Un nou dosar pe numele sefei CNA, Laura Georgescu: Televiziuni sanctionate pe baza unor sesizari facute inainte ca emisiunea reclamata sa fi avut loc

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 11 mai 2015, 12:06 Dosare Anticoruptie


Laura Georgescu
Foto: Agerpres
Procurorii DNA au deschis un nou dosar penal pe numele sefei Consiliului National al Audiovizualului, care este cercetata pentru abuz in serviciu si instigare la fals in inscrisuri sub forma continuata. Potrivit unor elemente noi ale anchetei, sesizarea in urma careia au fost sanctionate unele televiziuni a fost redactata si inregistrata inainte ca emisiunea reclamata sa fi avut loc.

Potrivit unui comunicat DNA, Laura Georgescu "a instigat in perioada 2013 - 2014 la intocmirea unor sesizari cu date nereale, in vederea inregistrarii unor lucrari ce au intrat in analiza plenului CNA si care au fost solutionate prin sanctionarea a 4 posturi de televiziune (5 sesizari nereale), altele decat cele referitoare la cele 7 posturi de televiziune care au facut obiectul actelor de cercetare anterioare".

Noul dosar a fost deschis dupa ce 4 operatori TV sanctionati ca urmare a demersurilor efectuate de Laura Georgescu "in baza sesizarilor false realizate chiar la instigarea acesteia au comunicat date utile anchetei".

"Printre datele comunicate de operatorii TV au fost identificate noi sesizari care contineau date false, fiind promovate de suspecta Georgescu Laura si care au avut ca rezultat sanctionarea acestora. In unele cazuri, sesizarea a fost redactata si inregistrata inainte ca emisiunea reclamata sa fi avut loc", se arata in acest comunicat.

Procurorii au dispus sechestru asigurator asupra bunurilor imobile si mobile, inclusiv asupra conturilor bancare, ale Laurei Georgescu pana la limita de 2.296.200 lei, "suma reprezentand valoarea cu care cinci posturi de televiziune s-au constituit pana in acest moment drept parte civila".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























3089 vizualizari

  • +17 (17 voturi)    
    COMUNISME. (Luni, 11 mai 2015, 12:17)

    Johanis [utilizator]

    Femeia aceasta trebuie sa plateasca pentru toate faptele savarsite!
    Atata timp cat Romania va fi condusa de astfel de indivizi, Coreea de Nord ne va invidia pentru oamenii din fruntea institutiilor statului!
    • +3 (3 voturi)    
      Laura Georgescu=varianta feminina a lui Ponta (Luni, 11 mai 2015, 16:54)

      cartofil [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

      Parca sunt clone ca manifestare, doar ca de sex opus. Principala lor "calitate": obraznicia, la care se mai adauga aroganta, minciuna, tendinta catre ilegal. Cucoana va sfarsi in beciul domnesc, ii doresc asemenea si lui Ponta.
  • +11 (11 voturi)    
    pina Justitia ne va lamuri, (Luni, 11 mai 2015, 12:26)

    victor L [anonim]

    de mirare esre ce avere poate avea un salariat al Statului: " bunurilor imobile si mobile, inclusiv asupra conturilor bancare, ale Laurei Georgescu pana la limita de 2.296.200 lei".
    • +7 (7 voturi)    
      Ai inteles gresit (Luni, 11 mai 2015, 12:59)

      Simona [anonim] i-a raspuns lui victor L

      Aia e limita maxima pana la care se impune sechestrul, nu inseamna neaparat ca si are bunuri de valoarea aia. Asta nu insemna ca spun ca nu are, naiba stie cat o avea...
  • +11 (11 voturi)    
    E de rasul curcilor , (Luni, 11 mai 2015, 12:30)

    mopsu [anonim]

    o asa fiinta nerusinata, nu poate pleca decat arestata, ce sa mai vorbim , legile din Romania au fost facute de asasini juristi...
  • +12 (12 voturi)    
    /// (Luni, 11 mai 2015, 12:34)

    hmara [utilizator]

    Ce zici mazeto?
    O fi a3 sanctionata ilegal ?
  • +13 (13 voturi)    
    demna de PSD... (Luni, 11 mai 2015, 12:39)

    lili [anonim]

    Au stiut PSDeii lui Ponta ce sustin, o escroaca ajunsa in functii inalte... asa arata majoritatea acelor ajunsi in functii inalte-sinecuri de partid sau relatii de rubedenie bine gandite spre folosul partidului de guvernamant!
    Sila!
    Aceste mizerii ne conduc de 25 de ani, acesti penali de care nu s-a atins nici o institutie a statului roman pana acum!
    Succes DNA, curatati Romania de mizeria asta ce colcaie de 25 de ani!
    Parveniti si sarantoci ajunsi milonari din banii publici furati!!
  • +10 (10 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Luni, 11 mai 2015, 12:48)

    [anonim]



Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by