Victor Ponta, plasat sub control judiciar in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania / El este acuzat de complicitate la spalare de bani

de R.M.     HotNews.ro
Marţi, 6 septembrie 2016, 12:52 Dosare Anticoruptie


Victor Ponta
Foto: AGERPRES
Fostul premier Victor Ponta a fost plasat sub  control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat de procurorii DNA de folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si de complicitate la infractiunea de spalare de bani. Reamintim ca Victor Ponta a fost marti dimineata la DNA Ploiesti, acolo unde e asteptat si Sebastian Ghita. Citeste mai multe aici.

Victor Ponta a precizat la putin timp, pe contul sau de Facebook, ca va contesta decizia procurorilor potrivit careia nu are voie sa faca "declaratii in mass media referitoare la obiectul cauzei sau aprecieri la adresa procurorilor care instrumenteaza cauza, la celelalte persoane cercetate in cauza, precum si la martorii audiati".

"Aceasta masura o voi contesta maine in fata judecatorilor de la ICCJ! Dupa decizia ICCJ voi putea sa imi expun punctul de vedere si sa imi demonstrez nevinovatia!", a adaugat Ponta.

Procurorii afirma intr-un comunicat ca Ponta si-a folosit autoritatea de lider al PSD pentru a plasa un om de afaceri pe un loc eligibil la alegerile parlamentare contra sponsorizarii cu 220.000 de euro a aducerii in Romania a lui Tony Blair pentru o intalnire cu Ponta.

In schimbul acestui favor, omul de afaceri, care nu este nominalizat de DNA, in comunicatul publicat marti, a platit 220.000 de euro pentru a aduce in Romania o "personalitate care beneficia de notorietate internationala". Nici aici DNA nu face nici o nominalizare, dar, potrivit surselor HotNews.ro, e vorba despre Tony Blair.

Reamintim ca Victor Ponta a fost audiai marti dimineata la sediul DNA Ploiesti. Sebastian Ghita a declarat ca va merge si el la DNA Ploiesti si a afirmat ca in acest dosar este vehiculat si numele fostului premier britanic Tony Blair.

Potrivit comunicatului DNA, Victor Ponta a urmarit sa obtina "foloase ce nu i se cuveneau, constand in plata sumei de 220.000 euro, necesara organizarii unei vizite in Romania a unei personalitati politice straine".

Scopul acestei vizite, afirma procurorii, era ca, "prin mediatizarea unor intalniri alaturi de personalitatea care beneficia de notorietate internationala, Ponta Victor Viorel sa castige capital electoral, in conditiile in care, in cursul anului 2012, potrivit calendarului electoral, urmau sa aiba loc alegeri locale si parlamentare".

Suma de 220.000 de euro ar fi fost obtinuta prin persoane interpuse, de la omul de afaceri plasat pe un loc eligibil.

Procurorii afirma ca, pentru a se crea aparenta ca vizita fostului lider strain in Romania nu are loc la initiativa partidului, s-a stabilit ca intreaga activitate sa fie organizata prin intermediul unei organizatii nonprofit si apolitice, care sa induca ideea in randul opiniei publice ca intalnirea persoanei publice straine cu Ponta ar fi avut loc la initiativa celui dintai.

"In acest scop, Ponta Victor Viorel impreuna cu omul de afaceri i-au solicitat reprezentantului organizatiei nonprofit sa gaseasca o modalitate prin care politicianul strain sa fie chemat in Romania fara sa fie cunoscut faptul ca initiativa ii apartinea lui Ponta Victor Viorel, iar plata ocazionata de organizarea acestui eveniment sa fie suportata de omul de afaceri prin intermediul unei societati comerciale controlate prin persoane interpuse".

In acest sens, pentru a disimula originea ilicita a sumei de 220.000 de euro, Ponta a acceptat, in intelegere cu omul de afaceri, incheierea succesiva a doua contracte.

"Ca urmare a primirii foloaselor necuvenite constand in plata sumei de 220.000 euro necesara obtinerii de capital electoral pentru Ponta Victor Viorel si pentru formatiunea politica reprezentata de catre acesta, conform intelegerii avute, omul de afaceri a fost confirmat, de catre presedintele partidului, Ponta Victor Viorel, drept candidat al partidului, in cadrul unui colegiu electoral din judetul Prahova", se mai arata in comunicatul DNA.

Omul de afaceri a fost ales ulterior deputat in Parlament.

Procurorii arata, in acest comunicat, ca "in ultima perioada, in politica romaneasca a aparut o practica potrivit careia oamenii potent financiar pot accede cu usurinta in functii de demnitate publica alese, fiind promovati de conducerile partidelor politice cu scopul direct si nemijlocit de a asigura finantarea ilegala a partidelor in campaniile electorale".

"In acest context, in conditiile in care legea partidelor politice si legile electorale care s-au succedat stabilesc in mod expres modul de finantare a partidelor si a campaniilor electorale, acest mecanism fraudulos este de natura a aduce grave prejudicii democratiei care presupune ab initio ca persoanele care acced in functii de demnitate publica sa fie alese de catre popor potrivit principiului reprezentativitatii pe criterii de competenta profesionala si probitate.

Practic orice plata facuta in aceste conditii constituie un folos necuvenit atata timp cat accederea pe listele de candidati intr-un colegiu care sa asigure obtinerea mandatului este conditionata de efectuarea acesteia"m, avertizeaza procurorii.

