UPDATE DNA solicita de la Senat toate actele privind cererile de retinere sau urmarire penala a senatorilor in anii 2014 si 2015. Tariceanu: Vom trimite documentele cand solicitarea va fi facuta de Ministerul Justitiei

de Red. Stiri     HotNews.ro
Miercuri, 15 aprilie 2015, 12:57 Dosare Anticoruptie


DNA
Foto: AGERPRES
DNA solicita Senatului toate actele intocmite de forul legislativ ca urmare a cererilor Directiei privind retinerea, arestarea sau urmarirea penala a unor senatori in perioada 2014-2015, in special cele ce il privesc pe Dan Sova.

UPDATE: Presedintele Senatului a anuntat ca va raspunde cererrilor DNA, imediat dupa solicitarile vor fi facute “procedural corect”, pentru ca acestea trebuiau trimise de Ministerul Justitiei. 

"Decizia Biroului Permanent a este axata pe doua elemente: de fond si de forma. In decizia de fond nu exista nicio retinere”, a spus Tariceanu. Acesta a adaugat ca documentele vor fi furnizate “indata ce comunicarea va fi facuta conform regulilor institutionale ce trebuie sa existe”. 

Solicitarea trebuia facuta de Ministerul Justitiei, asa ca Biroul Permanent se va adresa acestuia, a spus Tariceanu.

 Intrebat ce documente vor fi trimise la DNA, presedintele Senatului a spus ca este vorba de acte precum hotararile Biroului Permanent sau dezbaterile din Comisia Juridica. “Putem sa punem la dispozitie si stenogramele”, nu este nicio problema, a spus Tariceanu facand referire la stenogramele Biroului Permanent.

“In vederea documentarii dosarului cu nr. de mai sus, va solicitam sa ne comunicati, in cel mai scurt timp, toate inscrisurile intocmite de Senatul Romaniei in anii 2014 si 2015, ca urmare a cererii Directiei Nationale ANticoruptie pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a senatorilor in functie in perioada 2014-2015”, se scrie in solicitarea trimisa presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu si in care se face referire la dosarul ce-l priveste pe Dan Sova.

“Va solicitam sa ne comunicati, in cel mai scurt timp, toate inscrisurile intocmite de Senatul Romaniei, ca urmare a cererii Directiei Nationale Anticoruptie din data de 13.03.2015 adresata Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Sova Dan-Coman, cercetat pentru fapte de coruptie in dosarul 122/P/2012”, se cere in alta adresa adresata sefului Senatului.

Cererile nu sunt semnate de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ci de  procurorul sef de secţie Constantin Claudiu Dumitrescu si de procurorul Uncheselu Jean.

"Sunt doua solicitari din partea DNA care practic formuleaza catre Senat o cerere de transmitere a inscrisurilor referitoare 1122/P/2012 si, asa cum e normal, o astfel de solicitare va intra in discutia Biroului Permanent, care probabil va cere un punct de vedere Comisiei Juridice”, a explicat Calin Popescu Tariceanu

"E o solicitare inedita pentru momentul de fata" dar, a adaugat presedintele Senatului, "nu exista nicio opreliste din punctul meu de vedere de a transmite aceste documente”.


Pe data de 25 martie, senatorii au votat cererea procurorilor de arestare a senatorului Dan Sova, care a intrunit 79 de voturi pentru, 67 de voturi contra si 5 anulate, dar invocandu-se faptul ca nu a intrunit jumatate din numarul total al senatorilor, aceasta cerere a fost respinsa. Senatul a invocat lipsa cvorumului si nu a mai emis o hotarare, care sa poata fi ulterior atacata la Curtea Constitutionala. Or, CSM ar urma sa invoce tocmai absenta unei hotarari in cazul Sova si sa solicite Curtii sa oblige Senatul sa o redacteze, care hotatare ar putea ulterior sa fie atacata la randul ei la CCR.

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Curtea Constitutionala invocand absenta unei hotarari pronuntate de Senat dupa votul in cazul Sova. Curtea a mai fost sesizata si de presedintele Klaus Iohannis, pe existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre puterile statului.

Curtea Constitutionala, sesizata de presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, a admis existenta unui conflict de natura juridica intre Parchetul de pe langa Inalta Curte si Senat, "declansat de refuzul Senatului de a redacta si publica hotararea care atesta rezultatul votului dat in plen" in cazul cererii privind arestarea preventiva a senatorului Dan Sova. 

