Avocata lui Victor Ponta, la DNA

de I.C.     HotNews.ro
Luni, 15 iunie 2015, 11:06 Dosare Anticoruptie


Avocata premierului Victor Ponta a fost in aceasta dimineata la DNA, informeaza Digi24. Ea a parasit sediul Directiei Anticoruptie fara a face declaratii.

Premierul este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani, in calitate de avocat (reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel").






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























4571 vizualizari

  • +11 (13 voturi)    
    intilniri lungi si dese, cheia marilor succese (Luni, 15 iunie 2015, 11:42)

    linarel [utilizator]

    la mai multi ani..... cu executare.
  • +2 (4 voturi)    
    CURIOS ! (Luni, 15 iunie 2015, 11:51)

    pointless man [utilizator]

    La noi ”juriștii” de top nu încearcă NICIODATĂ să se apere singuri (vezi-l și pe Năstase-77-de-ouă-și-case). Desigur, fiecare are dreptul la un avocat, dar nu mi-l pot imagina pe Istrate Micescu făcînd apel la ”colegi”.

    Și atunci întreb: PE CE BAZĂ pretind ei că sînt capabili SĂ-I ÎNVEȚE (dreptul) PE ALȚII ?

    Practica ne omoară !
  • 0 (4 voturi)    
    Ponta trebuia sa mearga AZI la DNA!!! (Luni, 15 iunie 2015, 12:14)

    lili [anonim]

    TV de casa Romania TV spune ca Ponta ar fi azi in Turcia unde se va opera la picior si astfel nu se va prezenta in fata procurorilor DNA!
    Ponta FUGE de frica DNA, crede careva ca este o coincidenta sa mearga chiar AZI in Turcia?!
    Si a-propos, Ponta NU se opereaza in "spitalele morti" din Romania unde zilnic moare un bebelus sau un copilas sau un batran nebagat in seama!
    El merge in Turcia, T Basescu a mers la Viena, nici un politician roman NU merge sa se trateze in "spitalele mortii" din Romania, d-aia nici NU baga bani in Sanatate, lor si celor apropiati lor NU le trebuie spitalele romanesti, NU au nevoie de asistenta medicala in Romania, ei merg in strainatate!
    Rusine, Ponta, succes DNA, la puscarie cu penalul Ponta!
    • +1 (1 vot)    
      Despre operatia la Viena (Luni, 15 iunie 2015, 13:13)

      DinuA [utilizator] i-a raspuns lui lili

      Citeste:
      http://www.gandul.info/stiri/11-medici-au-hotarat-in-unanimitate-pacientul-traian-basescu-trebuie-operat-de-urgenta-259182 si

      http://www.antena3.ro/romania/basescu-in-2006-am-asteptat-opt-ore-la-spitalul-elias-nu-mai-simteam-nimic-de-la-mijloc-in-jos-63140.html
  • +2 (4 voturi)    
    Ponta bogatul votat de alegatorii saraci ai PSD!!! (Luni, 15 iunie 2015, 12:28)

    lili [anonim]

    Ponta NU a venit azi la DNA, s-a prezentat numai avocata lui, oare e simpla coincidenta ca exact azi a plecat sa se opereze in Turcia, ca sa NU vina la DNA?!
    Ponta are bani de operatie in Turcia, amaratii lui care-l voteaza mor de foame in Romania, asteptand ajutoarele sociale ale lui Ponta marinimosul!
    Asta in timp ce Ponta si-a luat ceas de 30 000 Euro, marca Patek Philippe Gondolo 5124G-011 din aur alb de 18 karate, recent lansat!!
    "Premierul socialist Ponta are ceas de aproape 30.000 de euro
    La şedinţa de Guvern de săptămâna trecută, premierul Victor Ponta a lăsat la vedere noua să bijuterie: un ceas Patek Philippe Gondolo 5124G-011 din aur alb de 18 karate, despre care colecţionarii de ceasuri de mână spun că ar valora aproape 30.000 de euro. Specialiştii spun însă că un astfel de accesoriu s-ar vinde cu 28.000 de euro, informează wowbiz.ro.
    Acest model de Patek Philippe a fost lansat în urmă cu două luni şi se pare că Ponta este primul român care îl portă, mai susţine sursa mai sus citată."

    http://www.romanialibera.ro/politica/partide/foto--premierul-socialist-ponta-are-ceas-de-aproape-30-000-de-euro-381972
  • -2 (2 voturi)    
    nu azi aplecat, (Luni, 15 iunie 2015, 12:46)

    anonim [anonim]

    de la jocurile asiatice a plecat cu avionul lui Erdogan in Turcia, pentru motivarea ABSENTEI de la DNA, nu-i nimic a fost avocat, deci procesele continua, si-i doresc multi ani de puscarie,


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by