Ce obligatii are Victor Ponta:

  • sa se prezinte la sediul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti sau la sediile instantelor de judecata, ori de cate ori este chemat;
  • sa informeze de indata organele judiciare cu privire la schimbarea locuintei;
  • sa se prezinte la Directia Generala de Politie a Mun. Bucuresti - Biroul Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie sau ori de cate ori este chemat
  • sa nu paraseasca tara, decat cu incuviintarea prealabila a procurorului/judecatorului competent;
  • sa nu se apropie de alte persoane mentionate in ordonanta si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale;
  • sa nu faca declaratii in mass-media referitoare la obiectul cauzei sau aprecieri la adresa procurorilor care instrumenteaza cauza, la celelalte persoane cercetate in cauza, precum si la martorii audiati in cauza
  • sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte arme.
In cazul in care incalca aceste obligatii, masura controlului judiciar se poate inlocui cu masura arestului la domiciliu sau masura arestarii preventive.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























27142 vizualizari

  • +81 (87 voturi)    
    Pacat (Marţi, 6 septembrie 2016, 12:56)

    Martinezu [utilizator]

    M-as fi simtit mai bine cu un arest de 30 de zile.
    E bine si asa, sunt sigur ca e doar un pas. Un alt pas mai aproape de momentul in care Ponta se va reuni in guvernul Rahova.
    Acolo, va fi numai o gluma , o bacalie, mistocareala, si numai Ponta poate fi Prim Ministru sau Vice depide de cand apare si Dragnea.
    • +49 (55 voturi)    
      academia Varanologica (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:22)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Martinezu

      Se Infiinteaza la Brutarie,numai Dottorii in Furat Banul Public
      • +34 (42 voturi)    
        monta mafiotul rosu (Marţi, 6 septembrie 2016, 14:11)

        andreitr [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        kaghebist si mafia politică din care face parte ne-a disprețuit si tratat ca pe gunoaie douăzeci și cinci de ani. Pentru faptul că au supt sângele României ar trebui condamnați la canal. Hai DNA!
        • -33 (39 voturi)    
          mare-i gradina.... (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:31)

          tepes [utilizator] i-a raspuns lui andreitr

          Ma andreitr,te-ai trezit?numai o catastrofa intestinala poata debita asemenea fecale.De-te omule si citeste ceva literatura ca esti inapoiat rau de tot.Imi pare rau ca ti-am dat o replica,dar asta nu se va mai repeta.Cu nulitatile nu se poate duce un dialog.
        • -5 (11 voturi)    
          Kovesi a plagiat și dânsa (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:01)

          Quintus [utilizator] i-a raspuns lui andreitr

          Senatorul Valer Marian cere sesizarea PICCJ pentru anchetarea acuzațiilor de plagiat la adresa șefei DNA: „Specialiștilor care au studiat teza de doctorat le-a fost teamă să se pronunțe public asupra acuzațiilor de plagiat având in vedere funcția deținută de Kovesi, precum și funcțiile deținute de principalii săi susținători, printre care directorul SRI, George Maior, și generalul Florian Coldea, prezenți la Timișoara cu ocazia susținerii acesteia”. Valer Marian dezvăluie că la Biblioteca Națională a României se află un singur exemplar din teza de doctorat a șefei DNA, însă acesta este ferecat, fiind nevoie de o cerere specială către conducerea instituției pentru a putea consulta lucrarea. De asemenea, Valer Marian arată că nu se eliberează copii după teza de doctorat a Laurei Kovesi.
          • +1 (1 vot)    
            E fumata (Miercuri, 7 septembrie 2016, 18:07)

            man_and_twin [utilizator] i-a raspuns lui Quintus

            Valer Marian e ala scapat la spitalul 9, pe care il urmaresc elicopeterele SRI prin tara.

            Teza de dcotorat a lui Kovesi a fost verificata de mai multi jurnalisti. N-a plagiat, a folosit niste articole publicate tot de ea mai inainte, si plagiate de altcineva. Asa au ajuns niste smecheri sa sustina ca ea l-ar fi plagiat el...
          • 0 (0 voturi)    
            Coldea insa (Miercuri, 7 septembrie 2016, 18:12)

            man_and_twin [utilizator] i-a raspuns lui Quintus

            se prea poate sa fi plagiat, din moment ce conducatorul lui de doctorat se numea Gabriel Oprea.

            Problema e ca tezele de la acdemia nationala de informatii sunt clasate ca secret de stat!
            Un abuz si un nonsens, Cum ar putea sa aduca o contributie stiintifica daca pot fi citite doar cu ORNISS?
            • 0 (0 voturi)    
              Cum le știi tu pe toate (Luni, 12 septembrie 2016, 14:31)

              andreitr [utilizator] i-a raspuns lui man_and_twin

              ca un om mare. Daca oprea a plagiat, logic vorbind, nu înseamnă neapărat că și generalul Coldea a făcut la fel. Iar faptul că lucrarea de doctorat e secretă e foarte bine și arată că lucrarea e originală. Altfel spus, ce rost ar mai avea ca teza să fie secretă dacă n-ar fi originală?
      • +38 (42 voturi)    
        Dosar politic (Marţi, 6 septembrie 2016, 14:12)

        m1ha1 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        Daca despre DDDiaconescu n-am mai auzit nimic, iata ca A3 abia acum incepe campania: Ponta are un nou dosar politic la fel ca Felix, Dragnea si Nastase. Sa vezi pensionarii ce sar ca arsi cand vad titlul asta iar la alegeri se trezesc cu noaptea-n cap sa-si voteze fauritorul de legi. Noua celorlalti ne-a ajuns, trebuie sa avem rabdare inca vreo doua scrutine ca sa scapam de un ~carlan~. Trebuie sa ii multumim totusi ca fara el schimbarea din Romania nu era asa de rapida, oamenii si-au dat seama mai repede ce se intampla in jur.
        • +19 (23 voturi)    
          Politica lor este furtul. (Marţi, 6 septembrie 2016, 14:27)

