Ginerele lui Vasile Blaga, Andrei Rudeanu, arestat pentru 30 de zile

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 22 mai 2015, 17:11 Dosare Anticoruptie


Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis vineri arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Andrei Rudeanu, ginerele copresedintelui PNL Vasile Blaga, intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala, prejudiciul fiind de 600.000 euro, anunta Agerpres.

Decizia nu este definitiva.

Andrei Rudeanu a fost retinut joi de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce in aceeasi zi au fost efectuate cinci perchezitii la domiciliile si sediile comerciale ale mai multor persoane din Bucuresti, Deva si Buftea, intr-un dosar penal avand ca obiect savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.

Perchezitii au avut loc si la sediul firmei de paza si protectie Axis Corporate Security, detinuta de Ioan Andrei Rudeanu, acesta fiind apoi ridicat de procurori si dus la audieri.

Conform datelor de la Registrul Comertului, Axis Corporate Security are sediul central in municipiul Deva iar ca asociati apar Mariana Aurora Rudeanu (50%) si Ioan Andrei Rudeanu (50%), acesta indeplinind si functia de administrator.

Procurorii sustin ca din datele si probele administrate in cauza rezulta ca, in perioada 2010 - 2014, persoanele vizate, printre care si reprezentantii firmei de protectie si paza, ar fi desfasurat tranzactii comerciale fictive cu scopul de a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale.

Prejudiciul creat bugetului de stat, calculat pe baza datelor si probelor administrate in cauza, se ridica la aproximativ 2.500.000 de lei






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1533 vizualizari

  • +3 (3 voturi)    
    n-o sa mai poata concura! (Vineri, 22 mai 2015, 17:39)

    CinevaTrist [anonim]

    Are aceiasi pasiune ca Victoras ( http://www.axissecurity.ro/site/ionut-rudeanu-a-acaparat-pozitia-secunda-la-sinaia ). Acum, saracul, n-o sa mai poata concura la raliuri! Mare pierdere!
    • +2 (4 voturi)    
      zvon cu parfum de credibilitate (Vineri, 22 mai 2015, 18:11)

      CinevaTrist [anonim] i-a raspuns lui CinevaTrist

      Se sopteste pe la colturi ca tragedia asta i s-a tras de la Victoras care a reusit astfel sa dea o dubla lovitura. A scapat astfel de Ionut, un concurent puternic la raliuri si a multumit si pe tata socru, pe Vasile Blaga, care era la cutite cu ginerele de cand acesta se apucase de contracte cu statul. Se stie ca Vasile Blaga e in relatii amicale cu PSD si el a fost singurul ministru confirmat de opozitie in guvernul Croitorul. Apoi nu se stie cand s-o mai intoarce roata si Blaga o sa-si aduca aminte si o sa fie binevoitor cu ei, ca de opozitia e grea cand nu mai ai acces la robinete.

      Acum eu cred ca lui Blaga o sa-i treaca supararea si o sa rezolve el problema... nu pentru magarul de ginere ci pentru fetita lui ca o fetita are nu mai multe!

      Hai Ionut fii tare! Se vede luminita de la capatul tunelului!
      • +2 (2 voturi)    
        :) (Vineri, 22 mai 2015, 19:07)

        tirolez [utilizator] i-a raspuns lui CinevaTrist

        da-da, de parca declaratia lui Blaga ca e suparat pe ginere era pe bune.
        • 0 (0 voturi)    
          ionut si viorel, (Sâmbătă, 23 mai 2015, 14:45)

          anonim [anonim] i-a raspuns lui tirolez

          doi...., cind ai spatele asigurat la contracte babane cu statul, de ce nu apelez la doctori in contabilitate, vilcov, vosganian, daianu, la cel de la Cluj care la ajutat pe marele finantator al fotbalului romanesc,


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by