Profesor la Facultatea de Medicina Oradea, prins in timp ce lua mita de la studenti

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 26 iunie 2014, 13:16 Dosare Anticoruptie


Medicul Adrian Constantin Romanul, profesor la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Oradea, a fost prins joi dimineata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor in timp ce primea mita de la doua studente, anunta Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, flagrantul a fost realizat la cabinetul medical din incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea unde Adrian Constantin Romanul isi desfasoara activitatea in calitate de medic la Sectia Oro-Maxilo-Faciala, Compartimentul ORL.

Banii au fost primiti de medic de la doua studente pentru ca acesta sa le faciliteze promovarea examenelor la disciplinele la care este titular, in calitate de profesor la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Oradea.

Cu prilejul perchezitiei realizate au fost identificate si ridicate importante sume de bani si documente.

Ancheta a fost realizata impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul IPJ Bihor - Serviciul de Investigare a Fraudelor.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2170 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    MITA (Joi, 26 iunie 2014, 14:27)

    mopsu [utilizator]

    La profesori, medici etc. este atent monitorizata dar CNADNR, CFR, Sindicate minerit, alte zone unde se fura ca-n codru rad bine mersi la diverse televiziuni si ne dau sfaturi.Treziti-va...
    • +2 (2 voturi)    
      da, cred ca asa e, dar (Joi, 26 iunie 2014, 15:24)

      tofu [utilizator] i-a raspuns lui mopsu

      Educatia si sanatatea sunt mai importante, parerea mea.
      Sindicatele, prostii care cotizeaza si-o cam merita, nu crezi? De ce nu aleg altii? Poate ca sunt toti la fel de hoti, sindicate si sindicalisti, sorry.
  • +1 (1 vot)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 26 iunie 2014, 16:18)

    [anonim]



Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by