          asavreau [utilizator] i-a raspuns lui m1ha1

          Sunt și politicieni care scopul lor este hoția și de aceia antena 3 susține că este dosar politic.Din păcate am votat oameni care au ridicat hoția la nivel înalt,ca politică de partid și de stat.Antena 3 ar trebui condamnată pentru favorizarea infractorului.Să sperăm că își va face timp un procuror care să pună sub acuzare și jurnaliștii care susțin borfașii din politică,îndoctrinând oameni care să-i susțină.
        • -21 (29 voturi)    
          scurt istoric (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:42)

          tepes [utilizator] i-a raspuns lui m1ha1

          m1ha1,sa inteleg ca esti un fel de curru,pardon gurru,na mai greseste omul.In schimb tu nu gresesti,si asta se vede de departe.Numai curvele patentate vorbesc asa,evident cele platite.N-am apelat niciodata la strofele marelui poet,doar atat,-----,unde esti tu tapes Doamne ca sa pui mana pe ei......,acum ar fi momentul,pacat ca nu avem acum un asemenea om,sa curete tara de banditi si hoti,tradatori si detractori.Problema este ca acesti misei sant intre noi,ii vede toata lumea,ii cunosc,dar toata lumea tace,dar pana cand,asta-i problema.
        • +1 (3 voturi)    
          raspunsMihai (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:20)

          LiviuDrula1 [utilizator] i-a raspuns lui m1ha1

          Ai perfecta dreptate privind dosarele - Ponta este un dezastru pt Romania de aceea trebuie sa iesim in DECEMBRIE la vot pt ca PSD sa nu mai obtina majoritatea in parlament si sa dicteze cum vrea adica antiromanesc. PRU ( Pardidul Rusia Unita) cu Ghita Diaconescu si Ponta tre buie sa dispara de pe esicherul politic la fel si RTv ( Rusia Tv) de pe scena audiovizualului
          Asa sa ne ajute Dumnezeu
      • -13 (21 voturi)    
        domnull pacalici (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:25)

        tepes [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        Un domn? ma faci sa zambesc.
      • -2 (8 voturi)    
        boc, blaga, nik? (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:32)

        Quintus [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        Care fraier de afacerist dă o căruță de bani pentru un loc de deputat unde pierde vremea pentru mai nimic, iar contracte cu statul se fac oriunde, dar contează dacă se dă parandarat. Și pentru ce mare șmecherie în cazul a 220 de mii de euroi, pentru ce mare fasole atâta șpagă? Dar în cazurile în care Boc și Blaga au luat șpagă cu mânuțele lor și în care sunt denunțuri clare - nexam dosare, nexam control judiciar, nexam suspiciuni rezonabile. Iar acolo este vorba de un caz de uriașă corupție cu rezonanță externă, însă mușamalele de la DNA îi cheamă pe vagabonzii penali doar de ochii lumii, să bea o cafea.
    • -22 (28 voturi)    
      bucurie satanica. (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:22)

      tepes [utilizator] i-a raspuns lui Martinezu

      Martinezule,nu sapa groapa altuia,ca cineva de acolo de sus te judeca.Sa te bucuri si sa iei la misto un om hartuit din toate partile ,care are si el o familie,nu mi se pare corect,indiferent cine ar fi persoana respectiva.Esti un om rau Martinezule,nu te-as dorii in preajma mea nici un moment.
      • +9 (11 voturi)    
        Badea? tu esti Mircica? (Marţi, 6 septembrie 2016, 18:36)

        AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui tepes

        Ca numai cretinelul ala poate sa ia apararea unui nenorocit ca Ponta invocand familia, bla, bla.
      • +4 (4 voturi)    
        Exact asa spuneai si de Base acum o luna! (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:13)

        Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui tepes

        Tu, cand o veni momentul, deie Domnul sa fie cat mai tarziu, ai un loc asigurat chiar la dreapta Lui, la cat esti de bun si de milos ! :))))

        PS. Parol ! :)))))
      • +2 (2 voturi)    
        raspuns Tepes (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:24)

        LiviuDrula1 [utilizator] i-a raspuns lui tepes

        Ca nu ai dreptate o dovedesc punctele negative obtinute la fiecare postare.E b ine cand scrii ceva sa si gandesti dar vocabularul folodsit demonstreaza ca esti departe departe de acest lucru.
        PS Spor la colectia de puncte negative
        • 0 (0 voturi)    
          acu ca (Miercuri, 7 septembrie 2016, 12:54)

          nahir [utilizator] i-a raspuns lui LiviuDrula1

          se apropie alegerile parlamentare, s-au activat agentii de propaganda psd, ca pe vremuri aia pcr.
          sunt atat de multi ca mai au un pic si sar ca puricii din blana cainelui cand il deparazitezi.
    • +9 (11 voturi)    
      Arest... degeaba (Marţi, 6 septembrie 2016, 17:33)

      AliceBaranescu [utilizator] i-a raspuns lui Martinezu

      Eu m-as fi simtit si mai bine daca ii confiscau toate averile, inclusiv conturile "ascunse" din alte tari. Sa traiasca doar cu 1500 Ron / luna sau chiar mai putin.
  • +54 (60 voturi)    
    LA MULTI ANI !!! (Marţi, 6 septembrie 2016, 12:56)

