UPDATE Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica / Dupa plecarea lui Vlad Cosma, numarul marilor fugari a ajuns la 11. Udrea: Umblu pe unde vreau eu

de Red. Stiri     HotNews.ro
Joi, 15 februarie 2018, 21:16 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Captura YouTube
Rise Project scrie ca Elena Udrea a ajuns pe 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Elena Udrea a aterizat pe aeroportul internațional San Juan. Ea anuntase de acum o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nici o interdictie de parasire a teritoriului. Cu Elena Udrea si Vlad Cosma - care a anuntat si el ca e plecat in vacanta inaintea unui termen dintr-un dosar in care e judecat pentru coruptie - numarul marilor fugari peste hotare a ajuns la 11.


Pe 9 februarie, ​avocatul Elenei Udrea declara ca aceasta a plecat la Atena. Udrea lipsise cu o zi in urma de la un termen al procesului in care este acuzata de finantare ilegala a campaniei electorale din 2009, avocatul Chiciu spunand ca sedinta a fost amanata din cauza ca un alt inculpat nu avea aparator: "Doamna Udrea a depus la instanta inscrisuri care dovedesc ca este in imposibilitatea de a aparea in fata instantei pentru o anumita perioada de timp. Aseara mi-a confirmat ca se afla la Atena". In aceeasi zi, Udrea a scris pe Facebook ca o priveste pe ea unde este si ca a parasit tara "de nu stiu cate ori pana acum". "'Am parasit tara' de nu stiu cate ori pana acum si o sa o mai 'parasesc' oricand e nevoie. Ca plec cu treaba sau plec in vacanta, ma priveste fix pe mine. La fel cum si daca as merge sa o vizitez pe Alina Bica in Costa Rica sau m-as plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastra. Asa ca pe loc repaus pana la noile ordine!", a mai scris Udrea.

Iata cum arata numele sonore de pe lista celor care, condamnati sau judecati pentru fapte de coruptie, se afla peste hotare: Alexander Adamescu, Puiu Popoviciu, Sebastian Ghita, Radu Mazare, Alina Bica, Marko Attila, Elan Schwartzenberg, Codrut Marta, Ioan Bene, Elena Udrea, Vlad Cosma. Mai multe detalii aici






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























13763 vizualizari

  • +14 (16 voturi)    
    blonda de videle (Joi, 15 februarie 2018, 21:22)

    nea_caisa [utilizator]

    nu mai e asa tare-n papagal. stie ca supravegherea astora e in patratica ei.
    • +9 (11 voturi)    
      Pai in mandatul ei au disparut toti 11 (Vineri, 16 februarie 2018, 8:33)

      cartofil [utilizator] i-a raspuns lui nea_caisa

      Asa ca o sa stea mult si bine la interne, pentru ca se achita de sarcina de a sprijini grupararea transpartinica infractionala. Care ministru se mai poate lauda ca in timpul mandatului sau au fugit atat de multi infractori ???? Ce recomndare mai buna pentru P$D ca sa o mentina in functie ???? Mai ales ca acum se incalzeste Dragnea pentru decolare.
  • +3 (19 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 15 februarie 2018, 21:28)

    [anonim]

    • +9 (9 voturi)    
      nu spuneati voi ca in statul de drept (Vineri, 16 februarie 2018, 8:21)

      clint [utilizator] i-a raspuns lui

      toti penalii trebuie sa se bucure de prezumtia de nevinovatie? pana una-alta, e "nevinovata", ca si Mazare, Dragnea, Valcov si ceilalti.
      • +4 (4 voturi)    
        e asteptat (Vineri, 16 februarie 2018, 19:00)

        nahir [utilizator] i-a raspuns lui clint

        cu nerabdare tovarasul dragnea, sa fie facut premier al guvernului in exil (ca vorba aia, cabinetul e deja format), sa-i conduca pe toti nevinovatii astia spre comunism in zbor.
        Fraier mazare. Auzi la el, in loc de Costa Rica a ajuns in Madagascar :)) . Sau te pomenesti ca el va avea portofoliul de externe?
        • +1 (1 vot)    
          Fenomene stranii (Sâmbătă, 17 februarie 2018, 0:33)

          ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui nahir

          Busola era stricata de la atatea deghizari. Cum faraonul nu putea aparea cu busola, a introdus-acolo unde-si introduceau multi ceasurile in puscarii.
          In tara in care-ti taie rotile pentru un loc de parcare, la ce sa te-astepti ?
    • +8 (8 voturi)    
      Cand penalii dispar vina apartine (Vineri, 16 februarie 2018, 11:33)

      sucar [utilizator] i-a raspuns lui

      politistilor care i-au scapat din ochi, desi penalii aveau interdictie de parasire a tarii. Alteori e vina instantelor care ridica aceste interdictii.
    • +6 (6 voturi)    
      A judecatorilor ! (Vineri, 16 februarie 2018, 12:25)

      deval [utilizator] i-a raspuns lui

      Procurorii au cerut sa plece doar cu aprobare, motivat, ea a contestat iar judecatorul a aprobat ...........
    • +4 (6 voturi)    
      Si pentru cei plecati ilegal a cui este vina (Vineri, 16 februarie 2018, 17:43)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui

      ai auzit ceva?
      • +2 (2 voturi)    
        Se-aude un bâzâit difuz (Sâmbătă, 17 februarie 2018, 0:35)

        ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui ty

        Am auzit ca se va spune la RTV, insa doar daca se trezeste Dogaru din betie. Incepe sa faca cam cinci decenii.. mult, zic eu. S-avem rabdare, sunt destui filozofi de bine acolo.
  • +13 (13 voturi)    
    oau (Joi, 15 februarie 2018, 21:32)

    csan [utilizator]

    poate ne ajuta Dumnezeu sa il ia si pe Dragnea si toata liota de penali. Sa se duca toti unde vor vedea cu ochi si sa nu mai auzim de ei in veci. Banii oricum , cu actualale legi nu se vor recupera vreodata. Macar sa scapam de ei, sa nu le mai vedem mutrele.Ma tem ca nu-i va pastra nimeni pe acolo.
    • +9 (9 voturi)    
      Acesti oameni provin dintr-o lume (Vineri, 16 februarie 2018, 8:25)

      clint [utilizator] i-a raspuns lui csan

      in care a fi in politica si a fura era ceva natural.
      De altfel, toate partidele s-au finantat pe furaciune asa ca, incet-incet au devenit niste clanuri de mafioti. Pentru oamenii astia e anormal ce se intampla, ca sunt luati la intrebari. Ei sunt oamenii acelui tip de sistem si politica, din pacate daca nu ne uitam putin si la partide, legile de finantare ale partidelor, ma tem ca taind pe ici, pe colo cate un cap al caracatitei, nu vom face decat sa facem loc pentru altele. Fiindca sunt destui care asteapta sa se capatuiasca prin revenirea la fostul status quo.
    • +2 (2 voturi)    
      Poporul suveran (Sâmbătă, 17 februarie 2018, 0:38)

      ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui csan

      "Ei" sunt varful de lance. Lemnul este la Moscova, glorioasa urbe intr-ale genocidului.
      Iti dai seama ca de teapa astora sunt cu sutele de mii, crezi ca doar lor le place banul si avantajele care decurg de-acolo ? Pe langa asta, debili care sa-i aduleze pentru un plic de ceai sau un pantof sunt destui.
  • +11 (11 voturi)    
    Acesta este Plutonul Penalilor Paraleli (Joi, 15 februarie 2018, 21:49)

    un domn [utilizator]

    De Romania
    • +18 (18 voturi)    
      De ce? (Vineri, 16 februarie 2018, 0:25)

      imi_pasa_de_romania [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Pentru ca poate.