Ca urmare a deciziei CCR, Senatul are obligatia de a redacta hotararea, de a comunica hotararea si de a o publica in Monitorul Oficial. Presedintele Curtii, Augustin Zegrean, a precizat ca hotararea care va fi adoptata si publicata in cazul lui Sova va putea fi atacata ulterior de cei care considera ca este nelegala sau neconstitutionala.

Calin Popescu Tariceanu a transmis, miercurea trecuta, ca Senatul se va conforma deciziei Curtii Constitutionale privind cazul Sova, adaugand ca "in cei 25 de ani de la Revolutie, Parlamentul nu a publicat vreodata in Monitorul Oficial hotarari negative" si ca decizia Curtii schimba cutuma parlamentara.

Presedintele Senatului a propus, marti, o intalnire informala intre membrii Biroului Permanent al Senatului si membrii Consiliului Superior al Magistraturii "la care participantii sa exprime in mod liber si fara o ordine de zi prestabilita problemele cu care se confrunta in relatia bilaterala si in exercitarea atributiilor constitutionale intre cele doua institutii".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























10155 vizualizari

  • +30 (32 voturi)    
    Sova,ia-l pe "dr." Viorel Comarnic cu matale! (Miercuri, 15 aprilie 2015, 12:04)

    Plagarus [utilizator]

    Gata cu lantul de iubire cu " pretenul " Viorel Penalul !
  • +30 (36 voturi)    
    nu știu câți parlamentari vor rămâne pe funcție (Miercuri, 15 aprilie 2015, 12:22)

    visio [anonim]

    până la sfârșitul anului; se pare că DNA s-a încălzit până acum; hai să nu-i mai ținem din treabă și să le urăm spor la treabă!
    Pe ei DNA! Pe ei, pe mama lor și pe tatăl lor! Infractorii trebuie să stea în pușcărie! Și pușcăria să fie numai cu garduri! Fără camere!
  • +27 (33 voturi)    
    hihiihi (Miercuri, 15 aprilie 2015, 13:01)

    ..13 [utilizator]

    se strange latul....

    Bravo DNA!
    • +7 (11 voturi)    
      Foarte bine (Miercuri, 15 aprilie 2015, 15:34)

      Caligula [utilizator] i-a raspuns lui ..13

      Sa speram ca Sova nu a ajuns sa distruga si acolo dovezi - ca e inca in libertate.

      Un parlament care are imunitate penala e un parlament penal - altfel nu se poate.

      Bravo DNA!
  • -35 (43 voturi)    
    ce uita DNA (Miercuri, 15 aprilie 2015, 13:22)

    xanti [utilizator]

    Seful e Tariceanu,fraier e sa le dea ceva.
    A ajuns DNA sa comande parlamentul romaniei ,ce tara.
    • +23 (31 voturi)    
      Fix ideea de "sunt sef,fraierilor.... (Miercuri, 15 aprilie 2015, 13:30)

      Peredhil [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      ma doare undeva de echilibrul puterilor,justitie,alte cele" a dus Romania pe culmile progresului pe care se afla astazi.Prefer sa comande DNA Parlamentului Romaniei decat vitavercea,daca se ajunge la asta.Cel putin pana ne mai curatam legislativul de sobolani......
      • -13 (21 voturi)    
        bună idee (Miercuri, 15 aprilie 2015, 14:20)

        Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui Peredhil

        Păi de ce să mai existe și Parlament și DNA? Putem scăpa de multe cheltuieli și bătăi de cap dacă rămânem doar cu niște procurori buni, care să facă legile, să le judece și să le aplice.
        • +9 (15 voturi)    
          Care legi? (Miercuri, 15 aprilie 2015, 14:38)

          Alius [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

          Alea care si le-au tot dat comunistii pentru beneficiul lor?
        • +11 (13 voturi)    
          Nu ne duce pre noi in ispita... (Miercuri, 15 aprilie 2015, 14:39)

          Peredhil [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

          Parlamentul in teorie ar trebui sa fie unul dintre cei trei piloni de baza a democratiei.Garant al statului.Creuzet al cadrului legislativ.Factor de integrare,nu de antagonizare.

