VIDEO Probele DNA in cazul lui Darius Valcov: Denuntatori, probe audio-video-foto, filaje operative si extrase de cont/ Peste 90 de tablouri ale lui Valcov, gasite joi de procurori

de V.M.     HotNews.ro
Joi, 26 martie 2015, 20:10 Dosare Anticoruptie


Anchetatorii DNA au transmis Inaltei Curti o parte din probele detinute pana la acest moment in dosarul lui Darius Valcov, acuzatiile aduse demnitarului fiind probate de denunturi ce se confirma cu inregistari audio-foto-video, filaje operative, documente precum extrase de cont si contracte si interceptari, scrie Mediafax.

UPDATE Peste 90 de tablouri ale lui Valcov, gasite joi de procurorii DNA (surse)

    
Procurorii DNA au gasit 94 de tablouri care i-ar apartine fostului ministru de Finante Darius Valcov, informeaza Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, tablourile au fost gasite in urma unor perchezitii efectuate joi in Bucuresti si in mai multe locatii din judetul Olt.

Printre tablouri, trei ar fi semnate de Pablo Picasso, unul ar fi semnat Renoir, evaluat la aproximativ 120.000 de euro, si altele ar apartine unor pictori romani, printre care si Patrascu.

Tablourile aprtinand fostului ministru ar fi fost ascunse la rude si la prieteni. Martori au declarat anchetatorilor ca unele dintre tablouri au fost ascunse si in pereti falsi, anchetatorii fiind nevoiti sa sparga sau sa decupeze peretii locuintelor perchezitionate.

Potrivit B1TV, operele de arta ar fi fost achizitionate prin intermediari si aduse peste granita in masini.

Operele de arta se adauga bunurilor gasite anterior intr-un seif, atribuite tot lui Valcov: 90.000 de dolari, 1,3 milioane de lei, trei lingouri de aur in greutate totala de trei kilograme, un tablou inscriptionat "Renoir", un tablou inscriptionat "Jean Cocteau" si o pictura pe lemn inscriptionata "Aurel Acasandrei".

Joi, procurorii si politistii au perchezitionat sediile unor firme din Slatina controlate de Darius Valcov, respectiv o firma de contabilitate, una de avocatura si una de cadastru.

Respectivele firme functioneaza intr-un imobil situat in centrul istoric al municipiului Slatina.



Anchetatorii DNA prezinta in actele dosarului, obtinute de Mediafax, in care cer arestarea preventiva a lui Darius Valcov probele in baza carora il cerceteaza pe fostul demnitar si pentru care cer arestarea preventiva a acestuia.

Acestea ar fi "denunturile si declaratiile martorilor Theodor Berna, Andrei Ovidiu Ramba, Marian ALexandru Mocanu, Virgil Christian Ramba, Silvia Anghel, Cristina Luica Cutuca, declaratiile inculpatilor Petre Bogdan Tomescu si Constantin Cristian Tomescu, inregistrarea convorbirilor ambientale purtate intre Marian Alexandru Mocanu si Petre Bogdan Timofte din 24 februarie, intre Marian ALexandru Mocanu, Petru Lucian Susala si Bogdan Petre Timofte, din 26 februarie si intre Marian Alexandru Mocanu si Lucian Petrut Susala, din 2 martie, din procesele-verbale de supraveghere video, audio sau prin fotografiere a intalnirilor dintre martorul Marian Alexandru Mocanu si inculpatii Petre Bogdan Timofte si Lucian Petru Susala, dintre inculpatul Darius Bogdan Vilcov si inculpatul Petru Lucian Susala, documentele financiar-contabile (fise de cont, extrase de cont, contracte comerciale, facturi) si inregistrarea convorbirilor telefonice".

Anchetatorii noteaza ca declaratiile martorilor Berna, Ramaba si Mocanu "se coroboreaza cu declaratia inculpatului Petre Bogdan Timofte, in sensul disimularii originii ilicite a sumelor de bani primite de la Berna, prin societatea Tehnologica Radion, si avand ca destinatar final hotelul City din Slatina, care apartine, prin persoane interpuse, inculpatului Darius Bogdan Valcov".