      "Udrea lipsise cu o zi in urma de la un termen al procesului in care este acuzata de finantare ilegala a campaniei electorale din 2009"

      Si "imposibilitatea" ei de a aparea este argumentat exact asa cum se preda la scoala de borfasi: "Am parasit tara' de nu stiu cate ori pana acum si o sa o mai 'parasesc' oricand e nevoie. Ca plec cu treaba sau plec in vacanta, ma priveste fix pe mine. La fel cum si daca as merge sa o vizitez pe Alina Bica in Costa Rica sau m-as plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastra. Asa ca pe loc repaus pana la noile ordine!"

      Intre timp, Tradiceanu incearca sa ne convinga cum penalii, precum Valcov, au aceleasi drepturi ca orice alt cetatean.

      Sunt sigur ca daca as fi, ipotetic, condamnat penal, mai ales pentru orice ar implica trafic de influenta, abuz de serviciu sau evaziune, as putea parasi tara cand vreau, as putea sa lucrez intr-o banca sau chiar casier. Nu? Sau stai, poate ca nu... pentru ca unii sunt mai egali ca altii.

      Eu tin minte o vorba din strabuni: cine e nevinovat, nu are de ce sa fuga. Apropo... cat dureaza birocratia sa il aduca pe Ghita in Romania? Ca parca a trecut o vesnicie si e tot prin Serbia (teoretic).

      Justitia penalilor... legile sunt facute sa fie respectate de fraieri.

      Tuturor simpatizantilor PSD, va doresc doar sa dati de cineva precum cei pe care ii sustineti. Apoi sa ne explicati dupa ce ati fost arsi si infractorii va rad in fata ca sunt aparati de "legi", cat de corecta este justitia. Ah stiu, atunci va fi vina UE, Soros si SUA, nu? Pentru ca nu e vina coruptilor niciodata. Ei sunt "mai perfecti" decat zeii.
      • +5 (5 voturi)    
        Ii conving pe cei multi din pacate (Vineri, 16 februarie 2018, 8:35)

        clint [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

        si fara discernamant. Fiindca din pacate, democratia la noi e una tanara, din care sobolanii rosii rod cat pot de mult.

        Concepte ca "prezumtia de nevinovatie" sunt noi pentru romanii, si intelepciunea vine din vedera nuantelor, nu din aplicarea orbeste a conceptului, repet, fara discernamant.

        Vedem ca in toate tarile avansate, in care democratia produce rezultate si nu se imbina cu un populism sterp si gaunos, cand un demnitar e suspectat de ceva, se retrage din viata publica. Nu face nimeni puscarie fara un proces corect, dar calitatea de suspect este incompatibila cu cea de demnitar. Ca nu ai lasa sa iti administreze banii unei companii in mana unuia cu mai multe dosare penale. Este dreptul tau sa alegi. In curand ne vor convinge si ca nu avem voie sa angajam pe cine vrem noi, ca discriminam si ca oamenii sunt egali cand vine vorba de a avea un loc de munca. Bineinteles, in randul analfabetilor functionali, o asemenea masura ar fi primita cu aplauze.

        Referitor la justita scapata de sub control ( desi n-am auzit nimic de la UE, USA care sa ridice problema asta ), ea este croita tot de ei, demnnitarii, in urma unor lungi negocieri cu cei amintiti anterior. De genul: vreti investitii straine, faceti o justitie functionala. Acum ca au primit banii, vor sa fuga cu ei, nepedepsiti.
      • -2 (2 voturi)    
        "exact asa cum se preda la scoala de borfasi" (Vineri, 16 februarie 2018, 17:53)

        ty [utilizator] i-a raspuns lui imi_pasa_de_romania

        absolvi-si celebra scoala?
        • +2 (2 voturi)    
          Lovitura la cap trezeste (Sâmbătă, 17 februarie 2018, 0:40)

          ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui ty

          Intrebare inutila de vreme ce nu stii unde sa pui cratima si unde nu.
          Ii ca si cum ii explici hotului de ce e hot si nu tu.
  • +2 (18 voturi)    
    fetele lui base scapa.... (Joi, 15 februarie 2018, 22:30)

    kingdavid hotel [utilizator]

    asa o fi fost intelegerea, cine stie....!?
  • +7 (17 voturi)    
    Hotnews.ro. (Joi, 15 februarie 2018, 22:34)

    lider [utilizator]

    Aeroportul din San Juan este in Puerto Rico... ziaristilor de 2 banuti... Costa Rica are Daniel Oduber Quiros International Airport is located in Liberia, Guanacaste, Costa Rica, and Juan Santamaria International Airport is located in the city of Alajuela in the Central Valley. Vai de scoala voastra..!
    • +12 (18 voturi)    
      Au gresit si ei... (Vineri, 16 februarie 2018, 0:42)

      paonipao [utilizator] i-a raspuns lui lider

      Au confundat San Juan (capitala Puerto Rico) cu San Jose (captala Costa Rica).
      S-au gandit probabil ca San Jose mai exista si in sudul Californiei...
      Dar nu te da scolit ...ca ai luat cu “copy and paste “ de pe internet!
      No offence!
      • 0 (0 voturi)    
        Poate au vazut-o in San Juan. Cum nu era Bica (Vineri, 16 februarie 2018, 17:59)

        ty [utilizator] i-a raspuns lui paonipao

        acolo au scris Costa Rica. Oricum putini stiu si mai putini verifica ceva. Ca de fost sigur a fost . . . undeva.
  • +12 (14 voturi)    
    o mare nedumerire (Joi, 15 februarie 2018, 22:40)

    ww [utilizator]

    O intrebare cred ar trebui sa ne punem cu totii: oare in ce retele internationale de jecmanit natiunile sunt bagati indivizii astia si de ce protectie se bucura, de merg cu atata seninatate prin zone in care nici ca turist nu ai curaj sa te duci?
    Sa luam la intamplare un exemplu, Alina Bica: femeie tanara, te gandesti ca a facut cativa ani facultate de drept, apoi stagiatura, a profesat bla bla. Totusi, cand mama naibii a reusit sa-si faca relatii prin Costa Rica?
    Oare ce dovezi ne mai trebuie ca sa intelegem ca suntem jecmaniti ca la carte de organizatii oculte internationale si ca satrapii pusi sa ne conduca se bucura de protectie la cel mai inalt nivel? De aceea probabil sunt intangibili pt justitia din Romania.
    • +5 (5 voturi)    
      Va inselati... (Vineri, 16 februarie 2018, 12:16)

      Prostu' satului [utilizator] i-a raspuns lui ww

      ... cu privire la Costa Rica. Desi, in general, America Centrala este o regiune nesigura, cu multa violenta, instabilitate politica, saracie extrema, tot felul de razboaie, gherile samd, Costa Rica este cu totul altfel. Este o tara extrem de civilizata, linistita, cu o calitate exceptionala a vietii chiar in mod absolut, nu doar prin comparatie cu vecinii... un fel de Elvetie a acelei regiuni.

      Punand problema altfel, credeti ca toti borfa... pardon, toti persecutatii astia politic ai nostri nu si-au facut ei niste calcule pe unde le-ar fi cald si bine?!?
      • +1 (1 vot)    
        da, se face o selectie a rezidentilor (Vineri, 16 februarie 2018, 20:01)

        revo [utilizator] i-a raspuns lui Prostu' satului

        Trebuie sa investesti 2 mil. de dolari sau sa ai venituri de cel putin 2000 de euro pe luna. Sunt si zone sarace, dar si zone dezvoltate, peisajul si oceanul sunt superbe. De aceea, multi americani si canadieni din clasa mijlocie isi cumpara proprietati si se retrag, la pensie, in Costa Rica.
    • 0 (0 voturi)    
      Mafia, pe scurt (Sâmbătă, 17 februarie 2018, 0:43)

      ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui ww

      Relatii cu afaceristi, ambasadori, etc. Sunt retele transnationale, iar de vreme ce nu urmaresc binele comun, le putem spune retele mafiote. N-au mare lucru ocult, doar dragostea de bani, sex, putere.
      Onoare ? In portofel/pe card.
  • +14 (14 voturi)    
    pai da, (Joi, 15 februarie 2018, 23:03)

    DonBosco [utilizator]

    Piratii din Caraibe...
  • +8 (16 voturi)    
    Eh, de-ar fi furat o gaina... (Joi, 15 februarie 2018, 23:06)

    Attila the Hun [utilizator]

    ... intra urgent in arest preventiv, i se lua pasaportul si i se dadeau in schimb citiva ani de temnita grea.

    Daca mai pleaca si Basescu, pot sa-si faca guvern in exil.

    E misto in Costa Rica, Traiane! Ananas, fructele pasiunii, banane. N-o lasa prea mult singura pe Elena pe-acolo, c-o sa se apuce sa le masoare curbura si cine stie la ce concluzii ajunge.

    Poate dati nas in nas cu Dinu Patriciu.

    Ba, ce tara! Bah, ce justitie! Baaaaahhh, ce stat de drept!
  • +8 (8 voturi)    
    ... (Joi, 15 februarie 2018, 23:33)

    ak33 [utilizator]

    Nevinovate domnule ,ca si mazare.
    Cum se strange latul cu fuguta prin tari care nu ofera extradare
  • +10 (16 voturi)    
    Udrea in Costa Rica- Coasta Bogata (Vineri, 16 februarie 2018, 0:08)

    Rahan5 [utilizator]

    Femeia asta este o pacoste. Cum simte undeva, rost de bani de furat, exact acolo se duce.
    Poate ne trezim ca gaseste alti ,,cocosi" si ,marinari" pe acolo.
    Si alt ,,Minister al Turismului" , de jumulit.
  • +7 (7 voturi)    
    Asta ca sa stim de ce pleaca: (Vineri, 16 februarie 2018, 1:27)

    Doaroparere [utilizator]

    Termenele de prescripţie a răspunderii penale

    (1) Termenele de prescripţie a răspunderii penale sunt:

    a) 15 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa detenţiunii pe viaţă sau pedeapsa închisorii mai mare de 20 de ani;

    b) 10 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de 10 ani, dar care nu depăşeşte 20 de ani;

    c) 8 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de 5 ani, dar care nu depăşeşte 10 ani;

    d) 5 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de un an, dar care nu depăşeşte 5 ani;

    e) 3 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii care nu depăşeşte un an sau amenda.

    (2) Termenele prevăzute în prezentul articol încep să curgă de la data săvârşirii infracţiunii. În cazul infracţiunilor continue termenul curge de la data încetării acţiunii sau inacţiunii, în cazul infracţiunilor continuate, de la data săvârşirii ultimei acţiuni sau inacţiuni, iar în cazul infracţiunilor de obicei, de la data săvârşirii ultimului act.

    (3) În cazul infracţiunilor progresive, termenul de prescripţie a răspunderii penale începe să curgă de la data săvârşirii acţiunii sau inacţiunii şi se calculează în raport cu pedeapsa corespunzătoare rezultatului definitiv produs.


    Detalii: https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-154
    • 0 (0 voturi)    
      Dar in cazul in care actiunea impotriva (Vineri, 16 februarie 2018, 18:09)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui Doaroparere

      inculpatului a fost demarata in instanta se mai tine cont de termenele de prescriptie.
      De exemplu in cazul gramezii de ministri din dosarul microsoft (minus Funeriu) a fost inceputa doar cercetarea de catre procurori . . .
    • +1 (1 vot)    
      Ce spui tu acolo, daca e adevarat (Vineri, 16 februarie 2018, 18:35)

      Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui Doaroparere

      arata o tadare pe fata a Interesului National.