          Ce e parlamentu' acu?Cloaca imunda,colcaind de tot felul de indivizi care nu ar vedea dincolo de propriile lor interese nici sa-i pui pe jar.Mlastina transpartinica in care borfasia e regula si nu exceptia.Daca nu intri cu o restructurare dura in asa ceva,n-ai nici o sansa sa asanezi clasa politica.Si deschizi drumul catre un regim autoritar,datorita decredibilizarii constante a legislativului.
          Parlament putred ca o masea cariata.Guvern tembel si rauvoitor.Justitie ce serveste razbunarea populara.Pe nesimtite te trezesti in iacobinism de secol 21.Nu mai bine iei frumos si faci o curatenie generala,cat se mai poate in termeni democratici?
        • +5 (11 voturi)    
          Pariuri (Miercuri, 15 aprilie 2015, 17:00)

          sani [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

          Propun un pariu:
          De cine este plati Mazeta pe rol de Postac?

          1. Putin
          2. Voculescu & Co.
          3. Ambii
          • +1 (7 voturi)    
            Si Pontiac e platit (Miercuri, 15 aprilie 2015, 18:33)

            Maniu [utilizator] i-a raspuns lui sani

            de 1 si 2, dar mai ales de 1.
        • +2 (4 voturi)    
          Se va ajunge si acolo (Joi, 16 aprilie 2015, 7:41)

          John M. [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

          pentru ca sunt milioane de oameni in tara asta si din Diaspora care gandesc la fel.
          Un parlament costisitor, mai numeros ca al SUA (pentru 50 de state, nu 44 de judete), care e preocupat mai mult de legile care- sa-l protejeze de justitie decat de cele necesare unui stat modern, un parlament corupt, cu rata popularitatii de 4% e total daunator unui stat modern si deci inutil. Un consiliu de profesionisti juridici cu sediul cat al unui liceu si cu un buget de vreo 300 de ori mai mic ar putea inlocui aceasta adunatura de inepti si escroci, pentru progresul si emanciparea tarii. Sunt convins ca un referendum in acest sens ar trece cu 75%.
    • +20 (24 voturi)    
      Minte creata (Miercuri, 15 aprilie 2015, 13:38)

      sile [anonim] i-a raspuns lui xanti

      Cum crezi tu ca pot sa colaboreze diferite institutii intre ele fara sa schimbe documente? DNA n-a comandat nimic, a cerut. Daca documentele nu sunt secrete, nu vad de ce nu pot fi eliberate.

      Oricum, magaria din cazul Sova e metoda consacrata: dai pe careva in judecata, castigi, si curtea obliga reclamatul sa emita o hotarare in favoarea ta. Si hotararea o mai vad copiii sau nepotii tai. Iar cand, in sfarsit se emite hotararea, constati ca nimeni nu vrea sa o aplice. Doar ca de data asta magaria s-a aplicat la un nivel mai inalt, atata tot.
    • +18 (24 voturi)    
      Ţară (Miercuri, 15 aprilie 2015, 13:53)

      AlisCuPar [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      condusă de o şleahtă de infractori (dovediţi sau care urmează să fie dovediţi) ! DNA s-a prins (era şi greu!) de "jocurile murdare" practicate de infractorii din Senat, în frunte cu Tăriceanu, şi acţionează ca atare. Să dea DNA cu toate lichele de pământ !
    • +1 (9 voturi)    
      Ce uiti tu.. (Miercuri, 15 aprilie 2015, 14:54)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      .e ca atunci cand i lua (sau ca o sa-i ia) pe cei de la PNL erai fericit, acum sustii ca bla bla bla, catelul lui Tonta (aka Tradiceanu) este tare si da din codita.
    • +5 (11 voturi)    
      Parlamentul slujeste tara naivule (Miercuri, 15 aprilie 2015, 16:47)

      Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      Ce face Tarticeanu acum e tocmai impotriva intereselor tarii si tu esti prea naiv ca sa vezi asta, pt ca traiesti din firimiturile stapanilor tai, borfashii.
  • +20 (24 voturi)    
    Atentionare (Miercuri, 15 aprilie 2015, 13:29)

    mi3rla [utilizator]

    Aceste documente - macar cele referitoare la cum au votat nominal "alesii" - ar trebui facute publice. Tot public ar trebui sa fie votul in care-si legifereaza pretentiile
    • +14 (20 voturi)    
      nerespectarea legii e infractiune (Miercuri, 15 aprilie 2015, 13:44)

      linarel [utilizator] i-a raspuns lui mi3rla

      ori smecherii tariceanului tocmai asta au facut prin parlament, nerepectind legea dar au interpretat-o cum au vrut ei iar acum sint trasi la raspundere pt complicitate.