"De asemenea, martorul a confirmat prin depozitia sa ca, in vara anului 2012, pentru a continua lucrarile la hotelul City din Slatina, Susala i-a comunicat ca a primit bani de la societatile Plus Confort si S.C. MKS Still Grand Serv. Pentru a justifica platile efectuate de catre aceste doua societati, inculpatul sustine ca a intocmit contracte, situatii de lucrari si facturi care nu au corespondent in realitate. Conform declaratiei martorului, persoana de legatura pentru relatia cu Plus Confort si MKS Still Grand Serv a fost asigurata de Marian ALexandru Mocanu. In acelasi timp, inculpatul a precizat ca sumele facturate de societatea Bogmar Pro Design catre Plus Confort au fost de aproximativ 22 de miliarde de lei vechi, iar cele facturate catre MKS Still Grand Serv de aproximativ 13 miliarde de lei, sume pe care le-a incasat si pe care le-a folosit sa achizitioneze materiale si mobilier pentru hotelul City din Slatina, conform solicitarii inculpatului Susala Lucian Petrut", se mai arata in documentul citat.

In acelasi sens, noteaza procurorii, martorul a precizat ca "din intregul mecanism de acte fictive incheiate pentru a justifica relatia comerciala Plus Confort, MKS Still Grand Serv si SBogmar Pro Design, destinatarul si beneficiarul real al sumelor de bani este Valcov Darius Bogdan".

"De altfel, pentru a impiedica efectuarea unui control de catre Agentia Nationala De Administrare Fiscala - Directia Generala Antifrauda Fiscala, la solicitarea lui Susala, a distrus mai multe documente si hard disck-uri, iar de la Tomescu, reprezentant al societatii Cafmin a aflat ca are aceleasi probleme pe care le are el cu Plus Confort si MKS Still Grand Serv", se mai arata in referat.

Anchetatorii mai arata ca, din analiza convorbirilor purtate in mediul ambiental din 24 februarie, dintre Mocanu si Timofte, din 26 februarie, dintre Mocanu, Susala si Timofte, din 2 martie dintre Mocanu si Susala, si din 13 martie dintre Mocanu, Susala si Timofte, se desprinde ca interesul acestora despre controalele aflate in curs de desfasurare la firmele implicate in circuitul financiar fictiv Plus Confort- Cafmin si Plus Confrot - MKSStill Grand Serv - Bogmar Pro Design si incercarea de acestora de a acoperi ilegalitatile in timpul controlului prin intocmirea de documente financiar-contabile false".

Din aceleasi inregistrari ambientale, arata DNA, mai reiese "implicarea inculpatului Florin Minel Prina si a inculpatului Bogdan Darius Valcov in protejarea activitatilor comerciale ilicite desfasurate de aceste societati comerciale, prin intermediul carora au realizat castiguri personale materializate in lucrari de reabilitare a unor imobile controlate prin interpusi, consultarea permanenta si influentarea inculpatului Valcov, ministru al Finantelor in Guvernul Romaniei, de a interveni in activitatea de control desfasurata de Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Directia Generala Antifrauda Fiscala, cuantumul sumelor de bani provenite din infractiuni de coruptie - trafic de influenta si spalarea acestora prin intermediul unor societati comerciale pe care le controlau si crearea de circuite financiare fictive, de natura a masca aceste activitati ilicite, directionarea sumelor de bani provenite din infractiuni de coruptie, evaziune fiscala, spalare de bani si fals in inscrisuri sub semnatura privata, pentru obtinerea de avantaje materiale de catre Valcov (Hotelul City Slatina), sustragerea si distrugerea de documente de natura sa conduca la exonerarea de raspundere penala a acestora cu prilejul unor eventuale investigatii penale".

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov va fi plasat in arest la domiciliu, au decis, joi seara, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, hotararea nefiind definitiva.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie il acuza pe Darius Valcov de trafic de influenta, dupa ce el ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri, care i-ar fi promis 20 la suta din sumele incasate.

In acelasi dosar, Valcov mai este suspectat ca a folosit informatii obtinute cand a fost primar, senator si ministru, pentru a sprijini o firma de cadastru, una de contabilitate si un birou de avocatura. Procurorii sustin ca aceste firme erau detinute de Valcov, dar erau administrate prin interpusi.