    Dr.Mythnick [utilizator]

    LA MULTI ANI !!!
    • +42 (46 voturi)    
      ... (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:12)

      grongobar [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

      ...cu executare !
    • -13 (37 voturi)    
      Tony Blair (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:33)

      Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

      Alt infractor ce a condus la "sinuciderea lui Dr Kelly si moartea a sute de mii de civili irakieni
      • +4 (14 voturi)    
        ba, chiar a facut (Marţi, 6 septembrie 2016, 14:11)

        victor L [utilizator] i-a raspuns lui Snitzelvienez

        praf Snitzelvienezul.
        Care uita ca stramosii lui au omorit mii si sute de mii de evrei si tigani.
        Stai jos!
        • -5 (9 voturi)    
          sute de mii, milioane ..industrie (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:36)

          Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui victor L

          pluseaza dar citeste ce a scris unul de-al vostru
          Norman G. Finkelstein, The Holocaust Industry
      • +18 (24 voturi)    
        Blair e mai intresant de atat... (Marţi, 6 septembrie 2016, 14:18)

        man_and_twin [utilizator] i-a raspuns lui Snitzelvienez

        Care e cel mai mare tun dat de Ponta?
        Kazmunaygaz si scutirea datoriei de vreo jumatate de miliard de $.
        Tony Blair si "coteria" lui de clienti il include pe dictatorul KAZah. Kazmunaygaz fiind subsidiara unei companii de stat.
        • +11 (15 voturi)    
          sa nu se (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:03)

          nahir [utilizator] i-a raspuns lui man_and_twin

          uite de privatizarea SIDEX si bombonel.
      • +19 (19 voturi)    
        Details of Tony Blair's Dealings With Kazakhstan (Marţi, 6 septembrie 2016, 14:19)

        man_and_twin [utilizator] i-a raspuns lui Snitzelvienez

        http://thediplomat.com/2016/04/details-of-tony-blairs-dealings-with-kazakhstan-leaked/
  • +50 (54 voturi)    
    E bine! (Marţi, 6 septembrie 2016, 12:59)

    CezarN [utilizator]

    Caci, in ultima vreme, plagiatorul parea ca a scapat de sub orice control. Acuma este macar sub control judiciar.
    • -20 (26 voturi)    
      ei bine ce? (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:54)

      tepes [utilizator] i-a raspuns lui CezarN

      Mai Cezar ma intreb de unde atata ura impotriva unui singur om.Ce ti-a facut omul asta,incerc sa fac o comparatie intre Ponta si adevaratii banditi care au praduit Romania,ma refer aici la pdl.Nu te-am auzit niciodata condamnand faptele acestora.Sau esti de-a lor.
      • +7 (11 voturi)    
        Tepesel, te prefaci prea bine ca esti prost (Marţi, 6 septembrie 2016, 18:40)

        AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui tepes

        Tu chiar te prefaci ca nu stii ca Ponta era banditul suprem, seful haitei, masculul alfa? Sau se credea macar. Si ca fiecare actiune a lui a fost orientata spre maximizarea profiturilor propriei haite de jefuitori?
        Cat de spre pdl, sunt mcii copii pe langa GIO!
      • +3 (7 voturi)    
        raspuns tepes (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:31)

        LiviuDrula1 [utilizator] i-a raspuns lui tepes

        Daca pui o asemenea intrebare idioata ( ce a facut Ponta) inseamna ca esti orb surd si dus cu plutaE deajuns ca te-a facut petine fan al lui si asta e o mare nenorocire.
        Succes la punctajul negativ care creste cu fiecare postare - oare ce sa insemne ?
      • 0 (0 voturi)    
        A taiat investitiile ca sa aiba crestere economica (Miercuri, 7 septembrie 2016, 15:54)

        Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui tepes

        asta a dus la o pierdere de cca 100k locuri de munca. Asta e doar un exemplu, a distrus viitorul multor familii.
  • +45 (47 voturi)    
    Vai, Viorel, nu se poate ca-i mare intelectual si (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:00)

    Plagarus [utilizator]

    ...... un bun roman ortodox.Este o eroare impardonabila
  • +37 (39 voturi)    
    aaa...what's up, doc? (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:01)

    bigbrother [utilizator]

    trecutul il ajunge din urma si ii da suturi in fund.

    Sa fie intr-un ceas bun, poate asa invata si politicienii ca , asa cum spunea un clasic inca in viata, "orice rahat se impute pana la urma".
  • -13 (25 voturi)    
    scrie doua tratate de stiinte juridice si (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:07)

    Toni_Romania [utilizator]

    Sta un an, "scrie" doua tratate de stiinte juridice si scapa. Averea intacta. Ne am lamurit cum e cu aceste "urmariri penale".
  • -41 (47 voturi)    
    PRU (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:09)

    xanti [utilizator]