      S-au cocotat astia-n virful copacului si nu mai vor sa coboare asa ca DNA-ul taie copacul .

      parerea mea...
  • +22 (28 voturi)    
    Tăriceanu se consideră mai presus de lege. (Miercuri, 15 aprilie 2015, 13:39)

    vali47 [utilizator]

    Trebuie să fii mare dobitoc să crezi că niște legi pe care le-ai votat ca parlamentar nu ți se vor aplica și ție.Tăriceanu dovedește că este în acest grad de dobitocenie.De obicei oamenii proști au gradul de fudulie a lui Tăriceanu.Când obțin o funcție cred-că l-au prins pe Dumnezeu de picior și au drepturi fără obligații.Adevărul este invers,dar nu-l pot pricepe ei(Tăriceanu,Șova,Jipa,Anghel,continuați vă rog,)
  • +20 (26 voturi)    
    Pierdere de vreme (Miercuri, 15 aprilie 2015, 13:39)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    M-ai bin i-ar aresta pe toti, ca oricum Parlamentul e o haita de mafioti care se apara unul pe altul ca sa poata fura mai bine,
    • -13 (19 voturi)    
      Justitia (Miercuri, 15 aprilie 2015, 13:57)

      victor L [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

      nu se face cu ochii injectati de ura.
      Printre cei pe care-i numesti "haita de mafioti" ai Parlamentului, nu se poate sa nu existe si nevinovati; tu vrei sa-i omori pe toti? Oamenii ca tine nu pot rationa normal.
      • +7 (15 voturi)    
        @victoras (Miercuri, 15 aprilie 2015, 14:34)

        bogdan192 [anonim] i-a raspuns lui victor L

        Stai potol pretenas ca n-a zis nimeni sa-i mierleasca pe javramentari. Doar sa-i ia ANI la puricat la averi si DNA la vorbitor. Pe toti, nu pe sarite ca pana acum. Mi s-ar parea normal ca orice slujbas public platit din banii mei sa fie intrebat din cand in cand de avere si potlogarii, sa nu cumva sa aibe impresia ca e unsul lui Dumnezeu.
        • +1 (9 voturi)    
          cind spune (Miercuri, 15 aprilie 2015, 15:33)

          victor L [utilizator] i-a raspuns lui bogdan192

          "M-ai bin i-ar aresta pe toti", tu ce intelegi?
          Adica "n-a zis nimeni sa-i mierleasca pe javramentari", dar " "M-ai bin i-ar aresta pe toti".
          Dar si pe cei ce fac greseli grosolane de scriere. Ce zici?
          • +3 (9 voturi)    
            @victoras (Miercuri, 15 aprilie 2015, 18:19)

            bogdan192 [anonim] i-a raspuns lui victor L

            Eu inteleg ca omul considera ca e mai bine daca i-ar aresta pe toti. Cam asa se intampla in tari cu apa calda cand un grup de oameni pot fi dovediti ca au participat la un grup infractional organizat. RICO pentru fraieri.

            Ma doare la basca daca gigi mananca litere cand scrie un mesaj pe HN daca eu rezonez cu esenta mesajului. Probabil faptul ca omul a ratat o cratima te face pe tine mai destept si ii invalideaza lui argumentul. Sau ceva gen.
          • +6 (8 voturi)    
            Mafia pe care o sustii tu a distrus invatamantul (Miercuri, 15 aprilie 2015, 18:37)

            Maniu [utilizator] i-a raspuns lui victor L

            romanesc. Dai vina pe victime, ca tie -ti plac invingatorii de tip infractional.
      • +4 (8 voturi)    
        Sa i execute, primesc, dar (Miercuri, 15 aprilie 2015, 18:35)

        Maniu [utilizator] i-a raspuns lui victor L

        silit :). Sâc!
  • +15 (23 voturi)    
    felicitari (Miercuri, 15 aprilie 2015, 14:03)

    Cosmin [anonim]