Potrivit DNA, Darius Valcov ar fi obtinut, astfel, mai multe bunuri, intre care trei lingouri de aur, care cantaresc in total trei kilograme, un tablou cu rama aurie, inscriptionat Renoir, un tablou inscriptionat Jean Cocteau si o pictura pe lemn, inscriptionata Aurel Acasandrei, precum si sumele de 90.000 de dolari si 1.323.850 de lei. Anchetatorii sustin ca banii si bunurile au fost depozitate intr-un seif.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























15135 vizualizari

  • +27 (31 voturi)    
    Nascase e mic copil.. (Joi, 26 martie 2015, 20:44)

    Andrei966 [utilizator]

    pe langa Valcov..
    1. Se rasucesc pictorii in mormant, in loc ca lumea sa le admire lucrarile ele erau ascunse in pereti.
    2. Nu m-ar mira sa aflam ca Mona Lisa de la Louvru e un fals iar originalul e la Valcov.
    3. Conform celor scrise in presa, a mai avut si alti bani pentru campania PD-L.. cat a furat asta, frate? Si din Olt, un judet mai saracutz, asa..
    • +11 (27 voturi)    
      Eu ma intreb daca la Udrea sunt probe mai multe... (Joi, 26 martie 2015, 23:36)

      Vreau sa fiu furat deci votez PSD PNL UDMR [utilizator] i-a raspuns lui Andrei966

      ...cam miroase, nu? Puisorul asta e anchetat stand acasa?!!
      • +1 (1 vot)    
        si mai intreb si eu, asa... (Vineri, 27 martie 2015, 20:07)

        Gheorghescu [utilizator] i-a raspuns lui Vreau sa fiu furat deci votez PSD PNL UDMR

        In cazul Udrea s-a pus problema ca nu putea Cocos sa faca "afacerile" fara sa stie nevasta-sa. Cel putin asa strigau deontologii.
        In cazul Valcov, ce sa credem? Nevasta-sa, Lavinia Sandru, stia sau nu? Eee? Sau la Lavinia nu se pune, ca e bruneta, nu blonda ca Udrea?
      • 0 (0 voturi)    
        Pai Udrea (Luni, 30 martie 2015, 4:38)

        Ellias [utilizator] i-a raspuns lui Vreau sa fiu furat deci votez PSD PNL UDMR

        era cu Base, asta si cu Sova sunt cu tontalache...deci aici e diferenta..insa e asa de mare ca se vede din satelitul ce e instalat pe Marte...si nu stiu cat vor mai rabda romanii atata magarie de la pinochio &co.
    • +8 (8 voturi)    
      cu cat judetul sau sectorul(5!!!) e mai sarac.... (Vineri, 27 martie 2015, 8:00)

      lili [anonim] i-a raspuns lui Andrei966

      Cu atat astia fura mai mult....
      O adunatura de penali de care nu stiu cum vom scapa!
      NU l-am mai auzit deloc pe Ponta spunandu-ne "poanta" aia a lui cu "cel mai cinstit guvern", oare ce-o zice de Picasso, Renoir, Cocteau, lingouri de aur, toate NEDECLARATE de Valcov, "cel mai cel Ministru de finante" si in mod sigur, unul dintre cei mai hoti!!!
      Si ar trebui sa mai explice ceva Dl Premier PSDist Victor Ponta: cum naiba se potriveste social-democratia aia a lui plina de "grija" oamenilor (saraci, adica votantii de PSD!!) cu Picasso. Renoir, Dubai, SPAurile PSDistilor..... !!!
      Succes DNA!
      • +2 (2 voturi)    
        Printre tablourile (Vineri, 27 martie 2015, 12:11)

        leul in iarna [anonim] i-a raspuns lui lili

        arătate aseară de B1tv sunt unele atât de cunoscute, precum cele de Picasso de exemplu, încât refuz să cred că nu s-ar fi aflat pe plan internațional că au dispărut. Un tablou cu două tinere la pian a fost expus acum vreo 8 ani într-o expoziție Renoir la Roma pe care am vizitat-o și am admirat-o nespus. Ceva este ciudat în povestea asta cu tablourile. Poate că poliția și jurnaliștii ar trebui să dea dovadă de mai multă circumspecție când prezintă informații de asemenea natură. Și poate și de un pic de mai multă cultură generală.
    • +7 (7 voturi)    
      Pestera lui Alibaba (Vineri, 27 martie 2015, 8:21)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui Andrei966