    Era periculos sa vina la PRU ,nationalismul si patriotismul sunt interzise in Romania.
    • +13 (15 voturi)    
      Orice loc sau idee populata cu Monta e cel putin (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:36)

      deval [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      imoral ! Asa ca interzis e "interzis"pentru cei care moralitatea si profesionalismul sunt motoare propagatoare de bine ...
    • +14 (22 voturi)    
      Pro sovietic e interzis (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:43)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      Suntem Tara PRO NATO ! As nu uiti sovieticule!
    • +14 (18 voturi)    
      prostia si trufia (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:53)

      deville2010 [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      populismul desantat si oamenii fara educatie sunt caracteristicile acestiu partid finanta de sovietici
    • +9 (19 voturi)    
      Nationalismul si patriotismul (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:57)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      Sunt lucruri complet diferite. Nationalismul e o maladie intelectuala generata de un profund complex de inferioritate. Patriotismul e o stare a spiritului in care individul isi sacrifica propriul bine pentru un ideal mai mult sau mai putin utopic al unui grup national. Afirmatia despre periculozitatea unui mitoman la un partid nationalist este de o ineptie totala chiar si pentru un troll de propaganda.
    • +9 (11 voturi)    
      Dar hotia? (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:05)

      Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      E la mare rang asa-i?
    • +4 (4 voturi)    
      Tu esti bre... (Marţi, 6 septembrie 2016, 16:19)

      Sani [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      ...ala care tine intotdeauna cu adversarii sportivilor romani?
    • +1 (3 voturi)    
      Tu esti bre... (Marţi, 6 septembrie 2016, 16:19)

      Sani [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      ...ala care tine intotdeauna cu adversarii sportivilor romani?
    • +1 (1 vot)    
      Da, ma radiola (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:19)

      KostasP [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      Patri-hotii nu ne plac, ce sa-i faci.
    • -2 (6 voturi)    
      direktivă (Marţi, 6 septembrie 2016, 20:03)

      Quintus [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      Se vrea mazilirea cu orice preț a lui Ponta. Impotenții pnlbuldogisupraponderali nu au cum să câștige altfel decât ajutați de DNA care are directivă sa distrugă PSD. Au abandonat dosarele grele de corupție - gașca de hoți de la ANRP, gașca de hoți Mikrosoft, gașca de hoți "prinsul" Paul, gașca Nana, gașca Alro, gașca Videanu-Nicolae, gașca Udrea-Bogdan Buzăianu etc. pentru că directiva de urgență este să se ocupe de liderii PSD!
  • +27 (31 voturi)    
    Despre control (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:09)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Poate ca un control de tip penetenciar ar fi mai corect decit un control judiciar. Plagiatorul Ponta, pupilul puscariasului Nastase si colabroatorul penalului Sova ori tovaras cu condamnatul penal, hotul Dragnea, a adunat cam destuld ca sa merite vreo 30 de zile la Brutarie si alti vreo 10 ani in zeghe. Asta daca Romania ar fi un stat de drept.
    • -9 (15 voturi)    
      ce tie nu-ti place al,,,,, (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:58)

      tepes [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

      Daca ar fi un stat de drept OCHII...pe ..VOI tu astazi ai fi judecat pt. denigrare,si marturie mincinoasa.
      • +4 (8 voturi)    
        Adevarul supara (Marţi, 6 septembrie 2016, 18:17)

        Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui tepes

        Mai ales pe votantii comunistoizi ca tine...
  • +32 (36 voturi)    
    o ia pe urmele lu' guru 7 case (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:09)

    Gobelin [utilizator]

    Ponta va fi urmatorul castigator al trofeului "calitatii" !
    La multi ani, cu executare!
    daca la faza cu Sova/Turceni il mai pot scapa pretenarii din parlament , aici i se infunda!
    de-aia n-a facut declaratii, nu ca i-au interzis procurorii.
    • +15 (19 voturi)    
      Nici in primul dosar (ca si sova), nu a declarat (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:42)

      deval [utilizator] i-a raspuns lui Gobelin

      (inca) nimic in instanta si nici in fata procurorilor ! Cred ca temporizeaza oricat poate de mult, pana cade la zar un judecator convenabil, disponibil, santajabil sau pretin cu tata-socru, varu, cumatrul, nasicu, coleg de doctorat ceva....
      • +14 (16 voturi)    
        nu la asta m-am referit (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:55)

        Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui deval

        ci la declaratiile de presa de dupa audieri.
        cand s-a dus la Antene sa se planga ca-l hartuieste Base pentru ca a luat salar cinstitt de la Sova!
      • +2 (2 voturi)    
        Faptul ca nu declara nimic (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:18)

        Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui deval

        nici in fata procurorilor, nici in fata judecatorilor, nu constituie o tragere de timp, o temporizare (pt ca dosarul isi continua cursul). E pur si simplu o tactica. ;)

        Stai sa vezi daca e condamnat in prima instanta "nevorbit", ce o sa-l apuce mancarimea de limba cand s-o judeca in caile de atac. ! :)))
  • +19 (25 voturi)    
    p$d Devine istorie (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:19)

    un domn [utilizator]

    Nea Nelumbo Onorificu alaturi de Visinescu, urmeaza Pisicul.....Lord of TR...RIP P$D!!!!
    • +17 (25 voturi)    
      Ponta trebuie scos din viata publica! (Marţi, 6 septembrie 2016, 14:08)

      pedepsitorul [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Ponta trebuie scos din viata publica!
      • -11 (17 voturi)    
        esti falos nevoie mare,insa....... (Marţi, 6 septembrie 2016, 16:11)

        tepes [utilizator] i-a raspuns lui pedepsitorul

        Ei, vi de acasa "Pedepsitorule",deci asta va doare.Pai nu-i mai simplu sa-l impuscati?apoi scoateti PSD-ul in afara legii si sefii lor la puscarie,mama lor de banditi,ajunge, pana aici.Asta vrei justitiarule?Tu crezi in naivitatea ta ca milioane de romanii mai pot fi mintiti la nesfarsit?
        • +6 (6 voturi)    
          Milioane de ? Prosti? (Marţi, 6 septembrie 2016, 17:32)

          un domn [utilizator] i-a raspuns lui tepes

          Fi serios, romanii s au desteptat !
  • +19 (23 voturi)    
    Su control! (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:22)

