Elena Udrea, a doua oara la DNA in cursul acestei zile: Nu m-a speriat niciodata gandul ca stau la Arestul Capitalei. Inteleg ca mi-au pregatit camera

de V.M.     HotNews.ro
Vineri, 30 octombrie 2015, 15:30 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Captura YouTube
Elena Udrea a revenit la DNA, vineri, pentru a da declaratii in noul dosar in care este acuzata de fapte de coruptie si a aratat ca nu a speriat-o niciodata gandul ca ar putea sa fie dusa in Arestul Capitalei, precizand ca, din ce a aflat, i s-ar fi pregatit o camera acolo.

Deputatul Elena Udrea a declarat, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca a venit pregatita sa dea o declaratie, dar tine sa mentioneze ca nu considera normala respingerea cererii ei de recuzare a procurorului care instrumenteaza dosarul sau, decizie care a fost data tot de un procuror DNA, transmite Mediafax.

Udrea a mai aratat ca toti procurorii din DNA analizeaza cererile ei, intre care si recuzarea, "in considerarea sefei institutiei". "Deci n-am nicio sansa, deci dau declaratie in fata procurorului", a adaugat Udrea.

Intrebata cum comenteaza faptul ca Alina Gorghiu a putut intra pe o usa laterala la DNA, atunci cand a fost audiata, in calitate de martor, intr-un dosar, Udrea a spus ca exista o discriminare din acest punct de vedere, unii fiind "executati public, scosi prin fata, cu catuse".

"Stiu de la dumneavoastra, din presa, dumneavoastra ati scris la acea vreme, si cei care au avut curaj sa scrie au aratat ca Gorghiu a intrat pe usa laterala, nu pe aici, pe unde filmati dumneavoastra, cu catusele, pe cei care trebuie filmati cu catuse. Exista o discriminare, unii sunt executati public, scosi prin fata aici, cu catuse, filmati. Daca dati pe internet imagini cu Elena Udrea, cele mai multe poze sunt cu mine cu catuse. Odata ce te-a filmat si te-a dat presa incontinuu, sute de zile, la televizor, cu catuse la maini, cel putin in fata opiniei publice, dar si in fata magistratilor, nu mai poti sa ai o sansa sa-si dovedesti nevinovatia, pentru ca te judeca automat dupa imaginile pe care le-au vazut. Deci, oamenii oricum te condamna, te judeca, iar judecatorii sunt si ei tot oameni si sunt influentati de dezbaterile publice", a mai declarat Udrea.

Intrebata daca se teme ca ar putea reveni pentru o noapte in Arestul Politiei Capitalei, Udrea a spus: "Dar m-a speriat vreodata gandul? Inteleg ca imi pregatisera si o camera la arest. A fost la fel si data trecuta, atunci cand am ajuns in camera, colegele de camera mi-au spus ca de o saptamana se lucra la camera respectiva. Deci, toata lumea stia ca voi fi arestata, numai eu credeam ca mai am o sansa sa ma opun unei arestari care era deja demult decisa".

Elena Udrea a mai spus, intrebata in legatura cu faptul ca Bogdan Buzaianu ar fi luat masa cu procurori DNA si DIICOT, pe Coasta de Azur, ca informatiile pe care le are provin din spusele "unui apropiat al lui Buzaianu".

"Cineva din anturaj, foarte apropiat al domnului Buzaianu, a povestit - si cu siguranta lucrurile astea se vor putea demonstra - ca la masa domnului Buzaianu, pe Coasta de Azur, cu ani in urma, veneau si isi petreceau vacantele, si stateau, deci, cu dansul la masa procurori din Romania... Vom vedea, pe masura ce lucrurile vor evolua", a precizat Udrea.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1027 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Pareri . (Vineri, 30 octombrie 2015, 17:20)

    Marx [anonim]

    Nu exista in Codul penal ( nu in forma pe care o definesc eu ) un articol care sa pedepseasca trasul in piept . Exact asa ! Asta ne-a facut noua madam Udrea si acum se plange ca arestul nu-i ca la Le Bristol . Deh ! La Paris nici ca se gandea ca milioane de oameni au tras in piept aerul de politician de tip cocotier al domniei sale ( pacat ca o domnesc asa pentru ca nu merita ) . Nu conteaza cat a furat . Mai grav este ca ne-a tras pe sfoara si pentru asta merita un loc la Periprava , daca s-ar putea .
  • 0 (0 voturi)    
    DACA NU ACUM, CAND ? DACA NU ACOLO, UNDE ? (Vineri, 30 octombrie 2015, 18:28)

    Susufler0 [utilizator]

    Deja se vorbeste in targ ca daca s-o lasa cu arest o sa-i surprinda cu o marca noua de sutien.Sunt insa si cativa ( basisti) care ar paria ca nu va vrea sa riste o sinucidere asa ca va adopta marca " topless".


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by