      Pare a fi minciuna pe linga comoara lui Vilcov. Si asta e numai virful aisbergului.
      Cind spuneam ca poporul asta a muncit degeaba 25 de ani, (plus sume imense venite din afara) pe salarii de nimic dar pe preturi de occident, unde sint banii din aceste uriase diferente? Iata ca dovezile apar incet incet, din retrocedari supraevaluate, combinate vindute pe nimic si multe altele.
    • +2 (2 voturi)    
      Vilcov e modernist... (Vineri, 27 martie 2015, 10:45)

      Dianora [utilizator] i-a raspuns lui Andrei966

      Vad ca ex-primarul Slatinei le are cu impresionistii si alte curente mai noi (desi eu nu prea cred ca toate marile semnaturi, vezi Picasso, ar fi autentice). Evident, mai mult gust decat la "manieristul" Nastase. Dar si eu cred ca daca la starostele unui orasel ca Slatina faci de un muzeu onorabil, pe la grangurii cei mari si locatarii celebri care mai sunt prin Cornu sau Pipera, daca le umbli prin safeuri si pereti, pui de un muzeu Guggenheim in toata regula!
      • +1 (1 vot)    
        Da, așa este, (Vineri, 27 martie 2015, 12:22)

        Leul in iarna [utilizator] i-a raspuns lui Dianora

        nu pot să uit vreo 8-9 tablouri de Țuculescu, pe care îl admir enorm, împrumutate din colecția lui Adrian Năstase și a M.A.E. pentru o uriașă expoziție retrospectivă de la începutul anilor 1990. M-am întrebat atunci dacă nu cumva domnul Năstase, nu mai știu dacă ministru de externe sau prim-ministru pe vremea aceea, nu și le-a însușit așa, pur și simplu, din depozitul Muzeului de Artă al României.
  • +25 (27 voturi)    
    Mafie...la nivel guvernamental (Joi, 26 martie 2015, 20:58)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Ce sa mai, de la o zi la alta mai aflam despre un mafiot care paraziteaza statul roman, fie el parlamentar, membru al guvernului sau din administratia publica...Caracatita e mare iar unii spun ca e "republica procurorilor". Ce gluma...cred ca ar trebui de 10 ori mai multi procurori sa combata toata coruptia din Romania...Oricum, pregatit dl. ministru de finante, cum a disimulat el banii, a stiut sa investeasca cu cap, tablouri, lingouri, obiecte de valoare ce nu sunt la vedere sa poata fi verificate...doar ca nu le-a ascuns prea bine...
  • +17 (21 voturi)    
    Se modifica maneaua.. (Joi, 26 martie 2015, 21:05)

    Andrei966 [utilizator]

    Se va canta: "Si-am acasa IN perete, o carpeta ..." la.la.la
  • +16 (24 voturi)    
    Si conturile din strainatate ? (Joi, 26 martie 2015, 21:10)

    SRA [anonim]

    Baiatul avea gusturi, oare Lavinia SANDRU nu stia ?

    Paote fi considerata complice ? Elena UDREA i se imputa ca ca stia, cel puti ea a divortat !

    Pentru conturile din strainatate ar trebui interpelata si interogata Lavinia SANDRU !
    • +7 (7 voturi)    
      E simplu. Verificat daca e imputernicita... (Vineri, 27 martie 2015, 8:23)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui SRA

      ...si a facut operatiuni financiare.
  • +19 (23 voturi)    
    Asta trebuia sa recupereze prejudiciul Varanului?? (Joi, 26 martie 2015, 21:30)

    Vreau sa fiu furat deci votez PSD PNL UDMR [utilizator]

    Abia acum plange Voiculescu si restul ca el...
  • +23 (27 voturi)    
    nu sunt de partea nimanui .... (Joi, 26 martie 2015, 21:42)

    arheopterix [utilizator]

    ...Dar nu poti sa nu observi o asimetrie in modul de anchetare . Udrea nimic concret pina in prezent , sta de doua luni la puscarie , iar Vilcov (un bugerar tinerel la Slatina ) ,cu seifuri secrete burdusite cu aur , valuta si tablouri celebre zidite in peretii caselor conspirative,sta bine merci acasa cu hahalera aia care se rupe in figuri la TV
    • +13 (17 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 26 martie 2015, 23:36)