    MirceaGeorgescu1 [utilizator]

    Si asa a ajuns coleg de suferinta cu Elena Udrea. La mai mare, si tu si tata socru! Daciana plange ecologic, si Turcescu s-a insurat!
  • -22 (34 voturi)    
    weapons of mass destruction (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:27)

    Mazeta [utilizator]

    220.000 Euro ia Tony B-liar de la aborigeni? Păi nu văd care e problema.

    În 2011 Bill Clinton a câștigat 13,434$ pentru 54 conferințe, adică cca. 248,777$ per conferință.
    • -15 (25 voturi)    
      erratum (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:31)

      Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      13,434,000$
      • +6 (16 voturi)    
        Putin? Aaaa..nu declara Fiscului (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:37)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

        Atunci care e Mai Nociv ?
    • +17 (27 voturi)    
      mazeto (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:55)

      deville2010 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      esti penibil..in locul tau mi-as gasi un copac sanatos ..de celelalte punem mana de la mana si te ajutam sa-ti curmi suferinta si frustrarea
    • +14 (18 voturi)    
      Problema e coruptia aborigenilor (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:58)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      Nu pseudo-serviciile de consultanta ale fostului PM
    • +17 (21 voturi)    
      pai nu e Blair inculpat (Marţi, 6 septembrie 2016, 14:04)

      Motanul_incaltat [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      Este cine a vandut un loc pe lista.
    • +4 (4 voturi)    
      Ce spui Frantz, doar atat de putini $ (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:24)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      a spalat Bill ? :)))

      Nici 250.000. de conferinta ? Ca, uite, aici in Romania aborigena s-a "spalat" comparabil ! :)))))
  • +26 (30 voturi)    
    Pe un alt forum cineva se plangea ca DNA (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:32)

    Susufler0 [utilizator]

    vine doar cu lucruri "neserioase", cu "pocnitori" in ceea ce il priveste pe Ponta. :)))

    Ii raspund si pe acest forum : a cui e vina ? ;)

    Cu ce e vinovat DNA ca Ponta e un "gainar" care spala doar 200.000. de euro si nu 200 milioane $ ca in cazul lui KazMunaiGaz, (poate) ? :))

    Faptul ca i-au impus control judiciar pt 60 de zile, control care-indraznesc sa anticipez-la recurs va ramane in picioare, face sa intelegem ca problema este foarte serioasa si ca DNA are indicii si e pe cale de a gasi si probele, tocmai de aceea apeland la aceasta masura preventiva in ceea ce il priveste pe "gainar". :)))
    • +20 (24 voturi)    
      Doar a Invatat de la Trofeul Calitatii (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:38)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      Mentor find El Insusi con burberry!
      • +11 (13 voturi)    
        i-o fi (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:11)

        nahir [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        pastrat mentorul vreun colt, vreo bucata din pretiosul fular? cine stie, poate-i trebuie si pupilului.
        • +10 (12 voturi)    
          Aschia nu sare departe (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:25)

          un domn [utilizator] i-a raspuns lui nahir

          De Cornul.. .abundentei prin hotzie!
        • +3 (3 voturi)    
          Nu cred ! Nu cred ca l-a lasat (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:30)

          Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui nahir

          tovarasa de viata si de "suferinta penala" ! :P

          PS. Dar poate i-a facut cadou, unul din colectie.
          :))))))
      • +4 (4 voturi)    
        Bingo, Mister ! )))) (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:27)

        Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        Uitasem, in mod nedrept de "El Insusi ! ;)
  • -9 (25 voturi)    
    Il aresteaza si pe Tony Blair (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:33)

    Arminius [utilizator]

    In sfarsit il pot aresta si pe Tony Blair, cel care si-a folosit influenta pentru ca Ponta sa dobandeasca foloase necuvenite (Olguta stie ce spun) si care a spalat banii omului de afaceri (ca nu i-o fi dat bani impozitati). Ar cam fi cazul sa-l bage la beci pe Tony asta, sa nu se-ntample ca in cazul primului ministru francez Jean Pierre Raffarin care-a fost denuntat public de Presedintele Traian Basescu ca "si-a luat tainul" si care a scapat neanchetat (momentan, ca mai e timp). Hai, ca se poate fara discriminari. E o lege pentru toti.
  • +2 (12 voturi)    
    Inca ceva (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:38)

    Azra [utilizator]

    Pai in cazul asta, ar trebui invitat si Dl. Tony Blair pentru audieri , care, in mod cert ar fi putut beneficia-in afara acoperirii cheltuielilor de sejur-si de o parte a sumei evocate, sub forma de onorariu pentru vreo conferinta sau pentru consultanta in vreo problema delicata ( T.Blair a fost numit, dupa ce si-a incheiat mandatul de prim ministru, un fel de reprezentant international pentru Orientul Mijlociu). Oricum, proiectul invitarii sale terebuia sa contina, in mod necesar si informarea sa despre eventuale onorarii pe care le-ar fi putut primi, spre a se face invitatia mai atractiva.Tony Blair ar putea lamuri aceste aspecte, daca ar fi intrebat, fie si printr-o comisie rogatorie.
    • +10 (14 voturi)    
      N-are treaba Blair cum s-au adunat banii (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:59)

      SkyDan [utilizator] i-a raspuns lui Azra

      Staff-ul lui a primit suma de la un NGO si a livrat discursul. Ca au fost bani furati e altceva.

