Mandatul de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, prelungit pana pe 25 aprilie

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 23 martie 2015, 21:35 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Agerpres
Mandatul de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost prelungit, luni, de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie pana pe 25 aprilie. Decizia instantei supreme nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. In dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost acuzata initial de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infractiuni de luare de mita.

Elena Udrea a fost arestata preventiv in acest dosar pe data de 25 februarie, iar mandatul pe care il executa in prezent urma sa expire pe 26 martie.

In celalalt dosar in care este cercetata de DNA, Microsoft, procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2197 vizualizari

  • +3 (15 voturi)    
    Asteptam dovezile de doua luni de zile! (Luni, 23 martie 2015, 21:46)

    Cristi [anonim]

    Raman la parerea mea, multe nu se leaga. Pare totul fortat, vor sa-si scrie gloria cumva, cei din sistem, au gasit "materialul" care sa-i ajute sa devina Putere in Stat: Elena Udrea. Da bine la prostime, televiziunile isi fac audienta, nu conteaza probele decat turnatoriile, spectacolul e mereu gata de dat lumii sarace dar uite asa mai uita de foame, privind cum DNA isi ridica stauia atat de usor. Asa cum si politicienii la un moment dat ajung pe val, dar mai si cad, tot asa si sefii celor trei instituii care manuiesc Justitia, pot cadea l fel de rau. Sa asistam la modelul de-a face justitie de pe timul lui Ceausescu in 2015, mi se pare prea mult.
    • +1 (3 voturi)    
      Echipa de comunicare? (Marţi, 24 martie 2015, 9:32)

      Fanfan la tulipe [utilizator] i-a raspuns lui Cristi

      Mai au bani postacii??? Tu esti cristian80? N
  • +3 (13 voturi)    
    Hai neamule la balci (Luni, 23 martie 2015, 21:49)

    potaissa [utilizator]

    asta chiar ca e nevinovata! Ce porcarie....
  • -3 (9 voturi)    
    Avocatul lui Udrea (Luni, 23 martie 2015, 22:25)

    ploiesteanu [utilizator]

    în pofida faptului că e un maestru al minciunii, ceea ce ne-a demonstrat prin declarațiile de după audierea în care Udrea a fost pusă față în față cu denunțătorii, se dovedește, paradoxal, un avocat nepriceput, în ansamblu, nereușind s-o ajute pe inculpată în nici un fel, cel puțin până acum. Să vedem ce va urma.
  • -7 (7 voturi)    
    oda in metru basist.... (Luni, 23 martie 2015, 23:00)

    anaerobik [anonim]

    "Mai departe, mai departe,
    Mai încet, tot mai încet,
    Sufletu-mi nemângâiet
    Îndulcind cu dor de moarte.

    De ce taci, când fermecată
    Inima-mi spre tine-ntorn?
    Mai suna-vei, dulce corn,
    Pentru mine vre odată?" (M. Eminescu, Peste varfuri)
  • +2 (10 voturi)    
    Mda. (Marţi, 24 martie 2015, 0:15)

    Miscarea Focul Dacic [utilizator]

    Nu stim daca Elena Udrea este vinovată sau nu. Dar femeia asta pe langa Hrebenciuc este o adiere. D-lor jurnaliști chiar nu vedeti asta sau va faceși pur și simplu că...plouă?
    • +2 (2 voturi)    
      hai să facem o ierarhie a bandiților (Marţi, 24 martie 2015, 7:32)

      ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui Miscarea Focul Dacic

      în țara asta. Asta vrei, nu ? În afară de ce se dă pe sticlă mai avem hoți mai mari ca videanu cu castelele lui, pe care nici nu-i cunoaștem. Niciunul nu poate justifica opulența. Numai când se vor face recensământul tuturor vilelor, caselor, pădurilor dealurilor, conturilor din offshoruri smd si se vor demara procese în care să se justifice aceste averi, poate numai atunci se va realiza un top al hoților în România.
  • +2 (2 voturi)    
    Nu dati drumul la poseta! (Marţi, 24 martie 2015, 7:32)

    CititorulComentator [utilizator]

    Tineti-o sub cheie! :) N-au ce cauta in libertate toti infractorii asa zisi politicieni care au distrus Romania si viitorul acestei tari (vezi articolul cu imbatranirea populatiei pentru detalii).
  • 0 (2 voturi)    
    nu mai iese din arest... (Marţi, 24 martie 2015, 8:34)

    lili [anonim]

    Gata, a prins-o bine DNAul, acolo va ramane, singura, singurica!
    Ia uite ce scrie Tolontan in GSP, toti cei care au profitat de ea au parasit-o, azi e singura-singurica, T Basescu ce-i mai poarta de grija, dintre "fostii" apropiati..
    Toti au dat bir cu fugitii si au turnat-o la DNA!
    O adunatura de corupti care se toarna pe capete!
    Succes DNA, succes Codruta!
    Unde-s Raluca Turcan, Anca Boagiu, Roberta Anastase, Andreea Paul Vass, Teodor Baconscki, cei care se intreceau in ode care mai de care mai jenante la adresa E Udrea cand a fost aleasa sefa PDL Bucuresti!
    Praful s-a ales de tot si de toate iar arestul i-a ramas E Udrea!

    http://www.tolo.ro/2015/03/24/curtenii-elenei-udrea-ce-puternici-au-fost-ce-putini-ati-ramas/


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by