UPDATE Adjunctul Politiei Capitalei, Roberto Ababei, dus la DNA, fiind suspectat ca a luat mita 10.000 euro

de V.M.     HotNews.ro
Miercuri, 14 octombrie 2015, 15:31 Dosare Anticoruptie


Roberto Ababei
Foto: b.politiaromana.ro
Adjunctul sefului Politiei Capitalei, Roberto Ababei, a fost dus la DNA, miercuri, fiind suspectat ca a luat mita 10.000 de euro de la administratorii unei firme care fusese controlata, promitand ca va interveni in sprijinul acestora la politisti de la Economic, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Sursele citate au declarat ca adjunctul sefului Politiei Capitalei, comisarul sef Roberto Stefan Ababei, a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) insotit de anchetatori, fiind citat pentru a fi audiat intr-un dosar in care este suspectat de trafic de influenta.

Potrivit surselor citate, Roberto Ababei ar fi primit, in perioada iulie-august, aproximativ 10.000 de euro de la doi administratori ai unei firme care fusesera controlati de politisti de la Economic. Ababei le-ar fi promis administratorilor ca va interveni in sprijinul lor la politisti de la Economic.

Roberto Ababei este director general adjunct al Politiei Capitalei din 6 februarie 2013, anterior acesta fiind, din aprilie 2010, seful Politiei Sectorului 2.

In perioada noiembrie 2009 - aprilie 2010, Ababei a fost imputernicit la comanda Politiei Sectorului 2, iar din 2005 pana in noiembrie 2009, a condus Sectia 8 Politie, anterior fiind, timp de un an, adjunctul sefului Sectiei 8.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























4487 vizualizari

  • +8 (8 voturi)    
    doar atat?! (Miercuri, 14 octombrie 2015, 16:41)

    lili [anonim]

    Sa fim seriosi!
    Am un var(pensionar acum) care a fost Seful Politiei Rutiere in anii '80 in Teleorman, ce avere avea si are si acum dupa pensionare, mama, mama!
    Case peste case, vile peste vile, masini de marca, ce lux avea in casa unde-i vizitam noi, mama, mama!
    Frigiderul lui era plin cu ce noi nu stiam ca exista, ce nu mai vazusem de multi ani in magazine, el primea zi de zi sticle si lazi cu orice, absolut orice!
    Astia din Politie sunt primii care calca in picioare LEGEA, sila!!
    Nu cred ca s-au schimbat lucrurile!
  • +1 (1 vot)    
    DAca e numit de P$D (Miercuri, 14 octombrie 2015, 18:56)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Atunci sigur e un corupt si face parte din mafia rosie condusa de condamnatul Dragnea. P$D = ciuma României, rusinea ei.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by