      Daca ma duc si cumpar un frigider cu bani furati, si ma prinde, se duce procuratura la magazin sa-i certe ca au acceptat bani furati?
  • +23 (25 voturi)    
    Tony Blair - GURU pontalakului (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:41)

    SkyDan [utilizator]

    Vizitele astea se organizeaza cu cap: un NGO propune unei personalitati sa vina sa tina un discurs. Se promoveaza evenimentul si se cere o suma pe cap de invitat. Se vand bilete pur si simplu. Daca aveau minte acesti pesedei vindeau bilete cu 220EUR la 1000 de oameni din partid si era OK.

    Sa ceri unui oli-garch local suma si sa-l pui pe loc eligibil e culmea butaforiei democratice. Mare pericol public acest Ponta VV. Si vroia sa conduca un partid national-socialist.

    Pontalache - ti-a iesit pe nas insuratoarea cu fata lui Sarbu. Nu erai tu un bun procuror pe la parchet sau poate la DNA? Acu' pushkaria tatiku'.
    • +16 (18 voturi)    
      nici nu era nevoie (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:52)

      Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui SkyDan

      guitza trebuia doar sa faca o sponsorizare la partid.
      da' porcu' tot bou ramane :)
  • -21 (27 voturi)    
    MORITA (Marţi, 6 septembrie 2016, 13:55)

    EmilNae [utilizator]

    Nimic nu-i mai actual ca aceasta balada unic in lume fara corespondent nicaieri
    fracment:
    .............................
    Cu trei ciobănei. (ponta, dna, johanis)
    Unu-i dna
    Unu-i johanis
    Şi unu-i ponta
    Iar cel dna
    Şi cu ce-l johanis
    Mări, se vorbiră,
    Ei se sfătuiră
    Pe l-apus de soare
    Ca să mi-l omoare
    Pe cel ponta
    Că-i mai cunoscut
    Ş-are procente mai multe,
    Mândre şi cornute
    etc etc etc
    stiti dumneavoasta mai departe.
    analza pe text:
    cum dracu sa facem sa avem mai multe procente ca el.
    au concluzionat ca nu au cum ,asa ca singura solutie este intrarea in cimpul tactic al actiunilor lui ponta.
    cum ?cu o mita ce at fi primita nu ieri nu aseara nu azi noapte nu flagrant nimic din toate astea.A fost data daca a fost data pe timpul mosolor si stramosilor nostri prin ........2012.Cum tocmai acum au decoperit "flagrantul"
    da ca acum trebuia.Ca daca mort era(jos in procente) nimeni nu stia si de miorita nevoie nu era.
    hihihihihihi
    • +8 (12 voturi)    
      Lasa, nu te mai stradui (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:07)

      Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui EmilNae

      Stai jos si te bucura.
    • +2 (4 voturi)    
      "misca si tu Mioaro, nu sta ca vaca" (Marţi, 6 septembrie 2016, 18:47)

      AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui EmilNae

      citat din Academia Catavencu, anii '90
      Te-ai miscat destul EmilNae acum treci pe la casierie.
      PS Ponta era oricum istorie si asta fiindca Dragnea l-ar fi tinut sub cizma forever.
    • +2 (4 voturi)    
      :( (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:33)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui EmilNae

      Esti jalnic, mosule ! :))
  • +9 (9 voturi)    
    articol interesant mai vechi, care acum se leaga (Marţi, 6 septembrie 2016, 14:26)

    peat [utilizator]

    http://www.aktual24.ro/ponta-tony-blair-prietenie-rompetrol/
  • +11 (19 voturi)    
    220.000 Euro ? = Victor Ponta vede JILAVA ! (Marţi, 6 septembrie 2016, 14:34)

    JohnAnticoruption [utilizator]

    Tony Blair a venit in Romania pe Spaga lui Ponta ca sa isi spele PSD -KGB Imaginea in fata Electoratului !

    Pentru 220. 000 Euro (spalare de bani )va intra Victor Ponta Garantat la Jilava !!!
    • +2 (4 voturi)    
      Macar de-ar fi asa (Marţi, 6 septembrie 2016, 16:57)

      Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui JohnAnticoruption

      Sa intre, sa i se confiste banii si sa stea acolo vreo 10 ani. Asta daca in Ro, Justitia ar functiona. Ma indoiesc... atit timp cit Videanu, Mazare, Oprisan, Dragnea, Sova, Ponta, Udrea si multi alti mafioti sunt liberi si acum
      • -2 (4 voturi)    
        Morile Justitiei macina incet , da macine ! (Marţi, 6 septembrie 2016, 21:56)

        JohnAnticoruption [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

        Morile Justitiei macina incet , da macine fara de a mai fii stopate !
  • +11 (15 voturi)    
    seful celui mai... (Marţi, 6 septembrie 2016, 14:43)

    astronaut [utilizator]

    cinstit guvern ,adica ''galacticul'', anunta convocarea la''brutarie'' a guvernului de penali ! acest individ demonstreaza pe zi ce trece ca reprezinta si a reprezentat un PERICOL PUBLIC , bun de priponit, pentru ca altfel e in stare sa procedeze la infractiuni contra interesului public sau a personei ! ori e inconstient , ori ''naiv'' ca sa nu zic ...!
  • +12 (12 voturi)    
    DA! DAR E MANDRU (Marţi, 6 septembrie 2016, 14:58)

