VIDEO UPDATE DNA l-ar putea retine pe primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan Pinalti

de I.C.     HotNews.ro
Luni, 27 octombrie 2014, 10:45 Dosare Anticoruptie


Gheorghe Stefan (arhiva)
Foto: Agerpres
Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan Pinalti a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri. Numele edilului din Piatra Neamt apare in declaratia unuia dintre martorii din dosarul licentelor Microsoft, care le-a spus anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit "opt-noua" milioane de euro, respectiv "circa trei milioane de euro", pe durata derularii contractelor.

Ora 12.43: Avocatul lui Gheorghe Stefan a declarat ca DNA i-a informat pe reprezentantii liderului politic ca e posibila retinerea lui Gheorghe Stefan

-----------------

Amintim ca si Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, a fost adus luni dimineata cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, transmite Digi24. Omul de afaceri este suspectat de fapte de coruptie in dosarul Microsoft. Acum mai putin de doua saptamani procurorii au facut perchezitii de amploare la firmele si locuinta acestuia, iar el nu a fost gasit. Ulterior Cocos a spus ca este plecat in Dubai si ca va reveni in tara.

Luni a mai fost adus la sediul Directiei Anticoruptie si omul de afaceri Nicolae Dumitru Niro (cunoscut ca patron al complexului comercial Dragonul Rosu).







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























30820 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    :) (Luni, 27 octombrie 2014, 15:28)

    lucadd [utilizator]

    dati pinalti lui pinalti daca a faultat statul cu doar cateva milioane de euro
  • +1 (3 voturi)    
    Nu se poate asa ceva (Luni, 27 octombrie 2014, 15:40)

    xrogo [utilizator]

    pretinul lui Udrea Boc Basescu and Co.,no aiasta nu se poati!!!
  • +1 (1 vot)    
    hai ca se poate! (Luni, 27 octombrie 2014, 16:00)

    Absurdistanul [utilizator]

    daca intra la zona racoroasa, va fi un "baiat destept" mai putin!
    se poate!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by