Fiscul scoate la licitatie uzina UTON Onesti, confiscata de la fratii Iancu in dosarul Carom

de RH     HotNews.ro
Miercuri, 3 ianuarie 2018, 17:08 Dosare Anticoruptie


Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) scoate la licitatie pe 5 ianuarie uzina UTON Onesti, confiscata de la fratii Marian si Octavian Iancu in dosarul Carom, scrie InvestigatiiMedia.ro.

Pana acum, ANAF a reusit sa recupereze din prejudiciul stabilit de instanta peste 30.000.000 de lei, adica peste sapte milioane de dolari. Adica 2,8 % din prejudiciul total din dosarul Carom al fratilor Iancu.

Acum, ANAF vrea sa vanda la licitatie uzina incremenita in timp, cu speranta ca va mai recupera ceva din uriasul prejudiciu de 110 milioane de lei constatat definitiv in 2014 de judecatorul Camelia Bogdan. In plus, aceasta a decis si confiscarea produsului infractiunilor comise, adica tot ce-au cistigat fratii Iancu de pe urma banilor furati: peste 200 de milioane de dolari si peste 13 milioane de euro.

Citeste tot articolul pe InvestigatiiMedia.ro.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

1448 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by