​Gheorghe Stefan, transportat de urgenta la spital

de R.M.     HotNews.ro
Miercuri, 28 ianuarie 2015, 11:43 Dosare Anticoruptie


Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a fost scos din arest si transportat de urgenta la spital, anunta B1 TV.

Potrivit sursei citate, acesta ar fi acuzat probleme la genunchi.

Gheorghe Stefan este arestat preventiv in dosarul Microsoft, unde este acuzat, alaturi de Dorin Cocos si Nicolae Dumitru, de trafic de influenta si spalare de bani. In acelasi dosar, Gabriel Sandu, ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, este de luare de mita si spalare de bani.

Potrivit DNA, Dorin Cocos a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, pentru a interveni in achizitionarea dreptului de utilizare a licentelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro ar fi ajuns in contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.

Omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, a cerut si primit, prin firma sa, 7,65 milioane de dolari provenind de la Fujitsu Siemens Computers pentru a interveni la Serban Mihailescu si Dan Nica, membri ai Guvernului la data faptelor, pentru a obtine incheierea contractului de inchiriere a licentelor Microsoft, sustin anchetatorii.

In acest dosar sunt vizati si alti opt fosti ministri: senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu si Adriana Ticau.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























4759 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    I used to be a great politician once... (Miercuri, 28 ianuarie 2015, 11:55)

    Encelade [anonim]

    but then I took an arrow to the knee!
  • +1 (1 vot)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 28 ianuarie 2015, 12:49)

    [anonim]

    • 0 (0 voturi)    
      sa te-auda dzeu (Miercuri, 28 ianuarie 2015, 19:27)

      JustifyNic [anonim] i-a raspuns lui

      ...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by