Elena Udrea ramane in arest

de Alina Neagu     HotNews.ro
Joi, 16 aprilie 2015, 22:04 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Agerpres
Elena Udrea va fi cercetata in continuare in stare de arest preventiv in dosarul "Gala Bute", a decis, joi, Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit Agerpres. Curtea Suprema i-a respins Elenei Udrea o contestatie fata de decizia instantei din 10 aprilie, prin care i s-a respins o cerere de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar. Decizia instantei este definitiva.

Avocatul Marius Striblea a precizat, joi, ca Elena Udrea a declarat in sala de judecata ca, la acest moment, poate fi eliberata, deoarece nu este firesc sa fie tinuta in arest preventiv pentru ca opinia publica se asteapta la acest lucru.

Udrea se afla in arest preventiv din data de 25 februarie.

In dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost acuzata initial de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infractiuni de luare de mita si spalare de bani.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2128 vizualizari

  • +1 (21 voturi)    
    foarte bine (Joi, 16 aprilie 2015, 22:50)

    anaerobik [anonim]

    Sa ramina la carcera pina il va da in git pe nomen odiosum.
  • -2 (24 voturi)    
    EU (Joi, 16 aprilie 2015, 23:05)

    kronk [utilizator]

    Stai acolo ca stai bine.Vine si matrozelul turmentat in curind.Asa ca nu o sa-ti mai lipseasca nimic.
  • 0 (12 voturi)    
    Normal... (Joi, 16 aprilie 2015, 23:54)

    marchi [utilizator]

    Unde-i lege nu-i tocmeală! Știu, e cam greu de înțeles pentru doamna Udrea, obișnuită să primească „ofrandele”-comisioane la picioare...
    • -2 (12 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Vineri, 17 aprilie 2015, 7:33)

      [anonim] i-a raspuns lui marchi

      • +6 (6 voturi)    
        Vești proaste pentru postaci? (Vineri, 17 aprilie 2015, 8:35)

        marchi [utilizator] i-a raspuns lui

        Să fim serioși! ICCJ nu i-a prelungit „sejurul” doamnei Udrea pentru că „și-a permis sa dea niste dispozitii cat a fost ministru”! De altfel, doamna Kovesi a explicat de nenumărate ori lucrul acesta. Mai informează-te!
        „Atât în dosarele care sunt rămase definitive prin hotărâri de condamnare, cât și în dosarele trimise la instanță, pe lângă denunțuri se regăsesc și alte probe — declarații de martori, interceptări ale comunicațiilor, expertize, rapoarte de constatare, orice probă care poate fi administrată. Niciodată un procuror din DNA nu își va fundamenta acuzațiile pe un simplu denunț. Întotdeauna denunțul trebuie coroborat cu o altă declarație. La fel se face și în cazul recunoașterii, pe care uneori suspecții din dosarele noastre o fac. Niciodată o declarație prin care un suspect recunoaște nu constituie ea însăși o probă sau regina probelor.”
        http://www.agerpres.ro/justitie/2015/03/10/kovesi-nu-exista-la-dna-dosare-fundamentate-doar-pe-denunturi-16-25-03
        • +1 (7 voturi)    
          ce ai vrea sa spuna?! (Vineri, 17 aprilie 2015, 8:56)

          lili [anonim] i-a raspuns lui marchi

          "Echipa da comunicare" are mesaje gata de transmis, mesaje care sa spuna romanilor ca E Udrea e curata si nevinovata, doar n-o sa spuna ca furat milioanele de Euro de care o acuza DNA!
          Succes DNA, succes Codruta, la Targsor cu ea, acolo vrem sa vedem intrarea oficiala a E Udrea, ce spectacol va fi, ce primire ii vor face detinutele!!
      • 0 (0 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Marţi, 21 aprilie 2015, 14:40)

        [anonim] i-a raspuns lui

  • +1 (9 voturi)    
    Mami, (Vineri, 17 aprilie 2015, 1:48)

    rutger [utilizator]

    iar n-ai fost cuminte ! Ti-am zis de atatea ori, da din vuvuzela si esti ferice si libera ! Ai grija de conduri !
  • +3 (11 voturi)    
    E Udrea, de la arest preventiv DIRECT la Targsor!! (Vineri, 17 aprilie 2015, 7:56)

    lili [anonim]

    NU mai scapa, astept sa vad cand se va satura de tot si va incepe si ea sa toarne !
    Ghici cine tremura cel mai tare cu gandul la ce va spune E Udrea satula de WCul turcesc?!
    T Basescu, aparatorul ei de zi cu zi, el si familia lui penala ca si E Udrea tremura la gandul ca Dna Udrea va SPUNE tot, asa cum au facut-o si complicii ei de hotii, adica Cocosul ei fost sot, Pinalti, Gabriei Sandu, Videanu&company ORANGE de penali si puscarie...
    Succes DNA, la Targsor cu penala asta, acolo detinutele o asteapta deja !!!
    Ce spectacol mult asteptat, mai ramane T Basescu, sa-l vedem si pe el la DNA facand carare si apoi ceva zile la beciul domnesc cu Mazare si Vanghelie in celula !!!
    Succes Codruta, la beciul domnesc cu hotii astia care au furat Romania trimitand in pribegie milioane de romani satui de hotiile astora si de saracia in care 10 ani a tinut T Basescu aceasta tara, distrugand DESTINE, de care NU i-a pasat, asa cum ii pasa azi nevoie mare de destinul E Udrea si de al lui!!
  • +3 (7 voturi)    
    OH. (Vineri, 17 aprilie 2015, 9:49)

    Nea Costica [anonim]

    Luati aminte : Unu. Cine a trebuit sa fie arestat , a fost . Doi. Gata cu asa zisele dosare grele . Trei. Se va umbla numai la plevusca, pentru deliciul TV. Patru. Incet , incet are loc bascularea ziaristilor cu ode despre zorii luminosi ai noii politici . Cinci . Asa zisa dreapta ( sanchi ) nu va mai veni la putere decat peste inca un ciclu de 25 de ani. Sase. Baietii destepti ai USL-ului ( Ponta, Klaus, Oprea , Tariceanu ,Sova , ungurii , etc. ) vor fi lasati in pace . Sapte. Kovesi va mai primi un mandat pentru merite deosebite . Opt. Cu putine sanse o sa mai pacalim odata occidentul. Noua. Va fi pace si consens. Zece . Diminuarea prostiei se va face foarte greu , cam in aproximativ doua sute de ani ( cu indulgenta ) . Cu stima , NC .


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by