    Felicitari DNA-ului. Va urez succes.
  • +10 (16 voturi)    
    COMUNISTII tot comunisti raman chiar si dupa (Miercuri, 15 aprilie 2015, 14:09)

    usl [anonim]

    25 de ani de bicameralism Parlamentar!, Exact asa era pe vremea comunistilor!! Nu se dadea nicio hartie ca raspuns la vreo sesizare, reclamatie sau contestatie.
    • -11 (13 voturi)    
      era mai bine (Miercuri, 15 aprilie 2015, 14:38)

      xanti [utilizator] i-a raspuns lui usl

      Pe vremea comunismului sper din tot sufletul sa-l aduca Putin inapoi in romania.
      Poate ca nu mai e ce a fost dar un socialism apropiat de valorile comuniste se poate.
      Poporul avea servici,educatie gratis ,servicii sanatate gratis,eram mai educati si mai cu bun simt.
      Sper ca in 4 ani maxim sa ne intoarcem de unde am plecat adica la mai bine.
      Ne lipseste un presedinte ca Ion Iliescu de stanga autentic ,il vom gasi cu putin ajutor extern.
      • +5 (7 voturi)    
        N-ar fi mai simplu (Miercuri, 15 aprilie 2015, 15:09)

        margrethe [anonim] i-a raspuns lui xanti

        sa te muti matale in Coreea de Nord? Sau in Rusia, la bratuska Putin, daca preferi.
      • +5 (7 voturi)    
        duamne (Miercuri, 15 aprilie 2015, 15:29)

        mikeyu [utilizator] i-a raspuns lui xanti

        de mai pot sa zic :) Dar urca-te bre in tren si ajungi mintenas la phutin. sau esti deja acolo? :)
      • +4 (8 voturi)    
        Ori... ori? (Miercuri, 15 aprilie 2015, 15:51)

        marchi [utilizator] i-a raspuns lui xanti

        Sper că ești ironic, pontiacule! În caz contrar, suferi de instabilitate psihică acută care necesită ajutor de specialitate. Nu-i de glumit... :)
      • +6 (10 voturi)    
        draga domnule stangopinant (Miercuri, 15 aprilie 2015, 16:22)

        Peredhil [utilizator] i-a raspuns lui xanti

        initial am crezut ca sunteti un trol subtil.Citirea mai multor posturi mi-a schimbat nitel perspectiva.
        Uite,sa nu fiu rau si sa incep cu Grisha,giboni si alte glume de capitalist needucat.
        Va respect opinia.Intamplator nu coincide cu a mea si a unei majoritati covarsitoare a populatiei.Ceea ce se mai intampla.Dorinta de a veni o putere externa sa schimbe prin forta militara situatia actuala incalca un pic regulile libertatii.Da,stiu,dati-i cu americanii cei rai care asa fac.Insa,tinand cont de rezultatul ultimei dati in care au venit rusii aici si au facut schimbari cu tancul...Daca s-ar intampla in realitate asta si,imaginandu-ne o situatie ipotetica de criza in care,fiind capabili sa ne identificam,ne intalnim pe strada,v-as anihila ,in deplin respect pentru opiniile dv.Pentru tradare.Din fericire,nu va fi cazul.

        In rest,idealizarea vremurilor de aur socialiste....
        Daca va e frica sa va luati viata in maini si sa incercati ceva pe cont propriu e optiune personala.Sistemul actual e perfectibil la nivelul protectiei sociale.Da'uite o diferenta.Daca nu va place in capitalism,aveti libertatea de a alege o tara cu regim comunist si sa va refaceti viata acolo fara sa va zica nimeni nimic.Invers e mult mai dificil.
      • +4 (8 voturi)    
        Bah tu esti fiu sau nepot de nomenclaturist? (Miercuri, 15 aprilie 2015, 16:51)

        Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui xanti

        Sau mai rau, de tortionar? Ca altfel nu-mi explic de ce vrei sa te intorci in teroare si in comuna primitiva a mentalitatii umane.
        ps: doar daca esti mai slow asa oleaca...am vazut ca e starea naturala la voi, postacii bullshevici.
      • +4 (6 voturi)    
        nu ar fi mai bine (Miercuri, 15 aprilie 2015, 17:22)