      [anonim] i-a raspuns lui arheopterix

      • +13 (15 voturi)    
        Udrea (Vineri, 27 martie 2015, 6:18)

        deer [utilizator] i-a raspuns lui

        La "blonda marinarului", deocamdata, nu s-a gasit nimic. Doar denunturi. Daca erau si probe, sunt convins ca pana acum apareau in presa, "pe surse".
        • +10 (12 voturi)    
          la Udrea (Vineri, 27 martie 2015, 7:15)

          Ana Armanca [utilizator] i-a raspuns lui deer

          La Udrea ce-l care o reclamă și-a schimbat deja de vreao opt ori declarația. Cum mai poate fi acesta credibil în justiție?!
        • +5 (9 voturi)    
          si cu toate (Vineri, 27 martie 2015, 8:13)

          nahir [utilizator] i-a raspuns lui deer

          ca nu au cine stie ce, madama sta la racoare (cine stie, poate prin ea il prind pe base c-a fluierat in biserica), lui valcov, cu atatea dovezi i se permite un mic sejur de odihna la casa parinteasca.
          incurcate sunt caile....justitiei.
    • +3 (3 voturi)    
      Asta-i diferenta stanga-dreapta! (Vineri, 27 martie 2015, 10:49)

      Dianora [utilizator] i-a raspuns lui arheopterix

      Udrea, politiciana de dreapta si-a afisat imprudent posetele, pe cand social-democratii ca Vilcov si Sova doar de poarta un cesutz de cateva mii de euro cand plang de mila poporului sarman!
  • +19 (21 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 26 martie 2015, 21:44)

    [anonim]

    • +4 (4 voturi)    
      El insusi e un ciorditor. (Vineri, 27 martie 2015, 8:24)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui

      Poate ajung anchatatorii si la el....
      • +3 (3 voturi)    
        Greu, casele sunt multe, (Vineri, 27 martie 2015, 10:51)

        Dianora [utilizator] i-a raspuns lui IancuJianu

        zidurile sunt groase, tata socru are multi prieteni cu safeuri....
  • +20 (22 voturi)    
    aici nu mai vorbim doar despre coruptie ! (Joi, 26 martie 2015, 22:05)

    deval [utilizator]

    Mergem direct la crima organizata daca nu si mai rau.Nu avea cum sa adune asemenea valori .Sa retinem ca nu mai vorbim de estimarea unui prejudiciu a carui valoare putea fi confirmata sau nu in instanta ci de o comoara care nu putea fi "adunata" doar din actele de coruptie ale unui primar de provincie.Probabil ca valoarea ei depaseste bugetul pe 10 ani al Slatinei ! Sigur ca valcov daca nu se ocupa cu crima organizata si/sau droguri putea fi si un "bidon" al altora.Oricum sa nu mai vad autoritatile ca alearga babele cu usturoiul sau ca vorbesc de evaziune ca damblagesc !!!!!!!!!!!Cel putin o vreme...
  • +21 (23 voturi)    
    Muzeul National de arta s-a scos (Joi, 26 martie 2015, 22:21)

    transalpinarum [utilizator]

    Chiar n-as fi putut sa prezic ca o recuperare de prejudiciu ar putea duce la imbogatirea colectiei de pictura a muzeului national de arta. Sper ca DNA sa doneze picturile in loc de vanzari la licitati, ba chiar at putea sa existe si un salon "Valcov" in muzeu, unde ne vom aminti cu placere cum marele amator de arta a intrat la parnaie.N-as regreta sa vad si colectia lui Nastase in acelasi muzeu.
    • +11 (13 voturi)    
      Muzeul DNA (Vineri, 27 martie 2015, 1:25)

      vazut_din_anglia [utilizator] i-a raspuns lui transalpinarum

      Eu as prefera un muzeu special cu tot ce s-a recuperat de la corupti!
      • +3 (3 voturi)    
        Asa cum avea Ceasca, 2 etaje in National. (Vineri, 27 martie 2015, 8:26)

        IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui vazut_din_anglia

        Cu "cadourile" primite atit din afara cit si de la pupincuristii din tara.
  • +8 (10 voturi)    
    lul (Joi, 26 martie 2015, 22:55)

    giigi [utilizator]

    Secretul lui Bachus.. pour le connaisseurs..
  • +14 (16 voturi)    
    Fura astia ca'n codru (Vineri, 27 martie 2015, 0:02)

