Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se intalneste pe 1 martie la Bucuresti cu Iohannis, Dancila, Dragnea si Tariceanu

de RH     HotNews.ro
Vineri, 23 februarie 2018, 17:01 Dosare Anticoruptie


Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, va face saptamana viitoare o vizita oficiala la Bucuresti. Programul oficial al vizitei arata ca acesta va avea urmatoarele intalniri (ordinea e cea precizata de site-ul Comisiei Europene): Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, membri ai Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului (probabil comisia privind legile Justiei - n.red.), Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

"Prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, responsabil pentru o mai buna legiferare, relatii interinstitutionale, statul de drept si Carta drepturilor fundamentale, se va afla intr-o vizita oficiala, in Romania, in perioada 28 februarie - 1 martie 2018", este anuntul Comisiei Europene.

Frans Timmermans a luat pozitie in mai multe randuri fata de modificarile la legile justitiei din Romania, avertizand, impreuna cu presedintele CE Jean Claude Juncker, asupra riscurilor slabirii independentei justitiei.

"Urmarim cu ingrijorare evolutiile recente din Romania. Independenta sistemului judiciar romanesc si capacitatea sa de a combate in mod eficace coruptia constituie pietre de temelie fundamentale ale unei Romanii puternice in cadrul Uniunii Europene", aratau Juncker si Timmermans intr-o declaratie din urma cu o luna.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























541 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 23 februarie 2018, 17:05)

    [anonim]



Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by