Bartolomeu Constantin Savoiu, audiat la DNA

de I.C.     HotNews.ro
Joi, 22 ianuarie 2015, 13:28 Dosare Anticoruptie


Generalul in rezerva Bartolomeu Constantin Savoiu, cetatean roman si francez, consilier in relatii economice internationale, este audiat joi de procurorii DNA, transmite Agerpres. Potrivit unor surse judiciare, el a fost adus cu mandat la DNA pentru a fi audiat in dosarul lui Toni Grebla.

Surse judiciare sustin ca Toni Grebla, Ion Bircina si Bartolomeu Constantin Savoiu sunt acuzati de folosire, la autoritatea vamala, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate.

Aceleasi surse afirma ca, incepand cu luna august 2014, judecatorul Toni Grebla a intreprins demersuri pentru intermedierea unei legaturi comerciale de export intre omul de afaceri Bircina si Savoiu, cunoscut ca ''Generalul'', care au initiat raporturi comerciale (export produse agro-alimentare) si demersuri in vederea achizitionarii de produse de la diverse societati comerciale specializate in prelucrarea si conservarea carnii (abatoare), in vederea comercializarii acestora in spatiul ex-sovietic, cereale, materiale de constructii si/sau produse de minerit in Federatia Rusa si Republica Moldova


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.2063 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by