Viceprimarul comunei Tuzla, Taner Resit, retinut de DNA pentru santaj

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 15 septembrie 2015, 19:16 Dosare Anticoruptie


Taner Resit, viceprimarul comunei Tuzla (judetul Constanta) a fost retinut marti de procurorii DNA pentru santaj, anunta Agerpres. In acelasi dosar a fost retinut si Stefan Radu, administrator al unei societati comerciale, tot pentru santaj. Cei doi vor fi prezentati miercuri Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al DNA, in perioada 16 august - 8 septembrie, cei doi, pentru a obtine de la administratorul unei societati comerciale suma de 48.000 euro, au exercitat asupra acestuia acte de constrangere constand in amenintari cu fapte pagubitoare respectiv: alungarea clientilor, impiedicarea accesului in spatiul comercial si a utilizarii lui, prin schimbarea incuietorilor, precum si sechestrarea bunurilor apartinand firmei respective.

"Mai mult, in acelasi context, la 8 septembrie, inculpatul Radu, in prezenta celuilalt inculpat, a exercitat acte de violenta fizica asupra persoanei respective", precizeaza DNA.

Procurorii DNA au beneficiat, in acest dosar, de sprijin de specialitate din partea ofiterilor de politie judiciara din cadrul Serviciilor de Investigatii Criminale si de Operatiuni Speciale Constanta.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























828 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Nu prea inteleg ce cauta DNA... (Marţi, 15 septembrie 2015, 19:51)

    grasu [anonim]

    Probabil este un conflict local intre doi taranoi care se bat pe exclusivitate pe carciuma din sat. Adevarul este probabil la mijloc dar unul dintre tarani a gasit calea de a-i da in cap adversarului cu maciuca DNA.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by