    Haskal [utilizator]

    de 25 de ani si Colonelu, pontiacu, gustavu ii...apara. Cat de calic sa fii sa postezi pro borfashimea pe 3 firfirici?
  • +16 (20 voturi)    
    si matracuca (Vineri, 27 martie 2015, 0:31)

    UglyKidJoe [utilizator]

    sa o mai vad pe madam Sandru cum mi-l aduce pe Mr.Agaton(faliment litoral) sa ne zica ca e cel mai bun ministru pe care l-a avut Romania...
  • +14 (16 voturi)    
    eu ma intreb... (Vineri, 27 martie 2015, 0:33)

    monterosa [utilizator]

    cata credibilitate mai are un cod fiscal promovat si nasit de acest potential infractor. Nu te poti baza pe buna credinta in elaborarea acestui lui, e posibil ca multe din schimbarile de acolo sa fie facute nu in scopul imbunatririi mediului fiscal si in scopuri personale.
    Ar trebui reluat de la capat tot procesul si pus sef de proiect o persoana care e deasupra oricarei suspiciuni de coruptie.
  • +19 (21 voturi)    
    anticoruptie (Vineri, 27 martie 2015, 0:41)

    Dariat [anonim]

    Unde e Emil Hurezeanu, sa ne spuna ca e prea mult "zgomot de catuse" si ca DNA-ul ar trebui s-o lase mai moale cu lupta anticoruptia?
  • +12 (14 voturi)    
    socant (Vineri, 27 martie 2015, 1:29)

    vazut_din_anglia [utilizator]

    Nu stiu despre ce tablouri de Picasso e vorba, dar pun pariu ca sunt peste 500-1 mil. EUR.
    DNA trebuie sa verifice provenienta lor. Sper sa n-auzim ca provin de pe piata neagra... altfel de ce in spatele unor ziduri de rigips?
    • +14 (14 voturi)    
      Mercurial indicativ (doar autohton ! ) (Vineri, 27 martie 2015, 6:43)

      Plagarus [utilizator] i-a raspuns lui vazut_din_anglia

      Tabloul „Două fete“, semnat de pictorul Ştefan Luchian, a fost adjudecat pentru 300.000 de euro, iar pictura „În iatac“ de Nicolae Tonitza s-a vândut cu 290.000 de euro. „Ţărăncuţă odihnindu-se“ / „Fata cu mărgele roşii“ de Nicolae Grigorescu s-au vândut cu 270.000 de euro, „Ciobănaş pe Valea Doftanei“, tot de Grigorescu, a fost adjudecat cu 250.000 de euro, „Ţărăncuţă cu fuior pe cale“, de acelaşi autor, a ajuns la preţul de 250.000 de euro, „Cârciumă la Rucăr“, aparţinând tot lui Nicolae Grigorescu, a ajuns la 230.000 de euro, iar lucrarea „Care cu boi la Orăţii“, a aceluiaşi pictor, s-a vândut cu 165.000 de euro !! Picasso.......milioane multeeeeeeee
      • +3 (3 voturi)    
        Totusi promova arta romaneasca... (Vineri, 27 martie 2015, 10:54)

        Dianora [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

        ....conform cu lozinca "mandri ca suntem romani!"
    • +7 (7 voturi)    
      ziduri de rigips (Vineri, 27 martie 2015, 7:17)

      Ana Armanca [utilizator] i-a raspuns lui vazut_din_anglia

      Câtă considerație pentru artă trebuie să ai ca să păstrezi astfel de valori unicate în spatele unor ziduri de rigips?!
      Ar trebui să primească o pedeapsă și pentru felul în care a păstrat tablourile!
    • 0 (0 voturi)    
      Eu ma intreb (Luni, 30 martie 2015, 4:50)

      Ellias [utilizator] i-a raspuns lui vazut_din_anglia

      cand le confiscaDNA averile astora? Ca as face si eu puscarie 'fro" doi ani si sa raman cu lingourile de 3 kg de aur ale lui vilcov...pe bune ca se merita. Sa nu mai zic ca o sa pretind sa imi puna TV si laptop la dispozitie...o sa scriu si cateva carti...ca imi sta mana. Acum pe bune: sper din suflet sa le confiste averile tuturor celor care se dovedeste ca au facut averi ilicite.Ca din salariu de bugetar nu ai cum face atata avere.
  • +8 (10 voturi)    
    Valcov ministrul culturii (Vineri, 27 martie 2015, 2:21)

