnare de fonduri de la Consiliul Judetean Olt in legatura cu finantarea unei echipe de fotbal.

Paul Stanescu a fost presedinte al Consiliului Judetean Olt in perioada iunie 2008 - iunie 2016.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2757 vizualizari

  • +14 (14 voturi)    
    Lasati-l sa " lucreze",ca o va mai comite. (Luni, 26 februarie 2018, 19:02)

    Plagarus [utilizator]

    Functia-l ajuta sa exerseze.
  • +14 (16 voturi)    
    Stai deja, ticalosul ..... (Luni, 26 februarie 2018, 19:19)

    cartofil [utilizator]

    Inca de cand cu interviul ca se autosuspenda daca se deschide procesul. Va dati seama ce judecatori avem !!! Cred ca deja jumate au fraternizat cu hotii din P$D si dau in comun deciziile. Vine o vreme grea pentru romani, exact ca pe vremea cand Slugarel era tanar magistrat si decidea impreuna cu partidul sentintele condamnatilor.
    • 0 (6 voturi)    
      Fara atacuri la Justitie! (Luni, 26 februarie 2018, 23:05)

      Arminius [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

      Ce faci? Ataci Justitia?
  • +5 (7 voturi)    
    Brava, (Marţi, 27 februarie 2018, 0:45)

    rutger [utilizator]

    giustitzia suprema !! Inca 2 boacane d'astea si pesedeu devine lacrima (lu' Ovidiu ?1?). Ca doar livio di tiliorman atat asteapta !! Halal sa-ti fie !! Ai scapat basmaua de pe ochi si ti s-a aplecat balantza !!
  • +2 (2 voturi)    
    etc (Marţi, 27 februarie 2018, 9:07)

    bazileus [utilizator]

    interesant ar fi de citit motivarea instantei, si dupa sa vedem cine a gresit, si sa il tragem la raspundere, poate au gresit procurorii si atunci ii tragem pe ei la raspundere ca nu si-au facut datoria, voi ati citit motivarea instantei ? sau comentati asa ....
  • +2 (2 voturi)    
    norocos baiatu ... (Marţi, 27 februarie 2018, 9:47)

    sareta [utilizator]

    Daca era hotz de gaini (gainar adica ) se redeschidea imediat dosarul si afla toata europa !
  • 0 (0 voturi)    
    ???!!! (Marţi, 27 februarie 2018, 11:41)

    viziru [utilizator]

    Nu citesc inca nimic despre revolta Alinei Mungiu Pippidi sau a Noricai Nicolai referitoare la acest caz ..... asteptam ....... pai daca sifona Kovesi macar 10% din cat a sifonat maruntu asta stanescu tudorel nu mai avea nevoie de speech-ul ala extralong ..... in 10 secunde dadea sentinta ..... tara de cacao ......


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by