Perchezitii la Primaria Baile Herculane, suspiciuni de vanzari la preturi subevaluate a unor imobile din patrimoniul orasului

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 24 iulie 2015, 11:59 Dosare Anticoruptie


O serie de perchezitii au avut loc vineri la Primaria orasului Baile Herculane, dar si la sediile unor societati comerciale si la domiciliul unor persoane fizice din Caras-Severin si municipiului Bucuresti.

'Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Serviciile Judetene Anticoruptie Caras-Severin si Mehedinti, cu sprijinul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Caras-Severin au efectuat un numar de zece perchezitii domiciliare, la sediul Primariei Baile Herculane, precum si la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane fizice de pe raza judetului Caras-Severin si a municipiului Bucuresti', se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin, citat de Agerpres.

Potrivit procurorilor, ar exista indicii ca angajati ai Primariei Baile Herculane au instrainat, fara respectarea prevederilor legale, la preturi subevaluate, mai multe imobile din patrimoniul orasului.

Totodata, vor fi puse in executare un numar de patru mandate de aducere pentru persoanele suspecte.

In cauza s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Roman de Informatii.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























862 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Nici un dubiu (Vineri, 24 iulie 2015, 12:21)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Primarul asta a migrat la PSD, partidul hotilot si al coruptilor. Deci nici un dubiu ca e un escroc ordinar.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by