        Monday [anonim] i-a raspuns lui xanti

        Nu mai bine te duci tu la Putin? Ce sa se chinuie el saracu sa ajunga pana aici.
      • 0 (6 voturi)    
        Bai Pontiac, credeam ca esti ateu (Miercuri, 15 aprilie 2015, 18:38)

        Maniu [utilizator] i-a raspuns lui xanti

        sau macar liber cugetator ca nen'tu Ilici. De unde speri atunci?
    • -1 (9 voturi)    
      de fapt (Miercuri, 15 aprilie 2015, 14:49)

      Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui usl

      Parlamentul a fost prima victimă atât a naziștilor, cât și a comuniștilor. Cel mai clar simptom al unui regim totalitar este absența sau slăbiciunea Parlamentului.
      • +5 (7 voturi)    
        Hai sa nu confundam (Miercuri, 15 aprilie 2015, 15:21)

        Margrethe [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

        parlamentul cu (unele) persoane dubioase care (vremelnic) il populeaza! Nimeni nu cere desfiintarea parlamentului ca institutie, dar nici nu se poate tolera ca el sa ramana vesnic o forma fara fond, ca un mar frumos pe dinafara dar putred si devorat de vietati hraparete in interior.
      • +5 (9 voturi)    
        Ghici cine slabeste Parlamentul acum (Miercuri, 15 aprilie 2015, 16:02)

        Peredhil [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

        Si ii strica imaginea in mod constant?Chiar membrii sai,chititi pe hotomanii si giumbuslucuri cu legea.
        Ce sa inteleg,ca alesii nostri sunt o adunatura nazi-comunista?
        Toata lumea vrea un parlament puternic,pe cat se poate integru si de buna credinta.Stimabilii din legislativ s-au oprit cu dorintele la parlament puternic.
      • +1 (7 voturi)    
        Povestea povestii.... (Miercuri, 15 aprilie 2015, 17:06)

        sani [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

        ...sau Parlamentul parlamentului...

        Dragule, absenta si/sau slabiciunea parlamentului se refera la lipsa de putere de a gestiona Romania si nu de a fi un suport pentru penali?

        Bai mazeta, cand te uiti seara in oglinda, dupa ce ai postat pe fiecare site care ti se indica de catre sefii tai, nu simti asa, o imensa greata legata de ce ai ajuns versus ce puteai sa fii?

        N-ai vomitat niciodata cand te-ai vazut 'oglindit'?
    • +4 (10 voturi)    
      Tubulatura si literatura (Miercuri, 15 aprilie 2015, 14:50)

      LegatusAugusti [anonim] i-a raspuns lui usl

      Parlamentul ar trebui cazat la tubulatura ad integrum ! Absolut nici o pierdere pentru tara. Prea putini merita - dupa prestatie - sa fie senatori/deputati. Oricum avem mai mult ordonante de urgenta iar Romania e talharita de prea multi ani.
      Spectacole gen Varujan & Sova sunt mizilicuri. Imaginati-va o solicitare a DNA pentru tot Parlamentul ! Matanii, urlete, cruciulite, mir, certificate de boli incurabile, operatii urgente in west, denunturi cat sa incapa intr-un vapor, buletine la urgent pentru orasele cu tubulatura performanta. Oricum daca ar reveni la viata Stefan cel Mare sau Vlad Tepes cam tot ce a fost om politic in ultimii 25 de ani si-ar pierde capul ! Fara prea multe intrebari. Principiul: vazut rezultatul muncii - decapitat (sau tras in teapa, la alegere) !
      Un sincer bravo pentru DNA si SRI !
      • -1 (7 voturi)    
        Asa zicea si Hitler (Miercuri, 15 aprilie 2015, 16:01)

        newlook [utilizator] i-a raspuns lui LegatusAugusti

        Asa zicea si Hitler inainte de incendierea Reichstagului.
  • +3 (9 voturi)    
    CK (Miercuri, 15 aprilie 2015, 14:16)

    kronk [utilizator]

    Hai Codrutza pune saua pe ticalosii astia.Ai o datorie sfinta :sa scapi tara de mafie.Ei incearca ca sobolanii sa se ascunda,sa se apere.Cu cit ii razi mai repede cu atit mai bine.Fara mila toata gasca trebuie data pe mina justitziei.
  • +5 (9 voturi)    
    De ce bat cloapetele Caline ???? (Miercuri, 15 aprilie 2015, 15:32)

    andreesanu [utilizator]