      Ar trebuii sa fie asa:
      a) 30 de ani si ne-prescriptibil, daca condamnarea este pe viata.
      b) 30 de ani
      c) 20 de ani
      d) 15 ani
      e) 10 ani
  • +7 (7 voturi)    
    adaugiri (Vineri, 16 februarie 2018, 3:42)

    Agenda [utilizator]

    Ma alatur utilizatorului ..doar o parere.. si completez lista cu urmatoarea fraza .. eu asa stiu, din cultura generala, ca statul Costa Rica NU EXTRADEAZA.
    Daca cineva stie mai mult sa completeze comentariul meu. Merci.
    • +2 (2 voturi)    
      Fostul director Gelsor, Nicolae Popa a fost prins (Vineri, 16 februarie 2018, 18:20)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui Agenda

      in Indonezia si adus in Romania. Dar pe atuinci presedinte era Basescu.
      Acum nu sunt interesati sa aduca un fugit din Serbia. Sa nu ma vorbim de Ghergut . . .
  • +2 (4 voturi)    
    cu bica ?! (Vineri, 16 februarie 2018, 8:28)

    nash pandelica [utilizator]

    iar ? or fi la shopping.
  • +3 (3 voturi)    
    chiar eram curios cati fugari avem (Vineri, 16 februarie 2018, 9:03)

    liviu_ [utilizator]

    aveam impresia ca vreo 8 ... am subvestimat...

    evident nici o ingrijorare, nici un ministru chemat din vacanta...

    e naspa doar cand penalii acuza justitia... cand hotii scapa de justitia guuvernul merge linistit....
    numai din asta ne dam seama cat de hoti si nesimtiti sunt pesedeii!!!
  • +5 (5 voturi)    
    S.O.S. Costa Rica (Vineri, 16 februarie 2018, 10:35)

    revo [utilizator]

    Ar trebui sa-i avertizam pe cei din Costa Rica, ei nu au de unde sa stie cine ii invadeaza, pas cu pas, cu fiecare zi ce trece. Vai de mama lor de napastuiti, o noua plaga de proportii biblice se abate asupra lor.

    Mai, sigur ca pare o veste proasta, dar eu zic ca tot raul este spre bine: vor fugi atat de multi mafioti si se vor pune pe treaba la noul loc de munca, incat la un moment dat intreg Pamantul va constata ca este infectat, ca plaga PSD-ista este la fel de grava ca incalzirea globala, iar atunci ONU va trebui sa ia masuri! Daca Romania singura nu este in stare, ONU, cu castile albastre, vor reusi cu siguranta! Adica...sper!
  • +1 (1 vot)    
    Iata ca avem o echipa completa (Sâmbătă, 17 februarie 2018, 17:09)

    Rescator [utilizator]

    de fotbal,formata din fugari hotomani si spagari.Este si
    egalitate de gen,femelele fiind bine reprezentate(este
    si meritul Gratielei de la Agentia de tocat bani publici).
    "A plecat Lenutza pe Coasta Bogata
    L-a lasat pe Base cu buza umflata".
    Hai liberare!
    • +1 (1 vot)    
      "Enduring freedom" (Sâmbătă, 17 februarie 2018, 22:20)

      ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui Rescator

      Hai niet liberare.
      Tara condusa de pe fb si de pe skype.
      In Ferma Animalelor, porcii folosesc casa s cartile lui Jones, de ce sa ne miram ?
  • +1 (1 vot)    
    disperare (Sâmbătă, 17 februarie 2018, 19:44)

    mistydo [utilizator]

    Pare disperata... ea zice ca nu... S-a insamantat , dar va fi doatoare si sotului ... si lui Bica, mare ei iubire!
    Sa-i iasa pasenta! Va deveni o amintire precum Monica Iacob-Ridz...
    • 0 (0 voturi)    
      Partiile (Sâmbătă, 17 februarie 2018, 22:21)

      ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui mistydo

      Da si nu, vedem partiile si salile ei de sport mai peste tot.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by