VIDEO Ion Bircina, finul lui Toni Grebla, audiat la DNA: Am bani de nu stiu ce sa mai fac cu ei/ Intrebat daca i-a dat si lui Toni Grebla din banii sai: Pai ne dam de la tata la fiu, de la fiu la tata, dumneata nu stii cum e?

de I.C.     HotNews.ro
Joi, 22 ianuarie 2015, 11:18 Dosare Anticoruptie


Omul de afaceri Ion Bircina, finul judecatorului din cadrul Curtii Constitutionale Toni Grebla, a fost audiat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Ion Bircina a declarat, la sosirea la DNA, ca nu a dat niciodata mita si ca a fost "doar baiat destept", adaugand "am bani de nu stiu ce sa mai fac cu ei". Intrebat daca i-a dat si lui Toni Grebla din banii lui, Bircina a raspuns: "Pai ne dam de la tata la fiu, de la fiu la tata, dumneata nu stii cum e?"

"Nu am dat mita in viata mea la nimeni, am fost doar baiat destept", a declarat Bircina, cand a ajuns la DNA.

Intrebat daca Toni Grebla l-a protejat ajutandu-l astfel in afaceri, Bircina a afirmat "nu m-a protejat niciodata, in nicio afacere"

"Eu am multe afaceri, am bani de nu mai stiu ce sa mai fac cu ei", a mai afirmat omul de afaceri. Intrebat daca i-a dat si lui Toni Grebla din banii lui, Bircina a raspuns: "Pai ne dam de la tata la fiu, de la fiu la tata, dumneata nu stii cum e?"



UPDATE Ion Bircina a parasit sediul DNA putin dupa ora 12:30, reafirmand ca nu a dat niciodata mita si intrebandu-i pe ziaristi "cum sa dai mita lu' nasu'".

Acesta a spus ca Toni Grebla "nu a intervenit pentru nimeni niciodata, a muncit toata viata si acum e tavalit".

Ziaristii l-au intrebat pentru ce afaceri ale sale ar fi putut sa intervina Toni Grebla. "Nu am afaceri eu, trimit tigancile la furat, la ghicit, la produs, de ce ne intreaba pe noi de CCR, noi suntem proxeneti", a raspuns, vizibil iritat, Bircina.



Directia Nationala Anticoruptie a dispus joi inceperea urmaririi penale fata de judecatorul CCR Toni Grebla, se arata intr-un comunicat de presa transmis de DNA.

Toni Grebla a fost adus, cu mandat, joi in jurul orei 9:00 la Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciunea de trafic de influenta, transmite B1TV. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW si doua rochii de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























6494 vizualizari

  • +3 (5 voturi)    
    hm (Joi, 22 ianuarie 2015, 11:32)

    Soljenitin [utilizator]

    Pai, daca ai prea multi si nu ai ce face cu eu, iti dau IBANul meu... :P
  • +3 (3 voturi)    
    Nomen est omen (Joi, 22 ianuarie 2015, 12:20)

    ipolitic [utilizator]

    Cum e fânul strâns cu grebla, asa-i finul si cu Grebla.
    Cu banii.
  • +2 (2 voturi)    
    ... (Joi, 22 ianuarie 2015, 12:23)

    tirolez [utilizator]

    Cat tupeu...probabil ca mai are si alti prieteni sau stie mai multe de are atat tupeu.
  • +2 (2 voturi)    
    un caracter de doi bani ! (Joi, 22 ianuarie 2015, 12:32)

    altheia [utilizator]

    Expresia aceasta, "am bani de nu stiu ce sa mai fac cu ei" spune multe despre o persoana si despre caracterul sau (ingamfare, egoism, prostie).

    Un om adevarat, uman, cand are suficient pentru sine, si chiar mai mult decat suficient, se gandeste si la ce il inconjoara. Nu inteleg cum poti fi fericit / satisfacut cand vezi atatea de facut in jurul tau.

    Dupa ce ti-ai satisfacut nevoile personale, o satisfacie foarte mare vine facand ceva pentru comunitatea ta, pentru umanitate, pentru mediul inconjurator. Ar fi atatea de facut! Ajutarea batranilor din aziluri, a copiilor din orfelinate, a animalelor oropsite, dotarea scolilor si a spitalelor, etc.

    Numai un om profund egoist si/sau lipsit de inteligenta (cum sunt multi dintre cei cu bani si putere de la noi) poate face o asemenea afirmatie.

    Mai degraba e dispus sa ofere ajutor un om sarac sau de conditie medie...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by