Rotary Constructii: Mihai Leonard Rotaru nu are nicio implicare in Dosarul retrocedarilor ANRP. Este o confuzie de nume

de I.C.     HotNews.ro
Joi, 26 noiembrie 2015, 20:56 Dosare Anticoruptie


Rotary Constructii dezminte orice implicare sau asociere a lui Mihai Leonard Rotaru, asociat unic si administrator al Rotary Constructii, in dosarul ANRP. Firma de constructii atrage atentia ca este vorba despre o confuzie regretabila de nume intre Mihai Rotaru, finantator C.S.U. Craiova, si Mihai Leonard Rotaru - seful companiei.
  • Comunicatul Rotary Constructii
Rotary Constructii SRL anunta ca domnul Rotaru Mihai Leonard, asociatul unic si administrator al Rotary Constructii, nu are nicio implicare in Dosarul retrocedarilor A.N.R.P. in cadrul caruia in cursul zilei de astazi 26.11.2015, D.N.A. a dispus masura arestarii preventive.

Rotary Constructii dezminte orice stire in legatura cu acest dosar sau asociat al acestuia, precum orice alte afirmatii lipsite de fundament, confuzia aparuta in media online reprezentand o regretabila eroare determinata de conincidenta numelor, dl.  Mihai Rotaru - patronul C.S.U. Craiova si a d-lui Mihai Leonard Rotaru - Asociat unic si Administrator al societatii noastre.

Precizam ca Mihai Leonard Rotaru nu a avut si nu are nici o implicare in dosare avand ca obiect despagubiri A.N.R.P. prin Fondul Proprietatea.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

7289 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by