Ingrid Zaarour, sub control judiciar (surse)

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 16 martie 2015, 16:35 Dosare Anticoruptie


Ingrid Zaarour, fost presedinte ANRP
Foto: Agerpres
Ingrid Zaarour, fostul presedinte al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP, a fost pusa sub control judiciar de procurorii DNA in dosarul in care a fost retinut seful ANI, Horia Georgescu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Ea este acuzata de trei fapte de abuz in serviciu in calitate de presedinte al Comisiei, functie detinuta in perioada 1 octombrie 2007 - 4 februarie 2009.

Potrivit surselor citate, procurorii au luat o masura preventiva mai putin aspra avand in vedere ca aceasta are grave probleme de sanatate, prezentand si documente in acest sens

Tot luni a fost retinuta si Ingrid Popa Mocanu, fost vicepresedinte al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, in dosarul ANRP.

"Nu am facut nimic, sunt faptele evaluatorilor. Nu am facut niciun prejudiciu in el", a declarat Ingrid Popa Mocanu, la iesirea din DNA, inainte de a fi dusa in arestul Capitalei.

Ea este acuzata de 3 infractiuni de abuz in serviciu, comise pe vremea cand era vicepresedinte al Comisiei, functie detinuta in perioada 26 iunie 2008 - 6 martie 2009.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























5820 vizualizari

  • +2 (16 voturi)    
    zang, zang (Luni, 16 martie 2015, 16:52)

    Mazeta [utilizator]

    „Zaarour a fost foarte apropiată (iubită?) şi de Radu Pricop, actualul ginere al lui Traian Băsescu. În anul 2004, cei doi au înfiinţat societatea PRP Consulting Com Bucureşti. Acum, Radu Pricop este urmărit penal pentru că a încercat să obţină 10 milioane de euro, de pe urma unei retrocedări ilegale a unui teren de 90 ha care aparţinuse familiei Brătianu.”
  • +3 (5 voturi)    
    tineri infatuati (Luni, 16 martie 2015, 17:44)

    liviu paulus [anonim]

    Ma intreb daca tinerii acestia care au primit functii f. inalte nu au parinti care sa le fi spus : unde te bagi mai copila in musuroiul acela care te va distruge ? C e poate sti un tinar care nu a lucrat niciodata la stat,unde sunt rigori in cheltuirea banului public ?
  • +4 (4 voturi)    
    Curtea de Conturi avertiza inca din 2008 !!! (Luni, 16 martie 2015, 18:12)

    lili [anonim]

    Numai ca Rapoartele Curtii de Conturi a Romaniei NU sunt bagate in seama, desi an de an sesizeaza hotiile din toate institutiile statului roman si din companiile de stat!!
    Numele liberalei Ingrid Zaarour aparea in presa vremii cu referire la milioanele de Euro restituite ILEGAL!!!

    http://www.curentul.info/2010/index.php/2010032641635/Economic-financiar/Despagubirile-acordate-de-liberala-Ingrid-Zaarour-au-prejudiciat-statul-cu-milioane-de-euro.html

    http://www.gherilaurbana.ro/index.php/investigatii-politice/884-iubitul-ioanei-bsescu-samsarul-magnatului-valentin-vioiu-radu-pricop-a-fost-partener-de-afaceri-cu-ex-preedinta-anrp.html
  • +6 (6 voturi)    
    ce matrapazlacuri se faceau la ANRP!! (Luni, 16 martie 2015, 19:16)

    lili [anonim]

    PDL mai ales dar si PNL si-au pus oameni care s-au imbogatit si i-au imbogatit si pe acolitii lor, din BANI PUBLICI pratic, din furat BANI PUBLICI!
    La puscarie cu ei, cu TOTI!!!
    Uite ce scria Hotnews inca din 2011!!


    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10327802-cine-este-noul-sef-restituirea-proprietatilor-este-anrp-institutie-cheie-contra-cronometru.htm


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by