    Patrula10000 [utilizator]

    ca e roman!
  • +10 (16 voturi)    
    De la kazaci a primit suta de milioane (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:09)

    Kaladin [utilizator]

    de Euro. Si dihania asta e role model pt romani, pfaiii. Dar unde-i niuluk si cu xgroho? Ca ei erau servitorii cei mai fideli ai Pisicului Vigilante Phonta.
    • -6 (12 voturi)    
      Rilli? (Marţi, 6 septembrie 2016, 16:15)

      Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Kaladin

      Decat o suta milioane euro? Pai si DNA-ul ce pazeste? Se pierde in detalii de 220 mii euro care nici macar nu au trecut pe la el iar beneficiul lui si al platitorului e greu de dovedit?
      • +1 (1 vot)    
        Prea multi bani (Miercuri, 7 septembrie 2016, 1:58)

        Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

        Sistemul ii vrea nu sa-i dea.
  • +12 (14 voturi)    
    ce mai face Bogdan Teodorescu ? (Marţi, 6 septembrie 2016, 15:39)

    W. [utilizator]

    Sunt curios daca Bogdan Teodorescu, fostul strateg USL/PSD are statut de denuntator/colaborator cu DNA, sau va fi pus sub acuzare in zilele urmatoare. Fundatia condusa de el pe atunci a facut plata pentru Tony Blair.

    Aveti aici un articol mai vechi:

    http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-11844445-tony-blair-teoria-puterii.htm

    si la momentul acela ma intrebam de unde a gasit Bogdan Teodorescu banii pentru a plati acest lucru si cine face investitii in viitor in acest mod.

    Patru ani mai tarziu avem raspunsuri ceva mai clare.

    Salutari !
  • +1 (5 voturi)    
    cand o sa ia prima condamnare (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:16)

    __alex__ [utilizator]

    iar o sa-l ia plansul isteric, ca si atunci cand a pierdut alegerile. Doar ca nu o sa mai iasa Dragnea sa ne explice ce si cum, fiindca va fi si el la deja la zuhaus.

    Dovada ca Tony Blair nu stie vorba romaneasca "Cand te bagi in troaca te mananca porcii" si nici "Cine seamana se-aduna".
  • -3 (9 voturi)    
    Inca o scrematura marca DNA,doar,doar il (Marţi, 6 septembrie 2016, 19:20)

    xrogo [utilizator]

    vor prinde la colt pe Ponta,auzi tupeu la procurorasul cel viteaz,cica nu poate discuta dosarul si nici parasi Romania,bine ca ei,procurorii pot da comunicate si acuza in stanga si dreapta!
    Am ajuns sa vedem si asta,sa li se inchida gura unor deputati alesi democratic,asta in ciuda Constitutiei!
    • +1 (3 voturi)    
      Ti-am mai spus, ai invatat prost (Miercuri, 7 septembrie 2016, 1:57)

      Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      Limba romana.
  • +3 (7 voturi)    
    Tepelus (Marţi, 6 septembrie 2016, 22:14)

    Sani [utilizator]

    Bai, esti cam nervos!

    Ce-ati patit, ati uitat de indicatiile de partid....agresivitate controlata,... atentie la detalii...

    Pai nu v-a prelucrat PSD-ul?

    Hai, bai, chiar asa haos domneste in PCR - Partidul Catastrofa Romaniei, mai cunoscut in ultimii ani sub diverse titulaturi - FSN-FDSN-PDSR-PSD?
  • +3 (11 voturi)    
    Mulți idioți pe la procuratura aia (Marţi, 6 septembrie 2016, 22:16)

    LianBerthold1 [utilizator]

    "Procurorii afirma intr-un comunicat ca Ponta si-a folosit autoritatea de lider al PSD pentru a plasa un om de afaceri pe un loc eligibil la alegerile parlamentare contra sponsorizarii cu 220.000 de euro a aducerii in Romania a lui Tony Blair pentru o intalnire cu Ponta."

    Păăăăi ... unde este funcționarul public care a primit sau a dat mită?!? partidul e o entitate privată, cred ...

    Sau de fapt problema e că nu au plătit impozit pe ăia 220k euro?!?

    Oricum,e de rîsul curcilor această acuzație. Dar deh! sistemul lovește fără milă î cine nu i se supune. Mai insidios ca în Turcia, mai dur decît în Rusia , mai scabros decît în America.
    • +2 (4 voturi)    
      In Rusia primea un glontz in cap (Miercuri, 7 septembrie 2016, 1:56)

      Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui LianBerthold1

      In America 150 de ani de parnaie, in Turcia 10 ani de sodomie. In Romania o sa dureze 10 ani procesul si probabil o sa ia 1,34577(;();;6) ani cu suspendare dupa ce doneaza shpaga de la cazaci.
  • -4 (6 voturi)    
    Mare criminal... (Marţi, 6 septembrie 2016, 23:58)

    Irina25 [utilizator]

    A copiat, l-a adus pe Tony in Ro etc. Totusi, faptul ca Videanu, Udrea si altii ca ei se plimba liberi, vad ca nu va deranjeaza. Sunteti mai basisti decat Basescu...
  • +1 (3 voturi)    
    Mai bine (Miercuri, 7 septembrie 2016, 2:21)

    KostasP [utilizator]

    Il plasau sub o auto basculanta. Era mai sigur.
  • +1 (5 voturi)    
    Intrebare (Miercuri, 7 septembrie 2016, 7:03)

    Cetateanu [utilizator]

    Daca a beneficiat de foloase necuvenite, Ponta, cine trebuia sa beneficieze de acele foloase?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by