    A78 [anonim]

    Semneaza la misto o petitie sa il puna Ministru al culturii la cate tablouri are :

    http://gg.gg/Valcov
  • +11 (11 voturi)    
    sper (Vineri, 27 martie 2015, 6:21)

    gopo111 [utilizator]

    Sa ii confiste totul, sa il lase cu hainele de pe el, binenteles familia la fel ca doar au fost si ei implicati sa nu spuna ca nu stiau nimic, la toti ar trebui sa fie la fel
  • -3 (7 voturi)    
    Filiera Basescu-Udrea! (Vineri, 27 martie 2015, 7:26)

    hotnewsfil [utilizator]

    Aceste dovezi indiscutabile care sustin invinuire unui extrem de valoros borfas pesedist au calitatea principala de justifica tinerea Elenei Udrea inca sase ani in beciurile politiei.
    Daca scotoceste bine printre metodele diversioniste preluate ca 'regulament de functionare', mostenit de la securitatea aia sanatoasa, Coldea va gasi destule cai si mijloace de a o implica pe Udrea ca autor principal al hotiilor lui Valcov, puse la cale inca de pe vremea cand acest transfug era coleg de partid cu Udrea.
    Ca sa ii dea o mana de ajutor lui Nitu, Coldea va fabrica dosare intregi prin care sa dovedeasca vina fundamentala , de autor principal, a lui Traian Basescu, cel care l-a promovat pe Valcov in PDL.
    Va fi tarat Basescu prin birourile procurorilor pana va marturisi si cat wisky a baut in porturile lumii in care a acostat petrolierul, pe banii poporului subjugat de comunisti.
    Coldea va pune 'baietii' sa sape si in terenul de la Nana ca sa descopere comorile (tonele de aur) ascunse de Basescu si de Udrea.
    Coldea va obtine rejudecarea procesului prin care a fost condamnat pe nedrept domnul Dan Voiculescu, la ordinul cetateanului Basescu Traian.
    Domnul Voiculescu va fi reprimit cu onoruri in senat.
    Coldea va primi inca vreo zece stele ca rasplata, din partea lui Ghita, via Victor Viorel.
    Udrea va fi condamnata sa spele, cate zile o mai avea, beciurile politiei, pana o recunoaste ca e o hoata patentata, sefa tuturor mahiotilor din lume.
    • 0 (0 voturi)    
      ia zii (Luni, 30 martie 2015, 4:59)

      Ellias [utilizator] i-a raspuns lui hotnewsfil

      cat ai fost platit mai hotnewsfil ca sa scrii tampeniile ce le-ai scris? Auzi tu: voiculescu va fii primit cu onoruri in senat....tu ti-ai luat medicamentele inainte sau dupa ce ai scris? Pai hoztul numarul unu a fost securistul voiculescu si pe urma ceilalti acoloti in frunte cu criminalul ponta, care si-a omorat colegul fara sa clipeasca sau sa se gandeasca ca toate astea ii vor urmari pe copiii lor.Mai are "seful" bani sa va plateasca sa aruncati cu dejectii de genul celei de mai sus? Lasa ca o sa ramana fara bani..sa vedem mai vii sa ne intoxici cu tampenii de astea?Trezeste-te bah gugulane ca o sa te faci de rasul curcilor, nu de alta.
  • +7 (7 voturi)    
    Intalnirile din cimitire (Vineri, 27 martie 2015, 7:32)

    soundtrack [utilizator]

    sunt cheia succesului material, nu?
  • +5 (5 voturi)    
    referitor cod fiscal (Vineri, 27 martie 2015, 7:48)

    ion [anonim]