    Nu-s cloapete !!! e sirena de la duba ,a venit sa-i salte direct din sedinta de guvern si din plenul senatului pe gusterii cei mari !!!.
    Taricene te joci cu focul si asfel favorizezi infractorul .
    Deja ai calcat strimb si n-ai curajul sa semnezi hotarirea senatului si s-o publici in cazul Sova.
  • +3 (9 voturi)    
    puncte puncte (Miercuri, 15 aprilie 2015, 15:36)

    mikeyu [utilizator]

    Ii miroase a abuz in seviciu lui moliceanu? cred ca s-a cam kkt pe el :)
  • +3 (7 voturi)    
    DICTATURA SUPRACORUPTIEI sufoca Democratia (Miercuri, 15 aprilie 2015, 16:21)

    mihai [anonim]

    Romania sa saturat de DICTATURA SUPRACORUPTIEI promovata in Senatul , Guvernul si Parlamentul al Romaniei .

    4 milioane de Romani plecati la lucru in strainatate(din cauza Coruptiei epidemice daunatoare economiei) nu au dreptul la VOT ,si asta in anul 2015 in care Romania este membru deplin al UE,NATO,ect. .

    Ne am saturat de murdaria , minciuna si coruptia Partidelor politice post Comuniste .

    100 de Procurori DNA vs. DICTATURA SUPRACORUPTIEI nu este suficent !!!
  • +2 (6 voturi)    
    Cum nu-i e rusine lui Tariceanu sa pronunte (Miercuri, 15 aprilie 2015, 18:43)

    Maniu [utilizator]

    cuvantul "de la revolutie"? Unde erai ma in 21 decembrie 1989? Dadeai cu subsemnatu' la secu? Unde-ai fi fost ma daca nu mureau oamenii aia in 89? Ca ce lucrai ma? (@Victor L vezi ca cacofonia am vrut-o pentru matale si pentru nen'tu ante numit).
  • +1 (3 voturi)    
    dai in unu', pica doi!! (Joi, 16 aprilie 2015, 8:23)

    lili [anonim]

    DNA se aporopie si de CP Tariceanu!!!
    Il va pescui curand pe Sova si intra si Tariceanu in vizor!
    Succes DNA!

    In 19 Noiembrie 2014 Senatul Romaniei: la ora "Ora 13:12 Plenul Senatului i-a ridicat imunitatea senatorului Ecaterina Andronescu.

    In urma votului secret cu bile, Senatul A ADMIS solicitarea DNA de declansare a procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale in cazul Ecaterinei Andronescu in dosarul Microsoft cu 72 de voturi "pentru" si 62 de voturi "impotriva". Au votat 135 de senatori din totalul de 168, un vot fiind anulat."
    Deci Senatul lui CP Tariceanu a ADMIS cererea DNA cu majoritatea celor PREZENTI!

    Ora 13:37 A inceput votul in cazul senatorului Serban Mihailescu.
    Ora 14:00 Senatul a votat PENTRU ridicarea imunitatii lui Serban Mihailescu, cu 77 de voturi "pentru" si 51 de voturi "impotriva". Au votat 129 senatori, un vot a fost anulat.
    La fel Senatul a ADMIS cererea DNA cu majoritatea celor PREZENTI!

    Pe data de 25 martie 2015, senatorii lui CP Tariceanu au votat cererea procurorilor de arestare a senatorului Dan Sova, care a intrunit 79 de voturi PENTRU, 67 de voturi contra si 5 anulate, dar invocandu-se faptul ca NU a intrunit jumatate din numarul TOTAL al senatorilor, aceasta cerere a fost RESPINSA."
    CP Tariceanu TREBUIE sa explice ACUM cum s-au luat cele 3 decizii diferite, invocandu-se in aceeasi speta articole diferite, la Andronescu si Mihailescu intr-un fel, la Sova cu totul altfel, ca sa-l scape pe prietenul lui Ponta de DNA!
    Am scris pe acest forum si atunci ca Sova nu va scapa pentru ca EXISTA precedentele DECIZII ale Senatului in cazurile Andronescu si Mihailescu!
    Succes DNA, succes Codruta, la puscarie cu hotii astia care calca in picioare LEGILE si Constitutia Romaniei!!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by