    Este foarte graf ce se intampla in tara noastra. De ce il mai apreciaza anumite persoane din sfera politica si publica pe acest personaj , care prin influenta sa directa la intocmirea proiectului de cod fiscal nu a facut altceva decit de a inmormanta f.f.f. multe firme prin acele taxe si impozite (nr. de angajati, suma de forfetare reactualizata ) si care a fost des criticata la vremea respectiva de actuala guvernare . Speram ca in dezbaterile din parlament aceste prevderi ilogice sa fie eliminate definitiv ,si prin presa si emisiuni tv sa se dezbata si sa se ia atitudine in acest sens,
  • +3 (3 voturi)    
    Interesant... (Vineri, 27 martie 2015, 8:13)

    astronaut [utilizator]

    este ca unii (stiti voi cine), incearca sa acrediteze ideea ca vezi D-mne , ar fi ''republica procurorilor'', nu ! stimati
    rapsozi rosii , este republica guvernata de Hotii , Borfasii ,Tradatorii , condusi de Plagiator , care fara nici o jena , defileaza in continuare !!! Pana cand ba ! pana cand!!
  • +7 (7 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 27 martie 2015, 8:30)

    [anonim]

    • +1 (1 vot)    
      de fapt (Vineri, 27 martie 2015, 9:56)

      Wildschwein_007 [utilizator] i-a raspuns lui

      Romania este o tzara bogata, cred io. Cand in societatea romaneasca vor incepe cu adevarat sa functioneze CINSTEA si CORECTITUDINEA, romanii vor avea in sfarsit o viata linistita si demna. Cred io.
  • +4 (4 voturi)    
    OH. (Vineri, 27 martie 2015, 9:22)

    letsoc [utilizator]

    Unde sunt regizorii de film ? Faceti fratilor un serial intitulat - Mafia made in Romania - si dati-l la tv. Eventual Lavinia Sandru sa joace rolul vietii ei , ca tot se da mare actrita . Vorba ceea , personaje avem cacalau , inspiratie sa fie . In plus poate mai educam si panarama asta de popor . Cu stima , NC .
    • +3 (3 voturi)    
      da, (Vineri, 27 martie 2015, 9:57)

      Wildschwein_007 [utilizator] i-a raspuns lui letsoc

      o idee foarte buna. Si sa mai faca un documentar, ceva, in care sa se expuna TOATE metodele de furt si de bataie de joc pe care le-au folosit mafiotii "nostri". Un asemenea documentar ar avea o audienta incredibila, sunt sigur. Sa se cheme ceva de genul: "Cum am furat Romania"...
  • +8 (8 voturi)    
    Totusi nu inteleg. (Vineri, 27 martie 2015, 9:43)

    transalpinarum [utilizator]

    cum putem sa inghitim in cod fiscal facut (chiar si numai coordonat) de un penal? Pai hai sa-l intrebam/angajam si pe Bercea Mondial sa ne creioneze cateva reguli fiscale! Acest proiect, gandit de acest penal, imi jigneste totusi inteligenta. Nu mai rezit cu Ponta pana in 2016, trebuie cautate DE URGENTA caile prin care sa scapam de Ponta si acest Parlament.
  • +5 (5 voturi)    
    Nesupunerea civica?... (Vineri, 27 martie 2015, 9:45)

    Ventura [anonim]

    Comentăm indignați, ne lamentăm în milioane de pagini de comentarii, însă în final... ASISTĂM neputincioși. Oameni buni, dacă însuși ministrul finanțelor e un porc corupt, noi încă de ce plătim taxe și impozite unui asemenea stat? De ce deținătorii de afaceri (pentru că de la ăștia trebuie să pornească o inițiativă, de la oamenii de rând foarte greu, sunt prea resemnați și ignoranți) tac și se mulțumesc la rândul lor în a da șpagă dau se chinuie să găsească "soluții" prin care să facă la rândul lor puțină evaziune, îngropându-ne tot pe noi, pe termen lung?
    Când * se întreabă odată toată lumea pentru ce se rețin ATÂȚIA BANI de la angajat și mai ales de la angajatori? Sunt revoltat și neputincios, însă măcar pot recomanda câtor mai mulți măcar să aducă în discuție la locul de muncă aplicarea nesupunerii civice, căci decizii potrivnice interesului comun s-au tot luat, ba chiar sunt majoritare...
    • +3 (3 voturi)    
      iti spun eu (Vineri, 27 martie 2015, 9:57)

      Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui Ventura

      Pt ca in 25 de ani au dat si au primit sub umbrela politicienilor si sistemului
  • 0 (0 voturi)    
    denunț 2011 (Vineri, 27 martie 2015, 12:20)

    Leo [anonim]

    dar de acest denunț ce mai ziceți: http://www.indiscret.ro/321/special/9905/-balasescu-atac-sub-centura-penala-a-primarului-valcov.html


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by